Νέα

Πηγαν για μπατσελορ και βρεθηκαν ξεκωλιασμενες στο νοσοκομειο......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τυχεροι οι τουρκοι

πεντε πεντε θα την επαιρναν την καθε μια..

ενας κωλο, δυο μουνι ενας στομα και ενας αυτι

γνωστες καριολες και πισωκολητες εξαλλου οι περισσοτερες ελλεινιδες..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τυχεροι οι τουρκοι

6.. έχουμε δύο αυτια  :rockon: :rockon: :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
μπαινει απο το ενα και βγαινει απο τ αλλο

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τυχεροι οι τουρκοι

με τα χέρια μπορεί να την παίζει στους άλλους 2...
άλλοι δυο θα  :zfuck: από μια πατούσα
να άλλοι 4 !!! :woldman:
9 9 λοιπόν... :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε σεις αυτο ειναι πριν πολλα πολλα χρονια.γνωστη ιστορια.και μαντεψτε...εχει αναοιχθει θρεντ παλια σχετικα με το περιστατικο αυτο.αλαλ πυο να το βρει ο μοντ να κανει συχνωνευση.επαιξαν  και ναρκωτικα ειχα ακουσει.εξαφανιστηκανε μετα οι γκομενες απο τις οποιες οι περισσοτερες ητανε πουρα.ητνα νομιζω και η πεθερα η η μανα της νυφης.δεν ξερω κιολας.αυτα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μμμμμ  Κανανε κι αυτεs ενα μπατσελορ και τομαθε ο κοσμοs ολοs....Τι να πουμε κι εμειs που κανουμε καθε μερα

τι τα θες, τα κλασσικά double standards των πατριαρχικών κοινωνιών.  :S

πάντως, αν ήμουν γαμπρός και μου είχαν σκίσει τον κώλο της γυναίκας μου κατά συρροή λίγες μέρες πριν τον γάμο θα είχα πρόβλημα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ρε σεις αυτο ειναι πριν πολλα πολλα χρονια.γνωστη ιστορια.και μαντεψτε...εχει αναοιχθει θρεντ παλια σχετικα με το περιστατικο αυτο.αλαλ πυο να το βρει ο μοντ να κανει συχνωνευση.επαιξαν  και ναρκωτικα ειχα ακουσει.εξαφανιστηκανε μετα οι γκομενες απο τις οποιες οι περισσοτερες ητανε πουρα.ητνα νομιζω και η πεθερα η η μανα της νυφης.δεν ξερω κιολας.αυτα.

αν ήταν γριες τότε σίγουρα είναι αληθινό στο στόρι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τωρα σε λιγο καιρο θα σκασει και η ειδηση για την μελλουσα νυφη που εκανε μπατσελορ με αραπηδες και 9 μηνες μετα γεννησε ενα μαυρακι
αυτη ηταν απο κατερινη.με εναν αραπη στριπερ εγινε η φαση.δεν ξερω να ειναι αληθεια.μετα ακουσα οτι αφου την παρατησε ο συζυγος μπηκε σε ψυχιατρειο.δεν ξερω μπορει να ειναι ολα ραδιο αρβυλα.
το περιστατικο της ανδριανουπολης ειναι πολυ παλιο.πριν πολλα χρονια.υπηρχαν ολες οι ηλικιες.ακουσα για νυφη μαζι με μανα η πεθερα εξου και το ηλικιακο θεμα.μετα λενε εξαφανιστηκανε οι περισσοτερες.λογικο...
τεσπα.απολυτε εμεις ποτε θα κανουμε καμια τσαρκα μαζι αν και θα ηθελα να καναμε τσαρκα σε νησι του αιγαιου και οχι στο τριγωνο. :rockon: :rockon:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Εγώ πριν μήνες τα άκουσα εντελώς ανάποδα. Ότι δέκα νταγκλαράδες Νιγηριανοί χλιδάτοι ( απίστευτο!!!) προερχόμενοι από το Ελληνικό έδαφος , Εβρος μεριά, είχαν ραντεβού σε κοντινή με τον Εβρο πολίχνη, με ισάριθνους Τούρκους Golden Boys όπου οι κ.κ. Νιγηριανοί ξεκόλιασαν τους Τούρκους (προφανώς ντιγκι-ντάγκηδες) καί τρέχαν καί δεν φτάνανε οι πέραν του Εβρου σύμμαχοι. Εγινε καί διπλωματικό επισόδειο ,γιατι αφηνουμε τους μαυρους να κόβουν ανεξέλεγκτα βόλτες. Από όλα αυτά , εγώ , δεν πιστευω τίποτα. Μάλλον ράδιο Αρβύλα.SERAPIS

Επισκέπτης
Ο Αμπντουλ λειπει μονο απο τις ιστοριες...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Μου θυμιζει ιστοριες που λενε οι ταριφες  :2funny: :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Όχι ρε,να οι αποδείξεις...δια του λόγου το αληθές

Λένε ότι οι πούτσες είναι σαν τις φήμες... Κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα. Ακόμα ένας μύθος καταρρίπτεται, ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙ ΣΕ ΑΥΤΙ!  :pipa3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom