dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μάκη που διαπλατύνεται πιθανον εκει που αρχίζει απο την улица правды πριν φτασουμε στο κέντρο που ειναι η γέφυρα στο ποτάμι ή μετα προς την улица Свердлова?Μήτσο, έχει αλλάξει όντως πολύ η μορφή της πόλης. Η πανέμορφη Ουλιτσα 25 Οκτόμπριγια διαπλατύνεται !!! κόπηκαν τα δέντρα που υπήρχαν και της έδιναν μια υπέροχη αίσθηση και κτιζεται με γοργού ρυθμούς ενα τερατούργημα απέναντι από το καζίνο που προορίζεται για εμπορικό κέντρο. Τώρα που τα βρίσκουν τα φράγκα αφού τυπικά έχει περιοριστεί η ρώσσικη βοήθεια δεν ξέρω. Στους μισθούς και στις συντάξεις υπάρχουν περικοπές της τάξης άνω του 10% και παράλληλα έχει εξαπλωθεί πολύ το φαινόμενο του χρηματισμού ΔΥ. Χωρίς φακελάκι τίποτα δεν προχωρεί.
Και ναι πλέον είναι πιο ακριβό από το Κισινιώφ αφού υποτιμήθηκε το λει (από 14 στα 21 Ευρώ) στη δε ΠΜΡ αντίθετα το Ευρώ έφτασε να τιμάται σχεδόν όσο το δαλλάριο.(11.1 το $. 12.3 το€) !!
Για τους μισθους μου το ειπε και ο κουνιάδος σου και κατι γκομενιτσες που γράφουμε.Τους δίνουν το 40-50% του μισθου και ή δουλευουν 3 μερες τη βδομαδα ή τους παίρνουν το 40% του μισθού και τα υπόλοιπα σε ομόλογα που οταν θα τα εχει το κράτος θα τους τα εξαργυρώσει.
Ο κόσμος τι λέει?Οταν ειχα πάει δεν ηταν φτωχει ζουσαν πολυ άνετα,πολυ καλητερα απο τους Μολδαβούς.Τωρα δεν ξέρω τι παιζει γ'αυτο σε ρωταω?