Νέα

Το αναμενόμενο θάψιμο μιας ταινίας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν και δεν την εχω δει την ταινια δεν θεωρω οτι θα ειναι κατι τρομερο......

Εντυπωσιακό να κριτικάρεις μια ταινία ΧΩΡΙΣ να την εχεις δει!

Καθόλου πρωτότυπο όμως. Τα μέλη του ΚΚΣΕ είχαν όλα αυτή τη δυνατότητα. Προέβλεπαν δηλαδή ποιός επιστήμονας, συγγραφέας, ποιητής,συνθέτης, σκηνοθέτης δεν υπήρχε περίπτωση να ... κάνει κάτι που να αξίζει (!) οπότε για να μη τρώει τη ζωή του τσάμπα τον καθάριζαν μια ώρα νωρίτερα ή τον έστελναν στη Σιβηρία να τα τινάξει.

Επισκέπτης
και εδώ κομμουνιστικός δάκτυλος και στο σινεμά?

Αριστερός είπα, όχι κουμμουνιστικός.
Είμαστε μικρή χώρα και όλοι γνωστοί μεταξύ μας.
Δύσκολο να κρυφτεί κανείς ή να το παίξει ουδέτερος.
Οι διάφοροι λεβέντες λοιπόν που το παίζουν "κριτικοί" είναι όλοι δηλωμένοι αριστεροί. Δεν τους βάφτισα εγώ, μόνοι τους αυτοπροσδιορίστηκαν ...

Επισκέπτης
Αριστερός είπα, όχι κουμμουνιστικός.
Είμαστε μικρή χώρα και όλοι γνωστοί μεταξύ μας.
Δύσκολο να κρυφτεί κανείς ή να το παίξει ουδέτερος.
Οι διάφοροι λεβέντες λοιπόν που το παίζουν "κριτικοί" είναι όλοι δηλωμένοι αριστεροί. Δεν τους βάφτισα εγώ, μόνοι τους αυτοπροσδιορίστηκαν ...
τόσο γρήγορα τελείωσες εκεί που πήγες?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα τίτλος ταινίας-κριτικές (στα αγγλικά ξέρετε, ει μπι σι ντι κτλ) οι κριτικές είναι από πολύ κακές έως μέτριες σε όλα τα αξιόλογα σάιτ. Έως και του γιαχούυυυυυυυυυυ! Την ταινία την είδα και είναι η μεγαλύτερη παπαριά που έχω δει τους τελευταίους μήνες (γράφω κάτι μικρό για σινεμά σε κυριακάτικη εφημερίδα συνεπώς βλέπω παρα πολλές). Έχω πεθάνει στα γέλια διαβαζονας ξανά και ξανά καποια ποστ...Προτείνω ξανά κάποιον ειδικό...(γιατρό) 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν την κριτικαρω......δε νομιζω οτι εγραψα οτι ειναι πατατα η ταινια ή οτι ειναι εκπληκτικη.......ειπα οτι δε θεωρω οτι θα ειναι κατι το τρομερο γιατι γενικα ειμαι κατα των σικουελ-πρικουελ με εξαιρεση τον πολεμο των αστρων και τον αρχοντα.....πιθανον να ειναι καλη.....πιο πιθανο θεωρω να μην ειναι κατι το τρομερο.....δεν εχω το δικαιωμα να εκφερω αποψη για το τι περιμενω απο καποια ταινια (και οχι για το τι ειναι) χωρις να την εχω δει και πολυ απλα αν το αποτελεσμα με διαψευσει να αλλαξω γνωμη? οπως αν μου πεις οτι ο τζωρτζογλου θα σκηνοθετισει την ελληνικη βερσιον του οσα παιρνει ο ανεμος θα σου πω οτι μαλλον δε θα ειναι κατι το τρομερο.....ή και αυτο δεν ειναι ορθο?

Επισκέπτης
Με ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα τίτλος ταινίας-κριτικές (στα αγγλικά ξέρετε, ει μπι σι ντι κτλ) οι κριτικές είναι από πολύ κακές έως μέτριες σε όλα τα αξιόλογα σάιτ. Έως και του γιαχούυυυυυυυυυυ! Την ταινία την είδα και είναι η μεγαλύτερη παπαριά που έχω δει τους τελευταίους μήνες (γράφω κάτι μικρό για σινεμά σε κυριακάτικη εφημερίδα συνεπώς βλέπω παρα πολλές). Έχω πεθάνει στα γέλια διαβαζονας ξανά και ξανά καποια ποστ...Προτείνω ξανά κάποιον ειδικό...(γιατρό) 
παλιοκομμουνιστή μέχρι και το γιαχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ καπέλωσες.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
παλιοκομμουνιστή μέχρι και το γιαχουυυυυυυυυυυυυυυυυυ καπέλωσες.
Προτιμώ το αναρχόοοοοοοκομουνιστή!!! Το γιάχου χρηματοδοτείται από φιλοκκομουνιστικά κέντρα σε υπόγεια του Τελ Αβίβ και στην έρημο Αρτσουκολιμποκαρεγκανα κάτω από τη ροζ πυραμίδα! Το νου σας!

Επισκέπτης
Δεν την κριτικαρω......δε νομιζω οτι εγραψα οτι ειναι πατατα η ταινια ή οτι ειναι εκπληκτικη.......ειπα οτι δε θεωρω οτι θα ειναι κατι το τρομερο γιατι γενικα ειμαι κατα των σικουελ-πρικουελ με εξαιρεση τον πολεμο των αστρων και τον αρχοντα.....πιθανον να ειναι καλη.....πιο πιθανο θεωρω να μην ειναι κατι το τρομερο.....δεν εχω το δικαιωμα να εκφερω αποψη για το τι περιμενω απο καποια ταινια (και οχι για το τι ειναι) χωρις να την εχω δει και πολυ απλα αν το αποτελεσμα με διαψευσει να αλλαξω γνωμη? οπως αν μου πεις οτι ο τζωρτζογλου θα σκηνοθετισει την ελληνικη βερσιον του οσα παιρνει ο ανεμος θα σου πω οτι μαλλον δε θα ειναι κατι το τρομερο.....ή και αυτο δεν ειναι ορθο?
είναι απλά μια ταινία για να γλυκάνουν μερικοί την πίκρα τους όπως με τον ράμπο οι αμερικάνοι για να γλυκάνουν την φόλα που φάγανε στο βιετ ναμ.

Επισκέπτης
σε όλα τα αξιόλογα σάιτ

Ονόματα δεν έχουν αυτά τα site; Κρυφά είναι;
Όταν δεν τα κατονομάζεις , κάποιος καχύποπτος μπορεί να υποψιαστεί ότι εννοείς σε όλα τα indymedia και όχι μόνο στο ... Athens !

γράφω κάτι μικρό για σινεμά σε κυριακάτικη εφημερίδα

Η εφημερίδα δεν έχει ούτε αυτή όνομα; Εφόσον την αναφέρεις , πρέπει να πεις και ποιά είναι , αλλοιώς γράφεις τρίχες. Κι αν την αναφέρεις , που ξέρεις, μπορεί να επαληθεύσεις τους καχύπτοπτους που τους έρχονται στο μυαλό ΚΟΒΕΣ, indymedia και Εξάρχεια!

Προτείνω ξανά κάποιον ειδικό...(γιατρό) 

Αν πήγαινε ο κόσμος σε ιατρούς έπειτα από την προτροπή του πρώτου ανώνυμου κοπρίτη του κάθε φόρουμ , θα έκαναν πάσχα οι ιατροί! Συνήθως δεν γίνεται έτσι, εκτός κι αν οι ιατροί στα site που διαβάζεις, τα οποία δεν αναφέρεις ή οι ιατροί στην εφημερίδα που γράφεις, την οποία επίσης δεν αναφέρεις, προτείνουν κάτι άλλο !!!

Επισκέπτης
κοίτα ρε πούστη κάθε 5 λεπτά έχουν σηκωμάρες και εξαφανίζονται.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Α εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα αγόρι μου...σου είπα ενδεικτικά ώωωωωωωως και το Γιαχού στο οποίο μπαίνει όλη η Αμερική. Ψάξε να τα βρεις. Σιγά μην ασχοληθώ να σου κάνω και κόπι πέιστ για τις παπαριές που λες. Δεν ξέρεις αγγλικά; αυτό είναι το πρόβλημά σου; Ρε τι ιντιμίντια...τι λες; ρε...μαζέυτε τον καποιος ρεεεεεεεεεε!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ξεκόλλα βρε Λάκη.

Ο Γαβράς έκανε το Ζ για τον Λαμπράκη αλλά και την Ομολογία για τις δίκες της Πράγας (εκτός και αν υποστηρίζεις ότι καλά τους κάνανε και δικαίως τους εκτελέσανε τους Τσέχους κομμουνιστές οι Σταλινικοί για Τιτοϊκή-Τροστκιστική-Σιωνιστική συνωμοσία. Πρόσεξε το Σιωνιστική.)

Ο Βάϊντα, που απετέλεσε έναν από τους αγαπημένους της ελληνικής κριτικής κινηματογράφου συμπεριλαμβανομένου του Ραφαηλίδη, τώρα κάνει ταινία για την σφαγή του Κατίν. Και οι ταινίες του για την Αλληλεγγύη (Άνθρωπος από Σίδερο, Άνθρωπος από Μάρμαρο) είχαν τύχει καλής υποδοχής από την κριτική και όχι μόνον από τον Μπακογιαννόπουλο ή την Ροζίτα Σώκου.

Και φυσικά ο Ταρκόφσκι, παρόλο που δεν αποτελούσε το αγαπημένο παιδί της Μόσφιλμ και παρόλη την ορθόδοξη συμβολογραφία του, εξυμνήθηκε από την ελληνική κριτική (και δικαίως).

Δεν είναι τα πράγματα αναγκαστικά άσπρα-μαύρα όπως τα βλέπεις εσύ.

Όσο για τις κριτικές αναζητήστε περισσότερο τις πληρωμένες πέννες των γραφείων εισαγωγής παρά την όποια ιδεολογία (αν ήταν έτσι, ο Δανίκας θα εξακολουθούσε να έγραφε για τον Ριζοσπάστη).

Επισκέπτης
Ονόματα δεν έχουν αυτά τα site; Κρυφά είναι;
Όταν δεν τα κατονομάζεις , κάποιος καχύποπτος μπορεί να υποψιαστεί ότι εννοείς σε όλα τα indymedia και όχι μόνο στο ... Athens !

Η εφημερίδα δεν έχει ούτε αυτή όνομα; Εφόσον την αναφέρεις , πρέπει να πεις και ποιά είναι , αλλοιώς γράφεις τρίχες. Κι αν την αναφέρεις , που ξέρεις, μπορεί να επαληθεύσεις τους καχύπτοπτους που τους έρχονται στο μυαλό ΚΟΒΕΣ, indymedia και Εξάρχεια!

Αν πήγαινε ο κόσμος σε ιατρούς έπειτα από την προτροπή του πρώτου ανώνυμου κοπρίτη του κάθε φόρουμ , θα έκαναν πάσχα οι ιατροί! Συνήθως δεν γίνεται έτσι, εκτός κι αν οι ιατροί στα site που διαβάζεις, τα οποία δεν αναφέρεις ή οι ιατροί στην εφημερίδα που γράφεις, την οποία επίσης δεν αναφέρεις, προτείνουν κάτι άλλο !!!
μια και είπες για γιατρούς όλοι το αγροτικό τους εύδηλο και ράχες ικαρίας ΚΚΕ 38% και 40%

Επισκέπτης
Ξεκόλλα βρε Λάκη.

Ο Γαβράς έκανε το Ζ για τον Λαμπράκη αλλά και την Ομολογία για τις δίκες της Πράγας (εκτός και αν υποστηρίζεις ότι καλά τους κάνανε και δικαίως τους εκτελέσανε τους Τσέχους κομμουνιστές οι Σταλινικοί για Τιτοϊκή-Τροστκιστική-Σιωνιστική συνωμοσία. Πρόσεξε το Σιωνιστική.)

Ο Βάϊντα, που απετέλεσε έναν από τους αγαπημένους της ελληνικής κριτικής κινηματογράφου συμπεριλαμβανομένου του Ραφαηλίδη, τώρα κάνει ταινία για την σφαγή του Κατίν. Και οι ταινίες του για την Αλληλεγγύη (Άνθρωπος από Σίδερο, Άνθρωπος από Μάρμαρο) είχαν τύχει καλής υποδοχής από την κριτική και όχι μόνον από τον Μπακογιαννόπουλο ή την Ροζίτα Σώκου.

Και φυσικά ο Ταρκόφσκι, παρόλο που δεν αποτελούσε το αγαπημένο παιδί της Μόσφιλμ και παρόλη την ορθόδοξη συμβολογραφία του, εξυμνήθηκε από την ελληνική κριτική (και δικαίως).

Δεν είναι τα πράγματα αναγκαστικά άσπρα-μαύρα όπως τα βλέπεις εσύ.

Όσο για τις κριτικές αναζητήστε περισσότερο τις πληρωμένες πέννες των γραφείων εισαγωγής παρά την όποια ιδεολογία (αν ήταν έτσι, ο Δανίκας θα εξακολουθούσε να έγραφε για τον Ριζοσπάστη).
ασπρα μαύρα? μα δεν υπάρχει άσπρο μόνο μαύροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Επισκέπτης
Α εσύ έχεις σοβαρό πρόβλημα αγόρι μου...σου είπα ενδεικτικά ώωωωωωωως και το Γιαχού στο οποίο μπαίνει όλη η Αμερική. Ψάξε να τα βρεις. Σιγά μην ασχοληθώ να σου κάνω και κόπι πέιστ για τις παπαριές που λες. Δεν ξέρεις αγγλικά; αυτό είναι το πρόβλημά σου; Ρε τι ιντιμίντια...τι λες ...

Βασικά σκατά είπες. Στο yahoo, δεν γίνεται κριτική ταινιών. Δεν έχει δικούς του κριτικούς του yahoo.Απλά κάνουν copy&paste κριτικές από εφημερίδες όπως η ... Washington Post και η Chicago Post. Συμφωνείς γενικώς με όσα γράφονται στις εφημερίδες αυτές; Συμφωνείς π.χ. με όσα έγραφαν για ... τον πόλεμο στο Ιράκ;
Προσωπικά τις έχω χεσμένες τις αμερικανικές φυλλάδες.

Στο imdb , που γράφουν σινεφίλ χρήστες από όλο τον πλανήτη, οι οποίοι δεν είναι έμισθα υπαλληλάκια , αλλά κρίνουν ανιδιοτελώς, η ταινία έχει πάρει 6/10 και οι κριτικές που της έχουν γίνει σαφώς δεν μιλούν για αριστούργημα, γιατί δεν είναι, αλλά σίγουρα δεν βάζουν και 0/10 , όπως οι αποχαυνωμένοι αριστεροί της χώρας μας.

Πολλά συγχαρητήρια για τα Αγγλικά σου, αλλά μην το επαναλάβεις κι άλλες φορές. Οι πρώτες 20 που μας το είπες, φτάνουν πιστεύω.Όσο για το ότι αγνοείς το indymedia , δεν πείθεις κανέναν ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom