Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Ποιο το κερδος να κρυβεσαι?οι πουτανες ειναι πιο ειλικρινεις τουλαχιστον και δεν το παιζουν μυξοπαρθενες
Ποιο το κερδος να κρυβεσαι?οι πουτανες ειναι πιο ειλικρινεις τουλαχιστον και δεν το παιζουν μυξοπαρθενες
Πάντα είχα ως απόΘύμαινο να δω την γυναίκα μου να πηδιεται και την γαμαω συνέχεια καιε εν έναν μαύρο μεγάλο δονητη και σήμερα ή καριολα μετά από 2 χρόνια γάμου μου αποκάλυψε ότι στο μπάτσελορ με τις καριολες τις φίλες της πήγε και πιπωσε τον μπάρμαν στο κλαμπ που τα πίνανε και από τοτε έχω λιώσει από καυλα και το έχω κάνει λάστιχο... Τι να κάνω?? βοήθεια...
Πάντα είχα ως απόΘύμαινο να δω την γυναίκα μου να πηδιεται και την γαμαω συνέχεια καιε εν έναν μαύρο μεγάλο δονητη και σήμερα ή καριολα μετά από 2 χρόνια γάμου μου αποκάλυψε ότι στο μπάτσελορ με τις καριολες τις φίλες της πήγε και πιπωσε τον μπάρμαν στο κλαμπ που τα πίνανε και από τοτε έχω λιώσει από καυλα και το έχω κάνει λάστιχο... Τι να κάνω?? βοήθεια...
Εγω παντως δεν εχω κανενα πρόβλημα που σκιζουν την γυναικα μου από τον κωλο
Γιωργο δεν ειναι ενας,ζουν αναμεσα μας :S :S :Sσε οσους γουσταρουνε να τους γαμανε την γυνσικα μας κοροιδευουνε η δεν ειναι σοβαροι
αφου δεν εχεις πρόβλημα πες μας που θα τη βρουμε να τη σκισουμε εμεις τα φτωχα μελοιΕγω παντως δεν εχω κανενα πρόβλημα που σκιζουν την γυναικα μου από τον κωλο
Θα πρεπει να σκισεις τον Λιλα πρώτααφου δεν εχεις πρόβλημα πες μας που θα τη βρουμε να τη σκισουμε εμεις τα φτωχα μελοι
Θα πρεπει να σκισεις τον Λιλα πρώτα
Και εχουν χαθει πολλοι στην σούφρα του
xυστη αποτελει απαραιτητη προυποθεση,ετσι? :S :S :SΘα πρεπει να σκισεις τον Λιλα πρώτα
Και εχουν χαθει πολλοι στην σούφρα του
ο λιλα πιος ειναι αυτος η αυτη
ο λιλα πιος ειναι αυτος η αυτη
Αυτος ρε τυπε αυτος.
Αντρας ειναι. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=655006;image[/img[/URL]]
[/quote] :S :S :S