Νέα

Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
μαλλον τρεχει με ιλλιγγιωδη ταχυτητα ανα μηνυμα :2funny:

Ποια ιλιγγιωδη ταχυτητα μπρε..

Εδω, οποιο thread διαβασω η Bite εχει παρει μερος..Ακομα και η Λιντα Λαβλεις δεν ειχε αποψη για ολα ( το εχω ξαναγραψει αυτο..).

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι κ ετσι... στα ριβιου για CT/στριπ/εκτος εντος συνορων κ αλλα ομορφα δεν εχω γραψει ποτες, μισο ποστ τολμησα να γραψω κ τζιζ καιει βαραει ο λεο :cheesy:
μην υπερβαλουμε τωρα :crazy:

ποια ειναι η λιντα λαβλεις?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ο νοκια που πεφτει πανω στα μηνυματα μου συνεχεια παντου.. μολις το ειπε... οτι γραφει δεν ξεγραφει... :crazy:

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πωως... ολοσωστα οχι απλα σωστα... :rolleyes:

ε ρε καψιμο ορισμενα ποστς μεσα μεσα... κ χειροτερο για μας που πεφτουμε πανω τους κ τα διαβαζουμε οχι τπτ αλλο

Και εσύ όταν πια δεν θα πιάνεις μία στην δουλειά σου θα ψάξεις να βρείς κορόιδο να τρως απο εκεί.Δεν θα χρειαστεί να ψάξεις και πολύ.Τα κορόιδα που τους τα τρώνε,που νομίζουν ότι βρήκαν σοβαρή κοπέλα ενώ έχουν πάρει χιλιομεταχειρισμένη σπερματοσακούλα υπάρχουν στην Ελλάδα σε αφθονία.Σκοτώνεις ένα φυτρώνουν 10.Δεν ξέρω αν πρέπει να τους λυπόμαστε.Είναι κρίμα να βλέπεις κάποιους να χάνουν τους κόπους μιας ζωής και να τους φτύνουν και να νομίζουν ότι βρέχει αλλά σκέφτεσαι και λες μπορεί να είναι τόσο βλάκες.Τουλάχιστον γνωρίζω ότι δεν είμαι ανάμεσα τους.Στις πουτάνες λοιπόν μέχρι να γεράσω.Οι σημερινές εποχές δεν είναι για σχέσεις.Μπορεί να ήταν πριν 80 χρόνια που έπαιρνες μία που σου άρεσε την έριχνες ένα πούτσο την παντρευόσουν μαγείρευε έπλενε μεγάλωνε τα παιδιά και αλλού δεν κοιτούσα.Σήμερα όμως δεν είναι και τα κορόιδα ας το αντιληφτούν.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πολυ ωραια ολα αυτα αλλα... γιατι να μην πιανω μια στη δουλεια μου? :think:

κ καπως ετσι γινονται τα 985794579 ποστς.. γραφουμε ενα φυτρωνουν 10 απαντησεις πανω σ αυτο στις οποιες δεν γινεται να μην απαντησουμε.. θα μας πουν αντικοινωνικες :P

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολυ ωραια ολα αυτα αλλα... γιατι να μην πιανω μια στη δουλεια μου? :think:

κ καπως ετσι γινονται τα 985794579 ποστς.. γραφουμε ενα φυτρωνουν 10 απαντησεις πανω σ αυτο στις οποιες δεν γινεται να μην απαντησουμε.. θα μας πουν αντικοινωνικες :P

Γιατί σε δέκα δεκαπέντε χρόνια δεν θα είσαι όπως είσαι τώρα αν υποθέσουμε ότι τώρα είσαι τίποτα αξιογάμητο και δε θα είναι κάποιος τόσο βλάκας να πάει σε σένα και όχι στο μουνάκι που θα έχει τα μισά σου χρόνια.Φυσικός κύκλος είναι αυτός.Επομένως θα πρέπει να βρεις κάτι άλλο για εξασφάλιση.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ααααααααα νομιζεις οτι ειμαι ιεροδουλη/κολλ γκερλ??

λαθος ειμαι ζιγκολο :P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια δεν ειναι αστειο... φανταστητει να το παθενατε εσεις  :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
κατι ασχετο ,πως γινεται να θεσω ενα θρεντ εδω???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ποια ειναι η λιντα λαβλεις?

Η πρωταγωνίστρια στο "Βαθύ λαρύγγι" (1972).
Αποσυρμένη -οριστικά και επεισοδιακά- απο την πορνοβιομηχανία, λίγα χρόνια αργότερα.
Και μακαρίτισσα απο το 2002 (τροχαίο).

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κατ αρχην αυτο ειναι περιπτωση ομαδικου βιασμου, προφανως απο τα λεγομενα οι γυναικες δεν ηθελαν να κανουν κατι. Αρα θα επρεπε να κινηθουν νομικες διαδικασιες εναντιον των δραστων. Ειναι και προσβολη προς τη χωρα μας με καποια εννοια.
Οι μογγολοι απεδειξαν ποσο υπανθρωποι ειναι για πολοστη φορα. 

AutoPolar

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας , ο γάμος δεν έχει γινει, ήταν μία νυφη 2 ελεύθερες και 2 παντρεμενες απο την Ξάνθη, τις ξέσκισαν παιδιά , καλά οι παντρέμένες χωρισαν αλλαν ποιος θα πάρη τις ελεύθερες τωρα που ειναι τρυπιες.........

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εγιναν ρομπες εντελως. Ας προσεχαν αφενως και αφετερου αν δεν ηθελαν απο την αρχη ή καποια στιγμη αργοτερα, γιατι δε καλεσαν σε βοηθεια? Αρα θα πρεπει να τις κραταγαν ακινητες, αν ειναι ετσι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Καλημέρα σας , ο γάμος δεν έχει γινει, ήταν μία νυφη 2 ελεύθερες και 2 παντρεμενες απο την Ξάνθη, τις ξέσκισαν παιδιά , καλά οι παντρέμένες χωρισαν αλλαν ποιος θα πάρη τις ελεύθερες τωρα που ειναι τρυπιες.........

Γιατί.. μήπως και οι ελεύθερες ήταν παρθένες? Ρε ΟΥΣΤ με την κάθε (ερασιτέχνη) πουτάνα... ΟΛΕΣ ΨΩΛΕΣ ΕΙΝΑΙ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom