Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τον κηπουρο Τασο τον λενε δεν ξερω αν ειναι αυτος ο Τασος μοιαζουνε παντος.Ειχα δει παλια φωτογραφιες του,μιλαμε για φατσα ΕΝΤΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥ!Ειναι και αυτος απο Θεσσαλονικη.Ο Ιωσηφ οταν του εβγαλε το Παρατσουλι ΨΑΡΑΣ! :2funny:Ειχανε παει να του φανε λεφτα στη Μολδαβια (καπου το γραφει στο Thread της Μολδαβιας :2funny:).Τελικα πηγε και ανοιξε κ'αυτος Ταβερνα (μη χασει :2funny:  ) το ΩΠΑ.Στην Ελλαδα δουλευε Κηπουρος εγραφε εδω καποιο διαστημα σαν Flower lover.
οταν λές φατσα εντελως ηλιθιου εννοεις καπως ετσι τσαρε;
x_3ef43fa5.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ως συνήθως μπούρδες και πάλι μπούρδες γράφεις χωρίς καμμία ουσία.
Εσένα περιμένω να μου μάθεις γράμματα που κάνεις δέκα ορθογραφικά λάθη σε ένα απλό κείμενο :2funny: Φυσικά υπάρχει εθνικισμός σε πολλές γκόμενες εδώ και ειδικά στις μορφωμένες,η συγκεκριμένη μόλις ακούει για ρώσσους και ρώσσικα της έρχεται ΝΑ ΞΕΡΆΣΕΙ,τόσο πανυβλακας είσαι που δεν έχεις ιδέα για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Πάλι για τον Μολντο μου λες  :jerking: :jerking: :jerking:
Για μένα ξέρουν όλοι ποιος είμαι,για σένα όσοι ήρθαν και σε είδαν ακόμα γελάνε μαζί σου και για την κατάντια σου :2funny: Πήγαινε τώρα να μιλήσεις στο skype με τον φίλο σου τον Τρακτερτζη  :2funny: :2funny: :2funny:
Γεια σας κύριε πρόεδρε! Πότε θα γίνει το επόμενο ΔΣ;;  :cheesy:

;)

"Ρε δεν τα αφήνεις τα λαογραφικά να μας πεις τι έλεγαν οι γκόμενες εκεί; Σε σάιτ με μπουρδέλα είσαι, όχι στο ντισκόβερυ τσάνελ"

Είμαι μεσ'το μυαλό σου συναυνανιστή φίλε, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν αν μπορούσα να τα συγκεντρώσω όλα σε μια φράση θα έλεγα:

Οι γυναίκες και οι άντρες όταν πεθαίνουν δεν πάνε στον παράδεισο. Όχι! Οι γυναίκες πάνε στην Ελλάδα και οι άντρες στη Ρωσία!

Ο πιτσιλιστής, ο ιππότης αλλά και ο Δημητράκης μου είχανε περιγράψει την κατάσταση, αλλά έπρεπε να πάω από κοντά για να τα δω. Φέρτε μου μάτια να βλέπω ήταν! Στην Ελλάδα βλέπεις μια μουνάρα και στρίβεις το κεφάλι για να την χαζέψεις. Στη Ρωσία είχα πάθει νευροκαβαλίκεμα! Επιτέλους άνοιξε το μάτι μου. Αφήστε που τα εδώ "μοντέλα" εκεί θα τα χρειαζόντουσαν μόνο αν δεν είχαν να συμπληρώσουν ομάδα στο πέντε-επί-πέντε! Επίσης οι γυναίκες εκεί δεν είχανε αυτό το ύφος το μπλαζέ, το αδιάφορο, το αντιερωτικό που κοιτά το διάστημα. Εκεί πραγματικά σε "κόβανε".

Στις ντίσκο δε, να πω καταρχήν ότι ενώ κανονικά για να μπεις υπήρχε αντίτιμο, ο πορνομετανάστης παρ'όλα αυτά μας περνούσε χωρίς να πληρώσουμε καπίκι! Αυτό συνέβη όπου και να πήγαμε. Αφού και στο Κρεμλίνο να είμασταν αν τους λέγαμε "πορνομετανάστης" θα ερχόταν ο Πούτιν να μας σερβιρίσει καφέ και ο Μεντβέντεφ θα μας τον έλεγε κιόλας. :cheesy:

Στη φωτογραφία είναι το σιδερένιο άτι του πορνομετανάστη απ' έξω από τη ντίσκο "Ρόσσι". Ο Δημητράκης έχει καμακώσει με επιτυχία την ιδιαίτερα εμφανίσιμη υπεύθυνη της ντίσκο αυτής.

Προσοχή όμως. Εκεί για καμάκι πρέπει να γνωρίζεις σχεδόν απαραίτητα ρώσικα. Ο Δημητράκης που γνωρίζει άπταιστα και έχει και το μπλα-μπλα δεν είχε κανένα πρόβλημα! Επίσης ούτε πίνει, ούτε είναι κανένας αλητήριος όπως αρκετοί εκεί πέρα, γι' αυτό και είχε ζήτηση όπως επιβεβαίωναν τα τηλέφωνα που τον παίρνανε, άλλο αν εκείνος δείχνει μια προτίμηση στα σαλόν διότι πιτσιλάει χωρίς να του κατσικώνονται. Εν τω μεταξύ, μου έδειχνε κοπέλες μέτριες για εκείνον που εγώ τις έβλεπα και πάθαινα σιελόρροια - βλέπετε ζω εδώ πέρα. Ο πορνοεμιγκρές πήγε πολύ αλτρουιστικά να μου πασάρει και μία αλλά το κονέ δεν πέτυχε. Επίσης λόγω του περιορισμένου χρόνου δώσαμε βαρύτητα στα σαλόν για τα οποία θα πω μετά.

Ναι οπου παω  :2funny:μαζι μου.Εδω ομως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ και οχι της  :jerking: που λες εσυ.Οπου πηγαινα ανοιγαν πόρτες ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΤΙΣΚΟ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΕΙΣΟΔΟ!Στο ΧΧΧΧ οι πορτιερηδες οταν ερχομαι διωχνουν τους Ταξιτζηδες απο την εισοδο για να βαλω τ'αμαξι μου (Εσενα εκει μπορει και να μην σε βαζανε να ετρωγες πορτα) αν γελαγανε οπως λες δεν θα γινοταν ετσι.Αυτα για να μη λες  :jerking: Εχεται παει ολοι οι Επιστημονες εκει στο Κισινιωφ Κηπουρος,Ταξιτζης,Ψιλικατζης που εγινε Ταβερνιαρης τυφλα να'χει η Οξφορδη και το Κε'ι'μπριτζ :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Τι να σου πω,με αποστόμωσες τώρα :2funny: Αυτό το ξαναεβαλες και γελούσε όλο το φόρουμ,ζεις 20 ΧΡΌΝΙΑ ΕΚΕΊ περηφανεύοντας μας τόσο καιρό ότι είσαι Ο ΓΑΜΙΆΣ που έρχονται και σε μιλάνε οι γκόμενες από μόνες τους στη ντίσκο αλλά τελικά πάλι στις ΠΟΥΤΆΝΕΣ καταλήξατε για να  :knockinb:

Για τον φίλο σου τον Τρακτερτζη ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΌΜΩΣ ΤΊΠΟΤΑ βρήκε τίποτα καινούργια ανταλακτικά?  :think:

kostas2012

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
1
Πόντοι
0
μητσο ασε τους τσακωμους και ανεβασε κανα βιντεακι με την κορεατισα ...ετσι να σε χαρουμε πορνομεταναστη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τον κηπουρο μου ειχανε πει οτι τον λενε Τασο.Στη σελιδα του στις γνωρημιες ειχε γραψει Γιαννη Παριος :jerking: :2funny:Παντος μιλαμε για  Βλακα με πατεντα :2funny:Τωρα οτι ονομα λεει ο καθενας θελει πως τον λενε στάληθεια δεν ξερω :think:.Τωρα εγω οτι εγραψα ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ.Ο Gangxza τα γραφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ  Ο Δημητράκης που γνωρίζει άπταιστα και έχει και το μπλα-μπλα δεν είχε κανένα πρόβλημα! Επίσης ούτε πίνει, ούτε είναι κανένας αλητήριος όπως αρκετοί εκεί πέρα, γι' αυτό και είχε ζήτηση όπως επιβεβαίωναν τα τηλέφωνα που τον παίρνανε, άλλο αν εκείνος δείχνει μια προτίμηση στα σαλόν διότι πιτσιλάει χωρίς να του κατσικώνονται. Εν τω μεταξύ, μου έδειχνε κοπέλες μέτριες για εκείνον που εγώ τις έβλεπα και πάθαινα σιελόρροια - βλέπετε ζω εδώ πέρα.  Εγω δεν ειμαι Ερωτομαλακας να καθομαι να της νταντεβω μου αρεσει να  :knockinb:!Στην ντισκο συνεχεια γνωστες ειχα.Παρομοια με αυτα που γραφει ο Gangxza μπορειτε να βρειτε και σε αλλα ποστ στο Thread ης Ρωσσιας.Αυτες που εχω τη μεγαλητερη επυτηχια ειναι οι Τραπεζικοι υπαλληλοι και οι υπευθυνες στις Ντισκο!Απο ρεσεψιον μεχρι διευθυντριες! :2funny:Αυτα τα 2 επαγγελματα απο μονες τους με καμακωνουνε.Τωρα για Τρακτερατζης δεν ξερω ποιος ειναι?Μιλαω με πολλα ατομα στο Σκα'ι'π αρκετοι απ'αυτους ειναι απο Θεσσαλονικη.Τωρα ποιον απ'ολους εννοεις δεν μπορω να ξερω?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Καλά ο φίλος σου Ιωσήφ δεν ασχολείται με ανταλλακτικά από τρακτέρ?ΈΤΣΙ ΈΜΑΘΑ,ψέματα είναι? η κάνεις τον χαζό τώρα?  :think:

Επισκέπτης
Καλά ο φίλος σου Ιωσήφ δεν ασχολείται με ανταλλακτικά από τρακτέρ?ΈΤΣΙ ΈΜΑΘΑ,ψέματα είναι? η κάνεις τον χαζό τώρα?  :think:
εκμεταλευσε το γεγονος οτι ο δημητρακης ειναι γλυκομιλητος και δεν λεει κακο λογο για κανεναν, οι αλλοι του τα λενε και αυτος τα γραφει
εισαι παλιοταξιτζης τελικα

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οοο ΜΕΓΑΑ τιτανοτερστΟγαλαξιακε τσαρε και τιμορε τον ατακτον ροσικοανατολικον πορνιδιον μεγγαα φοστηραα λογικης προτογαμιστη και χιμαροδη χιστη !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ελλα στην αρχαια τυρας να τριξουν τα κοκαλα και τα αρχαια σπερματα!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ελλα να κιριξουμε τον πολεμο στους σαβουρογαμιδες τραχανοπλαγιαδες του κισηινεου !!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Υ.Γ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ  ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΕΠΕΝΔΙΣΑ ΕΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΒΟς  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΡΕΣ ΠΟΥ ΑΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΙΣΗ  ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟ ΚΕΦΑΛΕΑ !!!!!ΜΕΛΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!! !!! ΑΠΟ ΜΠΕΝΤΕΡΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΜΑΘΙς ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικα με την ΠΜΡ διαμερισμα βρεθηκε 1ος δωματιου με 100$ το μηνα (80$ ενοικιο +20$ κοινοχρηστα).Δεν ειναι κεντρο (καμια 20αρια λεπτα με τα ποδια απ'το κεντρο).Ημουνα τυχερος αφου η μεση τιμη για ενα δυαρι ειναι 200$ το μηνα.Με το που φτασω θα σας το βαλω φωτογραφια.Απο ανεσεις τωρα σε αυτα τα μερη μην περιμενετε και πολλες κρεας αλογου κ.α. :2funny:!Συμφωνα με γκομενιτσες που μιλησα στα σουπερ μαρκετ του Σεριφη εχει πολλα Ουκρανικα πραγματα που ποιοτηκα δεν ειναι οτι καλητερο (δε μιλαω για φαγωσιμα,τα φαγωσιμα της Ουκρανιας ειναι τα περισσοτερα πολυ καλης ποιοτητας).Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στον Μακη για τη βοηθεια του.Με γκομενιτσες που μιλησα (με της περισσοτερες μεσω σκα'ι'π,οσες δεν ειχαν σκα'ι'π της πηρα τηλεφωνο)μου φανηκαν πολυ χαζες! :rockon:Ειδηκα οι καθαρα Μολδαβες ειναι εντελως ζωα!Δεν τους κωβει καθολου οι Ουκρανικης καταγωγης λιγακι πιο εξυπνες.Οι κατοικοι της ΠΜΡ δηλωνουν Ρωσσοι αλλα κατα τη γνωμη μου φυλετικα ειναι πιο κοντα στους Ουκρανους.Και η προφορα τους στα Ρωσσικα ειναι καθαρα Ουκρανικη.Παντος οι γκομενιτσες ειναι καλοκαγαθες δεν βγαζουν κακια.Οταν τους λεω απο που ερχομαι τα παιζουν! :2funny:Σε μια που ειπα οτι θα την καλεσω να ερθει Αγια Ππετρουπολη στις λευκες νυχτες δεν το πιστευε!Με κοιταγε με ενα χαμογελο σαστισμενη χωρις να ξερει τι να πει....

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  URRAAAAAAAAAA TSAREEEEVITTSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΙΙΤΤ ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΙΙΑΑΑΑ ΑΑΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!  ΠΡΟΣΟΧΗΗ!!! ΖΑΓΑΡΙΑΑΑΑΑ ΤΣΑΡΟς  ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......τωρα σχετικα με τα τηλεφωνα.Οπως εχω ξαναπει το τοπικο συστημα κινητης τηλεφωνιας ειναι CDMA στα 450 Mhz αυτα τα τηλεφωνα πιανουν καλητερα εκτος πολης ειχαμε κ'εμεις εδω καποτες τετοιο δυκτιο κινητης τηλεφωνιας.Δεν παιρνουν σιμ καρτα αλλα προγραματιζονται αυτο εχει και ενα θετικο οτι δεν στο κλεβουν γιατι ειναι αχρηστο αν και ειναι φτηνα 25-30$ το πιο φτηνο (καινουργιο) οποτε γιατι να το κλεψει κανεις?Με αυτο το δυκτιο ειναι πολυ σχετικα φτηνα να τηλεφωνητε σε σταθερα (Αγια Πετρουπολη τα σταθερα τηλεφωνα ειναι ειδος προς εξαφανιση!Οσοι τα εχουν τα εχουν για να υπαρχουν) εκει ακομα τα χρησημοποιουνε πολυ!και επισης να τηλεφωνειτε σε αλλα νουμερα του ιδιου δικτυου.Τωρα Μολδαβικες Σιμ καρτες πουλανε στα μαγαζια στο Μπεντερι και στο Τιρασπολ οπως και καρτες ανανεωσεις του χρονου ομηλιας (τωρα για τιμες δεν ξερω οταν παω θα σας τα πω ολα).Η τηλεωραση ειναι καλωδιακη και εχει 5 ή 6 καναλια δωρεαν αλλα παιρνει διαφορα πακετα απο 3$ για 18 καναλια μεχρι 100-150 καναλια (δεν ρωτησα ποσο κοστιζουν τα αλλα πακετα).Η πλακα ειναι οτι σε 5  μερες εκει θα ξερω πολυ περισσοτερες πληροφοριες απο οσες ξερουν ολοι μαζι οι Ελληνες του Κισινιωφ σχετικα με τη Μολδαβια :2funny:Για τηλεφωνα μην τους ρωτατε το μονο που ξερουν ειναι να απαντανε πατωντας το Yes στο τηλεφωνο.Ενας που θα παει ΠΜΡ θα πρεπει να εχει 2 κινητα.1 το GSM (το συστημα που υπαρχει σε ολο τον κοσμο δηλαδη το κινητο του που εχει και στην Ελλαδα και θα πρεπει να αγορασει ενα τηλεφωνο CDMA υπολογιστε απο 25$)  .    . Στα τηλεφωνα CDMA απο Αγια Πετρουπολη δεν γινεται να στηλεις μυνημα στα Μολδαβικα γινεται αυτα προς το παρον :)

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παλιοκισινιοτηη ουρτττ παλιοζιλαρηη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ο μεγας τσαρος δεν μασαει ξερη σοτοκαννν  βαρατεε τρεχατε 7 ντανννν ειναι οπα !!!!!!!!! ασε που εκανε και εκπεδευση στην κα γκε μπε στην αντικατασκοπια !!!!! τον περιμενουμε με κοκινο χαλιιι και της ντεβουσκες πλιμενες ξιρισμενες εσο ετιμεςς !!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:  ουρααααα!!!!  τσαρεβιτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παλιοκισινιοτηη ουρτττ παλιοζιλαρηη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ο μεγας τσαρος δεν μασαει ξερη σοτοκαννν  βαρατεε τρεχατε 7 ντανννν ειναι οπα !!!!!!!!! ασε που εκανε και εκπεδευση στην κα γκε μπε στην αντικατασκοπια !!!!! τον περιμενουμε με κοκινο χαλιιι και της ντεβουσκες πλιμενες ξιρισμενες εσο ετιμεςς !!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:  ουρααααα!!!!  τσαρεβιτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[xhamster]
]   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  τον τσαρο τον πολιτροπο  :knockinb: :knockinb:  πες του πορνοθεα  :tits2: :tits2: που χρονια !!!!!!!!!!!!! παρεδερνε και γαμαγε τα ροσικα πορνιδια τορα που παει τιρασπολ το επος για να γραψει  ΔΟΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΔΙΝΑΜΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ !!!!!! μαζι με  ΤΟΥ ΔΙΟΝΗΣΟΥ την χαρα και του σατιρου ολα τα οπλα  !!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  σφιριξε και στον ηφαιστο να κανει την κινεζα  :sleeping: και η αφροδιτη να τον δει πριβε μες στο γαμιση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
edo eimai.Syggnomi gia ta Grekish alla to internet kafe pou na vrei Elliniko pliktrologio.Einai oraia polles fores nomizo oti gyrisa sto 1993-1994.To mono kako oti oi gkomenes den sikonoyne kerato!Tora den eho hrono tha prospathiso na grapso analytika.Pantos edo ehei antres den einai san ti Rossia.Mia gkomena an thelei tha vrei na pidihtei.Auto pou mou aresei einai oti den ehoun apaitiseis.Rantebou me ti Marsoutka

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Na kai merikes foto gia na mi lete oti leo  :jerking:to 1 Euro 14,4 roublia PMR to $ 11,1.Oi Ntomates einai pio akrives apo tin Agia Petroupoli.Ftines einai mono oi metafores.Gkomenes ehei alla oles einai metries gia ena gamisi pou lene.Min perimenete thees san tin Oukrania.Kai einai poly protogones kai ilithies!Eidika oi Moldavikis proeleusis einai entelos zoa!To kalo einai oti den ehoune katholou apitiseis alla dystihos zileuoun!Tora kamakono meso internet.Pantos o kairos einai teleios!Ehei22-23 vathmous

Συνημμένα

• pmr6.jpg
    pmr6.jpg
    160,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • pmr7.jpg
    pmr7.jpg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 50

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Για πιό καλά πήγαινε στο παζάρι (πίσω από το άγαλμα του Σοβούρωφ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom