Διαβασα ολο το θρεντ,και ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω αυτα που εχω διαβασει.Για μενα δεν εχει καμια σημασια αν ειναι αληθεια η ψεματα αυτα τα περι βιασμου,ξεσκισματος κτλ.Εχουν ομως τεραστια σημασια οι αποψεις της πλειοψηφειας(δυστυχως.....)των μελων που εχουν γραψει.Υποτιθεται οτι το σαιτ απευθυνεται σε νεους σεξουαλικα ενεργους αντρες,που σε λιγα χρονια θα εχουν καποια θεση ισχυος.Επισης υποτιθεται οτι πολλα απο τα στραβα της Ελλαδας τα εχουμε παραλαβει απο τους μεγαλυτερους,δεν μας αρεσουν και θα τα αλλαξουμε.ΜΥΑΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ???Χωρις να ξερω προσωπικα κανενα απο το σαιτ,αναγνωριζω πολλες φυσιογνωμιες της καθημερινοτητας.Εγραψε ο διακοποδανειος,ο δεν περιμενω στην ουρα,ο δεν περιμενω στο φαναρι,ο η μαμα μου εχει πει οτι ειμαι ο καλυτερος,ο γαμαω και δερνω(αλλα κυριως στον υπνο μου),ο κορναρω στα πρωτα 5 δευτερολεπτα του φαναριου,ο ξερεις ποιος ειμαι εγω,και κυριως ο αγαμητος και ο μικροτσουτσουνος.Φιλαρακια σορυ αλλα παρτε το αλλιως θα βρειτε.Οντως οι Ελληνιδες δεν εχουν την καλυτερη συμπεριφορα.Αλλα εχεται ποτε αναλογιστει το μεριδιο ευθυνης σας?Διαβασα απο 19χρονο οτι εχει καταλαβει ηδη οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.Ποτε το καταλαβες ρε φιλε?Στην πενταημερη?Και καπακι απαντηση απο 30αρη οτι αυτος δυστυχως αργησε(καλα εσυ εισαι εντελως καμενος).Σταματηστε να ενοχοποιητε το σεξ που ειναι το μοναδικο που διαφοροποιει τον ανθρωπο απο τους αλλους ευφυεις οργανισμους.Ας το απομυθοποιησουμε και ας το βαλουμε στην αληθινη του διασταση που ειναι να ικανοποιουμε τα ενστικτα μας.Αρα οσο το θελουμε και το χρειαζομαστε εμεις,αλλο τοσο το χρειαζονται και το θελουν και εκεινες.Τωρα το οτι εγω εχω γαμησει 30 και ειμαι γαμιας,ενω εκεινη εχει γαμηθει με 15 αρα ειναι πουτανα ειναι μονο στο κεφαλι μας και μας οδηγει στο γνωστο ψεμα-απαντηση των γυναικων οτι παντα ειμαστε ο 3-4-5 που εχουν παει.Το σεξ ειναι πολυ ωραιο για να το περιοριζουμε με πρεπει.Απολαυστε το.