Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ασχετο αλλά πάντως αυτός ο στέφανος με την αρρωστημένη του φαντασία :2funny: έκανε και ένα καλό,ανέστησε αυτο το θρέντ αφού είχε να γράψει άνθρωπος εδώ μέσα κανένα εξάμηνο.
Σωστές οι πληροφορίες που δίνει ο νταβαριτς και εκεί οδηγούνται τα πράγματα απλά πιστεύω οτι ειδικά για τα θέματα φορολογίας και τεκμηρίων πιο χειρότερα απο οτι είναι στην ελλάδα αποκλείεται να γίνουν,εχουμε μακράν την πρωτοκαθεδρία σε αυτά! :grin:
Πρέπει φυσικά ομως να είσαι προσεκτικός και να μην προκαλείς,αυτο είναι σίγουρο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
οπος το ξαναγραψα εχει πεσει πολι η νθχτα και τα μπαρ της μοδας ειναι τα καραοκε και οι σαουνες γλεντια πριβε αλλα ρουσια !!!!!!! οι ροσοι επεστρεψαν  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στην σιγκεκριμενι σαουνα 50 ευρο η ορα και τα ποτα φαγητα κτλ δικα σου εχτρα !!! εχει και με 25 καλουτσικες !! μεταστροφη λεμε!!!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=KwIKeCPaqKM[/video]  [/video]  α΄λλα κολπα!!! αυτα τα ολιγα   οβερ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Σαουνα χωρις γυναικες ειναι σαν βοτκα χωρις αλκοολ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ασχετο αλλά πάντως αυτός ο στέφανος με την αρρωστημένη του φαντασία :2funny: έκανε και ένα καλό,ανέστησε αυτο το θρέντ αφού είχε να γράψει άνθρωπος εδώ μέσα κανένα εξάμηνο.
Σωστές οι πληροφορίες που δίνει ο νταβαριτς και εκεί οδηγούνται τα πράγματα απλά πιστεύω οτι ειδικά για τα θέματα φορολογίας και τεκμηρίων πιο χειρότερα απο οτι είναι στην ελλάδα αποκλείεται να γίνουν,εχουμε μακράν την πρωτοκαθεδρία σε αυτά! :grin:
Πρέπει φυσικά ομως να είσαι προσεκτικός και να μην προκαλείς,αυτο είναι σίγουρο.
Τι ειναι αυτα που ακουγονται εδω μεσα Τασο????? Ο τσαρος λεει οτι παντου τον υποδέχονται σαν εθνικο ηρωα και οπου παει ο κοσμος θελει να τον γνωρισει.Και ο  νταβαριτς λεει οτι παντου πλεων ειναι ψιλο επικινδυνα. Ποια αποψη να πιστευουμε δηλαδη????

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Τι ειναι αυτα που ακουγονται εδω μεσα Τασο????? Ο τσαρος λεει οτι παντου τον υποδέχονται σαν εθνικο ηρωα και οπου παει ο κοσμος θελει να τον γνωρισει.Και ο  νταβαριτς λεει οτι παντου πλεων ειναι ψιλο επικινδυνα. Ποια αποψη να πιστευουμε δηλαδη????
Κατά την γνώμη μου ΚΑΜΙΑ για το θέμα ασφάλειας και αποδοχής.Η αλήθεια βρίσκεται πάντα στη μέση :grin:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τι ειναι αυτα που ακουγονται εδω μεσα Τασο????? Ο τσαρος λεει οτι παντου τον υποδέχονται σαν εθνικο ηρωα και οπου παει ο κοσμος θελει να τον γνωρισει.Και ο  νταβαριτς λεει οτι παντου πλεων ειναι ψιλο επικινδυνα. Ποια αποψη να πιστευουμε δηλαδη????
να σου πω εγω για βουλγαρια που ειναι κ μακραν εκτος ρωσσια το πιο επικυνδυνο μερος να κυκλοφορεις νυχτα,,
ηταν παρα παρα πολυ παλλια,εχει στρωσει τωρα ,αλλα κ παλι ειναι δυσκολη ιστορια,,
αν εισαι στα μαγαζια με πλατες,δηλ τα πινεις κερνας κανεις κανα λογαριασμο κ φενεσαι κ λιγο μαγκας ,δεν σε ενοχλει κανεις,κι αν σου ζαλισει τ αρχιδια,θα του την πεσει το μαγαζι,
τωρα αν εισαι ξεμπαρκος τουριστας κ ξεκαρφωτος κ πας ν ακανεις το γαμπρο,εκει ειναι δυσκολο,αν στην πεσουν ,
κι ας εισαι ο μπρους λη,,,
φανταστητε 2,3 φοες μουχουν βγαλει πιστολι για εκφοβισμο στο δρομο,με κατι προπσερασματα,παρκαρισματα κλπ μαλ..ιες,,,
συνεπως οντως η αληθεια ειναι εχε τα ματια σου 400,κανε κι ενα λογαρισμο οπου πας,καλου κακου ,να σε υπολογιζουν για πελατη,αν εχεις σκοπο να κανεις κ καμακι,,,
αυτα για βουλγαρια βεβεα,αλλα πιστευω κι εκει πιο βορεια, ετσι θαναι...
υγ.αυτα που λεει ο ντημας,δεν ταχω δει πουθενα μεχρι τωρα,,,
ισω ενας ελληνας στην επαρχιακη ρωσσια που μιλα ρωσσικα κ μενει αγ πετρουπολη,ναναι αγαπητος,στα βαλκανια ομως αυτο δεν παιζει,,,

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=9jzoOSrdLI4[/video] [/video] terma τα κλαμπ αυτη ειναι η μοδα στα μορα τορα!!!!!!!!  και συντροφια προσοχη!!!!!!!! εχουν αγριεψει σοβαρα οι ανατολικοι με τους ξενους!!! τελευτεα φορα που βγηκα ουκρανια οταν γιρισα σπιτι μετραγα ροχαλες  στο σακακι του κουστουμιου απο πισο λυσα μιλαμε με τους ξενους !!! :s&m_1: :s&m_1:  μολδαβια καθε βδομαδα εχουμε και εναν δαρμενο σφαγμενο ξενο κτλ !! ευτηχος ακομα ελληνας κανενας την προηγουμενη βδομαδα ενας παπους ιταλος τα τιναξε γιατι τον φιμοσαν στο σπιτι οταν μπουκαραν για να τον λιστεψουν τους πιασαν βεβεα ααλαα ο παπους φινιτο ευτηχος οι καργιολες ακομα λευτα θελουν !!! αλλα οι αντρες εχουν λαλισοι!!! τους τελευτεους 6 μινες μιλαμε λισαα για αθτο το γραφο ξανα!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η ΑΛΛΗ ΜΟΔΑ einai ta tajidia !!! ολοι φευγατοι ειναι!!!!!! και τα μορα προτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! καθε πσκ αρκετος κοσμος ειναι κιεβο απο τον καινουργιο αυτοκινιτοδρομο οντεσσα κιεβο που σιμιοτεον ειναι ο καλητερος που εχο δει ουκρανια και παντος καιρου 5 μολις ορες ξεκουραστα!!! αλλαζει η κατασταση πολι γριγορα !!! σε καμια πενταετια θα γελανε με εμας οπος εμεις καποτε γελαγαμε με αυτους !!!  :S :S ετοιμαζομε για το βαλενταιν τριπ τορα !!!! σκευτομε διαδρομη  :think: :think: :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
να σου πω εγω για βουλγαρια που ειναι κ μακραν εκτος ρωσσια το πιο επικυνδυνο μερος να κυκλοφορεις νυχτα,,
ηταν παρα παρα πολυ παλλια,εχει στρωσει τωρα ,αλλα κ παλι ειναι δυσκολη ιστορια,,
αν εισαι στα μαγαζια με πλατες,δηλ τα πινεις κερνας κανεις κανα λογαριασμο κ φενεσαι κ λιγο μαγκας ,δεν σε ενοχλει κανεις,κι αν σου ζαλισει τ αρχιδια,θα του την πεσει το μαγαζι,
τωρα αν εισαι ξεμπαρκος τουριστας κ ξεκαρφωτος κ πας ν ακανεις το γαμπρο,εκει ειναι δυσκολο,αν στην πεσουν ,
κι ας εισαι ο μπρους λη,,,
φανταστητε 2,3 φοες μουχουν βγαλει πιστολι για εκφοβισμο στο δρομο,με κατι προπσερασματα,παρκαρισματα κλπ μαλ..ιες,,,
συνεπως οντως η αληθεια ειναι εχε τα ματια σου 400,κανε κι ενα λογαρισμο οπου πας,καλου κακου ,να σε υπολογιζουν για πελατη,αν εχεις σκοπο να κανεις κ καμακι,,,
αυτα για βουλγαρια βεβεα,αλλα πιστευω κι εκει πιο βορεια, ετσι θαναι...
υγ.αυτα που λεει ο ντημας,δεν ταχω δει πουθενα μεχρι τωρα,,,
ισω ενας ελληνας στην επαρχιακη ρωσσια που μιλα ρωσσικα κ μενει αγ πετρουπολη,ναναι αγαπητος,στα βαλκανια ομως αυτο δεν παιζει,,,
Απο τα μερη που αναφερουμε μπορω να πω οτι η Βουλγαρια ειναι το πλεων ακινδυνο μερος. Την Βουλγαρια καθε χρονο την επισκεπτονται πανω απο μισο εκατομμυριο ελληνες χωρις να εχει γινει κατι τρανταχτο.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Η ΑΛΛΗ ΜΟΔΑ einai ta tajidia !!! ολοι φευγατοι ειναι!!!!!! και τα μορα προτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! καθε πσκ αρκετος κοσμος ειναι κιεβο απο τον καινουργιο αυτοκινιτοδρομο οντεσσα κιεβο που σιμιοτεον ειναι ο καλητερος που εχο δει ουκρανια και παντος καιρου 5 μολις ορες ξεκουραστα!!! αλλαζει η κατασταση πολι γριγορα !!! σε καμια πενταετια θα γελανε με εμας οπος εμεις καποτε γελαγαμε με αυτους !!!  :S :S ετοιμαζομε για το βαλενταιν τριπ τορα !!!! σκευτομε διαδρομη  :think: :think: :think:
Των εχω κανει πολλες φορες αυτον τον δρομο οντεσσα κιεβο σε πολλα σημεια εχει και παραπλανητικες πινακιδες οτι και καλα εχει τροχονομους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 Υπόψη ότι η χορήγηση διαβατηρίου δεν συνεπάγεται και τη χορήγηση υπηκοότητας. Τα δε διαβατήρια είναι διαβατήρια της ΠΜΡ όχι ρώσσικα και δεν αναγνωρίζονται από κανένα κράτος στον κόσμο πλην Αμπχαζίας, Ν. Οσετίας και Νικαράγουάς !!
 Ιδού και μια φωτόγραφία του.
Καταρχην πρωτα σου εγκρινουνε την αιτηση και σου δινουνε την υπηκοοτητα της ΠΜΡ και σου δινουνε και το διαβατηριο ειναι ιδιο με το παλιο Σοβιετικο διαβατηριο εσωτερικης χρησης απλως στην πρωτη σελιδα αντι για СССР Γραφει ΠΜΡ.Θεωρητικα μπορεις με αυτο το διαβατηριο να πας στα κρατη που εχουν αναγνωρισει την ΠΜΡ (τα αναφερω παρακατω).Μακη η Νικαραγουα δεν εχει αναγνωρισει την ΠΜΡ.Την ΠΜΡ την εχουν αναγνωρισει Η Απχαζια η Νοτια Οσετια και το Ναγκορνο Καραμπαχ  η Νικαραγουα εχει αναγνωρισει την Απχαζια και την Νοτια Οσετια σαν ανεξαρτητα κρατη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρωσσικο? δεν νομιζω να μπορεις να παρεις μετα οπως κι αυτοι?
Θεωρητικα μπορεις ημιεπισημα με 2500 Ευρω,αφου θα εισαι υπηκοος της ΠΜΡ τωρα στην πραξη δεν ξερω τι θα παιχτει? :think:ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ απο την ΠΜΡ που δεν ειναι απο'κει εχει διαβατηριο και κανει αιτηση για Ρωσσικο.Τωρα για Ρωσσικο συνηθως ζητανε 10.000 Ευρω σε παντρευουνε εννοειτε οτι εχει πολυ τρεξιμο και το παιρνεις σε 8-10 μηνες εννοειτε οτι αυτο γινεται στην  επαρχια και οχι στη Μοσχα ή την Αγια Πετρουπολη----Για το αν ειναι επικυνδινο ή οχι τα εχω πει 1.000.000 Νοτια Ρωσσια που ειναι λιγο κοπλεξικοι μπορει να σας την πεσουνε.Αλλα ποιος ο λογος να πατε εκει?Στη Ρωσσια δυσκολο εκτος αν ειστε μαυριδερος ή μοιαζεται με Καυακασιο τοτε μπορει.Τωρα για να  :knockinb:και να εχετε και τα μεσα καπου πρεπει να κανετε γνωστους ντοπιους αυτο δεν ειναι δυσκολο γιατι οι ανθρωποι στις μικρες πολεις πολλες φορες και μονοι τους θα προσπαθισουνε να ερθουνε σε επαφη μαζι σας.Εννοειτε οτι πρεπει να ξερετε τη γλωσσα για να πατε σε μια μικρη πολη για να  :knockinb: .Για το πως με υποδεχονται και αν οι γκομενες με γουσταρουν ειχα βαλει αν θυμαστε και φωτο απο μια γκομενα απο Κρασνονταρ (ξανθια 23-24 ετων) που ειχε ερθει Αγια Πετρουπολη για να με γνωρισει.Μαλιστα ο Τασος (ηταν οταν ειχε αρχισει να γραφει στο σα'ι'τ)με ειχε ειρωνευτει μου ειχε γραψει την αγκαλιαζει τη γιαγιά (στις φωτο που ειχα πρωτοβαλει φενοταν μεγαλητερη αλλα μετα εβαλα και αλλες φωτο και φανηκε οτι δεν ειναι πανω απο 25-26).Η Ρωσσια γεματη γυναικες ειναι αν θελετε να  :knockinb:πρεπει να ειστε ευγενικοι και να προσπαθισετε να εχετε μια γλυκητιτα τα εχω πει 1.000.000. Αν ειστε σαν αυτους ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΡΩΣΣΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[youtube=425,350]zh6MDWnm7n8[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακη εχω μιλησει με 2 γκομενες ως τωρα απο Τιρασπολ και εχω γραψει με πολλες.Δεν εχεις περασει απαρατηριτος.Μοιαζεις λιγακι με τον μουσικο και συνθετη игорь Корнелюк σε θυμουντε.Θα μπορεσω να σε βοηθισω σε πολλα μια απο της γκομενες ειναι νομικος και η αλλη δουλευει σε ενα εργοστασιο που φτιαχνει κρασι και Κονιακ :2funny:.Ελα το βραδυ στο Σκα'ι'π να σου πω τι εμαθα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν είναι αλήθεια ότι μου είχαν ότι μοιάζω με κάποιον μουσικό αλλά δεν ήξερα με ποιόν. Τι μέρος του λόγου είναι ο κύριος ?
Και ναι είναι αλήθεια ότι σε ένα τέτοιο μικρό μέρος αν έχει κάποιος το σουλούπι μου σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος. Γι' αυτό λέω ότι λίγο - πολύ με ξέρουν όλοι.   

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπόν είναι αλήθεια ότι μου είχαν ότι μοιάζω με κάποιον μουσικό αλλά δεν ήξερα με ποιόν. Τι μέρος του λόγου είναι ο κύριος ?
Και ναι είναι αλήθεια ότι σε ένα τέτοιο μικρό μέρος αν έχει κάποιος το σουλούπι μου σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος. Γι' αυτό λέω ότι λίγο - πολύ με ξέρουν όλοι.     
Ειναι μουσικοσυνθετης γραφει τραγουδια και τραγουδαει.Εχεται και κατι κοινο.Και αυτος ηταν απο πλουσια οικογενεια ο παπους του ηταν παμπλουτος τσιφλικας αλλα μετα την επανασταση τα (δωρισε) ολα στο Κομμουνιστικο κομμα :2funny:και πηγε και εγινε οδηγος τρενουαν δεν τα δωριζε απλουστατα θα τον εκτελουσαν.Ο Игорь Корнелюк σπουδασε μουσικη στην Αγια Πετρουπολη.Μακη του μοιαζεις πολυ θα ελεγα αφου μια γκομενιτσα που εγραφα σημερα οταν της ειπα για σενα μου ειπε για σενα οταν σε ειδε:εγω νομιζα οτι ηταν ο ιδιος ο Κορνελιουκ και ειχε ερθει στην πολη μας :2funny:.Διαμερισμα 2 δωματιων απο 14.000$ ξεκινανε οι τιμες στο Τιρασπολ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βρήκα πληροφορίες από ρώσσικη Βικιπέντια.
Πράγματι του μοιάζω γιατί τα μαλλιά μου κανονικά είναι σαν τα δικά του. Εχουμε και την ίδια ηλικία περίπου. Μόνο που θα πρέπει να κόψω το μούσι (ή να αφήσει αυτός).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρήκα πληροφορίες από ρώσσικη Βικιπέντια.
Πράγματι του μοιάζω γιατί τα μαλλιά μου κανονικά είναι σαν τα δικά του. Εχουμε και την ίδια ηλικία περίπου. Μόνο που θα πρέπει να κόψω το μούσι (ή να αφήσει αυτός).
Μακη μου αυτο ειναι πανευκολο :2funny:το μικρο γκομενακι παντος (τωρα ειναι 18 ετων τοτε ηταν 16) ηταν σιγουρη οτι εσυ ησουν ο Игорь Корнелюк και ηταν περιφανη που ενας τετοιος τραγουδιστης ηρθε στην πολη τους.Το λινκ που εβαλα ηταν με της φωτογραφιες του.Μου αρεσει το τραγουδι του Так и надо εχει πλακα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Εσένα Μακη νομίζω είχε γράψει και ο Στέφανος οτι σε ηξερε :cheesy:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ξερει καποιος που ειναι το λινκ πως να μεταφορτονουμε φωτογραφιες εδω μεσα,αν εχουν μεγαλο μεγεθος,,καπου τοχω δει αλλα δεν το βρισκω,,,οποος βοηθησει αμιφθησετε,,οπτικα.. :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom