τα υπολοιπα ειδη πορνομιτσε?
πχ ρουχα παπουτσια?ακριβυναν?ι μισθοι των εργατων στην μοσχα εχουν πεσει?βασικα εκει δουλευουν αυτοι
δηλ παω να βγαλω συμπερασμα αν η ευκολια στο γαμησι εχει ανεβει συγκλονιστικα ,καθοσον πριν δεν ηταν κι ευκολο απ οτι εχεις πει
Δεν ξερω για τα υπολοιπα ειδη γιατι απλουστατα δεν μένω εκει.Μιλησα πριν απο μερικες μερες με τον κουνιάδο του Μάκη που εδω και 6 μηνες μενει Μόσχα και μου ειπε οτι ειναι χάλια τωρα στην ΠΜΡ .Η διαφορα των ανθρωπων της ΠΜΡ με τους Μολδαβους ειναι οτι αν φυγουν δεν ξαναγυρνανε πισω φευγουνε οταν παρουν Ρωσσικα διαβατηρια και φευγουν για παντα.Ενω οι Μολδαβοι φευγουν μεχρι να μαζεψουν τα λεφτα που χρειαζονται για να αγωρασουν ενα σπιτι,αμαξι κλπ.
Σχετικα με τη Ρωσσια εχω γραψει στο Thraed της Ρωσσιας.Παντος παρολο που εχουν πέσει παρα πολυ οι μσθοι στη Ρωσσια σε $ φετος ερχονται περισσοτεροι Μολδαβοι και Ουκρανοι απ'οτι ερχονταν περσι και φευγουν οι Ουζμπέκοι,Τατζικοι για τους λογους που εγραψα στο Thread της Ρωσσιας.
Σχετικα με το Γαμησι δεν ηταν δυσκολο απλος εκει πρεπει να εχεις ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ και να πηγαινετε χεράκι χεράκι ολη μερα
!Το να βρεις μια γκομενα ειναι πανευκολο.Οπως ειχα γραψει εκει οι γκομενες δεν σηκωνουν κερατωμα!
στη Ρωσσια εχουν την νοοτροπια οτι ο αντρας θα παει και θα
εκει ΟΧΙ!
Το δε Τιράσπολ ειναι πολυ μικρο και δεν ειναι καθολου ευκολο να κρυφτεις αν πας με αλλη γκομενα ραντεβου η δικια σου το πιθανοτερο ειναι να το μαθει και να σου κανει
. Δε νομιζω ομως οτι αξιζει να πας εκει για να εισαι με μια γκομενα
εκτος αν εισαι τελείως Πιρφόρος
!
Εγω ειχα μια γκομενα (Βουλγάρα στην εθμικοτητα) απο το Μπεντέρι που ειχε ενα γκομενο και συναντιόμασταν μόνο Τιράσπολ και πάλι με προσοχή αποφευγαμε τα μερη οπου ειχε πολυ κόσμο.
Στην ΠΜΡ ειναι να πας να ξεκουραστεις σαν εξοχη.Αν εχεις την Ελληνικη νοοτροπια και μπορεις να εισαι με μια γκομενα τοτε θα περασεις καλά,γιατι οι γκομενες εκει δεν εχουνε καμια σχεση στο χαρακτηρα με τη Μολδαβές καμια δεν θα κοιταξει να σου φάει λεφτα (μιλαω για μενα που πηγα εκει απο Ρωσσια σαν Ρωσσοφωνος).Εχουνε στο χαρακτηρα τους καποια στοιχεια απο τη Ρωσσικη νοοτροπια γιατι βλεπουνε συνεχεια Ρωσσικη τηλεοραση,ειναι Ρωσσοφωνοι και γενικα θεωρουνε τους εαυτους τους Ρωσσους.Το αρνητικο στις ηλικιες που κυνηγαω εγω (μεχρι 25 ετων) εκει εχει καποιο ανταγωνισμο γιατι οι ντοπιοι συνηθως φευγουνε μετα το πανεπηστημιο και οι γυναικες μένουν εκει!Αν δηλαδη θελεις σαν τον Μάκη 40αρες ειναι πανευκολο!Στη Ρωσσια βεβαια αυτες οι ηλικιες ειναι ακομα πιο ευκολες γιατι εδω μια 40αρα μπορει να βρει εναν 50+ απο τους αντρες ηλικιας 50+ ειναι ζητημα αν ενας στους 10 μπορει να
.