Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Υπερδνειστερία διαφέρει άραγε ή είναι το ίδιο πράγμα; Αν αξίζει δηλαδή να πληρώσεις για να πας!
Διαβασε τα ποστ που εχω γραψει για να βγαλεις τα συμπερασματα σου αν θελεις να πας σε ενα μερος για εξοχη να ξεκουραστεις το Τιράσπολ ειναι οτι πρεπει ειναι μαζεμένο ησυχο και θα περασεις καλά,αν ομως θελεις ενα κοσμοπολιτικο μέρος πηγαινε αλλού.Ευτυχως δεν ειναι πολλες οι σελιδες σε αυτο το Thread :)
  Αν ησουν 6 χρονια εκει δεν θα εχεις και προβλημα συνομηλιας στην ΠΜΡ εχει πολλους Βουλγαρους οι νεοι εθνικα Βουλγαροι συνηθως δεν τα μιλανε τα Βουλγαρικα αλλα τα καταλαβαινουνε οι πιο παλιοι 35+ ετων μιλανε Βουλγαρικα.Αρκετες φορες ειχα ακουσει ανθρωπους 40-50 ετων να μιλανε μεταξυ τους Βουλγαρικα ή να μιλανε Βουλγαρικα στο τηλεφωνο.Ασε που τα Ρωσσικα μοιαζουνε και θα μπορεσεις να τα μαθεις πανευκολα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα νεα παλστικα νομισματα της ΠΜΡ  :)

Συνημμένα

• blog_entry_626498.jpg
    blog_entry_626498.jpg
    45,3 KB · Εμφανίσεις: 128
  • blog_entry_626500.jpg
    blog_entry_626500.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 111

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω τα ειδα μονο στο ιντερνετ ο καταληλοτερος για να μας πει γ'αυτα ειναι ο Μάκης.
  Μάκη αν μπορεις βγαλτα φωτο.Και παρε και κανενα μαζι αν ερθω Ελλαδα τον Οκτωβρη να μου δειξεις πως ειναι.Ειναι πολυ ενδιαφερον  :)

Συνημμένα

• blog_entry_626502.jpg
    blog_entry_626502.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 121
  • blog_entry_626504.jpg
    blog_entry_626504.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 137

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μήτσο, είμαι ήδη μια βδομάδα Πειραιά.
Δεν είδα τέτοια νομίσματα, ούτε άκουσα τίποτα κατά την παραμονή μου.
Το είπα στο ΣΚΥΠΕ τώρα στην Αλλα και δεν ξέρει τίποτα .
Μήπως είναι τρολιά ? Που βρήκες τις φωτό ?
Αν είναι αλήθεια έχουν ενδιαφέρον .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο, είμαι ήδη μια βδομάδα Πειραιά.
Δεν είδα τέτοια νομίσματα, ούτε άκουσα τίποτα κατά την παραμονή μου.
Το είπα στο ΣΚΥΠΕ τώρα στην Αλλα και δεν ξέρει τίποτα .
Μήπως είναι τρολιά ? Που βρήκες τις φωτό ?
Αν είναι αλήθεια έχουν ενδιαφέρον .
Σοβαρα σάιτ το γραφουνε.Δεν εβαλα λινκ γιατι νομιζα οτι ειναι γνωστο

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Όντως γράφει (αν κατάλαβα καλά) ότι ξεκίνησε σήμερα η κυκλοφορία τους στην αγορά.
Είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία και θάχουν σίγουρα συλλεκτικά αξία.
Εννοείται ότι θα προμηθευτώ αρκετά και θα σε έχω υπόψη μου. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο, πριν λίγο τα είδα στο ΣΚΥΠΕ.
Ενδιαφέροντα.
Για όποιον συλλέκτη ενδιαφέρεται πουλάω πλήρη σειρά (4 κέρματα) σε καλή τιμή  :dancing:!!
Αμεσως εσυ πας να βγαλεις  :2funny:!Δε νομιζω να εχουν καμια μεγαλη συλλεκτικη αξια τα πλαστικα κερματα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Όντως γράφει (αν κατάλαβα καλά) ότι ξεκίνησε σήμερα η κυκλοφορία τους στην αγορά.
Είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία και θάχουν σίγουρα συλλεκτικά αξία.
Εννοείται ότι θα προμηθευτώ αρκετά και θα σε έχω υπόψη μου. 
για ποιο λογο βγηκαν πλαστικα συντροφε?  :think:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αμεσως εσυ πας να βγαλεις  :2funny:!
Δε νομιζω να εχουν καμια μεγαλη συλλεκτικη αξια τα πλαστικα κερματα.
Και όμως έχουν.
Χαμός γίνεται σε όλα τα συλλεκτικά φόρα για τα καινούργια κέρματα της ΠΜΡ με συγκρουόμενες γνώμες για τη χρησιμότητά τους.
Πάντως ΟΛΟΙ θέλουν να αγοράσουν , καθώς είναι τα πρώτα που κυκλοφορούν στον κόσμο.
Ενδεικτικά : ,
,
,
κτλ, κτλ.
Εγώ δεν χάνω τίποτα , θα τα βγάλω στο ΕBay και βλέπουμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και όμως έχουν.
Χαμός γίνεται σε όλα τα συλλεκτικά φόρα για τα καινούργια κέρματα της ΠΜΡ με συγκρουόμενες γνώμες για τη χρησιμότητά τους.
Πάντως ΟΛΟΙ θέλουν να αγοράσουν , καθώς είναι τα πρώτα που κυκλοφορούν στον κόσμο.
Ενδεικτικά : ,
,
,
κτλ, κτλ.
Εγώ δεν χάνω τίποτα , θα τα βγάλω στο ΕBay και βλέπουμε.
Kανε το γρηγορα γιατι σε λιγο θα εχει παντου τετοια νομισματα αν δουνε οτι εχουν ζητηση θα φερνουν ολοι.Στη Ρωσσια τουλαχιστον  θα ειναι πανευκολο να τα βρεις το μισο του πλυθισμου της ΠΜΡ δουλευει εδω καθως και τουλαχιστον 1.000.000 Μολδαβοι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα υπολοιπα ειδη πορνομιτσε?
πχ ρουχα παπουτσια?ακριβυναν?ι μισθοι των εργατων στην μοσχα εχουν πεσει?βασικα εκει δουλευουν αυτοι
δηλ παω να βγαλω συμπερασμα αν η ευκολια στο γαμησι εχει ανεβει συγκλονιστικα ,καθοσον πριν δεν ηταν κι ευκολο απ οτι εχεις πει
Δεν ξερω για τα υπολοιπα ειδη γιατι απλουστατα δεν μένω εκει.Μιλησα πριν απο μερικες μερες με τον κουνιάδο του Μάκη που εδω και 6 μηνες μενει Μόσχα και μου ειπε οτι ειναι χάλια τωρα στην ΠΜΡ .Η διαφορα των ανθρωπων της ΠΜΡ με τους Μολδαβους ειναι οτι αν φυγουν δεν ξαναγυρνανε πισω φευγουνε οταν παρουν Ρωσσικα διαβατηρια και φευγουν για παντα.Ενω οι Μολδαβοι φευγουν μεχρι να μαζεψουν τα λεφτα που χρειαζονται για να αγωρασουν ενα σπιτι,αμαξι κλπ.
  Σχετικα με τη Ρωσσια εχω γραψει στο Thraed της Ρωσσιας.Παντος παρολο που εχουν πέσει παρα πολυ οι μσθοι στη Ρωσσια σε $ φετος ερχονται περισσοτεροι Μολδαβοι και Ουκρανοι απ'οτι ερχονταν περσι και φευγουν οι Ουζμπέκοι,Τατζικοι για τους λογους που εγραψα στο Thread της Ρωσσιας.
  Σχετικα με το Γαμησι δεν ηταν δυσκολο απλος εκει πρεπει να εχεις ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ και να πηγαινετε χεράκι χεράκι ολη μερα  :2funny:!Το να βρεις μια γκομενα ειναι πανευκολο.Οπως ειχα γραψει εκει οι γκομενες δεν σηκωνουν κερατωμα!:ak: στη Ρωσσια εχουν την νοοτροπια οτι ο αντρας θα παει και θα  :knockinb: εκει ΟΧΙ! :rockon:Το δε Τιράσπολ ειναι πολυ μικρο και δεν ειναι καθολου ευκολο να κρυφτεις αν πας με αλλη γκομενα ραντεβου η δικια σου το πιθανοτερο ειναι να το μαθει και να σου κανει :s&m_1:  :2funny:. Δε νομιζω ομως οτι αξιζει να πας εκει για να εισαι με μια γκομενα  :think:εκτος αν εισαι τελείως Πιρφόρος :2funny:!
  Εγω ειχα μια γκομενα (Βουλγάρα στην εθμικοτητα) απο το Μπεντέρι που ειχε ενα γκομενο και συναντιόμασταν μόνο Τιράσπολ και πάλι με προσοχή αποφευγαμε τα μερη οπου ειχε πολυ κόσμο.
  Στην ΠΜΡ ειναι να πας να ξεκουραστεις σαν εξοχη.Αν εχεις την Ελληνικη νοοτροπια και μπορεις να εισαι με μια γκομενα τοτε θα περασεις καλά,γιατι οι γκομενες εκει δεν εχουνε καμια σχεση στο χαρακτηρα με τη Μολδαβές καμια δεν θα κοιταξει να σου φάει λεφτα (μιλαω για μενα που πηγα εκει απο Ρωσσια σαν Ρωσσοφωνος).Εχουνε στο χαρακτηρα τους καποια στοιχεια απο τη Ρωσσικη νοοτροπια γιατι βλεπουνε συνεχεια Ρωσσικη τηλεοραση,ειναι Ρωσσοφωνοι και γενικα θεωρουνε τους εαυτους τους Ρωσσους.Το αρνητικο στις ηλικιες που κυνηγαω εγω (μεχρι 25 ετων) εκει εχει καποιο ανταγωνισμο γιατι οι ντοπιοι συνηθως φευγουνε μετα το πανεπηστημιο και οι γυναικες μένουν εκει!Αν δηλαδη θελεις σαν τον Μάκη 40αρες ειναι πανευκολο!Στη Ρωσσια βεβαια αυτες οι ηλικιες ειναι ακομα πιο ευκολες γιατι εδω μια 40αρα μπορει να βρει εναν 50+ απο τους αντρες ηλικιας 50+ ειναι ζητημα αν ενας στους 10 μπορει να  :knockinb:.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
h νοοτροπια  ειναι λαθος σιγουρα
νομιζω οτι ναμεσα σε 20-25 κ 40-50 θα υπαρχουν διαθεσιμες 27-35 μ ενα παιδι συνηθως υ θαχουν βγει στο κλαρι ειδικα αν τις παρατησε ο γκομενος  ;)
αυτες θαναι κι ο πιο ευκολος στοχος νομιζω,, :fuck1: :fuck1: :fuck1:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
h νοοτροπια  ειναι λαθος σιγουρα
νομιζω οτι ναμεσα σε 20-25 κ 40-50 θα υπαρχουν διαθεσιμες 27-35 μ ενα παιδι συνηθως υ θαχουν βγει στο κλαρι ειδικα αν τις παρατησε ο γκομενος  ;)
αυτες θαναι κι ο πιο ευκολος στοχος νομιζω,, :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Ναι τετοιες εχει παρα πολλες αλλα κ'αυτες δυστηχως την εχουνε δει και θελουνε σχεσεις  :headbang: :2funny:!Αν της κερατωσεις ομως μπορουνε το δεχτουνε χωρις αυτο να σημαινει οτι θα  :knockinb: αλλες καθε μερα και θα το ανεχωνται.Και σιγουρα πηδιουντε πιο ευκολα απο της ηλικιες 20-25 .Για πουτάνες εχει κατι αθλιες μεσω της εφημεριδας Μέκλερ οι νεες αν θελουν να δουλεψουν σε τετοια δουλεια συνηθως φευγουν απο'κει.
  Το θέμα ειναι αξιζει να παει κανεις εκει για να  :knockinb: γυναικες 27-35 με παιδι?Κ'εδω γεματο ειναι με τετοιες και ειναι και αγαμητες μεχρι αηδιας!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ναι τετοιες εχει παρα πολλες αλλα κ'αυτες δυστηχως την εχουνε δει και θελουνε σχεσεις  :headbang: :2funny:!Αν της κερατωσεις ομως μπορουνε το δεχτουνε χωρις αυτο να σημαινει οτι θα  :knockinb: αλλες καθε μερα και θα το ανεχωνται.Και σιγουρα πηδιουντε πιο ευκολα απο της ηλικιες 20-25 .Για πουτάνες εχει κατι αθλιες μεσω της εφημεριδας Μέκλερ οι νεες αν θελουν να δουλεψουν σε τετοια δουλεια συνηθως φευγουν απο'κει.
  Το θέμα ειναι αξιζει να παει κανεις εκει για να  :knockinb: γυναικες 27-35 με παιδι?Κ'εδω γεματο ειναι με τετοιες και ειναι και αγαμητες μεχρι αηδιας!
ε καλα,,εχει καμμια σχεση η ρωσσσιδα η καβλα στο γαμησι με ελληνιδα ξενερα γενικα?
βλεπω στ μαμπα,καργα ξεκολα εχει
εκει ενα μικρο καφε διλα σ ενα πανεπιστημιο ναχει ενας ,δεν θα προλαβαινει να γαμαει ξεκολλα,
ποοσ να πηγαινει εν αμαγαζι 60-70τμ εκει περα?οχι κεντρο σε κανα πανεπιστημιο κοντα η σε συνοικια με εστιες..εχεις υποψην σου?
θα μου επεις τι συζηταμε,,ε ετσι σαν ιδεα,,,να περνα η ωρα,ασε που ποτε δεν ξερεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ε καλα,,εχει καμμια σχεση η ρωσσσιδα η καβλα στο γαμησι με ελληνιδα ξενερα γενικα?
βλεπω στ μαμπα,καργα ξεκολα εχει
εκει ενα μικρο καφε διλα σ ενα πανεπιστημιο ναχει ενας ,δεν θα προλαβαινει να γαμαει ξεκολλα,
ποοσ να πηγαινει εν αμαγαζι 60-70τμ εκει περα?οχι κεντρο σε κανα πανεπιστημιο κοντα η σε συνοικια με εστιες..εχεις υποψην σου?
θα μου επεις τι συζηταμε,,ε ετσι σαν ιδεα,,,να περνα η ωρα,ασε που ποτε δεν ξερεις
Νόβγκοροντ ναι Αγία Πετρούπολη όχι!Εδω πρεπει να εχεις αμάξι γιατι οι αποστασεις ειναι τεραστιες (οσο καλητερο τοσα καλητερα) για να ανοικεις ενα καφέ οπως λες θελεις 200.000 Ευρω εδω! :rockon: (μεχρι πριν 6-7 μηνες.Τωρα ολα ειναι ρευστα και αλλαζουν πολυ γρηγορα) ασε που τα περισσοτερα πια εδω ειναι αλυσιδες που δουλευουνε μεσω φρανσά'ι'ζινγκ πολυ λιγα καφέ εχουνε μεινει χωρις να ανηκουν σε καποια αλυσιδα.
  Παντος στην επαρχια της Ρωσσιας ειναι ακριβως ετσι!Δεν της προλαβαινεις!Ελλαδα μόνο Φυλης και Μεταξουργειο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom