Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και τ'γίδα σ'νμπλάτ'...μι τν γκλιτσα
και τ'γίδα σ'νμπλάτ'...μι τν γκλιτσα
τουωχμι καν μαντρι του σαιτ...θα μας τν πει ου μακαριους...και τ'γίδα σ'νμπλάτ'...
που χαθηκες ,σε παρεσυρε πουθενα εκεινος ο ελλεεινιδος ο μουνιλας
τσιώπα τώρα..τσιώπα...ξιτσιαουλιάστ'κατουωχμι καν μαντρι του σαιτ...θα μας τν πει ου μακαριους...
πω πω τι ηλιθιοφατσα εχει ο τυπος,σα σπαστικο ντοπαρισμενο ειναιτσιώπα τώρα..τσιώπα...ξιτσιαουλιάστ'κα
ΚΥΡΙΑΚΟΣ...!!!
Απλα ειμαι στο γραφειο και δουλευω ταυτοχρονως. Το site ειναι για χαλαρωση και fun ;)που χαθηκες ,σε παρεσυρε πουθενα εκεινος ο ελλεεινιδος ο μουνιλας
Bebaiα αν 5 συναγωνιστές είχαν πάει για bachelor party π.χ. στη Βουλγαρία και είχαν δεχτεί 12 Βουλγάρες στη σουίτα τους θα λέγαμε τι γαμιάδες είναι.
Το αβατάρ σου όμως...ΓΑΜΑΕΙ!!!πω πω τι ηλιθιοφατσα εχει ο τυπος,σα σπαστικο ντοπαρισμενο ειναι
εχω δικαιο που συχαινομαι της Ελληνιδες και ουτε να της δω δεν θελω.και εμας μας το παιζουνε παρθενες!!!!που να δειτε στη Ρωσσια τι συχαμενες ειναι πηγαινουνε με Μαροκινους,Τυνησιους,Ινδους.που ακομα και οι ντοπιες (Ρωσσιδες) τους κοιτανε με λυπηση.ενω οι Ελληνιδες ειναι οι γκομενες τους!!!!!Πέντε Ελληνίδες πήγαν σε πολυτελές ξενοδοχείο-spa της Ανδριανούπολης για να περάσουν ευχάριστα μια δυο μέρες και να γιορτάσουν το bachelor party της μίας από αυτές, που θα ντυνόταν νύφη.
Παρασυρμένες από τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή τους για ξεφάντωμα, δελεάστηκαν από τις μοναδικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε ένας ντόπιος γοητευτικός μασέρ και τον κάλεσαν το ίδιο βράδυ στη νυφική σουίτα όπου διέμεναν.
Εκείνος έφτασε συνοδευόμενος από κάποιους φίλους του(...12...) και εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια, η οποία εκτυλίχθηκε σε θρίλερ!
(....) Με δυνατούς πόνους και με την υποχρέωση να αναφέρουν το συμβάν στο κέντρο άμεσης βοήθειας διεκομίστηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο από την πόλη της Τουρκίας σε νοσοκομείο του Έβρου (διάτρηση μήτρας, εντέρων κλπ).
Σε άθλια κατάσταση, εξετάστηκαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ με πλήρη μυστικότητα εισήχθησαν κατεπειγόντως για νοσηλεία.
Η είδηση, ως το πιο μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μέχρι σήμερα στο νομό Εβρου, διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, ενώ ο γάμος, φυσικά, δεν έγινε ποτέ.
i-reporter.com
στο γραφειο τετοια ωρα,εχεις καμμια παρουσιαση αυριοΑπλα ειμαι στο γραφειο και δουλευω ταυτοχρονως. Το site ειναι για χαλαρωση και fun ;)
ουτε ξερω ποια ειναι,απ το σαιτ τη βρηκα.πω πω φαντασου αυτη να σου κανει μασαζακι και ολα τα υπολοιπα και μετα να σου λεει ΄΄θελεις γιδα βραστη να σου φτιαξω΄΄Το αβατάρ σου όμως...ΓΑΜΑΕΙ!!!
Τι χαλόν' είναι αυτό Θεέ μου...
Το χαράφωνες...???
στο γραφειο τετοια ωρα,εχεις καμμια παρουσιαση αυριο
ουτε ξερω ποια ειναι,απ το σαιτ τη βρηκα.πω πω φαντασου αυτη να σου κανει μασαζακι και ολα τα υπολοιπα και μετα να σου λεει ΄΄θελεις γιδα βραστη να σου φτιαξω΄΄
Εσυ ελειπες για να συμπληρωθει το καρε της μαλακιας Τραβα ρε απο δω, τσουτσεκι.εχω δικαιο που συχαινομαι της Ελληνιδες και ουτε να της δω δεν θελω.και εμας μας το παιζουνε παρθενες!!!!που να δειτε στη Ρωσσια τι συχαμενες ειναι πηγαινουνε με Μαροκινους,Τυνησιους,Ινδους.που ακομα και οι ντοπιες (Ρωσσιδες) τους κοιτανε με λυπηση.ενω οι Ελληνιδες ειναι οι γκομενες τους!!!!!
κανε δουλεια σου...τα λεμεΚαθε μερα ειμαι στο γραφειο μεχρι αργα. Γι αυτο δε χρειαζεται να μου πληρωνει κανεις τιποτα, οπως εγραψα και πριν ;)Φαινεται ότι για καποιους (οχι για σενα βεβαια) ειναι δυσκολο να πιστεψουν ότι μια γυναικα δεν εχει αναγκη κανεναν να της τα ακουμπαει και πηδιεται μονο επειδη γουσταρει. Anyway, πρεπει να φυγω. Θα χαρω να τα ξαναπουμε (πριν φυγω θα ριξω και ενα μπινελικι ακομα για να παει καλα το βραδυ)
αααα ετσι ειναι αυτα,αμα εχεις γιδοξουρ...ψιτ κυριος εχετε μονοπωλησει σε ολα τα θρεαντ...αφηστε να παει κ κανας αλλος σειρα
ότι μια γυναικα δεν εχει αναγκη κανεναν να της τα ακουμπαει και πηδιεται μονο επειδη γουσταρει.
Ο βιασμός φίλη Ρούλι είναι κακούργημα και διαφωνώ κάθετα με τα θλιβερά τυπάκια που λένε αηδίες του τύπου "τα ήθελε", "το προκάλεσε" κτλ. διότι συνήθως βιαστές είναι μικροτσούτσουνοι τύποι που ικανοποιούν το πάθος τους "να βγουν από πάνω" με τον πλέον ειδεχθή τρόπο και αυτοί που τους επικροτούν είναι ακόμοι πιο μικροτσούτσουνοι και άθλιοι...
οχι μουνιλα,κοιτανε και την γκλιτσα ωρετωρα εαν μιλας για τον εαυτο σου μπορει...αλλα μην μας πεις κιολας οτι ολες κοιταζεται κριτηριο την ομορφαδα για να πηδηχτειτε γιατι θα βαλω τα γελια