Νέα

Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μπραβο στους τουρκαλαρεους! καλα τους κανατε, ετσι να βγαλουν την σπλινα απο τον κωλο !!να ελληνοποιηθουν οι 12 τουρκαραδες αμεσα με ολα τα δικαιωματα του ελληνα πολιτη και δωρεαν εισοδο στα στριπτιζαδικα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πέντε Ελληνίδες πήγαν σε πολυτελές ξενοδοχείο-spa της Ανδριανούπολης για να περάσουν ευχάριστα μια δυο μέρες και να γιορτάσουν το bachelor party της μίας από αυτές, που θα ντυνόταν νύφη.
Παρασυρμένες από τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή τους για ξεφάντωμα, δελεάστηκαν από τις μοναδικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε ένας ντόπιος γοητευτικός μασέρ και τον κάλεσαν το ίδιο βράδυ στη νυφική σουίτα όπου διέμεναν.
Εκείνος έφτασε συνοδευόμενος από κάποιους φίλους του(...12...) και εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια, η οποία εκτυλίχθηκε σε θρίλερ!

(....) Με δυνατούς πόνους και με την υποχρέωση να αναφέρουν το συμβάν στο κέντρο άμεσης βοήθειας διεκομίστηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο από την πόλη της Τουρκίας σε νοσοκομείο του Έβρου (διάτρηση μήτρας, εντέρων κλπ).
Σε άθλια κατάσταση, εξετάστηκαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ με πλήρη μυστικότητα εισήχθησαν κατεπειγόντως για νοσηλεία.
Η είδηση, ως το πιο μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μέχρι σήμερα στο νομό Εβρου, διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, ενώ ο γάμος, φυσικά, δεν έγινε ποτέ.
i-reporter.com
εχω δικαιο που συχαινομαι της Ελληνιδες και ουτε να της δω δεν θελω.και εμας μας το παιζουνε παρθενες!!!!που να δειτε στη Ρωσσια τι συχαμενες ειναι πηγαινουνε με Μαροκινους,Τυνησιους,Ινδους.που ακομα και οι ντοπιες (Ρωσσιδες) τους κοιτανε με λυπηση.ενω οι Ελληνιδες ειναι οι γκομενες τους!!!!!

Επισκέπτης
Το αβατάρ σου όμως...ΓΑΜΑΕΙ!!!
Τι χαλόν' είναι αυτό Θεέ μου... :bigdick:
Το χαράφωνες...??? :grin:
ουτε ξερω ποια ειναι,απ το σαιτ τη βρηκα.πω πω φαντασου αυτη να σου κανει μασαζακι και ολα τα υπολοιπα και μετα να σου λεει ΄΄θελεις γιδα βραστη να σου φτιαξω΄΄
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
στο γραφειο τετοια ωρα,εχεις καμμια παρουσιαση αυριο

Καθε μερα ειμαι στο γραφειο μεχρι αργα. Γι αυτο δε χρειαζεται να μου πληρωνει κανεις τιποτα, οπως εγραψα και πριν ;)Φαινεται ότι για καποιους (οχι για σενα βεβαια) ειναι δυσκολο να πιστεψουν ότι μια γυναικα δεν εχει αναγκη κανεναν να της τα ακουμπαει και πηδιεται μονο επειδη γουσταρει. Anyway, πρεπει να φυγω. Θα χαρω να τα ξαναπουμε :) (πριν φυγω θα ριξω και ενα  μπινελικι ακομα για να παει καλα το βραδυ)

Επισκέπτης
ουτε ξερω ποια ειναι,απ το σαιτ τη βρηκα.πω πω φαντασου αυτη να σου κανει μασαζακι και ολα τα υπολοιπα και μετα να σου λεει ΄΄θελεις γιδα βραστη να σου φτιαξω΄΄
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ψιτ κυριος εχετε μονοπωλησει σε ολα τα θρεαντ...αφηστε να παει κ κανας αλλος σειρα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχω δικαιο που συχαινομαι της Ελληνιδες και ουτε να της δω δεν θελω.και εμας μας το παιζουνε παρθενες!!!!που να δειτε στη Ρωσσια τι συχαμενες ειναι πηγαινουνε με Μαροκινους,Τυνησιους,Ινδους.που ακομα και οι ντοπιες (Ρωσσιδες) τους κοιτανε με λυπηση.ενω οι Ελληνιδες ειναι οι γκομενες τους!!!!!
Εσυ ελειπες για να συμπληρωθει το καρε της μαλακιας :jerking: Τραβα ρε απο δω, τσουτσεκι.

Επισκέπτης
Καθε μερα ειμαι στο γραφειο μεχρι αργα. Γι αυτο δε χρειαζεται να μου πληρωνει κανεις τιποτα, οπως εγραψα και πριν ;)Φαινεται ότι για καποιους (οχι για σενα βεβαια) ειναι δυσκολο να πιστεψουν ότι μια γυναικα δεν εχει αναγκη κανεναν να της τα ακουμπαει και πηδιεται μονο επειδη γουσταρει. Anyway, πρεπει να φυγω. Θα χαρω να τα ξαναπουμε :) (πριν φυγω θα ριξω και ενα  μπινελικι ακομα για να παει καλα το βραδυ)
κανε δουλεια σου...τα λεμε

Επισκέπτης
ότι μια γυναικα δεν εχει αναγκη κανεναν να της τα ακουμπαει και πηδιεται μονο επειδη γουσταρει.

τωρα εαν μιλας για τον εαυτο σου μπορει...αλλα μην μας πεις κιολας οτι ΟΛΕΣ κοιταζεται κριτηριο την ομορφαδα για να πηδηχτειτε γιατι θα βαλω τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ κ οι εξαιρεσεις αλλα κυριως σε μικρη κ αθωα ηλικια...

Επισκέπτης
Ο βιασμός φίλη Ρούλι είναι κακούργημα και διαφωνώ κάθετα με τα θλιβερά τυπάκια που λένε αηδίες του τύπου "τα ήθελε", "το προκάλεσε" κτλ. διότι συνήθως βιαστές είναι μικροτσούτσουνοι τύποι που ικανοποιούν το πάθος τους "να βγουν από πάνω" με τον πλέον ειδεχθή τρόπο και αυτοί που τους επικροτούν είναι ακόμοι πιο μικροτσούτσουνοι και άθλιοι...

Αν κρινω απο το τι παθανε οι γκομενες, δεν πρεπει να ησαν και τοσο μικροτσουτσουνοι οι Τουρκαλαδες που τις πηδηξαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom