Πρώτον σταμάτα να κανείς παράθεση στο μήνυμα που είναι ακριβώς το προηγούμενο,αν γράψεις από κάτω καταλαβαίνει ο άλλος ότι απαντάς σε αυτό
είσαι πανυβλαξ τελικά.
Φυσικά και δεν είμαι από την Αθήνα,γέννημα θρέμα βορειολλαδίτης είμαι και και το σπίτι μου και η ακίνητη περιουσία μου είναι στην όμορφη Θεσσαλονίκη
Πάντως με την φάτσα του μπούλη που έχεις και με το βλέμμα της αγελάδας που σκοτώνει,μην μιλάς για τους άλλους γιατί είσαι μακράν ο χειρότερος και εξαιτίας της εμφάνισης σου έχεις αυτό το κόμπλεξ που σε κατατρέχει μάλλον από την παιδική σου ηλικία
για τις άλλες
που λες για μένα σε έχω απαντήσει σε δεκάδες ποστ μου το τελευταίο τρίμηνο και σε έχω κάνει ρεζίλι πολλές φορές.
δεν βαρέθηκες να αυτοεξευτελιζεσαι συνέχεια?τόσο καθυστερημένος είσαι πια?
το να επαναλαμβάνεσαι συνεχώς δείχνει ότι εκτός του ότι είσαι μικροτσούτσουνος και το πόσο χαζός είσαι
πήγαινε ρε κακομοίρη να κανείς τον πλούσιο και τον άνετο σε κανένα πιτσιρικά,όχι σε μένα.
Για τον μολντο τι μου τα λες και τα ξαναλές τα ίδια και τα ίδια?
εδώ τον γνώρισα,δεν τον ήξερα από την ελλάδα και ούτε με ενδιαφέρει τι έκανε εκεί,όταν πηγαίνω στο μαγαζί του φυσικά και κάνουμε παρέα και περνάμε πολύ καλά όπως κάνω το ίδιο όταν βρίσκομαι και στα άλλα ελληνικά μαγαζιά(παρεπιμπτοντως να αναφέρω ότι άνοιξε ακόμα ένα ελληνικό ρεστοραντ στο καινούργιο εμπορικό κέντρο Atrium).
Ναι εσένα περιμένω να μου πεις για την Τίρασπολ που δεν έχεις πάει ποτέ σου
εσύ τι να πας να κανείς εκεί?δεν έχει σαλόν που θα
???
το πολύ πολύ να βρεις καμία πουτάνα από την εφημερίδα,μόνο για αυτό και για το φαγητό που θα παραγγέλνεις θα σου χρησιμεύουν τα ρώσσικα που ξέρεις
για γκόμενες έτσι και εξάλλου δεν κάνεις
όλοι το γνωρίζουν αυτό