Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο και διάβασες το Νόμο και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πληροφορία για το διαβατήριο. Τον Φλεβάρη (μάλλον) θα ξεκινήσω τη διαδικασία.
Όσον αφορά τις γλώσσες, μην παραβλέπεις τον παράγοντα ηλικία. Όσο πιο μικρός είσαι τόσο πίο εύκολα μαθαίνεις (είτε για θεωρητικά μιλάμε πχ φροντιστήριο, είτε πρακτικά). Προσωπικά νομίζω ότι 2 χρόνια δεν θα ήταν αρκετά για να μιλώ κανονικά τη γλώσσα.
Διαβασα το νομο της ΠΜΡ για την υπηκοοτητα και αυτος ειναι μια αντιγραφη του Ρωσσικου νομου οπως και ολη σχεδον η νομοθεσια της ΠΜΡ.
.
Καλά αυτό είναι αυτονόητο. Είπαμε εδώ είναι και αισθάνονται πιο Ρώσσοι από τους Ρώσσους.

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη σε τι δεν επεσα μεσα?ΕΙΠΑ οτι ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥητανε σωστο.ΕΙΠΑ οτι η συμπεριφορα σου μοιαζει με ΤΑΞΙΤΖΗΜονος σου λες ΕΧΩ ΤΑΞΙ.Ε,σε τι δεν επεσα μεσα?Κ'εγω μεσιτης μπορω να πω οτι ειμαι.Οι μισοι στην Ελλαδα μεσιτες ειναι.Τετοια μεγαλη περιουσια που δεν πουλιεται και δεν ξερω τι να την κανω και καθε χρονο χανει αξια εχ κ'εγω στην Ελλαδα :2funny:Οπως εχουν και σχεδον οι μισοι Ελληνες.Μονος σου ειπες οτι εχεις εναν πολυ φιλο Μολδαβο που σου φερνει γκομενεςαπο 'κει και βγαζεις γκομενες.Δυσκολο για καποιον απλης εμφανισης χωρις να ξερει Ρωσσικα να παει και να καμακωσει!Σε τι γωσσα θα τους μιλησεις?Εμενα η γνωμη μου για την εμφανιση σου με το που ειδα τη φωτογραφια σου ηταν Εμφανησιακα εισαι ενας απλος ανδρας 40 κατι ετων χωρις τιποτα το ιδιεταιρο ουτε απο εμφανιση ουτε απο γνωσειςσε μια καφετερια να παει κανεις στην Ελλαδα θα δει καμια εικοσαρια παρομοιους με 'σενα να καθονται και να πινουνε καφε.Η γκομενα θελει να βρει κατι το διαφορετικο απο εναν απλο ανδρα ακομα και στο Κισινιωφ η Μολδαβη πιτσιρικα θελει τον Πριγγιπα ναι θα παει μαζι σου γιατι δεν εχει αλλες επιλογες για να την τα'ι'σεις και να την βγαλεις εξω δεν θα μεινει ομως εκθαμπη απο εσενα ουτε θα της κανεις καμια μεγαλη εντυποση σιγουρα θα ψαχνει κατι καλητερο να βρει που φυσικα και δεν θα το βρει γιατι απλουστατα στο Κισινιωφ δεν υπαρχει γιατι εκει πριγγιπες δεν πηγαινουν.Εγω εχω τωρα αλλα προβληματα απο τα Ταξί και της ταβερνες πιο σοβαρα :2funny:ετοιμαζομαι να βγω ραντεβου θα βαλω τη γουνα μου απο Φωκια και δεν ξερω με ποια ρουχα και ποιες μποτες θα πηγαινει καλητερα :think:Εχει και τα προβληματα του το επαγγελμα μου :rockon:
[/quote

βαλε τη γουνα απο φωκια και κοιτα μπας και βγαλεις και καμια φωκια γκομενα!! :2funny: μα ποσο πολυ καμενος μπορει να εισαι τελικα! πραγματικα δεν εχω δει μεγαλυτερο καραγκιοζη στη ζωη μου!αλλα χρειαζονται και τυποι σαν και σενα για να μας κανουν να γελαμε!παω τωρα να ριξω καμια μπυρα να μεγαλωσω και αλλο την κοιλια μου! :rockon:μαθε και λιγο γραμματικη ρε φουκαρα γιατι και ενα πενταχρονο κανει λιγοτερα λαθη απο σενα!τρομαρα σου που θες και γουνα απο φωκια! :headbang:φωκια ε φωκια :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Δηλαδη σε τι δεν επεσα μεσα?ΕΙΠΑ οτι ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥητανε σωστο.ΕΙΠΑ οτι η συμπεριφορα σου μοιαζει με ΤΑΞΙΤΖΗΜονος σου λες ΕΧΩ ΤΑΞΙ.Ε,σε τι δεν επεσα μεσα?Κ'εγω μεσιτης μπορω να πω οτι ειμαι.Οι μισοι στην Ελλαδα μεσιτες ειναι.Τετοια μεγαλη περιουσια που δεν πουλιεται και δεν ξερω τι να την κανω και καθε χρονο χανει αξια εχ κ'εγω στην Ελλαδα :2funny:Οπως εχουν και σχεδον οι μισοι Ελληνες.Μονος σου ειπες οτι εχεις εναν πολυ φιλο Μολδαβο που σου φερνει γκομενεςαπο 'κει και βγαζεις γκομενες.Δυσκολο για καποιον απλης εμφανισης χωρις να ξερει Ρωσσικα να παει και να καμακωσει!Σε τι γωσσα θα τους μιλησεις?Εμενα η γνωμη μου για την εμφανιση σου με το που ειδα τη φωτογραφια σου ηταν Εμφανησιακα εισαι ενας απλος ανδρας 40 κατι ετων χωρις τιποτα το ιδιεταιρο ουτε απο εμφανιση ουτε απο γνωσειςσε μια καφετερια να παει κανεις στην Ελλαδα θα δει καμια εικοσαρια παρομοιους με 'σενα να καθονται και να πινουνε καφε.Η γκομενα θελει να βρει κατι το διαφορετικο απο εναν απλο ανδρα ακομα και στο Κισινιωφ η Μολδαβη πιτσιρικα θελει τον Πριγγιπα ναι θα παει μαζι σου γιατι δεν εχει αλλες επιλογες για να την τα'ι'σεις και να την βγαλεις εξω δεν θα μεινει ομως εκθαμπη απο εσενα ουτε θα της κανεις καμια μεγαλη εντυποση σιγουρα θα ψαχνει κατι καλητερο να βρει που φυσικα και δεν θα το βρει γιατι απλουστατα στο Κισινιωφ δεν υπαρχει γιατι εκει πριγγιπες δεν πηγαινουν.Εγω εχω τωρα αλλα προβληματα απο τα Ταξί και της ταβερνες πιο σοβαρα :2funny:ετοιμαζομαι να βγω ραντεβου θα βαλω τη γουνα μου απο Φωκια και δεν ξερω με ποια ρουχα και ποιες μποτες θα πηγαινει καλητερα :think:Εχει και τα προβληματα του το επαγγελμα μου :rockon:
Απο εμφάνιση ουτε εσυ είσαι τίποτα το ιδαίτερο ουτε απο γνώσεις.Το γράψιμο σου με τα αρκετά ορθογραφικά λάθη που κάνεις και με την σύνταξη που χρησιμοποιείς δεν παραπέμπει σε ατομο που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο,τι πάει να πεί αυτο?Οτι δεν το έχεις τελειώσει?Πιστέυω οτι το τελείωσες και το αναφέρω αυτο σαν παράδειγμα μήπως και καταλάβεις κάτι.
Για τα ταξί αυτο είναι κάτι που το κάνουν αρκετοί εδώ,όταν μια εταιρεία εχει στο δυναμικό της ας πούμε 150 αυτοκίνητα τα μισά απο αυτά είναι δικά της τα υπόλοιπα είναι ιδιωτών σαν και μένα που απλά είναι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων και τα μισθώνουν στην εταιρεία ταξί και παίρνουν ενα ποσό μηνιαίως βάση του συμβολαίου που έχουν κάνει(η εφορία είναι στο 3%).Δεν χρειάζεται να είσαι η να ησουν ταξιτζης για να το κάνεις αυτό,το κεφάλαιο για να αγοράσεις τα αυτοκίνητα χρειάζεται να έχεις μόνο. :grin:
Για τη γλώσσα υπάρχουν και τα ρουμάνικα τα οποία μιλάω αρκετά καλά,ούτε αυτό φαίνεται οτι μπορείς να το καταλάβεις.
Εμείς είμεθα ερασιτέχνες στον τομέα των γυναικών και απλά λέμε οτι περνάμε καλά,πραγματικά ελπίζω και εύχομαι και για σένα το ίδιο που είσαι επαγγελματίας οφείλω να παραδεχτώ και δεν σε ειρωνεύομαι τώρα για αυτό που γράφω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απο εμφάνιση ουτε εσυ είσαι τίποτα το ιδαίτερο ουτε απο γνώσεις.Το γράψιμο σου με τα αρκετά ορθογραφικά λάθη που κάνεις και με την σύνταξη που χρησιμοποιείς δεν παραπέμπει σε ατομο που έχει τελειώσει πανεπιστήμιο,τι πάει να πεί αυτο?Οτι δεν το έχεις τελειώσει?Πιστέυω οτι το τελείωσες και το αναφέρω αυτο σαν παράδειγμα μήπως και καταλάβεις κάτι.
Για τα ταξί αυτο είναι κάτι που το κάνουν αρκετοί εδώ,όταν μια εταιρεία εχει στο δυναμικό της ας πούμε 150 αυτοκίνητα τα μισά απο αυτά είναι δικά της τα υπόλοιπα είναι ιδιωτών σαν και μένα που απλά είναι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων και τα μισθώνουν στην εταιρεία ταξί και παίρνουν ενα ποσό μηνιαίως βάση του συμβολαίου που έχουν κάνει(η εφορία είναι στο 3%).Δεν χρειάζεται να είσαι η να ησουν ταξιτζης για να το κάνεις αυτό,το κεφάλαιο για να αγοράσεις τα αυτοκίνητα χρειάζεται να έχεις μόνο. :grin:
Για τη γλώσσα υπάρχουν και τα ρουμάνικα τα οποία μιλάω αρκετά καλά,ούτε αυτό φαίνεται οτι μπορείς να το καταλάβεις.
Εμείς είμεθα ερασιτέχνες στον τομέα των γυναικών και απλά λέμε οτι περνάμε καλά,πραγματικά ελπίζω και εύχομαι και για σένα το ίδιο που είσαι επαγγελματίας οφείλω να παραδεχτώ και δεν σε ειρωνεύομαι τώρα για αυτό που γράφω.
Το οτι κανω λαθη οπως και το προβλημα στην συνταξη ειναι κατι το φυσικο οι περισσοτεροι Ελληνες που ζουνε μονιμα εξωτερικο πανω απο 15-20 χρονια ετσι γραφουν.Εγω τελειωσα Ελληνικο σχολειο το 1992 και απο τοτε ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Πριν απο καποσο καιρο εγραψε στο σα'ι'τ και ενας Ελληνας απο τη ΣΟυηδια ο Βασιλης εγραφε ακριβως οπως εγω!ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΜΟΥ.Ειναι ομως υπαρκτο προσωπο εχει μιλησει μαζι του στο τηλεφωνο ο Αλανταλον και μπορει να το επιβεβαιωσει.Τα Ρουμανικα ειναι ευκολα αν καποιος ξερει Ιταλικα,Ισπανικα ή καποια αλλη Λατινικη γλωσσα μονο οι καταληξεις αλλαζουν.
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο και διάβασες το Νόμο και ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πληροφορία για το διαβατήριο. Τον Φλεβάρη (μάλλον) θα ξεκινήσω τη διαδικασία.
Όσον αφορά τις γλώσσες, μην παραβλέπεις τον παράγοντα ηλικία. Όσο πιο μικρός είσαι τόσο πίο εύκολα μαθαίνεις (είτε για θεωρητικά μιλάμε πχ φροντιστήριο, είτε πρακτικά). Προσωπικά νομίζω ότι 2 χρόνια δεν θα ήταν αρκετά για να μιλώ κανονικά τη γλώσσα. .
Καλά αυτό είναι αυτονόητο. Είπαμε εδώ είναι και αισθάνονται πιο Ρώσσοι από τους Ρώσσους.
Μακη αυτος ειναι ο συνταγματικος νομος (θα το μεταφραζα)της ΠΜΡ για την υπηκοοτητα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν ενας ξενος θελει να παρει υπηκοοτητα ΠΜΡ Συμφωνα με το αρθρο 12 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΜΡ ενα χρονο για να του επιτραπει να κανει αιτηση για την χωρηγιση υπηκοοτητας 12-2α .Αν ειναι προσφυγας 12-2-3б τοτε αυτος ο χρονος μειωνεται στα 2 (δηλαδη 6 μηνες).Τωρα αν εισαι παντρεμενος με υπηκοο της ΠΜΡ συμφωνα με το αρθρο 12-3в δεν χρειαζεται να περιμενεις καθολου ξανεις αμεσως αιτηση.Να σου αρνηθουνε μπορουνε συμφωνα με το αρθρο 14 μονο αν 14а Αν εχεις κανει γεννοκτωνια 14б αν εχεις καταδικαστει στην ΠΜΡ για κακουργημα (μεχρι να σβιστει η καταδικη.Στη Ρωσσια Μακη δεν ειναι οπως στην Ελλαδα μετα απο καποιο διαστημα εξαρταται απο τη σοβαροτητα του αδικηματος η καταδικη σβινεται και ξαναεχεις λευκο ποινηκο μητρωο) 14в αν εχεις καταδικαστει σε αλλο κρατος για αδικημα που συμφωνα με τον ποινικο κωδικα της ΠΜΡ ειναι κακουργημα (Καλα και που θα το μαθουνε αυτοι? :2funny:αν δεν τους το πεις εσυ :)).ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 23 η επιτροπη για την υπηκοοτητα εξαιταζει την αιτηση σου και την δινει στον προεδρο της ΠΜΡ οπου παιρνει την αποφαση.Την αιτηση την κανεις στην Αστυνομια ή στις προξενικες αρχες της ΠΜΡ (που εχουνε κλησει και δεν λειτουργουνε μετα της εκλογες μετα της κατηγοριες για διαφθορα).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην σελιδα 4 κεφαλαιο 6 λεει αναλυτικα πως κανεις την αιτηση ενδιαφερον ειναι το αρθρο 32 τυπικα γραφει οτι μπορεις να καταγγειλης την αποφαση για τη χωρηγιση υπηκοοτητας στο δικαστηριο της ΠΜΡ.Γραφει δε στην αρχη του νομου στο κεφαλαιο 6 παραγραφος 29 οτι ο χρονος για την εξαιταση του αιτηματος για την χωρηγιση υπηκοοτητας δεν πρεπει να ειναι πανω απο 3ης μηνες και τα στοιχεια της αιτησης πρεπει να εξαιταστουν σε ενα μηνα.Στην θεωρια Μακη ειναι πολυ ευκολο τωρα στην πραξη με την γραφειοκρατια τους μπορει να σε ζαλισουνε λιγακι

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Спасибо товарищу. Με πρόλαβες, ότι ετοιμαζόμουν να σου ζητήσω το λινκ.
Στη Ρωσσια Μακη δεν ειναι οπως στην Ελλαδα μετα απο καποιο διαστημα εξαρταται απο τη σοβαροτητα του αδικηματος η καταδικη σβινεται και ξαναεχεις λευκο ποινηκο μητρωο) 14в αν εχεις καταδικαστει σε αλλο κρατος για αδικημα που συμφωνα με τον ποινικο κωδικα της ΠΜΡ ειναι κακουργημα (Καλα και που θα το μαθουνε αυτοι? αν δεν τους το πεις εσυ .
Ενημερωτικά και εδώ έτσι είναιυπάρχει αντίγραφο τύπου Α και Β και απόσπασμα Ποινικού Μητρώου. Σίγουρα θα ζητάνε απόσπασμα ποινικού μητρώου με apostile, είχαν ζητήσει και στο γάμο μου. Ολα ΟΚ, μόνο στη γεννο-κτονία κολλάω γιατί ήμουν συνεργός και ηθικός αυτουργός σε δύο εκτρώσεις  :cheesy:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Το οτι κανω λαθη οπως και το προβλημα στην συνταξη ειναι κατι το φυσικο οι περισσοτεροι Ελληνες που ζουνε μονιμα εξωτερικο πανω απο 15-20 χρονια ετσι γραφουν.Εγω τελειωσα Ελληνικο σχολειο το 1992 και απο τοτε ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Πριν απο καποσο καιρο εγραψε στο σα'ι'τ και ενας Ελληνας απο τη ΣΟυηδια ο Βασιλης εγραφε ακριβως οπως εγω!ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΜΟΥ.Ειναι ομως υπαρκτο προσωπο εχει μιλησει μαζι του στο τηλεφωνο ο Αλανταλον και μπορει να το επιβεβαιωσει.Τα Ρουμανικα ειναι ευκολα αν καποιος ξερει Ιταλικα,Ισπανικα ή καποια αλλη Λατινικη γλωσσα μονο οι καταληξεις αλλαζουν.
Για την σύνταξη το δέχομαι για την ορθογραφία ομως οχι γιατί είναι κάτι που το μαθαίνεις μικρός και δεν ξεχνιέται ευκολα ούτε παίζει τόσο ρόλο αν είχες να γράψεις χρόνια ελληνικά,εσύ κάνεις κραυγαλέα ορθογραφικά λάθη.
Η επισημη γλώσσα του κράτους είναι αυτή και για αυτό επέλεξα να την μάθω(είναι και σχετικά εύκολη).Ολα τα χαρτιά που χρειάζεται να κάνει ενας ξένος για εταιρεία,άδεια παραμονής κτλ είναι στα ρουμανικα,ετσι γράφεται και η κάρτα της παραμονής που έχω βγάλει.Πάντως αυτό με τις δύο γλώσσες που υπάρχουν δημιουργεί και τραγελαφικές καταστάσεις.
Θυμάμαι μια φορά στην εφορία που ημουνα σε ένα γραφείο με τρείς υπαλληλους μέσα και ενώ εμένα με εξυπηρετούσε κάποια απο αυτες,οι άλλες δύο αρχισαν να συζητούν για ένα θέμα και για ένα πεντάλεπτο συνεχώς :grin: η κάθε μία μιλούσε αποκλειστικά και μόνο στην γλώσσα της απο πείσμα(η μια μόνο στα μολδαβικα η αλλη μόνο στα ρωσσικα)και φυσικά συνενοούνταν άνετα μεταξύ τους. :cheesy:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Στην σελιδα 4 κεφαλαιο 6 λεει αναλυτικα πως κανεις την αιτηση ενδιαφερον ειναι το αρθρο 32 τυπικα γραφει οτι μπορεις να καταγγειλης την αποφαση για τη χωρηγιση υπηκοοτητας στο δικαστηριο της ΠΜΡ.Γραφει δε στην αρχη του νομου στο κεφαλαιο 6 παραγραφος 29 οτι ο χρονος για την εξαιταση του αιτηματος για την χωρηγιση υπηκοοτητας δεν πρεπει να ειναι πανω απο 3ης μηνες και τα στοιχεια της αιτησης πρεπει να εξαιταστουν σε ενα μηνα.Στην θεωρια Μακη ειναι πολυ ευκολο τωρα στην πραξη με την γραφειοκρατια τους μπορει να σε ζαλισουνε λιγακι
για πιο λογο καπιος θελει ΠΜΡ η ΜΟΛΔΑΒΙΑ  υηκοοτητα κ διαβατηριο?υπαρχει καπιο συν? :think:
μπορεςι να αγοραζεις μαλλον αγροτικη γη η να κανεις προσοπικη περιουσια εκει,οπως παλια στην βουλγαρια,οταν σαν αλλοδαπος δεν μπορουσες,αλλα εκτος αυτου ,υπαρχει καπιο αλλο αβανταζ?κι επισης αν παρεις υπηκοοτητα πρμ,ΤΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙς?ρωσσικο?γιατι αυτοι δεν αναγνωριζοντε σαν κρατος οποτε τι διαβατηριο σου δινουν??δεν μιλω για αυτοχθονες,που διαβασα,οτι περνουν ρωσσικα,
μιλω για τον νεο εγγραφεντα ξενο που παιρνει υπηκοοτητα εκει,,πχ κος φονμακουλις,,

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως αυτό με τις δύο γλώσσες που υπάρχουν δημιουργεί και τραγελαφικές καταστάσεις.
Θυμάμαι μια φορά στην εφορία που ημουνα σε ένα γραφείο με τρείς υπαλληλους μέσα και ενώ εμένα με εξυπηρετούσε κάποια απο αυτες,οι άλλες δύο αρχισαν να συζητούν για ένα θέμα και για ένα πεντάλεπτο συνεχώς :grin: η κάθε μία μιλούσε αποκλειστικά και μόνο στην γλώσσα της απο πείσμα(η μια μόνο στα μολδαβικα η αλλη μόνο στα ρωσσικα)και φυσικά συνενοούνταν άνετα μεταξύ τους. :cheesy:
τασο αυτο δεν συμφωνω,οτι ειναι γραφικο ουτε αστειο
εγω πχ εχω πολλα ξαδερφια απο αυστραλια,μου μιλουν παντα αγγλικα γιατι ντρεποντε στα ελληνικα να μιλησουν,παντα τους απαντω ελληνικα γιατι γουσταρουν να ακουνε,καθοσον καταλαβαινουν,,δεν ειναι καππιο πεισμα
το ιδιο κανουν κι εκει,,καθεις μιλα οτι ξερει κ βολευεετε καλυτερα,καταλαβαινει ομως τι του λεει κι ο αλλος,
επισης το ιδιο ακριβως συμβαινει κατα κορον ελβετια με ιταλους κ γαλλους
ελβετους πολιτες,
καθεις μιλα την γλωσσα του ,αλλ καταλαβενει τι λεει κι ο αλλος,καθοσον κανουν σχολειο κ τις 2 η 3 γλωσσες,,

για γελια ειναι στην κυπρο,σου μιλαν ελληνικα κ μετα αυτοι μιλαν μεταξυ τους "κινεζικα",,ειδικα οι συμπεθαστετοι  παφιτες ,για οποιον εχει εμπειρια!!! :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε το διαβατήριο βασικά μου χρειάζεται για να μπαινοβγαίνω άνετα τα σύνορα.
Δηλ. είμαι στο Τιράσπολ , αν θέλω να πάω μια βολτούλα στο Κισινιώφ, θα πρέπει να αφήσω στα σύνορα την προσωρινή βίζα που μου δίνουν (κάπου τάχω ξαναγράψει, αλλά δεν θυμάμαι που) και όταν μετά από μερικές ώρες γυρίσω πίσω θα πρέπει να επαναλάβω την ίδια διαδικασία (δηλ. καταγραφή των στοιχείων μου, χορήγηση προσωρινή βίζας -ένα χαρτάκι-, το οποίο την επομένη θα πρέπει να τρέχω στο ιμμιγκράσιον για θεώρηση ή ακόμα χεορότερα αν είναι Σ/Κ στην αστυνομία και πάλι ιμμιγκράσιον,!! Μύλος δηλ. Το να έχω διαβατήριο ΠΜΡ με απαλάσσει από όλα αυτά. Από την άλλη πολιτικά συμμερίζομαι τον πόθο και πάθος του λαού της ΠΜΡ για την ένωση και θεωρώ τιμή μου να έχω το σχετικό διαβατήριο ή αργότερα να αποκτήσω υπηκοότητα.
Το να αποκτήσεις γη, να εμπορευθείς, να συστήσεις εταιρεία κτλ δεν έχει καμιά σημασία η υπηκοότητα ή το τι διαβατήριο έχεις. Υπόψη ότι η χορήγηση διαβατηρίου δεν συνεπάγεται και τη χορήγηση υπηκοότητας. Τα δε διαβατήρια είναι διαβατήρια της ΠΜΡ όχι ρώσσικα και δεν αναγνωρίζονται από κανένα κράτος στον κόσμο πλην Αμπχαζίας, Ν. Οσετίας και Νικαράγουάς !!
 Ιδού και μια φωτόγραφία του.

Συνημμένα

• pasport.JPG
    pasport.JPG
    54,2 KB · Εμφανίσεις: 28

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Σύντροφε το διαβατήριο βασικά μου χρειάζεται για να μπαινοβγαίνω άνετα τα σύνορα.
Δηλ. είμαι στο Τιράσπολ , αν θέλω να πάω μια βολτούλα στο Κισινιώφ, θα πρέπει να αφήσω στα σύνορα την προσωρινή βίζα που μου δίνουν (κάπου τάχω ξαναγράψει, αλλά δεν θυμάμαι που) και όταν μετά από μερικές ώρες γυρίσω πίσω θα πρέπει να επαναλάβω την ίδια διαδικασία (δηλ. καταγραφή των στοιχείων μου, χορήγηση προσωρινή βίζας -ένα χαρτάκι-, το οποίο την επομένη θα πρέπει να τρέχω στο ιμμιγκράσιον για θεώρηση ή ακόμα χεορότερα αν είναι Σ/Κ στην αστυνομία και πάλι ιμμιγκράσιον,!! Μύλος δηλ. Το να έχω διαβατήριο ΠΜΡ με απαλάσσει από όλα αυτά. Από την άλλη πολιτικά συμμερίζομαι τον πόθο και πάθος του λαού της ΠΜΡ για την ένωση και θεωρώ τιμή μου να έχω το σχετικό διαβατήριο ή αργότερα να αποκτήσω υπηκοότητα.
Το να αποκτήσεις γη, να εμπορευθείς, να συστήσεις εταιρεία κτλ δεν έχει καμιά σημασία η υπηκοότητα ή το τι διαβατήριο έχεις. Υπόψη ότι η χορήγηση διαβατηρίου δεν συνεπάγεται και τη χορήγηση υπηκοότητας. Τα δε διαβατήρια είναι διαβατήρια της ΠΜΡ όχι ρώσσικα και δεν αναγνωρίζονται από κανένα κράτος στον κόσμο πλην Αμπχαζίας, Ν. Οσετίας και Νικαράγουάς !!
 Ιδού και μια φωτόγραφία του.
αρα επι της ουσιας δεν παρεχει κατι πλην το να πηγαινοερχεσε ευκολα εσωτερικα,ερωτηση,ουκρανια με αυτο θα πηγαινεις?το δεχοντε?εαν οχι?πως θα πας πχ οδησο που ειναι διπλα?
κι ακομα,θα πρπει ν απαραδωσεις το ελληνικο?δεν νομιζω απ οοσ καταλαβα
εχεις κ πμ  ;)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όχι σε όλα.
Δεν παραδίδεις το ελληνικό. Όλοι στην ΠΜΡ έχουν ΔΥΟ διαβατήρια. Το τοπικό και κάποιο άλλο (Μολδαβικό, Ρώσσικο, Λευκορώσσικο, Ουκρανικό κλπ).

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Όχι σε όλα.
Δεν παραδίδεις το ελληνικό. Όλοι στην ΠΜΡ έχουν ΔΥΟ διαβατήρια. Το τοπικό και κάποιο άλλο (Μολδαβικό, Ρώσσικο, Λευκορώσσικο, Ουκρανικό κλπ).
ρωσσικο? δεν νομιζω να μπορεις να παρεις μετα οπως κι αυτοι?

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 o oykranos ypex παει τιρασπολ κισηινεου     οι ροσοι εχουν ριξη  γραμι και παντου στο ανατολικο μπλοκ  κερδιζουν οι προιν κουμουνιστες  που ενα απο τα θελο τους ειναι ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !!!!  ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΤΕς ΧΑΒΑΛΕς ΜΕΓΑΛΟς ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΓΑΡΟΝ  βλεπετε οι ανατολικοι δεν μασαν τον πουτσο τους!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
προσοχι μεγαλι !!  το πατριοτικο λεγομενι κοινιμα σε ολο το ανατολικο μπλοκ περνει τα πανο του οι ροσοι δενουν παλι τον ανατολικο μλοκ ο υπεξ της ουκρανιας προοθει την ρωσικι λιση στο μολδαβικο προβλημα!! για τους σιντροφους που κανουν δουλειες στο σνστολικο μπλοκ μαζευτε μετριτα στο σπιτι η στιλτετα αυστραλια γιατι ερχετε  :zfuck: :zfuck: :zfuck: γαμισι ροσικο ασαλιοτο !!!  για μολδαβια τορα φετος μετα την περσινη εκρηξη στης δουλειες και την κονομα φετος εχουν πτοση στα παντα 30 -40 της εκατο και στο τελος του χρονου βαζουν και τεκμιρια και ποθεν εσχες σε αγορες ανο τον 200.000 ευρο σιν αυξηση φορολογιας απο τους δρομους ρουβινιετα 8 ευρο τον μινα εος της επιχειρησεις απο 4 στα 15 της εκατο!!!! γαμο την μερκελ που περασε !! καληψη αποκρηψη προσοχη!!!

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη,Ρωσικο διαβατηριο μπορει να παρει κανεις?Διαβασα οτι σκληρυναν και οι νομοι για την μεταναστευση?τι παιζει?

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
simera τελειοσαν οι γιορτες στο ανατολικο μπλοκ εχτες ειταν τον θεοφανειον στην μολδαβια η μεταστροφη του κοσμου ενατιον τον ξενον φενετε καθαρα για οπιον ταξιδευση καλιψι αποκριψη και οχι επιδιξεις και μαγκιες !!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!1απο την αλλη οι φοροι για τους μολδαβους αυξανοντε δραματικα να παρτε και τους καινουργιους φορους για τα αμαξια μεχρι 10 χρονον  που ειναι τα αγαπιμενα του πολι κοσμου!!                                           οποτε κατα την γνομι μου η κατασταση μιριζει μπαρουτι οικονομικι ασφιξια παλι σιν πατριοτισμος και μαλακιες ροσικες η γνοστη μεθοδος κουμουνιστικης επιβολης!!! τα ιδια και τα ιδια!!!  Υ.Γ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΙΤΗΣΕ ΤΟ ΜΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗς !!!! ετσι για να μπενετε στο κλιμα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• getImage.jpg
    getImage.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οπος το ξαναγραψα εχει πεσει πολι η νθχτα και τα μπαρ της μοδας ειναι τα καραοκε και οι σαουνες γλεντια πριβε αλλα ρουσια !!!!!!! οι ροσοι επεστρεψαν  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! στην σιγκεκριμενι σαουνα 50 ευρο η ορα και τα ποτα φαγητα κτλ δικα σου εχτρα !!! εχει και με 25 καλουτσικες !! μεταστροφη λεμε!!!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=KwIKeCPaqKM[/video]  [/video]  α΄λλα κολπα!!! αυτα τα ολιγα   οβερ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom