Επισκέπτης
επίτιμο μέλος με πληροφόρησε πως ναι ο vasos είναι μερακλής και το κανελλώνει που και που...
μακρυα απο το κωλο μου και οπου θελει να ναι!!μπρααααβοοοο βασο......επίτιμο μέλος με πληροφόρησε πως ναι ο vasos είναι μερακλής και το κανελλώνει που και που...
Και εσυ τι εισαι εδω ελεγκτης πρωκτικης κυκλοφοριας?επίτιμο μέλος με πληροφόρησε πως ναι ο vasos είναι μερακλής και το κανελλώνει που και που...
επίτιμο μέλος με πληροφόρησε πως ναι ο vasos είναι μερακλής και το κανελλώνει που και που...
χαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαgayboy
ξανα χαχαχαχαχαχαχα...ρε vasos σου αρεσουν τα ξινα αγορι μου ή μπας κ μαστιγωνεις το δελφινι ?
οπως κ να 'χει εγω σ'αγαπαω γιατι εισαι τεκμηριωμενος ολυμπιακος.
μακρυα απο το κωλο μου και οπου θελει να ναι!!μπρααααβοοοο βασο......
Ο δικος μου εχει μπλοκο.Χεχεχε...μην αγχώνεσαι man, δεν θα βάλω διόδια στον ποπό σου...
μην αγχώνεσαι man, δεν θα βάλω διόδια στον ποπό σου...
και του vasou μπλόκο είχε αρχικα αλλά μετά αρχίσαν κάτι παραβιάσεις δακτυλίου και άστα να πάνε... κύλησε στη παρανομία
όχι ρε...
μελομακάρονα μαζί με το βοθρατζή του baby gold κάνει...
vasos ελπίζω να μη δει αυτό το thread που άνοιξε ο φίλος frapoutsinos η Αναστασία γιατί θα ακυρώσει τον γάμο μαζί σου και απο την στεναχώρια της θα χρεώνει τους φραπέδες διπλούς.
Αν το δούνε αυτές αδερφέ βλέπω να σε πηγαίνουνε στο Καζακστάν ώντας.Η Τζένη δεν θα σου το συγχωρέσει ποτέ αυτό.το θεμα ειναι να μην το δει το κατερινακι μου......και προπαντων η φιλη της η τζενη!!!!!!
στην ιδια τηλεφωνικη συνδιαλεξη, ακουστηκε απο την αλλη πλευρα της τηλεφωνικης γραμμης η φραση: ''βαλε λιγο ακομη λαδι ρε μαλακα, με πεθανες..!!''ο ίδιος ο vasos σε τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχα μαζί του με διαβεβαίωσε ότι το ως άνω επιδόρπιο που απήλαυσε χθες ναι ήταν ένα χορταστικό,δροσερό (κατά pitsi) και ευλογημένο CIM ρυζόγαλο.
παντως η φωνη της ηταν σαν του βαγγέλα..ναι με παρακαλούσε η άτιμη για extra λίπανση αλλά εγώ επ' ουδενί.πούδρα και πριονίδι...