kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θα τα κλισουν τα συνορα τιρασπολ με οδυσσο.διαβαζα πριν εκτος πραβι σεκτορ και ο στρατος τωρα θελει να κλισουν
Αν τους τα κλείσουν και τους κάνει και τους τα κλείσει και η Μολδαβία ταυτόχρονα θα περάσουν πολυ δύσκολα!θα τα κλισουν τα συνορα τιρασπολ με οδυσσο.διαβαζα πριν εκτος πραβι σεκτορ και ο στρατος τωρα θελει να κλισουν
Δηλαδή για τι τιμή μιλάμε?Σε αυτα τα μερη καλητερα να νοικιάσεις διαμέρισμα ερχεται πολυ φτηνότερα.Εγω που το ειδα και μπηκα μέσα (πηγα στο υπογειο του ξενοδοχειου στην ντισκο που εχει) δεν μου φανηκε ασχημο.καλησπερα .Κοιταω τα ξενοδοχεια στο κεντρο του Τιρασπολ και βλεπω το Ρωσια με χαμηλη τιμη αλλα και με κακες κριτικες .Εχει αλλαξει κατι ? το εχπουν παρατησει ?το δε αλλο ξενοδοχειο το
city club αξιζει ή ειναι μακρια απο το κεντρο ? προτεινετε κατι αλλο εσεις σε ξενοδοχειο ? ευχαριστω
Η τιμη αυτη οπως και σε ολα τα ξενοδοχεια της ΠΜΡ ειναι εξωπραγματική για τα οικονομικα τους! Εκει δεν συμφερει να νοικιάσεις με τη μέρα ουτε διαμερισμα γιατι ζητανε 20 $.Με 70 Ευρώ βρίσκεις άνετα διαμέρισμα ενος δωματιου για ενα μηνα!55 Ε ,αλλα προτιμω ξενοδοχειο .Το Ρωσια ηταν καλο .αλλα απο τα σχολια λεω μηπως το παρατησαν
Εχει αναφερθει ηδη ,διαβασε το νημα για να καταλαβεις.
Εν συντομια και πολυ επιγραμματικα :
Οχι δεν ειναι πλεον καλυτερο απο το Κισιναου ,ηταν καποτε. Τωρα ειναι και πολυ πιο ακριβο.
Το οτι ειναι μικρο ειναι μειονεκτημα γιατι οι γκομενες φοβουνται να εκτεθουν με τους ξενους.
Εναλακτικη λυση απο εκει μονο Οδησσο.
Την πενταετια 2007 εως 2012 ,ηταν το ιδιο φυσικα αλλα πολυ πιο φθηνο που εξισορροπουσε αυτο το μειονεκτημα.
Απο τον πολεμο του 14 και μετα απομονωθηκαν πλεον και απο την Ουκρανια κανοντας τους ακομα πιο κλειστη κοινωνια ,ταυτοχρονα επεσε το γκριβνα ακομα και το λει ενω το δικο τους ρουβλι παρεμεινε σταθερο και ετσι εγινε το μερος ακριβοτερο απο Κισιναου και Οδησσο.
Καλοκαιρι του 15 ηταν η τελευταια φορα που πηγα ... με επιτυχια στις γκομενες αλλα μικρη.
o dimitrakis σε αχουρι σαν κοτετσι εμενε χαχαχαχ.προχτες καπειος απο οδυσσο κατηγορησε φυλακες των συνορων οτι πηγαν να τον απαγαγουν.νομιζω τους συνελαβανκαλησπερα ,εχω καποιες αποριες σχετικα με την εισοδο απο Οδησσο σε τιρασπολ .Ξερει κανεις αν υπαρχουν προβληματα ? αν χρειαστει να δωσεις δωρο ή να σε ψαξουν για να παρουν περισσοτερα ?
η γενικοτερα καποιο αλλο προβλημα .Ευχαριστω