Τα ήθελαν και τα έπαθαν.Οι τούρκοι την δουλειά τους έκαναν όχι θα τις χαρίζονταν.Αν αφήσω ανοιχτά το σπίτι μου και μπουν και μου τα πάρουν όλα εγώ θα φταίω η ο κλέφτης.Και αυτές σαν ξεκωλιάρες και πουτάνες πήγαν σαν μεγαλύτερες ξεκωλιάρες και σταθερά πουτάνες γύρισαν.Ρεζίλι στους Τούρκους σιγά μην μας έκαναν.Σιγά μην η τιμή του έθνους τρομάρα μας είναι υπόθεση μιας παρέας τρύπιων.Για να ανταποδώσουμε όμως και εμείς όπου δούμε τουρκάλα στην Ελλάδα ένα πούτσο τσολιάδικο και χύσιμο σε εκείνες τις μπαντάνες που φοράνε στο κεφάλι.Να βγει και κάτι καλό απο αυτή την ιστορία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 285
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλα δεν εχει γραφτει 800 σελιδες πριν οτι δεν εγιναν ετσι τα πραγματα κ ειναι ολα μια υπερβολη...? χαλλλοουυυ θεμα της εσπρεσσο ειναι
Η πρωταγωνίστρια στο "Βαθύ λαρύγγι" (1972).
Αποσυρμένη -οριστικά και επεισοδιακά- απο την πορνοβιομηχανία, λίγα χρόνια αργότερα.
Και μακαρίτισσα απο το 2002 (τροχαίο).
Aι γεια σου..Μιλαμε ειχε κανει παταγο αυτη η ταινια..
Aκους Bite ?? Ακομα και αυτη να ηταν μελος στο σαιτ, δεν θα ειχε τοσα μνμτα και συμμετοχη σε ολα τα threads..
Ακόμα ποιό ωραίο είναι το σχετικό ντοκιμανταίρ που είχε κυκλοφορήσει σχετικά πρόσφατα, για το ΠΩΣ γυρίστηκε η ταινία, backstage videos κλπ!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Aκους Bite ?? Ακομα και αυτη να ηταν μελος στο σαιτ, δεν θα ειχε τοσα μνμτα και συμμετοχη σε ολα τα threads..
ε.. και μενα τι με νοιαζει?
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ε.. και μενα τι με νοιαζει?
να στην μπήξω στο κωλάρακι όπως κάθεσαι στη φώτο να σε νοιάξει
Ακόμα ποιό ωραίο είναι το σχετικό ντοκιμανταίρ που είχε κυκλοφορήσει σχετικά πρόσφατα, για το ΠΩΣ γυρίστηκε η ταινία, backstage videos κλπ!
Κυκλοφορεί -και βρίσκεται εύκολα- σε ντι-βι-ντι.
Και φωτίζει πολλές σκοτεινές πλευρές της βιοτεχνίας (ακόμα, μετά έγινε βιομηχανία) πορνό των 70ς.
Πραγματικά έξοχο.
Ναι την μάνα μου και την γιαγιά μου τις εκτιμάω γιατί είναι η μάνα μου και η γιαγιά μου.Γιατί με έφεραν στον κόσμο και με μεγάλωσαν.Οι μόνες γυναίκες που πρέπει ένα αγόρι να μαθαίνει να σέβεται απο την στιγμή που γεννιέται.Εμπειρία μεγάλη απο την ζωή μπορεί να μην έχω αλλά γνωρίζω ότι ο πρώτος μου ξάδελφος κατέστρεψε την ζωή του απο μία πουτάνα.Πυροβόλησε και άφησε ανάπηρο αυτόν που τον κεράτωνε η πουτάνα που πήρε για γυναίκα και αυτή την έδωσε δύο μπάτσες τις οποίες η πουτάνα και η οικογένεια της είπαν πρόκληση σωματικής βλάβης και απόπειρα ανθρωποκοτνίας.Η οποία πουτάνα ήταν και έγκυος και γαμιότανε.Κατέστρεψε την ζωή του και την ψυχή του.Και γιατί όλα αυτά για μία πουτάνα που όλοι έλεγαν πόσο καλή κοπέλα είναι και απο σπίτι.Αν εσύ προτιμάς να είσαι ένα κορόιδο που θα πληρώνει μία και θα του τα φοράει η να είσαι με την καραμπίνα στο χέρι και να χαλάσεις την ζωή σου να το κάνεις.Εγώ δεν πρόκειται.Θα πηγαίνω να αδειάζω στις πουτάνες και θα έχω ήσυχο το κεφάλι.Και τώρα που είμαι 19 και όταν φτάσω 50.Μέχρι να μην σηκώνεται άλλο το πουλί μου.Χυλόπιτα δεν έχω φάει ποτέ και ξέρεις γιατί.Γιατί ποτέ δεν θα πάω σαν ρεζίλις να δώσω αξία στο κάθε πουτανάκι.Άλλοι δύο μαλάκες να βρεθούν να τις ανεβάσουν της καργιόλας το ηθικό θα νομίζει ότι είναι η μόνικα μπελούτσι.Σκάω 40 ευρώ και είμαι εντάξει.Παίρνω αυτό που θέλω και πιο γρήγορα και πιο καλά και πιο οικονομικά διότι οι πουτάνες εκτός μπουρδέλων σου τρώνε πιο πολλά και μέχρι να το καταλάβεις θα είναι αργά.
ρε πολυ καμμενο μυαλο αυτος ο ξαδερφος σου που βρηκε να πυροβολησει, γαμησε το εαυτο του με αυτον τον τροπο. αλλα βλεπω το καρβουνιασμα της φαιας ουσιας μενει στο σοι... εισαι κ συ ...αστροπελεκυ...!
ευγε νεε μου θα πας μπροστα στη ζωη. χαρα σε οποια επιλεξεις για συντροφο. να σε χαιρονται οι γονεις σου! (αν κ σε βλεπω να σε τουφεκαει ο πεθερος σου αν ποτε καταλαβει τι μυαλο κουβαλας!)
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ρε πολυ καμμενο μυαλο αυτος ο ξαδερφος σου που βρηκε να πυροβολησει, γαμησε το εαυτο του με αυτον τον τροπο. αλλα βλεπω το καρβουνιασμα της φαιας ουσιας μενει στο σοι... εισαι κ συ ...αστροπελεκυ...!
ευγε νεε μου θα πας μπροστα στη ζωη. χαρα σε οποια επιλεξεις για συντροφο. να σε χαιρονται οι γονεις σου! (αν κ σε βλεπω να σε τουφεκαει ο πεθερος σου αν ποτε καταλαβει τι μυαλο κουβαλας!)
εγω ειμαι απο Κρητη και ολα αυτα ειναι σε ημερησια διαταξη
. Γινονται ακομα και μονομαχιες οπως τη Αγρια Δυση
δεν εχει αδικο σε αυτα που λεει, ειναι πολυ σωστος μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασμα.
Επισκέπτης
σιγουρα ,ειναι σωστος σε πολλα...δηλαδη εσυ που κουβαλας το σωστο μυαλο μας λες οτι ολες οι γυναικες ,ολα τα κοριτσια ειναι ακρως ενδιαφεροντα,,σεμνα,χωρις ελαττωματα,δε περνονται με πολλους(αν ειναι ομορφες ειδικα).....μπλα μπλα μπλα.το μονο που επρεπε να πει ειναι οτι μιλαει για ενα μεγαλο ποσοστο π.χ 90-95%.αλλα οχι και οτι εχει τελειως λαθος τροπο σκεψης.εσυ αν τα πιστευεις ολα αυτα ,πολυ πιθανο να γινεις ενας ευγενικος κερατας(χωρις παρεξηγηση κιολας)
Επισκέπτης
και εξαλλου ο καθενας εχει την αποψη του ,που επηρεαζεται απο τα βιωματα του.και εμεις δε μπορουμε να τις κρινουμε με ειρωνικα και πικροχολα σχολια.FILAKIA
Αν βρεθείς εν βρασμώ ψυχής όλα γίνονται.Προσοχή στους χαρακτηρισμούς σου γιατί εγώ δεν μίλησα άσχημα ούτε σε εσένα ούτε για κάποιον συγγενή σου.Σήμερα (και τονίζω το σήμερα) οι εκδοχές για όποιον συζεί με γυναίκες είναι τρεις 1η εκδοχή : Να παντρευτείς μία να σου τα φοράει σαν μαλάκας να σου τρώει πιθανόν και χρήματα.Θα είσαι το υπόδειγμα ενός υπάκοου ευνουχισμένου κερατά που το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις τα αρχίδια σου.Μάλλον θα φύγουν μόνα τους απο την ξεφτίλα 2η εκδοχή : Να παντρευτείς μία και να είσαι με το όπλο στο χέρι.Να την πιάσεις να σε κερατώνει και να θολώσεις και να βρεθείς στην στενή.Ευχαριστώ αλλά ούτε απο αυτό θα πάρω.Προτιμάω να βγαίνω με φίλους και να γλεντάω και όχι να ψάχνω σαν μανιακάς η να βάζω ντεντέκτιβ να βρω σε ποιο δωμάτιο ξενοδοχείου πάει η κάθε πουτάνα τις ώρες που λέει ότι πάει στις φίλες της η στο κομμωτήριο 3η εκδοχή : Να είσαι τόσο τυχερός και ικανός και να διαλέξεις μια κοπέλα που και νοικοκυρά είναι και εμφανίσιμη και καμία σχέση δεν έχει με τα υπόλοιπα πορνίδια της πιάτσας.Σε αυτή την εκδοχή με τέτοια κωλοφαρδία ξανασκέψου το να πας να παίξεις ένα τζόκερ να τα φας με πουτάνες πολυτελείας
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αν βρεθείς εν βρασμώ ψυχής όλα γίνονται.Προσοχή στους χαρακτηρισμούς σου γιατί εγώ δεν μίλησα άσχημα ούτε σε εσένα ούτε για κάποιον συγγενή σου.Σήμερα (και τονίζω το σήμερα) οι εκδοχές για όποιον συζεί με γυναίκες είναι τρεις 1η εκδοχή : Να παντρευτείς μία να σου τα φοράει σαν μαλάκας να σου τρώει πιθανόν και χρήματα.Θα είσαι το υπόδειγμα ενός υπάκοου ευνουχισμένου κερατά που το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις τα αρχίδια σου.Μάλλον θα φύγουν μόνα τους απο την ξεφτίλα 2η εκδοχή : Να παντρευτείς μία και να είσαι με το όπλο στο χέρι.Να την πιάσεις να σε κερατώνει και να θολώσεις και να βρεθείς στην στενή.Ευχαριστώ αλλά ούτε απο αυτό θα πάρω.Προτιμάω να βγαίνω με φίλους και να γλεντάω και όχι να ψάχνω σαν μανιακάς η να βάζω ντεντέκτιβ να βρω σε ποιο δωμάτιο ξενοδοχείου πάει η κάθε πουτάνα τις ώρες που λέει ότι πάει στις φίλες της η στο κομμωτήριο 3η εκδοχή : Να είσαι τόσο τυχερός και ικανός και να διαλέξεις μια κοπέλα που και νοικοκυρά είναι και εμφανίσιμη και καμία σχέση δεν έχει με τα υπόλοιπα πορνίδια της πιάτσας.Σε αυτή την εκδοχή με τέτοια κωλοφαρδία ξανασκέψου το να πας να παίξεις ένα τζόκερ να τα φας με πουτάνες πολυτελείας
Την εκδοχή του πολιτισμένου διαζυγίου- χωρισμού την σκέφτηκες;
Ή στα θέματα "τιμής" πρέπει να χυθεί αίμα;
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
λεω εγω τωρα ετσι!!
μηπως αυτα τα παραπανω ειναι και λογια απογοητευσης??
δεν ειναι ολα τοσο μαυρα οσο τα βλεπουμε εμεις!!
η μαλλον συγνωμη μαυρα δεν ειναι εμεις τα κανουμε!!
το πολυ το μπλα μπλα και η αναλυση θα μας φαει!!στην τελικη το πολυσυζηταμε το καθε θεμα και στην τελικη τιποτα δεν κανουμε!!
τεσπα ο καθενας οτι θελει κανει!!και οι τυπισες οπως λεει το θεμα τα θελανε και τα παθανε δεν τις υποχρεωσε κανεις!
ολα ειναι επιλογες!
μηπως αυτα τα παραπανω ειναι και λογια απογοητευσης??
δεν ειναι ολα τοσο μαυρα οσο τα βλεπουμε εμεις!!
η μαλλον συγνωμη μαυρα δεν ειναι εμεις τα κανουμε!!
το πολυ το μπλα μπλα και η αναλυση θα μας φαει!!στην τελικη το πολυσυζηταμε το καθε θεμα και στην τελικη τιποτα δεν κανουμε!!
τεσπα ο καθενας οτι θελει κανει!!και οι τυπισες οπως λεει το θεμα τα θελανε και τα παθανε δεν τις υποχρεωσε κανεις!
ολα ειναι επιλογες!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν τις χαλασε το σουτζοκ λοκομ
αφηστε τις πουτανες να γαμιουντε ρε
ολες πουτανες ειναι μην μασατε,παρτε το στην πλακα,μονο για πλακα κ για πουτσο αξιζουν
α ρε στεφανε καλα τα λες
αφηστε τις πουτανες να γαμιουντε ρε
ολες πουτανες ειναι μην μασατε,παρτε το στην πλακα,μονο για πλακα κ για πουτσο αξιζουν
α ρε στεφανε καλα τα λες
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ασχετο ειδατε τι παθαινουν οι ελλεεινηδες που δεν τον δινουν στους ντοπιους και το δινουν στους ξενους? χαχαχαχαχα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μιμι εγκυροτατο συμπερασμα
Διαβασα ολο το θρεντ,και ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω αυτα που εχω διαβασει.Για μενα δεν εχει καμια σημασια αν ειναι αληθεια η ψεματα αυτα τα περι βιασμου,ξεσκισματος κτλ.Εχουν ομως τεραστια σημασια οι αποψεις της πλειοψηφειας(δυστυχως.....)των μελων που εχουν γραψει.Υποτιθεται οτι το σαιτ απευθυνεται σε νεους σεξουαλικα ενεργους αντρες,που σε λιγα χρονια θα εχουν καποια θεση ισχυος.Επισης υποτιθεται οτι πολλα απο τα στραβα της Ελλαδας τα εχουμε παραλαβει απο τους μεγαλυτερους,δεν μας αρεσουν και θα τα αλλαξουμε.ΜΥΑΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ???Χωρις να ξερω προσωπικα κανενα απο το σαιτ,αναγνωριζω πολλες φυσιογνωμιες της καθημερινοτητας.Εγραψε ο διακοποδανειος,ο δεν περιμενω στην ουρα,ο δεν περιμενω στο φαναρι,ο η μαμα μου εχει πει οτι ειμαι ο καλυτερος,ο γαμαω και δερνω(αλλα κυριως στον υπνο μου),ο κορναρω στα πρωτα 5 δευτερολεπτα του φαναριου,ο ξερεις ποιος ειμαι εγω,και κυριως ο αγαμητος και ο μικροτσουτσουνος.Φιλαρακια σορυ αλλα παρτε το αλλιως θα βρειτε.Οντως οι Ελληνιδες δεν εχουν την καλυτερη συμπεριφορα.Αλλα εχεται ποτε αναλογιστει το μεριδιο ευθυνης σας?Διαβασα απο 19χρονο οτι εχει καταλαβει ηδη οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.Ποτε το καταλαβες ρε φιλε?Στην πενταημερη?Και καπακι απαντηση απο 30αρη οτι αυτος δυστυχως αργησε(καλα εσυ εισαι εντελως καμενος).Σταματηστε να ενοχοποιητε το σεξ που ειναι το μοναδικο που διαφοροποιει τον ανθρωπο απο τους αλλους ευφυεις οργανισμους.Ας το απομυθοποιησουμε και ας το βαλουμε στην αληθινη του διασταση που ειναι να ικανοποιουμε τα ενστικτα μας.Αρα οσο το θελουμε και το χρειαζομαστε εμεις,αλλο τοσο το χρειαζονται και το θελουν και εκεινες.Τωρα το οτι εγω εχω γαμησει 30 και ειμαι γαμιας,ενω εκεινη εχει γαμηθει με 15 αρα ειναι πουτανα ειναι μονο στο κεφαλι μας και μας οδηγει στο γνωστο ψεμα-απαντηση των γυναικων οτι παντα ειμαστε ο 3-4-5 που εχουν παει.Το σεξ ειναι πολυ ωραιο για να το περιοριζουμε με πρεπει.Απολαυστε το.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 24K