Νέα

Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Και εσύ όταν πια δεν θα πιάνεις μία στην δουλειά σου θα ψάξεις να βρείς κορόιδο να τρως απο εκεί.Δεν θα χρειαστεί να ψάξεις και πολύ.Τα κορόιδα που τους τα τρώνε,που νομίζουν ότι βρήκαν σοβαρή κοπέλα ενώ έχουν πάρει χιλιομεταχειρισμένη σπερματοσακούλα υπάρχουν στην Ελλάδα σε αφθονία.Σκοτώνεις ένα φυτρώνουν 10.Δεν ξέρω αν πρέπει να τους λυπόμαστε.Είναι κρίμα να βλέπεις κάποιους να χάνουν τους κόπους μιας ζωής και να τους φτύνουν και να νομίζουν ότι βρέχει αλλά σκέφτεσαι και λες μπορεί να είναι τόσο βλάκες.Τουλάχιστον γνωρίζω ότι δεν είμαι ανάμεσα τους.Στις πουτάνες λοιπόν μέχρι να γεράσω.Οι σημερινές εποχές δεν είναι για σχέσεις.Μπορεί να ήταν πριν 80 χρόνια που έπαιρνες μία που σου άρεσε την έριχνες ένα πούτσο την παντρευόσουν μαγείρευε έπλενε μεγάλωνε τα παιδιά και αλλού δεν κοιτούσα.Σήμερα όμως δεν είναι και τα κορόιδα ας το αντιληφτούν.

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Απλά θα ήθελα να προσθέσω πως δεν είναι και ανάγκη αυτές τις χιλιομεταχειρισμενες σπερματοσακουλες να τις παντρευτείς κιόλας
Μπορείς να τους πεις και ψεματάκια
Και μετά να τις αφήσεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Διαβασα ολο το θρεντ,και ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω αυτα που εχω διαβασει.Για μενα δεν εχει καμια σημασια αν ειναι αληθεια η ψεματα αυτα τα περι βιασμου,ξεσκισματος κτλ.Εχουν ομως τεραστια σημασια οι αποψεις της πλειοψηφειας(δυστυχως.....)των μελων που εχουν γραψει.Υποτιθεται οτι το σαιτ απευθυνεται σε νεους σεξουαλικα ενεργους αντρες,που σε λιγα χρονια θα εχουν καποια θεση ισχυος.Επισης υποτιθεται οτι πολλα απο τα στραβα της Ελλαδας τα εχουμε παραλαβει απο τους μεγαλυτερους,δεν μας αρεσουν και θα τα αλλαξουμε.ΜΥΑΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ???Χωρις να ξερω προσωπικα κανενα απο το σαιτ,αναγνωριζω πολλες φυσιογνωμιες της καθημερινοτητας.Εγραψε ο διακοποδανειος,ο δεν περιμενω στην ουρα,ο δεν περιμενω στο φαναρι,ο η μαμα μου εχει πει οτι ειμαι ο καλυτερος,ο γαμαω και δερνω(αλλα κυριως στον υπνο μου),ο κορναρω στα πρωτα 5 δευτερολεπτα του φαναριου,ο ξερεις ποιος ειμαι εγω,και κυριως ο αγαμητος και ο μικροτσουτσουνος.Φιλαρακια σορυ αλλα παρτε το αλλιως θα βρειτε.Οντως οι Ελληνιδες δεν εχουν την καλυτερη συμπεριφορα.Αλλα εχεται ποτε αναλογιστει το μεριδιο ευθυνης σας?Διαβασα απο 19χρονο οτι εχει καταλαβει ηδη οτι ολες οι γυναικες ειναι πουτανες.Ποτε το καταλαβες ρε φιλε?Στην πενταημερη?Και καπακι απαντηση απο 30αρη οτι αυτος δυστυχως αργησε(καλα εσυ εισαι εντελως καμενος).Σταματηστε να ενοχοποιητε το σεξ που ειναι το μοναδικο που διαφοροποιει τον ανθρωπο απο τους αλλους ευφυεις οργανισμους.Ας το απομυθοποιησουμε και ας το βαλουμε στην αληθινη του διασταση που ειναι να ικανοποιουμε τα ενστικτα μας.Αρα οσο το θελουμε και το χρειαζομαστε εμεις,αλλο τοσο το χρειαζονται και το θελουν και εκεινες.Τωρα το οτι εγω εχω γαμησει 30 και ειμαι γαμιας,ενω εκεινη εχει γαμηθει με 15 αρα ειναι πουτανα ειναι μονο στο κεφαλι μας και μας οδηγει στο γνωστο ψεμα-απαντηση των γυναικων οτι παντα ειμαστε ο 3-4-5 που εχουν παει.Το σεξ ειναι πολυ ωραιο για να το περιοριζουμε με πρεπει.Απολαυστε το.
αυτο ειναι ποστ!!
αυτη ειναι απαντηση..!
οχι απλα εχεις δικιο
δεν εχω λογια!!
το κλασικο που θα μας φαει σε ολα τα θεματα ειναι οτι βγαζουμε την ουρα μας σε ολα τα θεματα απ εξω!!ετσι και με τις γυναικες!!παντα το κατηγοριο πεφτει σε κεινες!!θα μας φανε τα αμαξια τα καλα και η τσεπη αδεια!!το οτι ειμαστε ολοι γαμιαδες και εχουμε βισματα και γνωριμιες παντου και σε ολα!! ολοι οι πιτσιρικαδες τωρα αρχιζουνε το παιζουνε η φιλοσοφια η αμαξι/μηχανακι γυαλι καφε και αγιος ο θεος!!
λες και οι υπολοιποι που πεζανε στις αλανες και τρεχανε με τα ποδηλατα κλπ....ειναι μαμοθρεφτοι!

Επισκέπτης
πρωτον ,οι εμπειριες στη ζωη δεν αποκτιουνται μονο με την ηλικια .αποκτιουνται απο αυτα που εχουμε ζησει η ζουμε.αλλιως ειναι ενας 40 χρονων που να τα βρηκε ετοιμα τα περισσοτερα απο το μπαμπακα του,και αλλιως καποιος 20 που απο 13 χρονων δουλευει για να βοηθησει την οικογενεια του και παει σχολειο ταυτοχρονα.ολοι πια μαθατε τη ζωη ειτε ειστε 30 ειτε 40 ...που φτανετε και σε σημειο να κρινετε η μαλλον να κατακρινετε τους αλλους.αυτος που ειναι 19,σε 10 χρονια ,πιστευεις οτι θα εχει την ιδια αποψη???αφηστε το καθενα να μαθαινει μεσα απο τη ζωη.δε λεω οτι εχετε δικιο η αδικο...και αυτο το θρεντ δε τραβαει αλλο πιστευω.ας γραφουμε στις ελλεινιδες ,το θρεντ εννοω

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αν ηταν το πουλι βιολι...

ρε μαγκες 5 πουτανες καριολες ελεεινιδες ξεσκιστηκαν σε bachelor παρτι κ περιμενετε απο καποιον να πει 'ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ και ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ'?ή ειστε ανηθικοι ή ειστε γεννημενοι σε λαθος εποχη!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ!

αν τα εκαναν ελευθερες ηταν  θεμα της υποκειμενικοτητας μας να το κρινουμε οπως θελουμε(εγω θα τις ελεγα παλι καριολες) αλλα ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ και ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΥΦΗ(σε λιγο παντρευοταν)να ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝ ΕΤΣΙ και περιμενετε να 'στηριξουμε την απολαυση των γυναικων στο σεξ' ??

ΕΛΕΟΣ! Καντε οτι θελετε στην ζωη σας,αλλα μην μας τρελανετε..

Y.Γ. για τον φιλο που μιλησε για το 'μεγεθος της ευθυνης μας'..Για πες μας φιλε:ΠΟΙΟ το μεγεθος της ευθυνης των συζυγων αυτων των γυναικων??Φταιει ο κερατας που τις ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΕ να πανε ολες μαζι πουτσο-τσαρκα και τον κερατωσαν???Αν ναι τι προτεινες?να τις ειχε φυλακισμενες?Τις εμπιστευτηκε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΩΣΑΝ..δεν ειναι κατακριτεο αυτο?τι περιμενες να πουν εδω τα παιδια?ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ?

ΕΛΕΟΣ

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Το θέμα είναι ένα……..
Μην παντρεύεστε  ζώα!!!!!!!!!!!!
Πάλι καλά να λες που βγαίνουν κάτι τέτοια στην δημοσιότητα