Νέα

Πηγαν για μπατσελορ και βρεθηκαν ξεκωλιασμενες στο νοσοκομειο......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Πάντα είχα ως απόΘύμαινο να δω την γυναίκα μου να πηδιεται και την γαμαω συνέχεια καιε εν έναν μαύρο μεγάλο δονητη και σήμερα ή καριολα μετά από 2 χρόνια γάμου μου αποκάλυψε ότι στο μπάτσελορ με τις καριολες τις φίλες της πήγε και πιπωσε τον μπάρμαν στο κλαμπ που τα πίνανε και από τοτε έχω λιώσει από καυλα και το έχω κάνει λάστιχο... Τι να κάνω?? βοήθεια...

siou111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
527
Πόντοι
291
Πάντα είχα ως απόΘύμαινο να δω την γυναίκα μου να πηδιεται και την γαμαω συνέχεια καιε εν έναν μαύρο μεγάλο δονητη και σήμερα ή καριολα μετά από 2 χρόνια γάμου μου αποκάλυψε ότι στο μπάτσελορ με τις καριολες τις φίλες της πήγε και πιπωσε τον μπάρμαν στο κλαμπ που τα πίνανε και από τοτε έχω λιώσει από καυλα και το έχω κάνει λάστιχο... Τι να κάνω?? βοήθεια...

ξαναπαιχτον....καπποια στιγμη θα κουραστεις κ θα σε παρει ο υπνος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

tumblr_msr045aTZT1s4k53to1_500.jpg

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Όχι θα παω να την ξεσκιζω την καριολα... Την περιμένω να βγει από το ντουζ και εγώ κρύψει και τον δονητη κάτω από τον κάναπε...θα την κάνω να αναστεναξει σήμερα το πουτανακι μου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σε οσους γουσταρουνε να τους γαμανε την γυνσικα μας κοροιδευουνε η δεν ειναι σοβαροι 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
  Εγω παντως δεν εχω κανενα πρόβλημα που σκιζουν την γυναικα μου από τον κωλο  :boobies:
αφου δεν εχεις πρόβλημα πες μας που θα τη βρουμε να τη σκισουμε εμεις τα φτωχα μελοι

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αφου δεν εχεις πρόβλημα πες μας που θα τη βρουμε να τη σκισουμε εμεις τα φτωχα μελοι
Θα πρεπει να σκισεις τον Λιλα πρώτα
Και εχουν χαθει πολλοι στην σούφρα του :priest:

Fanoyrakosnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
3
Πόντοι
0

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Γιατι να κοροϊδέψω... Πολλά ζευγάρια είναι που κάνουν τρίο.... Εμένα μου αρέσει και έχουμε κανει και cyber στο chatroulette με άλλον άντρα και ή δικιά μου καυλωσε απίστευτα... Πολλές φορές την Ρώτησα αν θα ήθελε να την γαμησω μαζί με άλλον και μου λέει ναι αλλά είναι πάνω στην καυλα της...πιστεύω ότι στην πραγματικότητα θα κολλήσει...

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Ίσως επειδή είναι και μόνο 25 χρονών

Stories

Νέο!

Stories