Νέα

Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οικονομια στα σκατα σου!Κρατα τα ολα για τις Εισαγγελεις!
ΚΑΛΟ!!!!!αυτο οτι λυπαμαι τα σκατακια μου το ειχα πει πρωτη φορα οταν ειχα προτωδει της Ελληνιδες που σπουδαζουνε στη Ρωσσια!!!!ακομα δεν μπορω να ξεχασω την ασχημια τους!!!!!

Επισκέπτης
ΚΑΛΟ!!!!!αυτο οτι λυπαμαι τα σκατακια μου το ειχα πει πρωτη φορα οταν ειχα προτωδει της Ελληνιδες που σπουδαζουνε στη Ρωσσια!!!!ακομα δεν μπορω να ξεχασω την ασχημια τους!!!!!

Που να ερθεις εδω κατω να δεις τι μπαζα εχουμε στην σχολη.Σαν νταλικες ειναι οι βρωμοσαβουρες και εχουν και μουτρα να εχουν απαιτησεις.Ουστ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί νόμίζετε οι μαλακισμένες που ζουν Γερμανία κ άλλες χώρες ΕΕ δε γαμιούντε με τούρκους???
με Τουρκους παει και ερχεται.αλλα με Ινδους!!!με Μαροκινους!!!!με Σριλανκιοτες!!!!!μια Κυπρια εκανε και παιδι κιολας με Σριλανκιοτη!!!!τι αηδια!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Που να ερθεις εδω κατω να δεις τι μπαζα εχουμε στην σχολη.Σαν νταλικες ειναι οι βρωμοσαβουρες και εχουν και μουτρα να εχουν απαιτησεις.Ουστ...
......και το παιχουνε και γκομενες κιολας ουτε γυριζουνε νε σε κοιταξουνε!!!!!!!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο... Άλμπερτ Αϊνστάιν

Είναι παράλογο να διαιρεθούν οι άνθρωποι σε καλούς και κακούς. Οι άνθρωποι είναι είτε γοητευτικοί είτε κουραστικοί... Όσκαρ Ουάιλντ

Όποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του θηρίου, πάει να πει ότι του μοιάζει... Μάνος Χατζιδάκις

Το αισχρότερο ελάττωμα είναι να καλλωπίζετε τη σκέψη σας, με τη βοήθεια της αισχρότατης υποκρισίας... Αισχύλος

κι άλλα πολλά... μου' ρχονται στο μυαλό...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
με Τουρκους παει και ερχεται.αλλα με Ινδους!!!με Μαροκινους!!!!με Σριλανκιοτες!!!!!μια Κυπρια εκανε και παιδι κιολας με Σριλανκιοτη!!!!τι αηδια!!!!!

Συγγνώμη ρε σύντροφε, αλλά στο φόρουμ στα θέματα για το εξωτερικό έχεις δεί τι λαούς έχουν γαμήσει οι συναγωνιστές. Ποια η διαφορά?
Και για τις μανταμίτσες που ξεπατώθηκαν στα ξένα, τι να πώ. Ο καθένας με τις επιλογές του. Αλλά ναι δικαιούνται να το παίζουν κυρίες. Και γώ τώρα θα πάω Αλκμένους για ένα ακάποτο και μετά θα γυρίσω να το παίξω οικογενειάρχης...επίσης ποια η διαφορά?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
..επίσης ποια η διαφορά?

Καμια στην ουσια ΑΛΛΑ αν το πεις επωνυμα αυτο περι ακάποτου οι κουτσομπολες παντος φύλου θα σε πουν υπόκριτη!!

Απο την αλλη εμεις παμε εξω για να πηδηξουμε ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ οχι για να πηδηξουμε σκέτα!!

Επισκέπτης
Συγγνώμη ρε σύντροφε, αλλά στο φόρουμ στα θέματα για το εξωτερικό έχεις δεί τι λαούς έχουν γαμήσει οι συναγωνιστές. Ποια η διαφορά?
Και για τις μανταμίτσες που ξεπατώθηκαν στα ξένα, τι να πώ. Ο καθένας με τις επιλογές του. Αλλά ναι δικαιούνται να το παίζουν κυρίες. Και γώ τώρα θα πάω Αλκμένους για ένα ακάποτο και μετά θα γυρίσω να το παίξω οικογενειάρχης...επίσης ποια η διαφορά?

Πες τα χρυσοστομε...! I rest my case :rockon:

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
Θα ήθελα να σας πώ πως το 95% απο αυτά που ακούστηκανε για τα κορίτσια και το μπάτσελορ στην ανδριανούπολη είναι ψεματα. μερικοί κακοπροαίρετοι βάλανε πολυ κέτσαπ και μουστάρσα στην όλη ιστορία. είμαι κάτοικος της πόλης και ξέρω πολυ καλύτερα απο μερικούς

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θα ήθελα να σας πώ πως το 95% απο αυτά που ακούστηκανε για τα κορίτσια και το μπάτσελορ στην ανδριανούπολη είναι ψεματα. μερικοί κακοπροαίρετοι βάλανε πολυ κέτσαπ και μουστάρσα στην όλη ιστορία. είμαι κάτοικος της πόλης και ξέρω πολυ καλύτερα απο μερικούς
Αφού ξέρεις γιατί δεν δίνεις την σωστή διάσταση της ιστορίας? Ποιο είναι το 5% που είναι αλήθεια?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε Πελοπονησιε, εχεις δικιο, όμως η ουσια δεν ειναι στο αν αυτη η ιστορια ειναι αληθεια ή ψεμματα. Αυτο που με βγαζει απο τα ρουχα μου ειναι η αντιμετωπιση ορισμενων.
Αυτό που σε βγάζει από τα ρούχά σου, βασίζεται σε ένα ψέμμα. Αυτό πρέπει να σε βγάζει από τα ρούχά σου(και να σε βλέπουμε εμείς...). Οι σκέψεις των συμμετεχόντων που σε κάνουν να εξανίστασαι βασίζονται σε κάτι ψευδές. Τζάμπα η χολή, τζάμπα το δηλητήριο(γενικώς) για κάτι που δεν έγινε. Σαν τους τύπους που μαλώνουνε για την τρομοκρατία βασισμένοι στην 11/9... Άσκοπη σπατάλη πόρων=εντροπία. (Κάτι που κάνω εγώ αυτή τη στιγμή, ενώ το έχω τονίσει προηγουμένως, αν με καταλαβαίνεις...)
Σε ένα σενάριο όπου είναι γνωστές τους και είναι παρόντες στην απόπειρα διακόρευσης, όλοι αυτοί που γράφουνε εδώ-τα θελες τα παθες τα, πόρνες, ξεκωλιάρες κλπ-, θα καθόντουσαν σε μια καρέκλα και θα λέγανε-ορμάτε νταγλαράδές μου, εγώ να βλέπω θέλω...- ? Πόσοι να είναι αυτοί? Ένας, δύο?

Επισκέπτης
Πραγματι,αν καποιος ξερει κατι περισσοτερο ας μας πει...ακουγεται καπως περιεργο ολο το γεγονος των ελληνιδων.Για το παιδι που ειναι απο την Αλεξανδρουπολη λεω.Εξαλλου,τοση ζημια να τη προκαλεσουν λιγα τουρκακια...ουτε αφρικανοι απο Καμερουν και Ακτη Ελεφαντοσου ειναι τα τουρκακια...

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μέλλουσα νύφη και ξισ τα αρχίδια σου με τον γκασμά.Και πίστευε ο άλλος ο καημένος ότι η αγάπη του ήταν η καλή η κοπέλα που μόνο για αυτόν ανοίγει το μουνί της και ήταν έτοιμος σαν μαλάκας να χάσει και τους κόπους μιας ζωής για την κάθε τανοσαβούρα.Μάγκες ενα μουνί έχουν και με αυτό κοιτάνε πως να πιάσουν κορόιδα.Πάντα το έλεγα και το λέω οι μόνες γυναίκες που σέβομαι είναι η μάνα μου και η γιαγιά μου και για αυτές θα σκότωνα ακόμα.Όλες οι άλλες είναι σαν τις τουαλέτες.Απλά για να βγάζουμε την ανάγκη μας.Και για αυτό προτιμάω να πηγαίνω και στις πουτάνες γιατί η πουτανιά του γυνακείου φύλου μου φέρνει μια απέχεθεια και αηδία να σχολούμαι μαζί του.Στις πουτάνες όλα είναι πιο ειλικρινά.Στα σκάω για να σε γαμήσω και τέλειωσε και όχι σαν τις άλλες τις πουτάνες που ενώ είναι πουτάνες απο τα νύχια ως την κορφή θέλουν να παρουσιαστούν ως σωστές κοπέλες.Δεκαννιά χρονών είμαι και ευτυχώς το νόιμα το έπιασα απο μικρός.Τουλχιστον γνωρίζω ότι ποτέ δεν θα καταντήσω σαν κάτι μαλάκες που παντρεύονται κάποιες χειρότερες και απο την πιο πολυξεσκισμένη πουτάνα της φυλής και χάνουν και τα χρήματα και την ψυχή τους για την κάθε καργιόλα.

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
αφου ξερεις πες ρε σειρα τι εγινε!!

Επισκέπτης
δεν ειναι ολες οπως τα λες ρε παλληκαρε.υπαρχουν και καλες κοπελες,αλλα αντε να τις βρεις...σιγουρα ομως στη ζωη μας θα μας αρεσουν γκομενες,που στη πλειοψηφια τους ,θα μας ταλαιπωρουν γενικα.το χειροτερο απο ολα ειναι να ερωτευεσαι τα'λαθως 'για σενα κοριτσια που ειναι για παρα πολλους απο μας λαθη.τι να κανουμε ???δε γινεται στη φυση να ειναι ολα τελεια.υπαρχουν και τα λαθη της φυσης που λεμε.δε θελει συναισθηματα με τις γκομενες.αυτο το καταλαβες,που ειναι και το σημαντικοτερο

OP
OP
P

pan13

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τους ξερολες κανετε μερικοι οτι τα ξερετε ολα... αλλα αφου ξερεις τι εγινε ρε 95% ψεματα, για πες εσυ την αληθεια

knudsen

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εσείς που λέτε καλά να πάθουν και τέτοιες μαλακίες,δε δείχνετε μόνο το χαμηλό σας πνευματικό επίπεδο αλλά κυρίως τον εμετικό μισογυνισμό σας.Πολλοί απο'σας δείνουν την εντύπωση πως οι Ελληνες παραμένουμε ένας κωλολαός με σκοταδιστική κουλτούρα.Και για να το αντιστρέψω λίγο φανταστείτε κάποιοι απο'σας να πηδήξουν μία γκόμενα σε μπάτσελορ πάρτι και πχ. να κολλήσουν έιτζ.Θα σας άρεσε να λένε άλλοι,καλά να πάθουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom