Νέα

Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπαινουν εδω και γυναικες ,και μας τη λενε...οι ελληνιδες ειναι δυστυχως ελλεινιδες.γενικα,ειναι περιεργες.τη μια ειναι γεματες διαθεση για φλερτ και ετσι,και απο την αλλη,χωρις λογο(κυριολεκτικα) ψυχραινουν την ολη κατασταση.Γενικα μιλαμε,μερικες σιγουρα ειναι διαφορετικες.αν συνεβη πραγματικα αυτο το γεγονος δε ξερω.αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι αν δε ηθελαν να κανουν κατι με τους τουρκαλαδες,δε θα γινοταν τιποτα.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ,ειναι μεμονωμενο περιστατικο θελω να πιστευω.ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΑΝ αρχισουν οι ελληνιδες να γουσταρουν το ξεσκισμα απο τους τουρκους.θα γινω τουρκος,LOL,με ολες.........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βασικά εγώ δεν κατάλαβα από την όλη ιστορία ότι τις βιάσανε... δεν βλέπω πουθενά μπλεγμένη την αστυνομία στο άρθρο (εκτός αν δεν είναι ολόκληρο).

ΑΝ ήταν βιασμός... μαλακία. Γενικά δεν καταλαβαίνω την έννοια του βιασμού. Αφού μπορείς τη σήμερον ημέρα να γαμήσεις σχεδόν όποια γκόμενα θες! Λίγο παραμύθι κι 1-2 κεράσματα κι όλα τα άλλα ακολουθούν πολύ πολύ εύκολα!!! Αν τώρα αυτές φταχτήκαν τόσο που βάλανε μέχρι και μπουκάλια στην κωλοτρυπίδα τους... ε... τι να πω... ας προσέχανε!!! Όπως και η Αννούλα ένα πράμα!!! :cheesy:
τι βιασμος αφου μονες τους τον φωναξανε!τα θελε ο κωλος τους!ολες ετσι λενε μετα οτι της βιασανε!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπαινουν εδω και γυναικες ,και μας τη λενε...οι ελληνιδες ειναι δυστυχως ελλεινιδες.γενικα,ειναι περιεργες.τη μια ειναι γεματες διαθεση για φλερτ και ετσι,και απο την αλλη,χωρις λογο(κυριολεκτικα) ψυχραινουν την ολη κατασταση.Γενικα μιλαμε,μερικες σιγουρα ειναι διαφορετικες.αν συνεβη πραγματικα αυτο το γεγονος δε ξερω.αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι αν δε ηθελαν να κανουν κατι με τους τουρκαλαδες,δε θα γινοταν τιποτα.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ,ειναι μεμονωμενο περιστατικο θελω να πιστευω.ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΑΝ αρχισουν οι ελληνιδες να γουσταρουν το ξεσκισμα απο τους τουρκους.θα γινω τουρκος,LOL,με ολες.........
παιξτο Τουρκος μιλα τους μονο Αγγλικα ειναι μια καλη ιδεα!μπορει να εχεις επυτηχια!!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω 13 σελίδες το ηθικο διδαγμα ειναι

παΠΟΥΤΣΑ απο τον τόπο σου και ας ειναι ζαρωμένη

εδιτ επίσης να καθιερωθει ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ διαβατηριο! Αν μια γυναικα θελει να παει ταξίδι θα πρεπει να υπογραφουν τουλαχιστον τρεις σεξουαλικοι συντροφοι απο τον τόπο διαμο(υ)νης

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εν τω μεταξύ, για να καταλάβουμε λίγο πόσο κοτόπουλα μας έχουν κάνει...
Στη σελίδα 4, υπάρχει παράθεση από τον ίδιο δικτυακό χώρο που ανέβηκε η είδηση όπου αναφέρει ξεκάθαρα για φόλα είδηση... Μπροστά στα μάτιά σας!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

Και όμως, εκεί στην αρρώστια... 13 σελίδες χολή, μίσος, διχασμός, θεωρία, λούμπεν, ψυχολογικά. Πείραμα κανονικότατο. Ο Θεός να μας βοηθήσει πλέον... WAKE UP PEOPLE!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Τώρα απο την στιγμή που δεν καταλαβαίνουν τι τις περιμένει όταν αντί για τον 1 (ολογράφως ΕΝΑ) μασέρ, που γνώρισαν και γούσταραν κλπ κλπ, εμφανίζονται 12 (ολογράφως ΔΩΔΕΚΑ)....I rest my case.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ηταν τελικά οι γαμιάδες τους... ίσως μπερδεύτηκαν οι ξεκωλιάρες στο μέτρημα μετά τα πολλά γαμήσια που έφαγαν από παντού... χαχαχα

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
παιξτο Τουρκος μιλα τους μονο Αγγλικα ειναι μια καλη ιδεα!μπορει να εχεις επυτηχια!!!!
δημητρακη εχω μια ιδεα.τωρα που ανοιξιαζει να φορεσω αυτο το κοντομανικο με την αλβανικη σημαια και να το παιζω αλβανος.λες να πιασει? :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Συναγωνιστες αυτο μου θυμιζει την ελληνιδα συνοδο των μεσογειακων αγωνων του 1990 που την γαμησε ολη η ομαδα αρσης βαρων της Αιγυπτου νομιζω, και που απο το πολυ γαμησι στο τελος περασε μεσα απο μια τζαμαρια και εγινε της πουτανας

Εννοείς τους Μεσογειακούς Αγώνες του 1991... ρε που την θυμήθηκες αυτή την φάση? Είχε βουίξει όλο το Δημοσιογραφικό χωριό τότε... χαχαχα

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εν τω μεταξύ, για να καταλάβουμε λίγο πόσο κοτόπουλα μας έχουν κάνει...
Στη σελίδα 4, υπάρχει παράθεση από τον ίδιο δικτυακό χώρο που ανέβηκε η είδηση όπου αναφέρει ξεκάθαρα για φόλα είδηση... Μπροστά στα μάτιά σας!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

Και όμως, εκεί στην αρρώστια... 13 σελίδες χολή, μίσος, διχασμός, θεωρία, λούμπεν, ψυχολογικά. Πείραμα κανονικότατο. Ο Θεός να μας βοηθήσει πλέον... WAKE UP PEOPLE!

τιποτα... εκει το μυαλο! κολλημενο!... εγινε ενα θεμα απο το τιποτα, σε δουλεια να βρισκεται το σαιτ... εε βλεπετε λογω αναδουλειας... οτιδηποτε αλλο συζητιεται εκτος απο χρησιμες πληροφοριες, αντιθετα με αυτο που ηταν παλαια, πριν την αλλαγη ηγεσιας...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και έξω από το site, το ίδιο pattern επαναλαμβάνεται.

Σπατάλη φαιάς ουσίας όχι για τα ουσιώδη, αλλά για τα στημένα, για το ψέμα. Μέχρις ότου το ψέμα να γίνει η αλήθεια. Και σε κάποια φάση έχουν ξεχάσει την αφορμή για το όλο θέμα και κανείς δε θυμάται ότι όλο αυτό ξεκίνησε από κάποιο ψέμα και το μόνο που τους έχει απομείνει να θυμούνται είναι ότι μισούν ο ένας τον άλλο. Η αιτία που τους κάνει να μισιούνται έχει ξεχαστεί. Και ούτω καθεξής...
Δηλητήριο.

Επισκέπτης
Φιλε Πελοπονησιε, εχεις δικιο, όμως η ουσια δεν ειναι στο αν αυτη η ιστορια ειναι αληθεια ή ψεμματα. Αυτο που με βγαζει απο τα ρουχα μου ειναι η αντιμετωπιση ορισμενων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη εχω μια ιδεα.τωρα που ανοιξιαζει να φορεσω αυτο το κοντομανικο με την αλβανικη σημαια και να το παιζω αλβανος.λες να πιασει? :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ξερω?ειναι τοσο συχαμερες που πανε και με Αλβανους?παντος με Τουρκους πανε.ητανε πριν 6-7 χρονια μια Ελληνιδα εδω που εμενε με ενα Τουρκο!μου το κρυβε!οταν το εμεθα την εκραξα παντου!!φρικτο αν πηγαινουνεκαι με Αλβανους ουτε να της χεσεις δεν αξιζει λυπαμαι τα σκατακια μου!δεν τους αξιζουνε για τα μουτρα τους!!!καλα που εφυγα απο την Ελλαδα!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξερω?ειναι τοσο συχαμερες που πανε και με Αλβανους?παντος με Τουρκους πανε.ητανε πριν 6-7 χρονια μια Ελληνιδα εδω που εμενε με ενα Τουρκο!μου το κρυβε!οταν το εμεθα την εκραξα παντου!!φρικτο αν πηγαινουνεκαι με Αλβανους ουτε να της χεσεις δεν αξιζει λυπαμαι τα σκατακια μου!δεν τους αξιζουνε για τα μουτρα τους!!!καλα που εφυγα απο την Ελλαδα!!!!
πεστα ρε δημητρακη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Οικονομια στα σκατα σου!Κρατα τα ολα για τις Εισαγγελεις!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Γιατί νόμίζετε οι μαλακισμένες που ζουν Γερμανία κ άλλες χώρες ΕΕ δε γαμιούντε με τούρκους???

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί νόμίζετε οι μαλακισμένες που ζουν Γερμανία κ άλλες χώρες ΕΕ δε γαμιούντε με τούρκους???

ειδικα αυτες οι 5 πρεπει να μοιραστουν το βραβειο των ελλεεινιδων της χρονιας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom