Νέα

Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ίδιο πράμα είναι ρε μεγάλε ? Τι θα πίστευες για την μάνα σου αν πριν παντρευτεί τον πατέρα σου πήγε σε γείτονες να της ξεσκίσουν τον κώλο.

OP
OP
P

pan13

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
πεστα ρε αδερφε, αντε με τις ξεκολιαρες που θελουν κ γαμο

Επισκέπτης
Μέλλουσα νύφη και ξισ τα αρχίδια σου με τον γκασμά.Και πίστευε ο άλλος ο καημένος ότι η αγάπη του ήταν η καλή η κοπέλα που μόνο για αυτόν ανοίγει το μουνί της και ήταν έτοιμος σαν μαλάκας να χάσει και τους κόπους μιας ζωής για την κάθε τανοσαβούρα.Μάγκες ενα μουνί έχουν και με αυτό κοιτάνε πως να πιάσουν κορόιδα.Πάντα το έλεγα και το λέω οι μόνες γυναίκες που σέβομαι είναι η μάνα μου και η γιαγιά μου και για αυτές θα σκότωνα ακόμα.Όλες οι άλλες είναι σαν τις τουαλέτες.Απλά για να βγάζουμε την ανάγκη μας.Και για αυτό προτιμάω να πηγαίνω και στις πουτάνες γιατί η πουτανιά του γυνακείου φύλου μου φέρνει μια απέχεθεια και αηδία να σχολούμαι μαζί του.Στις πουτάνες όλα είναι πιο ειλικρινά.Στα σκάω για να σε γαμήσω και τέλειωσε και όχι σαν τις άλλες τις πουτάνες που ενώ είναι πουτάνες απο τα νύχια ως την κορφή θέλουν να παρουσιαστούν ως σωστές κοπέλες.Δεκαννιά χρονών είμαι και ευτυχώς το νόιμα το έπιασα απο μικρός.Τουλχιστον γνωρίζω ότι ποτέ δεν θα καταντήσω σαν κάτι μαλάκες που παντρεύονται κάποιες χειρότερες και απο την πιο πολυξεσκισμένη πουτάνα της φυλής και χάνουν και τα χρήματα και την ψυχή τους για την κάθε καργιόλα.

Φίλε μου συγχαρητήρια!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Είναι απολύτως σωστά αυτά που γράφεις! Και κάτι ακόμα...ίσως είναι λίγο ακραίο δεν ξέρω...αλλά αν πάρεις για γυναίκα μία πόρνη τουλάχιστον ξέρεις ότι την έχουν ξεσκίσει μύριοι όσοι πριν από εσένα...το γκομενάκι που στο παίζει και ηθική ΔΕΝ ξέρεις και ούτε πρόκειτε ποτέ να μάθεις με πόσους ξεσκίστηκε! Και κάτι τελευταίο...έχω την αίσθηση από την εμπειρία μου ότι οι ιερόδουλες είναι πολυ λιγότερο πουτάνες στην ψυχή από τα τσουλάκια που κυκλοφορούν! Πάντως συγχαρητήρια και πάλι που κατάλαβες πέντε βασικά πράγματα τόσο μικρός και όχι σαν εμένα τον  :jerking: :jerking: :jerking: που χρειάστηκε να πατήσω τα τριάντα για να καταλάβω πως οι πιο τσούλες είναι οι καθωσπρέπει και όχι οι πουτάνες!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φίλε μου συγχαρητήρια!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Είναι απολύτως σωστά αυτά που γράφεις! Και κάτι ακόμα...ίσως είναι λίγο ακραίο δεν ξέρω...αλλά αν πάρεις για γυναίκα μία πόρνη τουλάχιστον ξέρεις ότι την έχουν ξεσκίσει μύριοι όσοι πριν από εσένα...το γκομενάκι που στο παίζει και ηθική ΔΕΝ ξέρεις και ούτε πρόκειτε ποτέ να μάθεις με πόσους ξεσκίστηκε! Και κάτι τελευταίο...έχω την αίσθηση από την εμπειρία μου ότι οι ιερόδουλες είναι πολυ λιγότερο πουτάνες στην ψυχή από τα τσουλάκια που κυκλοφορούν! Πάντως συγχαρητήρια και πάλι που κατάλαβες πέντε βασικά πράγματα τόσο μικρός και όχι σαν εμένα τον  :jerking: :jerking: :jerking: που χρειάστηκε να πατήσω τα τριάντα για να καταλάβω πως οι πιο τσούλες είναι οι καθωσπρέπει και όχι οι πουτάνες!!!

Να υποθέσω λοιπόν οτι, αν ποτέ παντρευτείς, θα πάρεις πουτάνα για σύζυγο;    :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ από όσα έγραψα αυτό κατάλαβες? :jerking:

Ναι. Και συγχώρα με.
Εφόσον -κατά τα λεγόμενά σου- ΟΛΕΣ οι γκόμενες που κυκλοφορούν είναι ξεκωλιάρες και μόνον οι ιερόδουλες έχουν καθαρή ψυχή, σε τι συμπέρασμα ήθελες να οδηγηθώ;
Η δεν τα είπες έτσι;

Επισκέπτης
Ναι. Και συγχώρα με.
Εφόσον -κατά τα λεγόμενά σου- ΟΛΕΣ οι γκόμενες που κυκλοφορούν είναι ξεκωλιάρες και μόνον οι ιερόδουλες έχουν καθαρή ψυχή, σε τι συμπέρασμα ήθελες να οδηγηθώ;
Η δεν τα είπες έτσι;

Εγώ φίλε μου δεν έγραψα ότι μόνο οι ιερόδουλες έχουν καθαρή ψυχή.Απλά είπα ότι από την εμπειρία μου οι πόρνες έχουν πιο καθαρή ψυχή από τις τσούλες που κυκλοφορούν!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ φίλε μου δεν έγραψα ότι μόνο οι ιερόδουλες έχουν καθαρή ψυχή.Απλά είπα ότι από την εμπειρία μου οι πόρνες έχουν πιο καθαρή ψυχή από τις τσούλες που κυκλοφορούν!

Άρα, θα παντρευόσουνα πολύ πιο εύκολα (μιας και είσαι σε ηλικία γάμου) μια ιερόδουλο απ' ότι μια απο τις τσούλες που κυκλοφορούν.
Σωστά;

Επισκέπτης
Άρα, θα παντρευόσουνα πολύ πιο εύκολα (μιας και είσαι σε ηλικία γάμου) μια ιερόδουλο απ' ότι μια απο τις τσούλες που κυκλοφορούν.
Σωστά;

Μα εγώ δεν ανέφερα τίποτα για γάμο.Δεν με αφορά εξάλλου.Μια απλή διαπίστωση έκανα ή μάλλον καλύτερα μια σύγκριση μεταξύ ιερόδουλων και τσουλών!!! Δηλαδή με απλά λόγια μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση αυτή η ξεκωλιάρα που έχεις στο άβαταρ πρώην σου είναι? Αν ναι μπράβο σου! γαμώ τα μουνιά γαμούσες!
που το δες ρε μεγαλε?ενας κωλος ειναι...μεχρι τραβελλι μπορει να ναι...μπορει να ναι κα ι γαμω τα μουνια....μαγκες εμεις κολλαμε στις παραξενες και τις πουτανες..υπαρχουν και νορμαλ...αλλα δεν τον παιρνουν απ τον κωλο με τη μια ουτε κανουν πιπα σαν τη τζενα τζειμσον...οπου κοιτας το αναλογο βρισκεις...αν εσυ θες σχεση και γαμο με το τσουλακι που σου κατσε μετα απο 3 ποτα και σου ρουφηξε ολα τα υγρα...προφανως θα χι πιει πολλα κιλα...ε???? :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
που το δες ρε μεγαλε?ενας κωλος ειναι...μεχρι τραβελλι μπορει να ναι...μπορει να ναι κα ι γαμω τα μουνια....μαγκες εμεις κολλαμε στις παραξενες και τις πουτανες..υπαρχουν και νορμαλ...αλλα δεν τον παιρνουν απ τον κωλο με τη μια ουτε κανουν πιπα σαν τη τζενα τζειμσον...οπου κοιτας το αναλογο βρισκεις...αν εσυ θες σχεση και γαμο με το τσουλακι που σου κατσε μετα απο 3 ποτα και σου ρουφηξε ολα τα υγρα...προφανως θα χι πιει πολλα κιλα...ε???? :2funny: :2funny:

Οι νορμάλ όμως φίλε μου συνήθως είναι μπάζα στην εμφάνιση! :headbang:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Οι νορμάλ όμως φίλε μου συνήθως είναι μπάζα στην εμφάνιση! :headbang:
μα το πα εξ αρχης..ειναι δυσκολα να βρεις κατι νορμαλ...και σαν πιο μεγαλος και παντρεμενος πρεπει να πω οτι ποτε δεν πρεπει να περιμενεις να σου ρθει αυτο που χεις φανταστει...αν ειναι στο 70 με 80% ειναι καλα...απλα ακομα και ενα γαμησι με μια αλλη να κανεις και να ξερει οτι εισαι παντρ.και εκει ακομα θα ταλαιπωρηθεις...αλλα μη συγκρινουμε ρε μαγκες ελληνιδες σε ομορφια με κατι αλβανιδες και κατι ρουμανοβουλγαρες που μεχρι να ρθουν στο ελλαντα δεν ξεραν τι χρωμα εχει το πρασινο σαπουνι...σαν ομορφια λεω..σαν μυαλα τωρα καποιες απ αυτες βρηκαν τα κουμπια μας...παντρευτηκαν ματσο παππουδες καναν σχεσεις με ελληνες που τους παρεχουν τα παντα...και καλα κανουν στη τελικη....οποια και οποιος θελει βρισκει οτι ψαχνει ...

knudsen

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτός που λέει ότι όλες οι γυναίκες είναι καργιόλες και εκτιμάει μόνο τη μάνα του και τη γιαγιά του,δε μας διευκρίνησε,γιατί της εκτιμάει?   Αυτές είναι τα "άγια πλάσματα" και οι μόνες καλές γυναίκες της...υφηλίου? μεγάλη η χάρη τους τότε,να τις ανακυρήξουμε αγίες.Ή είναι και αυτές τα ίδια,αλλά τις εκτιμάει απλά επειδή είναι συγγενείς του?
Γιατί βλέπετε όλοι ανεξαιρέτως τις μανάδες τους τις βλέπουν κάπως έτσι,ως ιερές μορφές,όποιες και να είναι στην πραγματικότητα.Η ανωριμότητα των 19 χρόνων και η άγνοια ολοφάνερη στα γραφόμενά του.Ας μας πει ποιές είναι αλήθεια οι εμπειρίες του από τη ζωή μόλις στα 19 του χρόνια,που τον έκαναν να πιστεύει αυτά? Προφανώς λέει αυτά γιατί έτσι είναι δασκαλεμένος από το οικογενειακό του περιβάλλον και απλά παπαγαλίζει αυτά που του λένε ή είναι τσαντισμένος από χυλόπιτες.
Και τέλος πάντων αφού πολλοί Ελληναράδες μισογύνιδες θέλετε γυναίκα "ανέγγιχτη",παρθένα και...αγνή και δε δέχεστε και τη γυναικεία σεξουαλικότητα,γιατί δεν πάτε στο Ιράν ή στη Σαουδική Αραβία να τις βρείτε έτσι όπως θέλετε?
Βέβαια ακόμα και αν οι γυναίκες ήταν και εδώ όπως τις θέλετε,θα πρέπει να το παίρνατε απόφαση ότι δε θα γαμάγατε και εσείς καμία γκόμενα  μέχρι να την παντρευτείτε !!!
Δε γίνεται και να θέλετε να γαμάτε όλο το σύμπαν και τις γυναίκες ανέγγιχτες γιατί αφού εσείς θέλετε να γαμάτε ασύστολα τα γκόμενάκια,αναγκαστικά αυτές θα ξεπαρθενιάζονται και θα γράφουν πολλούς άντρες στο "κοντέρ" τους.Και να γαμάμε και να θέλουμε γυναίκες αγίες δε γίνεται,γιατί αναγκαστικά κάποιες θα γαμιόνται μαζί μας διαλέξτε και πάρτε !!!

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτός που λέει ότι όλες οι γυναίκες είναι καργιόλες και εκτιμάει μόνο τη μάνα του και τη γιαγιά του,δε μας διευκρίνησε,γιατί της εκτιμάει?  Αυτές είναι τα "άγια πλάσματα" και οι μόνες καλές γυναίκες της...υφηλίου? μεγάλη η χάρη τους τότε,να τις ανακυρήξουμε αγίες.Ή είναι και αυτές τα ίδια,αλλά τις εκτιμάει απλά επειδή είναι συγγενείς του?
Γιατί βλέπετε όλοι ανεξαιρέτως τις μανάδες τους τις βλέπουν κάπως έτσι,ως ιερές μορφές,όποιες και να είναι στην πραγματικότητα.Η ανωριμότητα των 19 χρόνων και η άγνοια ολοφάνερη στα γραφόμενά του.Ας μας πει ποιές είναι αλήθεια οι εμπειρίες του από τη ζωή μόλις στα 19 του χρόνια,που τον έκαναν να πιστεύει αυτά? Προφανώς λέει αυτά γιατί έτσι είναι δασκαλεμένος από το οικογενειακό του περιβάλλον και απλά παπαγαλίζει αυτά που του λένε ή είναι τσαντισμένος από χυλόπιτες.
Και τέλος πάντων αφού πολλοί Ελληναράδες μισογύνιδες θέλετε γυναίκα "ανέγγιχτη",παρθένα και...αγνή και δε δέχεστε και τη γυναικεία σεξουαλικότητα,γιατί δεν πάτε στο Ιράν ή στη Σαουδική Αραβία να τις βρείτε έτσι όπως θέλετε?
Βέβαια ακόμα και αν οι γυναίκες ήταν και εδώ όπως τις θέλετε,θα πρέπει να το παίρνατε απόφαση ότι δε θα γαμάγατε και εσείς καμία γκόμενα  μέχρι να την παντρευτείτε !!!
Δε γίνεται και να θέλετε να γαμάτε όλο το σύμπαν και τις γυναίκες ανέγγιχτες γιατί αφού εσείς θέλετε να γαμάτε ασύστολα τα γκόμενάκια,αναγκαστικά αυτές θα ξεπαρθενιάζονται και θα γράφουν πολλούς άντρες στο "κοντέρ" τους.Και να γαμάμε και να θέλουμε γυναίκες αγίες δε γίνεται,γιατί αναγκαστικά κάποιες θα γαμιόνται μαζί μας διαλέξτε και πάρτε !!!

Ναι την μάνα μου και την γιαγιά μου τις εκτιμάω γιατί είναι η μάνα μου και η γιαγιά μου.Γιατί με έφεραν στον κόσμο και με μεγάλωσαν.Οι μόνες γυναίκες που πρέπει ένα αγόρι να μαθαίνει να σέβεται απο την στιγμή που γεννιέται.Εμπειρία μεγάλη απο την ζωή μπορεί να μην έχω αλλά γνωρίζω ότι ο πρώτος μου ξάδελφος κατέστρεψε την ζωή του απο μία πουτάνα.Πυροβόλησε και άφησε ανάπηρο αυτόν που τον κεράτωνε η πουτάνα που πήρε για γυναίκα και αυτή την έδωσε δύο μπάτσες τις οποίες η πουτάνα και η οικογένεια της είπαν πρόκληση σωματικής βλάβης και απόπειρα ανθρωποκοτνίας.Η οποία πουτάνα ήταν και έγκυος και γαμιότανε.Κατέστρεψε την ζωή του και την ψυχή του.Και γιατί όλα αυτά για μία πουτάνα που όλοι έλεγαν πόσο καλή κοπέλα είναι και απο σπίτι.Αν εσύ προτιμάς να είσαι ένα κορόιδο που θα πληρώνει μία και θα του τα φοράει η να είσαι με την καραμπίνα στο χέρι και να χαλάσεις την ζωή σου να το κάνεις.Εγώ δεν πρόκειται.Θα πηγαίνω να αδειάζω στις πουτάνες και θα έχω ήσυχο το κεφάλι.Και τώρα που είμαι 19 και όταν φτάσω 50.Μέχρι να μην σηκώνεται άλλο το πουλί μου.Χυλόπιτα δεν έχω φάει ποτέ και ξέρεις γιατί.Γιατί ποτέ δεν θα πάω σαν ρεζίλις να δώσω αξία στο κάθε πουτανάκι.Άλλοι δύο μαλάκες να βρεθούν να τις ανεβάσουν της καργιόλας το ηθικό θα νομίζει ότι είναι η μόνικα μπελούτσι.Σκάω 40 ευρώ και είμαι εντάξει.Παίρνω αυτό που θέλω και πιο γρήγορα και πιο καλά και πιο οικονομικά διότι οι πουτάνες εκτός μπουρδέλων σου τρώνε πιο πολλά και μέχρι να το καταλάβεις θα είναι αργά.

Επισκέπτης
σωστα σκεφτεσαι...λιγο σημασια να δωσεις σε καποια,νομιζει οτι ειναι η ''γκομενα''.αλλα δεν ειναι κακο ετσι για πλακα να φλερταρεις με γυναικες διχως βεβαια να εχεις συναισθηματα για αυτες(γιατι δεν το αξιζουν).και κανενας δε σε υποχρεωνει να παντρευτεις.εξαλλου,πολλοι λιγοι θα παντρευονται στο μελλον ,πιστευω.ειδικα οι αντρες,που δεν εμπιστευονται τις γυναικες.ΔΗΛΑΔΗ,πιστευω οτι καλο θα ηταν να κολλας σε γκομενες χωρις να σε νοιαζει αν σε θελουν η οχι.να κανεις τη πλακα σου.να τις γαμας και μετα αντε γεια...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πωως... ολοσωστα οχι απλα σωστα... :rolleyes:

ε ρε καψιμο ορισμενα ποστς μεσα μεσα... κ χειροτερο για μας που πεφτουμε πανω τους κ τα διαβαζουμε οχι τπτ αλλο

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οφ κορς κ το επιδιωκω γιατι οτι πιο καμενο = οτι πιο αστειο για μας τους απλους τηλεθεατες *P

3148 μηνυματα ολο νοημα ομως μην το ξεχναμε *P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom