Γεια σας κύριε πρόεδρε! Πότε θα γίνει το επόμενο ΔΣ;;
;)
"Ρε δεν τα αφήνεις τα λαογραφικά να μας πεις τι έλεγαν οι γκόμενες εκεί; Σε σάιτ με μπουρδέλα είσαι, όχι στο ντισκόβερυ τσάνελ"
Είμαι μεσ'το μυαλό σου συναυνανιστή φίλε, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν αν μπορούσα να τα συγκεντρώσω όλα σε μια φράση θα έλεγα:
Οι γυναίκες και οι άντρες όταν πεθαίνουν δεν πάνε στον παράδεισο. Όχι! Οι γυναίκες πάνε στην Ελλάδα και οι άντρες στη Ρωσία!
Ο πιτσιλιστής, ο ιππότης αλλά και ο Δημητράκης μου είχανε περιγράψει την κατάσταση, αλλά έπρεπε να πάω από κοντά για να τα δω. Φέρτε μου μάτια να βλέπω ήταν! Στην Ελλάδα βλέπεις μια μουνάρα και στρίβεις το κεφάλι για να την χαζέψεις. Στη Ρωσία είχα πάθει νευροκαβαλίκεμα! Επιτέλους άνοιξε το μάτι μου. Αφήστε που τα εδώ "μοντέλα" εκεί θα τα χρειαζόντουσαν μόνο αν δεν είχαν να συμπληρώσουν ομάδα στο πέντε-επί-πέντε! Επίσης οι γυναίκες εκεί δεν είχανε αυτό το ύφος το μπλαζέ, το αδιάφορο, το αντιερωτικό που κοιτά το διάστημα. Εκεί πραγματικά σε "κόβανε".
Στις ντίσκο δε, να πω καταρχήν ότι ενώ κανονικά για να μπεις υπήρχε αντίτιμο, ο πορνομετανάστης παρ'όλα αυτά μας περνούσε χωρίς να πληρώσουμε καπίκι! Αυτό συνέβη όπου και να πήγαμε. Αφού και στο Κρεμλίνο να είμασταν αν τους λέγαμε "πορνομετανάστης" θα ερχόταν ο Πούτιν να μας σερβιρίσει καφέ και ο Μεντβέντεφ θα μας τον έλεγε κιόλας.
Στη φωτογραφία είναι το σιδερένιο άτι του πορνομετανάστη απ' έξω από τη ντίσκο "Ρόσσι". Ο Δημητράκης έχει καμακώσει με επιτυχία την ιδιαίτερα εμφανίσιμη υπεύθυνη της ντίσκο αυτής.
Προσοχή όμως. Εκεί για καμάκι πρέπει να γνωρίζεις σχεδόν απαραίτητα ρώσικα. Ο Δημητράκης που γνωρίζει άπταιστα και έχει και το μπλα-μπλα δεν είχε κανένα πρόβλημα! Επίσης ούτε πίνει, ούτε είναι κανένας αλητήριος όπως αρκετοί εκεί πέρα, γι' αυτό και είχε ζήτηση όπως επιβεβαίωναν τα τηλέφωνα που τον παίρνανε, άλλο αν εκείνος δείχνει μια προτίμηση στα σαλόν διότι πιτσιλάει χωρίς να του κατσικώνονται. Εν τω μεταξύ, μου έδειχνε κοπέλες μέτριες για εκείνον που εγώ τις έβλεπα και πάθαινα σιελόρροια - βλέπετε ζω εδώ πέρα. Ο πορνοεμιγκρές πήγε πολύ αλτρουιστικά να μου πασάρει και μία αλλά το κονέ δεν πέτυχε. Επίσης λόγω του περιορισμένου χρόνου δώσαμε βαρύτητα στα σαλόν για τα οποία θα πω μετά.