Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ξερει καποιος που ειναι το λινκ πως να μεταφορτονουμε φωτογραφιες εδω μεσα,αν εχουν μεγαλο μεγεθος,,καπου τοχω δει αλλα δεν το βρισκω,,,οποος βοηθησει αμιφθησετε,,οπτικα.. :dancing: :dancing: :dancing:
Αυτο δεν νομιζω οτι γινεται με link.Της βαζεις στο προγραμμα paint πρεπει να το εχει το κομπιουτερ σου και της μικραινεις.Αν σου δειξει καποιος μια φορα μετα ειναι ευκολο να της μικραινεις μονος σου

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εσένα Μακη νομίζω είχε γράψει και ο Στέφανος οτι σε ηξερε
Αληθώς σύντροφε. Δεν υπερηφανεύομαι για το σουλούπι μου(κάθε άλλο μάλιστα) αλλά είναι γεγονός ότι μια και μόνο φορά να με δεις φτάνει. 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ξερει καποιος που ειναι το λινκ πως να μεταφορτονουμε φωτογραφιες εδω μεσα,αν εχουν μεγαλο μεγεθος,,καπου τοχω δει αλλα δεν το βρισκω,,,οποος βοηθησει αμιφθησετε,,οπτικα.. :dancing: :dancing: :dancing:

Να τις συρικνώσεις με αυτό... Grin Headbaning!

Κατι σε ξανθο εεεεεεεεεεεεεε (για την αμοιβη ).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]baCM5nkuFw4[/youtube] Μακη εκει πρεπει να παμε!Να παρω μαζι μερικα ρουχα απο τη Γκαρνταρομπα μου.Ζηταγανε λεει Ζουρί για τα καλιστεια.Αν βαλω γουνες,σαλαχια και αλλα περιεργα ρουχα που εχω θα τους πω και για τη διασημοτητα που εχω στην Ελλαδα :think:Φετος δεν προλαβαινουμε γιατι εγινε ηδη.Του χρονου Μακη ομως κατι μπορει να γινει :think: :)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε γαμώτο δεν το είχα πάρει είδηση (όχι ότι τρελαίνομαι πάντως). και να φανταστείς ότι δύο κοπέλλες (η Αλιόνα και η Αννα  -το Νο2) είναι συμφοιτήτριες με την κόρη της γυναίκας μου, με την Αλιόνα είχαμε μάλιστα πάει για μπανιο μαζί τον Ιούλη.  :headbang:

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι Δημητρακη τι σημαινει Ζουρί?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
πιστευεις οτι μπορω να βρω <τιμες> οπως στην ουκρανια;;;
δεν ξερω αν διαβασες τους παραπανω διαλογους....αλλα παντα ψαχνω νεους προορισμους
Εδώ δεν τίθεται θέμα τιμών. Αν είσαι εμφανίσιμος (σχετικό αυτό)και σχετικά άνετος οικονομικά και ρωσσόφωνος πηδάς τσάμπα.
Για τιμές ξέρω μόνο για καλλ γκερλ από ΜΑΚΛΕΡ (15-25 $). Σαλόν δεν έχει πια

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
Εδώ δεν τίθεται θέμα τιμών. Αν είσαι εμφανίσιμος (σχετικό αυτό)και σχετικά άνετος οικονομικά και ρωσσόφωνος πηδάς τσάμπα.

απο αγγλικα δεν γνωρίζει καμία εκεί πέρα?? ομολογώ οτι μερικές είναι αστέρια στο προηγούμενο βιντεάκι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σαλον μονο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη θα βρειτε.Εκει αποφευγεις να  :knockinb: πουτανες γιατι απλουστατα την αλλη μερα θα το ξερει η μιση πολη!Εκει πρεπει καποιος να ειναι πολυ προσεκτικος σε αυτο το θεμα.Η ΠΜΡ ειναι ενα μερος για εμπειρους εννοειτε οτι καποιος πρεπει να ξερει Ρωσσικα και να εχει καποια πειρα απο πορνοεκδρομες σε μικρες πολεις
απο αγγλικα δεν γνωρίζει καμία εκεί πέρα?? ομολογώ οτι μερικές είναι αστέρια στο προηγούμενο βιντεάκι.
Πιο ευκολο ειναι να βρεις μαμουθ παρα καποια να μιλαει Αγγλικα.Αυτες που θα  μιλανε Αγγλικα θα ειναι μονο αυτες που σπουδαζουν Αγγλικη φιλολογια,αν εχει τμημα στο εκει πανεπηστημιο?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Πιο ευκολο ειναι να βρεις μαμουθ παρα καποια να μιλαει Αγγλικα
  :2funny: :2funny: :2funny:
.Αυτες που θα  μιλανε Αγγλικα θα ειναι μονο αυτες που σπουδαζουν Αγγλικη φιλολογια,αν εχει τμημα στο εκει πανεπηστημιο
Έχει, αλλά και πάλι δύσκολο να πετύχεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  :2funny: :2funny: :2funny: Έχει, αλλά και πάλι δύσκολο να πετύχεις.
Ε,τοτε θα εχει καμια 20αρια γκομενες που μιλανε Αγγλικα :2funny:!Γενικα εκει αν δεν ξερει Ρωσσικα εκει καλητερα να μην παει κανεις.Η ΠΜΡ ειναι για πολυ εμπειρους πιστευω μιλαω αν παει καποιος μονος του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι τα ξερεις εσυ που ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΡΩΣΣΙΚΑ! Ελλαδα απο που εισαι?Για Αθηναιος λιγο δυσκολο μαλλον απο 'κανα χωριο οπως και ο Ταβερνιαρης :think:Γιατι εχεις φατσα επαρχιωτη  :think:Εσυ αν πας ΠΜΡ δεν θα μπορεις να συνενοηθεις!Για να παραγγηλεις να φας ή θα διχνεις το φα'ι' που θελεις ή θα το ζωγραφιζεις?Πως θα μιλησεις στις γκομενες εκει?Και κατι αλλο εσυ και ο Ταβερνιαρης ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ αυτο σας ενδιαφερει!Τωρα το αν θα  :knockinb: ερχεται σε δευτερη μοιρα.Για μενα θα ειναι καταντια να πηγαινω Γερμανια να φερω αμαξι για να το κανω ταξι στα 43  μου!Για σενα βεβαια μπορει να ειναι επυτηχια οπως Π.Χ. για το φιλο σου που απο Ψιλικατζης εγινε Ταβερνιαρης.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΗΡΘΑ ΑΘΗΝΑ ΑΠ΄ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΑ GOODYS,ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΥΑ ΤΑΞΙΤΖΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ  :knockinb: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΜΑΚΩΝΩ!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Πρώτον σταμάτα να κανείς παράθεση στο μήνυμα που είναι ακριβώς το προηγούμενο,αν γράψεις από κάτω καταλαβαίνει ο άλλος ότι απαντάς σε αυτό :grin: είσαι πανυβλαξ τελικά.
Φυσικά και δεν είμαι από την Αθήνα,γέννημα θρέμα βορειολλαδίτης είμαι και και το σπίτι μου και η ακίνητη περιουσία μου είναι στην όμορφη Θεσσαλονίκη  :birdman:
Πάντως με την φάτσα του μπούλη που έχεις και με το βλέμμα της αγελάδας που σκοτώνει,μην μιλάς για τους άλλους γιατί είσαι μακράν ο χειρότερος και εξαιτίας της εμφάνισης σου έχεις αυτό το κόμπλεξ που σε κατατρέχει μάλλον  από την παιδική σου ηλικία :2funny: για τις άλλες :jerking: που λες για μένα σε έχω απαντήσει σε δεκάδες ποστ μου το τελευταίο τρίμηνο και σε έχω κάνει ρεζίλι πολλές φορές.
δεν βαρέθηκες να αυτοεξευτελιζεσαι συνέχεια?τόσο καθυστερημένος είσαι πια? :headbang:
το να επαναλαμβάνεσαι συνεχώς δείχνει ότι εκτός του ότι είσαι μικροτσούτσουνος και το πόσο χαζός είσαι  :uglystupid:
πήγαινε ρε κακομοίρη να κανείς τον πλούσιο και τον άνετο σε κανένα πιτσιρικά,όχι σε μένα.
Για τον μολντο τι μου τα λες και τα ξαναλές τα ίδια και τα ίδια?
εδώ τον γνώρισα,δεν τον ήξερα από την ελλάδα και ούτε με ενδιαφέρει τι έκανε εκεί,όταν πηγαίνω στο μαγαζί του φυσικά και κάνουμε παρέα και περνάμε πολύ καλά όπως κάνω το ίδιο όταν βρίσκομαι και στα άλλα ελληνικά μαγαζιά(παρεπιμπτοντως να αναφέρω ότι άνοιξε ακόμα ένα ελληνικό ρεστοραντ στο καινούργιο εμπορικό κέντρο Atrium).
Ναι εσένα περιμένω να μου πεις για την Τίρασπολ που δεν έχεις πάει ποτέ σου :2funny:  εσύ τι να πας να κανείς εκεί?δεν έχει σαλόν που θα  :knockinb: ???
το πολύ πολύ να βρεις καμία πουτάνα από την εφημερίδα,μόνο για αυτό και για το φαγητό που θα παραγγέλνεις θα σου χρησιμεύουν τα ρώσσικα που ξέρεις :grin: για γκόμενες έτσι και εξάλλου δεν κάνεις όλοι το γνωρίζουν αυτό :2funny: :2funny: :2funny:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Πρώτον σταμάτα να κανείς παράθεση στο μήνυμα που είναι ακριβώς το προηγούμενο,αν γράψεις από κάτω καταλαβαίνει ο άλλος ότι απαντάς σε αυτό :grin: είσαι πανυβλαξ τελικά.
Φυσικά και δεν είμαι από την Αθήνα,γέννημα θρέμα βορειολλαδίτης είμαι και και το σπίτι μου και η ακίνητη περιουσία μου είναι στην όμορφη Θεσσαλονίκη  :birdman:
Πάντως με την φάτσα του μπούλη που έχεις και με το βλέμμα της αγελάδας που σκοτώνει,μην μιλάς για τους άλλους γιατί είσαι μακράν ο χειρότερος και εξαιτίας της εμφάνισης σου έχεις αυτό το κόμπλεξ που σε κατατρέχει μάλλον  από την παιδική σου ηλικία :2funny: για τις άλλες :jerking: που λες για μένα σε έχω απαντήσει σε δεκάδες ποστ μου το τελευταίο τρίμηνο και σε έχω κάνει ρεζίλι πολλές φορές.
δεν βαρέθηκες να αυτοεξευτελιζεσαι συνέχεια?τόσο καθυστερημένος είσαι πια? :headbang:
το να επαναλαμβάνεσαι συνεχώς δείχνει ότι εκτός του ότι είσαι μικροτσούτσουνος και το πόσο χαζός είσαι  :uglystupid:
πήγαινε ρε κακομοίρη να κανείς τον πλούσιο και τον άνετο σε κανένα πιτσιρικά,όχι σε μένα.
εδώ τον γνώρισα,δεν τον ήξερα από την ελλάδα και ούτε με ενδιαφέρει τι έκανε εκεί,όταν πηγαίνω στο μαγαζί του φυσικά και κάνουμε παρέα και περνάμε πολύ καλά όπως κάνω το ίδιο όταν βρίσκομαι και στα άλλα ελληνικά μαγαζιά(παρεπιμπτοντως να αναφέρω ότι άνοιξε ακόμα ένα ελληνικό ρεστοραντ στο καινούργιο εμπορικό κέντρο Atrium).
Ναι εσένα περιμένω να μου πεις για την Τίρασπολ που δεν έχεις πάει ποτέ σου :2funny:  εσύ τι να πας να κανείς εκεί?δεν έχει σαλόν που θα  :knockinb: ???
το πολύ πολύ να βρεις καμία πουτάνα από την εφημερίδα,μόνο για αυτό και για το φαγητό που θα παραγγέλνεις θα σου χρησιμεύουν τα ρώσσικα που ξέρεις :grin: για γκόμενες έτσι και εξάλλου δεν κάνεις όλοι το γνωρίζουν αυτό :2funny: :2funny: :2funny:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πιθανοτατα οχι μεσα απο Θεσσαλονικη απο 'κανα χωριο λιγακι παραεξω :think:Γιατι τους Θεσσαλονικεις τους εχω για πιο εξυπνους.ΤΙ ΡΕΖΗΛΙ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!ΤΑΞΙΤΖΗ! ΠΟΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ Ή ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ?   Τα παιδια που πηγανε Μολδαβια ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΩΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ! ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ!   ή κ'αυτο ειναι της φαντασιας μου? :think:ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ THREAD ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΗΡΘΕ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ το αντιθετο!Οποιος φιλος μου ερθει ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΙΣ ΝΤΙΣΚΟ!   χωρις να τον ψαχνουνε και χωρις να περιμενουνε στην ουρά!ΚΑΙ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ! Αυτα τα εχει γραψει και ο Gangzxa και αλλοι που εχουν ερθει και υπαρχουν στο ΤΗREAD της Ρωσσιας.ΑΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΒΓΑΖΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ 'Η ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ.Για σενα μονο κλωνοι και ο φιλος σου γραφουνε. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! εχεις φατσα χωριατη!Γ'αυτο και ΓΕΑΛΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΕΜΕΝΑ ΒΛΑΧΟ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ 3-4 ΦΟΡΕΣ εσενα δε σε ξερει ουτ' η μανα σου.ΠΜΡ εχω παει βεβαια εχουν περασει πανω απο 10 χρονια αλλα δε νομιζω οτι εχει αλλαξει και τρομερα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ποιοι κλώνοι γράφουν για μένα πανύβλακα?Για πες μου έστω και έναν.Παλι τις μπούρδες άρχισες? πάλι την ιστορία με τον πιτσι μας λες μη έχοντας να γράψεις τίποτα άλλο φυσικά και που εμένα προσωπικά δεν με αφορά ΚΑΘΌΛΟΥ.
Ρόμπα έχεις γίνει τώρα που αποκαλύφτηκαν όλα για σένα και μη ξέροντας πως να αντιδράσεις αρχίζεις τις  :jerking: :jerking: :jerking:
Εγώ οποίος έλληνας έρθει και ζητήσει την βοήθεια μου σε κάτι που μπορώ να το κάνω του την δίνω απλόχερα,τον κερνάω,τον παίρνω στην παρέα μου να βγούμε έξω αν το θελήσει και αν φυσικά δω ότι είναι σωστός ΑΥΤΆ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΜΈΝΑ και άτομα που γράφουν εδώ μέσα όπως πχ ο Στέλλιος που ήταν εδώ το καλοκαίρι.
Κάποιους μάλιστα τους έχω βοηθήσει και οικονομικά όταν έβλεπα ότι είχαν πραγματικά ανάγκη και βρισκόταν σε δύσκολη θέση.
Έσυ ενας κακομοίρης φλώρος με χαρακτηριστικά μπασμένου είσαι και που οι γκόμενες πάντα γελάγανε μαζί σου :grin: αυτό δεν κατάφερες ποτέ να το αποβάλεις από πάνω σου και για αυτό καταληξες τελικά να γαμάς μόνο πουτάνες.
Πήγαινε τώρα στο κοτέτσι που ζεις και συνέχισε να τους αποκαλείς όλους άφραγκους για να κρύψεις την δικιά σου κατάντια και μιζέρια  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom