ναι εχει παρει μεταγραφη ......
σορυ αλλα ως υπουργος θρησκευματων καταλαβαινεις.
ναι εχει παρει μεταγραφη ......
σορυ αλλα ως υπουργος θρησκευματων καταλαβαινεις.
παω να κοιμηθω ......
τι βιασμος αφου μονες τους τον φωναξανε!τα θελε ο κωλος τους!ολες ετσι λενε μετα οτι της βιασανε!!!!!!Βασικά εγώ δεν κατάλαβα από την όλη ιστορία ότι τις βιάσανε... δεν βλέπω πουθενά μπλεγμένη την αστυνομία στο άρθρο (εκτός αν δεν είναι ολόκληρο).
ΑΝ ήταν βιασμός... μαλακία. Γενικά δεν καταλαβαίνω την έννοια του βιασμού. Αφού μπορείς τη σήμερον ημέρα να γαμήσεις σχεδόν όποια γκόμενα θες! Λίγο παραμύθι κι 1-2 κεράσματα κι όλα τα άλλα ακολουθούν πολύ πολύ εύκολα!!! Αν τώρα αυτές φταχτήκαν τόσο που βάλανε μέχρι και μπουκάλια στην κωλοτρυπίδα τους... ε... τι να πω... ας προσέχανε!!! Όπως και η Αννούλα ένα πράμα!!!
παιξτο Τουρκος μιλα τους μονο Αγγλικα ειναι μια καλη ιδεα!μπορει να εχεις επυτηχια!!!!μπαινουν εδω και γυναικες ,και μας τη λενε...οι ελληνιδες ειναι δυστυχως ελλεινιδες.γενικα,ειναι περιεργες.τη μια ειναι γεματες διαθεση για φλερτ και ετσι,και απο την αλλη,χωρις λογο(κυριολεκτικα) ψυχραινουν την ολη κατασταση.Γενικα μιλαμε,μερικες σιγουρα ειναι διαφορετικες.αν συνεβη πραγματικα αυτο το γεγονος δε ξερω.αυτο που πιστευω ομως ειναι οτι αν δε ηθελαν να κανουν κατι με τους τουρκαλαδες,δε θα γινοταν τιποτα.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ,ειναι μεμονωμενο περιστατικο θελω να πιστευω.ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΑΝ αρχισουν οι ελληνιδες να γουσταρουν το ξεσκισμα απο τους τουρκους.θα γινω τουρκος,LOL,με ολες.........
Τώρα απο την στιγμή που δεν καταλαβαίνουν τι τις περιμένει όταν αντί για τον 1 (ολογράφως ΕΝΑ) μασέρ, που γνώρισαν και γούσταραν κλπ κλπ, εμφανίζονται 12 (ολογράφως ΔΩΔΕΚΑ)....I rest my case.
δημητρακη εχω μια ιδεα.τωρα που ανοιξιαζει να φορεσω αυτο το κοντομανικο με την αλβανικη σημαια και να το παιζω αλβανος.λες να πιασει?παιξτο Τουρκος μιλα τους μονο Αγγλικα ειναι μια καλη ιδεα!μπορει να εχεις επυτηχια!!!!
Συναγωνιστες αυτο μου θυμιζει την ελληνιδα συνοδο των μεσογειακων αγωνων του 1990 που την γαμησε ολη η ομαδα αρσης βαρων της Αιγυπτου νομιζω, και που απο το πολυ γαμησι στο τελος περασε μεσα απο μια τζαμαρια και εγινε της πουτανας
Εν τω μεταξύ, για να καταλάβουμε λίγο πόσο κοτόπουλα μας έχουν κάνει...
Στη σελίδα 4, υπάρχει παράθεση από τον ίδιο δικτυακό χώρο που ανέβηκε η είδηση όπου αναφέρει ξεκάθαρα για φόλα είδηση... Μπροστά στα μάτιά σας!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!
Και όμως, εκεί στην αρρώστια... 13 σελίδες χολή, μίσος, διχασμός, θεωρία, λούμπεν, ψυχολογικά. Πείραμα κανονικότατο. Ο Θεός να μας βοηθήσει πλέον... WAKE UP PEOPLE!
Αυτό κατάλαβες; Τι να σου πω ρε παιδάκι μου ...Πολύ ασχήμια πολύ...εσωτερική.
δεν ξερω?ειναι τοσο συχαμερες που πανε και με Αλβανους?παντος με Τουρκους πανε.ητανε πριν 6-7 χρονια μια Ελληνιδα εδω που εμενε με ενα Τουρκο!μου το κρυβε!οταν το εμεθα την εκραξα παντου!!φρικτο αν πηγαινουνεκαι με Αλβανους ουτε να της χεσεις δεν αξιζει λυπαμαι τα σκατακια μου!δεν τους αξιζουνε για τα μουτρα τους!!!καλα που εφυγα απο την Ελλαδα!!!!δημητρακη εχω μια ιδεα.τωρα που ανοιξιαζει να φορεσω αυτο το κοντομανικο με την αλβανικη σημαια και να το παιζω αλβανος.λες να πιασει?
πεστα ρε δημητρακηδεν ξερω?ειναι τοσο συχαμερες που πανε και με Αλβανους?παντος με Τουρκους πανε.ητανε πριν 6-7 χρονια μια Ελληνιδα εδω που εμενε με ενα Τουρκο!μου το κρυβε!οταν το εμεθα την εκραξα παντου!!φρικτο αν πηγαινουνεκαι με Αλβανους ουτε να της χεσεις δεν αξιζει λυπαμαι τα σκατακια μου!δεν τους αξιζουνε για τα μουτρα τους!!!καλα που εφυγα απο την Ελλαδα!!!!
δεν ξερω?ειναι τοσο συχαμερες που πανε και με Αλβανους?παντος με Τουρκους πανε.ητανε πριν 6-7 χρονια μια Ελληνιδα εδω που εμενε με ενα Τουρκο!μου το κρυβε!οταν το εμεθα την εκραξα παντου!!φρικτο αν πηγαινουνεκαι με Αλβανους ουτε να της χεσεις δεν αξιζει λυπαμαι τα σκατακια μου!δεν τους αξιζουνε για τα μουτρα τους!!!καλα που εφυγα απο την Ελλαδα!!!!
Γιατί νόμίζετε οι μαλακισμένες που ζουν Γερμανία κ άλλες χώρες ΕΕ δε γαμιούντε με τούρκους???