Νέα

Tο πάθημα 5 Ελληνίδων στην Ανδριανούπολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pan13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
(Πανταχού παρόν και τα πάντα ορών πάτερ καλώς σε βρήκα! Είμαι καινούργιος εδώ. Sorry που βάζω το ίδιο post σε 2 διαφορετικές ενότητες. Νομίζω, όμως, ότι ταιριάζει και στις δύο).

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είναι το πρώτο μου post εδώ. Είμαι παλιός συναγωνιστής (στα μπουρδέλα από 13 χρονών) και έχω συμπληρώσει πλέον ένσημα 30ετίας (45άρης).

Όπως καταλαβαίνετε, έχω περάσει από άλλες τις φάσεις: χοντρομπάκουρος, σε σχέσεις, παντρεμένος, χωρισμένος κ.λ.π. Έχω αγαπήσει και αγαπηθεί, μου την έχουν "πει" και πονέσει (καλό κάνει κι αυτό) πολλές γυναίκες, έχω μαμήσει απίστευτες γυναίκες σε Έλληνικά και ξένα μπουρδέλα (αλλά δεν είμαι και περήφανος γι' αυτό) όπως έχω μαμήσει και ωραίες κανονικές γυναίκες.

Έχω να πω ότι οι Ελληνίδες κατά την προσωπική μου άποψη είναι οι χειρότερες (το υπογραμμίζω αυτό) και ταυτόχρονα (από μία άλλη οπτική γωνία) οι καλύτερες γυναίκες στον κόσμο!

Είναι οι χειρότερες γιατί πιστεύω ότι δεν είναι ακόμη εξοικειωμένες με το φύλο τους και το ρόλο τους σα γυναίκες, κάπου είναι μπερδεμένες, σε φάση ζαβής απελευθέρωσης, διχασμένες, μαγκωμένες και ενοχικές. Επιπλέον έχουν ένα "Εγώ" πιο μεγάλο και από το βουνό Έβερεστ! Πάντοτε κατά τη γνώμη μου και πάντοτε σύμφωνα με τα δεδομένα γυναικών που έχω συναντήσει σε άλλες χώρες που έχω ταξιδέψει (Αμερική - βόρεια και νότια, ωραίες βλάχες οι αμερικάνες, αληθινά θηλυκά οι Λατίνες - βόρεια Ευρώπη κ.λ.π.). Το "Εγώ" της ελληνίδας είναι πραγματικό υπερτροφικό και δίχως άλλο ο βασικός υπεύθυνος γι' αυτό είναι ο Έλληνας μπαμπάκας της, στα μάτια του οποίου και η τελευταία Ελληνίδα μπάζο μοιάζει με top model. Με αυτή την εντύπωση βγαίνουν στην κοινωνία, έχουν ψηλά τη μύτη και το λογαριασμό τον πληρώνουν τα παιδιά που της πλησιάζουν.

Καράφλιασα με την ιστορία με τις 5 Ελληνίδες στην Αλεξανδρούπολη (που διάβασα σε άλλο νήμα εδώ) τις 5 Ελληνίδες που γαμηθήκανε/βιαστήκανε (μερικές φορές είναι δυσδιάκριτα τα όρια) από 12 νταυραντισμένους τουρκαλάδες, που τους διάτρησαν τα έντερα και τις μήτρες (μαμώντας στο όνομα αυτών των Ελλημίδων και την Ελλάδα ταυτόχρονα, μην έχετε καμία αμφιβολία περί τούτου). Η ανώριμη συμπεριφορά αυτών των 5 Ελληνίδων τεκμηριώνει π.χ. αυτά που ισχυρίζομαι παραπάνω γι' αυτές. Αντί να έχουν καλο-μαμηθεί στην Ελλάδα και να μην έχουν ανάγκη τους νταυραντισμένους τουρκαλάδες, ψιλο-στερημένες εδώ πήγαν να βγάλουν το άχτι τους στην Τουρκιά! Λες και η πατρίδα μας δεν έχει νταβραντισμένα παλληκάρια!

Εδώ όμως στην Ελλάδα παραδόξως τις πιάνει η ενοχική φάση + η στενομυαλιά + ο εγωισμός που εξήγησα παραπάνω. Οι ίδιες αυτές ελληνίδες σε κάποιο ελληνικό μπαράκι μπορεί και να την "έλεγαν" χοντρά σε όποιον άντρα της πλησίαζε, απλά και μόνο για να ικανοποιήσουν το "Εγώ" τους, ότι την "είπανε" σε έναν εμφανίσιμο άντρα! Πόσο ανώριμο και χαζό είναι αυτό; Εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες βάζουν τα πιο προκλητικά ρούχα που έχουν, κοιτούν στον καθρέπτη πόσο σέξι φαίνεται ο κώλος τους και πηγαίνουν σε παρέες, μπαράκια κ.λ.π. για να καταλήξουν αμάμητες το βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι τους και ρίχνοντας μόνες τους φραπεδιά στο νινάκι τους, ταυλωμένες επειδή κατάφεραν και την "είπαν" στον τάδε ή στο δείνα άντρα! Πόσο ηλίθιο και αυτιστικό είναι αυτό, αλήθεια;

Από την άλλη, έχω δει μπροστά στα μάτια μου και την άλλη πλευρά των σημερινών σχιζοφρενικών Ελληνίδων! Αυτή των "τσοπουκυνηγών". Έχω δει σε άπειρους δημόσιους χώρους (κυρίως μπαρ) Έλληνίδες στην ψύχρα να ζητάνε φωτιά σε τελείως αγνώστους τους άντρες (συνήθως ψηλών, καλοφτιαγμένων και γενικά με αίσθηση οικομικής άνεσης) να τους πιάνουν τη συζήτηση και μετά από 15 - 20 λεπτά να είναι στην αγκαλιά τους, να φιλιούνται και να χαμουρεύονται λες και γνωρίζονται χρόνια! Αυτές οι Ελληνίδες αλλάζουν παρτενέρ σαν πουκάμισα αλλά δύσκολα καταφέρνουν να έχουν κάποιο σταθερό και μόνιμο άντρα δίπλα τους. Διατηρούν λοιπόν μία μόνιμη έκφραση ξυνίλας στο πρόσωπο και είναι αυτές που διαδίδουν περισσότερο ότι "δεν υπάρχουν άντρες"! Από την άλλη, έχω πολύ καλά παιδιά φιλαράκια 30άρηδες (όχι 1,80, όχι φραγκάτους) που οι τσοπουκυνηγές αυτές γυναίκες ούτε γυρνάνε να κοιτάξουν!

Σε αντίθεση, οι ξένες είναι - γενικά -  πολύ πιο ανοιχτόμυαλες και φιλικές (μπορεί να μην τις μαμήσεις την ίδια βραδυά, αλλά θα κάνεις συνήθως μία μαμιστερή κουβέντα μαζί τους, μπορεί να πίνεις μαζί τους μπύρες και σαν να είναι κολλητήρια σου. Αυτό είναι που λέω ότι οι Ελληνίδες δεν είναι άνετες στο γυναικείο τους ρόλο, αλλά ενοχικο -μαγκωμένες από τη μια και από την άλλη χαζο-μούνικα απελευθερωμένες!

Άλλο κόλλημα εδώ στην Ελλάδα είναι αυτό της παρέας! Δεν σε κοιτάει εύκολα γυναίκα αν δεν είσαι της παρέας, λες και αν είσαι παίρνεις αυτόματα κάποιο ιδιαίτερο "χρίσμα", είναι εξασφαλισμένο δηλαδή ότι δεν είσαι "σχιζοφρενής δολοφόνος" και άλλες τέτοιες μαλακιούλες που παραδόξως πρεσβεύουν κυρίως οι Ελληνίδες. Μούχει κάτσει φάση που τρώω πόρτα από 4 κοπέλες (2 δεξιά μου και 2 αριστερά μου) σε μπάρα μπαρ και πηγαίνω κατά τις 2 σε παρείστικο γλέντι και τρώω στη μούρη μου το νινί ψιλοάγνωστης σε μένα κοπέλας που χόρευε τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι μπροστά μου και μετά κάθισε δίπλα μου και σε ένα σημείο άρχισε να μου μιλάει κανονικά – και με άνεση γιατί προφανώς "ήμουν της παρέας"!

Τι άλλο να πω γι' αυτό το παράδοξο "μόρφωμα" (να μην πω μαλακιστήρι) που λέγεται Ελληνίδα 2008? Κατά δεν έχει πάει καλά στη συγκεκριμένη γυναίκα, κάτι χρειάζεται να δουλέψει! Από την άλλη, η ωριμότητα των 45 μου χρόνων μου λέει ότι δεν γίνεται το μισό του Ελληνικού πληθυσμού (οι γυναίκες) να είναι "ζαβό" χωρίς να είναι αντίστοιχα κάπου "ζαβό" και το άλλο μισό! Κάποια μαλακία έχουμε κάνει ή συνεχίζουμε να κάνουμε και εμείς οι Έλληνες άντρες και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό γιατί δεν μας αξίζει να έχουμε από τις χειρότερες γυναίκες στον κόσμο (σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη)!

Γιατί, τώρα,  η Ελληνίδα είναι (από μία τελείως διαφορετική οπτική γωνία) η καλύτερη; Γιατί με όλα αυτά που μας κάνουν και μας σπάνε τ' "απίδια", με όλη αυτή τη σχιζοφρένεια και τον υπερτροφικό εγωισμό τους δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση στο Σύμπαν από το να μαμάς μία Ελληνίδα και (για όλους τους παραπάνω λόγους) να της φωνάζεις  «τι σου κάνω μάνα μου»;
σωστος φιλαρακι

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Συναγωνιστες αυτο μου θυμιζει την ελληνιδα συνοδο των μεσογειακων αγωνων του 1990 που την γαμησε ολη η ομαδα αρσης βαρων της Αιγυπτου νομιζω, και που απο το πολυ γαμησι στο τελος περασε μεσα απο μια τζαμαρια και εγινε της πουτανας

Επισκέπτης
Από τη μια έσταζες φαρμάκι σε άλλο thread για τον τυπά που άφησε έγκυο το κακόμοιρο το κοριτσάκι και πόσο κότες είναι οι άνδρες και από την άλλη υπερασπίζεσαι το δικαίωμα να σας ξεσκίζουν τα βάρδουλα...
Διαλέχτε κουκλιτσες μου...'Η θα ξεκωλιάζεστε και θα αναλαμβάνετε τις συνέπειες των πράξεών σας, από εγκυμοσύνη έως πρωκτοραφή, ή θα μάθετε να κλείνετε τα ποδαράκια σας...
Δεν με ενοχλεί που η μέση ελεεινίδα γαμιέται ασύστολα, κάθε άλλο!
Με ενοχλεί η υποκρισία και ο συνδυασμός sex and the city και Θεία από το Σικάγο...
Να είσατε αναξάρτητα και δυναμικά θηλυκά αλλά να μην αγγίζετε το πορτοφόλι σας...
Να παρτουζώνεστε αλλά να μη σας λένε εύκολες...
Ουαί υμίν...
Αυτό κατάλαβες; Τι να σου πω ρε παιδάκι μου ...Πολύ ασχήμια πολύ...εσωτερική.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Eri μου αρέσει η λέξη δίπλα στον αριθμό των μηνυμάτων σου!!!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ο palios_pou_nai_allios έδωσε ρέστα με το θρέντ. Νομίζω πως πρέπει να κλειδωθεί. Η σύγχρονη Ελλεινίδα περνάει κρίση ταυτότητας. Διεκδικεί την ελευθερία της με ξένα κόλυβα. Βρίσκει το κάθε μαλάκα-αποκούμπι για να βγάλει τα απωθυμένα που της έχουν στερήσει η οικογένεια.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
η συγχρονη ελεεινιδα ειναι για τον πουτσο. μπραβο στους τουρκαλαραδες και παλι!

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Γιατί τραβάς ζόρια που σας λέμε πουτάνες? .....  Εσείς που γαμιέστε λοιπόν επί χρήμασι, είτε άμεσα (cash) είτε έμμεσα (δωράκια, κεράσματα, κτλ) είστε πουτάνες. :)

Από τα κορυφαία !!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω παντως το εχω κανει ταμα στην Παναγια της Τηνου να γαμησω Ελληνιδα,μουναρα απο τον κωλο,απο το πρωτο ραντεβου και να μου εχει κερασει απο πριν τον καφε και το σινεμα που θα εχουμε παει και μετα να με αφησει να παω κωλομπαρο για να φορτωσω και να γαμησω στριπερ και μετα να κανει duo με την Ελληνιδα την μουναρα

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Εγω παντως το εχω κανει ταμα στην Παναγια της Τηνου να γαμησω Ελληνιδα,μουναρα απο τον κωλο,απο το πρωτο ραντεβου και να μου εχει κερασει απο πριν τον καφε και το σινεμα που θα εχουμε παει και μετα να με αφησει να παω κωλομπαρο για να φορτωσω και να γαμησω στριπερ και μετα να κανει duo με την Ελληνιδα την μουναρα
και μετα ξυπνησες με το ταμα στον κωλο... :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
προτεινω για εκδικηση να παμε μια ντουζινα ελλεειναραδες να γαμησουμε τις 5 αντιστοιχες αγαμητες τουρκαλες ,αεραα κωλοκοτρωνηδες μου!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
προτεινω για εκδικηση να παμε μια ντουζινα ελλεειναραδες να γαμησουμε τις 5 αντιστοιχες αγαμητες τουρκαλες ,αεραα κωλοκοτρωνηδες μου!!
σωστος, αν και μπερδεψες λιγο τις εποχες

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Να δείτε γλέντια οι Τουρκαλάδες όταν θα κάνουν ντου στον Έβρο.

Ξέρετε τί όμορφα ΕΠΟΠ κοριτσάκια έχουμε επάνω ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom