dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ποιος γελαει οι Φτωχομπινεδες.Τελικα δεν απαντησες ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!χωριατης,ταξιτζης (ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΕΙΠΕΣ ΕΧΩ ΤΑΞΙ!αλλα δεν ειμαι ταξιτζης!).Οσο γ'αυτο που πηγες να βγαλεις το Κισινιωφ καλητερο απο την Αγια Πετρουπολη ειναι σα να παει ενας Αλβανος να βγαλει τα Τιρανα καλητερα απο τη Ζυριχη.Μονο που το λες αυτο διχνει τη βλαχια σου!Θυμιζεις κατι τελειως χωριατες που στο χωριο τους δεν ειχαν ουτε τρολε'ι' και πηγαν για πρωτη φορα σε καποια πολη και νομιζουν οτι πηγανε στο Παρίσι.Οσο για το οτι βοηθισες καποιον πρωτη φορα τ'ακουω !Για μενα γραφουνε ατομα γνωστα απο το σα'ι'τ.Ο Ταβερνιαρης ηταν ο καλητερος σου φιλος γραφατε απο το ιδιο κομπιουτερ μια φορα μαλιστα ειχατε μπερδευτει και ειχες γραψει απο το λογαριασμο του αν θυμασαι.Τωρα τι εγινε μαλωσατε? Εσεις εισασταν κολλητοι.Τι εγινε? πως και διαχωριζεις τη θεση σου απ'αυτον? Υποψιαζομαι οτι κατι βρωμικο συμβαινει σχετικα με αυτα στη φωτογραφια .Οσο για της πουτανες εγω εχω βαλει δεκαδες φωτογραφιες απο γκομενες.Εσυ μας εχεις βαλει φωτο απο μια πουτανα πορνοσταρ που με 400-500 Ευρω και μας το παιζεις μαγκας .Παντος αν σου εφαγε λεφτα ο Ταβερνιαρης εισαι και πολυ μαλακας! εγω το πιστευω οτι στην εκανε γιατι εχεις φατσα ηλιθιου εβαλα και τα λεφτα να μην σας τα χρωσταω,σημερα ανοιξε η τραπεζα και μπορεσα να κανω κατι συναλαγες (σαββατολυριακα ειναι κλειστη).Ποιοι κλώνοι γράφουν για μένα πανύβλακα?Για πες μου έστω και έναν.Παλι τις μπούρδες άρχισες? πάλι την ιστορία με τον πιτσι μας λες μη έχοντας να γράψεις τίποτα άλλο φυσικά και που εμένα προσωπικά δεν με αφορά ΚΑΘΌΛΟΥ.
Ρόμπα έχεις γίνει τώρα που αποκαλύφτηκαν όλα για σένα και μη ξέροντας πως να αντιδράσεις αρχίζεις τις
Εγώ οποίος έλληνας έρθει και ζητήσει την βοήθεια μου σε κάτι που μπορώ να το κάνω του την δίνω απλόχερα,τον κερνάω,τον παίρνω στην παρέα μου να βγούμε έξω αν το θελήσει και αν φυσικά δω ότι είναι σωστός ΑΥΤΆ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΜΈΝΑ και άτομα που γράφουν εδώ μέσα όπως πχ ο Στέλλιος που ήταν εδώ το καλοκαίρι.
Κάποιους μάλιστα τους έχω βοηθήσει και οικονομικά όταν έβλεπα ότι είχαν πραγματικά ανάγκη και βρισκόταν σε δύσκολη θέση.
Έσυ ενας κακομοίρης φλώρος με χαρακτηριστικά μπασμένου είσαι και που οι γκόμενες πάντα γελάγανε μαζί σου αυτό δεν κατάφερες ποτέ να το αποβάλεις από πάνω σου και για αυτό καταληξες τελικά να γαμάς μόνο πουτάνες.
Πήγαινε τώρα στο κοτέτσι που ζεις και συνέχισε να τους αποκαλείς όλους άφραγκους για να κρύψεις την δικιά σου κατάντια και μιζέρια