Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιοι κλώνοι γράφουν για μένα πανύβλακα?Για πες μου έστω και έναν.Παλι τις μπούρδες άρχισες? πάλι την ιστορία με τον πιτσι μας λες μη έχοντας να γράψεις τίποτα άλλο φυσικά και που εμένα προσωπικά δεν με αφορά ΚΑΘΌΛΟΥ.
Ρόμπα έχεις γίνει τώρα που αποκαλύφτηκαν όλα για σένα και μη ξέροντας πως να αντιδράσεις αρχίζεις τις  :jerking: :jerking: :jerking:
Εγώ οποίος έλληνας έρθει και ζητήσει την βοήθεια μου σε κάτι που μπορώ να το κάνω του την δίνω απλόχερα,τον κερνάω,τον παίρνω στην παρέα μου να βγούμε έξω αν το θελήσει και αν φυσικά δω ότι είναι σωστός ΑΥΤΆ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΜΈΝΑ και άτομα που γράφουν εδώ μέσα όπως πχ ο Στέλλιος που ήταν εδώ το καλοκαίρι.
Κάποιους μάλιστα τους έχω βοηθήσει και οικονομικά όταν έβλεπα ότι είχαν πραγματικά ανάγκη και βρισκόταν σε δύσκολη θέση.
Έσυ ενας κακομοίρης φλώρος με χαρακτηριστικά μπασμένου είσαι και που οι γκόμενες πάντα γελάγανε μαζί σου :grin: αυτό δεν κατάφερες ποτέ να το αποβάλεις από πάνω σου και για αυτό καταληξες τελικά να γαμάς μόνο πουτάνες.
Πήγαινε τώρα στο κοτέτσι που ζεις και συνέχισε να τους αποκαλείς όλους άφραγκους για να κρύψεις την δικιά σου κατάντια και μιζέρια  :2funny:
Ποιος γελαει οι Φτωχομπινεδες.Τελικα δεν απαντησες ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!χωριατης,ταξιτζης (ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΕΙΠΕΣ ΕΧΩ ΤΑΞΙ!αλλα δεν ειμαι ταξιτζης!).Οσο γ'αυτο που πηγες να βγαλεις το Κισινιωφ καλητερο απο την Αγια Πετρουπολη ειναι σα να παει ενας Αλβανος να βγαλει τα Τιρανα καλητερα απο τη Ζυριχη.Μονο που το λες αυτο διχνει τη βλαχια σου!Θυμιζεις κατι τελειως χωριατες που στο χωριο τους δεν ειχαν ουτε τρολε'ι' και πηγαν για πρωτη φορα σε καποια πολη και νομιζουν οτι πηγανε  στο Παρίσι.Οσο για το οτι βοηθισες καποιον πρωτη φορα τ'ακουω :)!Για μενα γραφουνε  ατομα γνωστα απο το σα'ι'τ.Ο Ταβερνιαρης ηταν ο καλητερος σου φιλος γραφατε απο το ιδιο κομπιουτερ μια φορα μαλιστα ειχατε μπερδευτει και ειχες γραψει απο το λογαριασμο του αν θυμασαι.Τωρα τι εγινε μαλωσατε? Εσεις εισασταν κολλητοι.Τι εγινε? :2funny:πως και διαχωριζεις τη θεση σου απ'αυτον? :2funny:Υποψιαζομαι οτι κατι βρωμικο συμβαινει σχετικα με αυτα στη φωτογραφια :think:.Οσο για της πουτανες εγω εχω βαλει δεκαδες φωτογραφιες απο γκομενες.Εσυ μας εχεις βαλει φωτο απο μια πουτανα πορνοσταρ που  :knockinb: με 400-500 Ευρω και μας το παιζεις μαγκας :2funny:.Παντος αν σου εφαγε λεφτα ο Ταβερνιαρης εισαι και πολυ μαλακας! εγω το πιστευω οτι στην εκανε γιατι εχεις φατσα ηλιθιου :2funny: εβαλα και τα λεφτα να μην σας τα χρωσταω,σημερα ανοιξε η τραπεζα και μπορεσα να κανω κατι συναλαγες (σαββατολυριακα ειναι κλειστη).

Συνημμένα

• m1.jpg
    m1.jpg
    236,5 KB · Εμφανίσεις: 60
  • m2.jpg
    m2.jpg
    132,8 KB · Εμφανίσεις: 44

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τωρα που τελειωσε να μετραμε τα λεφτα σας βγαλτε φωτογραφιες να μετρησετε και τα πουλια σας  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ποιος γελαει οι Φτωχομπινεδες.Τελικα δεν απαντησες ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!χωριατης,ταξιτζης (ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ ΕΙΠΕΣ ΕΧΩ ΤΑΞΙ!αλλα δεν ειμαι ταξιτζης!).Οσο γ'αυτο που πηγες να βγαλεις το Κισινιωφ καλητερο απο την Αγια Πετρουπολη ειναι σα να παει ενας Αλβανος να βγαλει τα Τιρανα καλητερα απο τη Ζυριχη.Μονο που το λες αυτο διχνει τη βλαχια σου!Θυμιζεις κατι τελειως χωριατες που στο χωριο τους δεν ειχαν ουτε τρολε'ι' και πηγαν για πρωτη φορα σε καποια πολη και νομιζουν οτι πηγανε  στο Παρίσι.Οσο για το οτι βοηθισες καποιον πρωτη φορα τ'ακουω :)!Για μενα γραφουνε  ατομα γνωστα απο το σα'ι'τ.Ο Ταβερνιαρης ηταν ο καλητερος σου φιλος γραφατε απο το ιδιο κομπιουτερ μια φορα μαλιστα ειχατε μπερδευτει και ειχες γραψει απο το λογαριασμο του αν θυμασαι.Τωρα τι εγινε μαλωσατε? Εσεις εισασταν κολλητοι.Τι εγινε? :2funny:πως και διαχωριζεις τη θεση σου απ'αυτον? :2funny:Υποψιαζομαι οτι κατι βρωμικο συμβαινει σχετικα με αυτα στη φωτογραφια :think:.Οσο για της πουτανες εγω εχω βαλει δεκαδες φωτογραφιες απο γκομενες.Εσυ μας εχεις βαλει φωτο απο μια πουτανα πορνοσταρ που  :knockinb: με 400-500 Ευρω και μας το παιζεις μαγκας :2funny:.Παντος αν σου εφαγε λεφτα ο Ταβερνιαρης εισαι και πολυ μαλακας! εγω το πιστευω οτι στην εκανε γιατι εχεις φατσα ηλιθιου :2funny: εβαλα και τα λεφτα να μην σας τα χρωσταω,σημερα ανοιξε η τραπεζα και μπορεσα να κανω κατι συναλαγες (σαββατολυριακα ειναι κλειστη).
Σε όλα έχω απαντήσει αλλά δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις λόγω της πειραγμένης διανοητικής σου κατάστασης :grin:
Για τα ταξί το έχω γράψει πάνω από πέντε φορές ότι είναι μια από τις επενδύσεις που έχω κάνει,το σπίτι μου είναι στη Θεσσαλονίκη και εκεί ζούσα πριν ανέβω πάνω.Δεν συγκρίνω το Κισινάου με την Αγ.Πετρούπολη,το αχούρι που μένεις εκεί σύγκρινα με το δικό μου σπίτι που μένω εδώ  :2funny:  :2funny:
Για τον μολντο μιλάς λες και είναι ο αδερφός μου η σαν να είμαι εγώ υπευθυνος για τις δικές του πράξεις(οποίες και αν είναι αυτές) ΤΌΣΟ ΧΑΜΗΛΌ IQ ΈΧΕΙΣ τόσο καταλαβαίνεις.
Χρήματα δεν μου ζήτησε ποτέ και ούτε μπορεί κάποιος να μου φάει λεφτά πάλι τις γνωστές μπούρδες άρχισες να λες  :jerking:
Φωτο από γκόμενες έχω βάλει παλιά στο θρεντ της μολδαβίας και με την πορνοστάρ τις έβαλα για να δεις πως είναι να τις  γαμάς πραγματικά και όχι απλώς να τις γλύφεις  :2funny:
45 χρόνων εμαι και χτυπάω άνετα 24άρια και 25άρια εδώ,δεν χρειάζεται να πηγαίνω στις πουτάνες όπως εσύ με την καθυστερημένη φάτσα που έχεις  :2funny:
Μου αρέσει που μας έβαλες να δούμε και κάποια χαρτονομίσματα τα έδειξα στον κολλητό μου και έχουμε λυθεί στα γέλια :2funny: άντε κακομοίρη στην υγεία σου,να είσαι καλά με έκανες και γέλασα πολύ σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Όποτε θέλεις,το τηλ μου το έχεις  :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε όλα έχω απαντήσει αλλά δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις λόγω της πειραγμένης διανοητικής σου κατάστασης :grin:
Για τα ταξί το έχω γράψει πάνω από πέντε φορές ότι είναι μια από τις επενδύσεις που έχω κάνει,το σπίτι μου είναι στη Θεσσαλονίκη και εκεί ζούσα πριν ανέβω πάνω.Δεν συγκρίνω το Κισινάου με την Αγ.Πετρούπολη,το αχούρι που μένεις εκεί σύγκρινα με το δικό μου σπίτι που μένω εδώ  :2funny:  :2funny:
Για τον μολντο μιλάς λες και είναι ο αδερφός μου η σαν να είμαι εγώ υπευθυνος για τις δικές του πράξεις(οποίες και αν είναι αυτές) ΤΌΣΟ ΧΑΜΗΛΌ IQ ΈΧΕΙΣ τόσο καταλαβαίνεις.
Χρήματα δεν μου ζήτησε ποτέ και ούτε μπορεί κάποιος να μου φάει λεφτά πάλι τις γνωστές μπούρδες άρχισες να λες  :jerking:
Φωτο από γκόμενες έχω βάλει παλιά στο θρεντ της μολδαβίας και με την πορνοστάρ τις έβαλα για να δεις πως είναι να τις  γαμάς πραγματικά και όχι απλώς να τις γλύφεις  :2funny:
45 χρόνων εμαι και χτυπάω άνετα 24άρια και 25άρια εδώ,δεν χρειάζεται να πηγαίνω στις πουτάνες όπως εσύ με την καθυστερημένη φάτσα που έχεις  :2funny:
Μου αρέσει που μας έβαλες να δούμε και κάποια χαρτονομίσματα τα έδειξα στον κολλητό μου και έχουμε λυθεί στα γέλια :2funny: άντε κακομοίρη στην υγεία σου,να είσαι καλά με έκανες και γέλασα πολύ σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το μικρο σπιτι που εχω ομως κανει πανω απο 120.000 το δικο σου ουτε 50.000 δεν κανει.Τα αλλα κανουν πολυ παραπανω.Αυτα ειναι τα λεφτα που πηρα απο Ουγγαρια και απο το ενοικιο στην Πολωνια.ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ :2funny:Με τον Ταβερνιαρη εισασταν σαν κωλος και βρακι τωρα τι εγινε? :2funny:Τωρα δεν θες ουτε να μιλας γ'αυτον.Για  εντελως  :think: μας εχεις? :2funny:Σου'χει φαει λεφτα ο Ταβερνιαρης ναι ή οχι?Γιατι τωρα δεν τον κανεις παρεα?Μμε τη γελοια ΄βλαχικη φατσα που εχεις λιγο δυσκολο να βγαλεις γκομενα επιπεδου.Μονο απο'κανα χωριο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Το μικρο σπιτι που εχω ομως κανει πανω απο 120.000 το δικο σου ουτε 50.000 δεν κανει.Τα αλλα κανουν πολυ παραπανω.Αυτα ειναι τα λεφτα που πηρα απο Ουγγαρια και απο το ενοικιο στην Πολωνια.ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ :2funny:Με τον Ταβερνιαρη εισασταν σαν κωλος και βρακι τωρα τι εγινε? :2funny:Τωρα δεν θες ουτε να μιλας γ'αυτον.Για  εντελως  :think: μας εχεις? :2funny:Σου'χει φαει λεφτα ο Ταβερνιαρης ναι ή οχι?Γιατι τωρα δεν τον κανεις παρεα?Μμε τη γελοια ΄βλαχικη φατσα που εχεις λιγο δυσκολο να βγαλεις γκομενα επιπεδου.Μονο απο'κανα χωριο
Καλά τόσο ΣΤΌΚΟ σαν εσένα δεν έξω ξαναδεί στην ζωή μου.Αυτά τα γελοία συμπεράσματα από που τα βγάζεις?  :uglystupid:
Παρέα κάνω με τον μολντο όταν πηγαίνω στο μαγαζί του και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του,πάντα έτσι γινόταν και έτσι γίνεται και τώρα.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ?
Το σπίτι που μένω κάνει τώρα 75 χιλιάρικα και το άλλο κοντά στα 85 καθότι είναι λίγο μεγαλύτερο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΧΟΎΡΙA όπως το δικό σου.
Κοίτα κακομοίρη μπούλη στο ξαναείπα,πήγαινε να το παίξεις λεφτάς και γκόμενος στους πιτσιρικάδες που μπορεί να σε πιστέψουν όχι σε μένα αυτά  :2funny:
Όσο για γκόμενες επιπέδου πάνε στην πουτάνα μογγολεζα που έχεις και άσε εμάς να κάνουμε αυτό που μπορούμε.Το τελευταίο δικό μου γκομενάκι εδώ είναι 26 χρόνων,δικηγόρος και μιλάει 5 γλώσσες  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά τόσο ΣΤΌΚΟ σαν εσένα δεν έξω ξαναδεί στην ζωή μου.Αυτά τα γελοία συμπεράσματα από που τα βγάζεις?  :uglystupid:
Παρέα κάνω με τον μολντο όταν πηγαίνω στο μαγαζί του και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του,πάντα έτσι γινόταν και έτσι γίνεται και τώρα.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ?
Το σπίτι που μένω κάνει τώρα 75 χιλιάρικα και το άλλο κοντά στα 85 καθότι είναι λίγο μεγαλύτερο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΧΟΎΡΙA όπως το δικό σου.
Κοίτα κακομοίρη μπούλη στο ξαναείπα,πήγαινε να το παίξεις λεφτάς και γκόμενος στους πιτσιρικάδες που μπορεί να σε πιστέψουν όχι σε μένα αυτά  :2funny:
Όσο για γκόμενες επιπέδου πάνε στην πουτάνα μογγολεζα που έχεις και άσε εμάς να κάνουμε αυτό που μπορούμε.Το τελευταίο δικό μου γκομενάκι εδώ είναι 26 χρόνων,δικηγόρος και μιλάει 5 γλώσσες  :grin:
ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ :2funny:Αφου η γκομενα ειναι τοσο υψηλου επιπεδου οπως μας λες γιατι παει με σενα τον Ταξιτζη ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ και 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ 'ΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΡΩΣΣΙΚΑ! :rockon:.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ναι της φαντασίας μου είναι,για αυτό στο προηγούμενο ποστ σου γράφεις "το δικο σου ουτε 50.000 δεν κανει" και μετά όταν αναφέρω ότι κάνει 75 τα γυρίζεις στο αμέσως επόμενο ποστ και λες ότι τώρα είναι της φαντασίας μου :2funny:
Ο ΑΙΏΝΙΟΣ ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΑΣ ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ.
Για τις γκόμενες...ΤΑ ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΕΝΌΣ ΗΛΙΘΊΟΥ δηλ εσύ για να βγάλεις μια γκόμενα υψηλού επιπέδου της δείχνεις το πτυχίο του πανεπιστημίου σου? καλά ΤΌΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΌΣ ΕΊΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΣΟΥ??? :headbang: :headbang: :headbang:
Όσο για την συγκεκριμένη καλύτερα που δεν ξέρω ρώσσικα γιατί αλλιώς προφανώς δεν θα μου καθόταν :grin: μιλάει Ρουμανικά,Ρώσσικα,Αγγλικά,Γαλλικά και Ιταλικά ΤΑ ΡΏΣΣΙΚΑ ΌΜΩΣ ΤΑ ΣΙΧΑΊΝΕΤΑΙ ΚΑΘΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΘΝΙΚΊΣΤΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ και τα μιλάει πολύ σπάνια και μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο στην δουλειά της.Μερικές φορές την πειράζω και την πετάω κανένα νταβαι και γίνεται μπαρούτι :2funny:  :2funny:  :2funny:
Άρχισε τώρα να βρίζεις και αυτήν γιατί δεν της αρέσουν τα ρώσσικα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι της φαντασίας μου είναι,για αυτό στο προηγούμενο ποστ σου γράφεις "το δικο σου ουτε 50.000 δεν κανει" και μετά όταν αναφέρω ότι κάνει 75 τα γυρίζεις στο αμέσως επόμενο ποστ και λες ότι τώρα είναι της φαντασίας μου :2funny:
Ο ΑΙΏΝΙΟΣ ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΑΣ ΌΠΩΣ ΠΆΝΤΑ.
Για τις γκόμενες...ΤΑ ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΕΝΌΣ ΗΛΙΘΊΟΥ δηλ εσύ για να βγάλεις μια γκόμενα υψηλού επιπέδου της δείχνεις το πτυχίο του πανεπιστημίου σου? καλά ΤΌΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΌΣ ΕΊΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΣΟΥ??? :headbang: :headbang: :headbang:
Όσο για την συγκεκριμένη καλύτερα που δεν ξέρω ρώσσικα γιατί αλλιώς προφανώς δεν θα μου καθόταν :grin: μιλάει Ρουμανικά,Ρώσσικα,Αγγλικά,Γαλλικά και Ιταλικά ΤΑ ΡΏΣΣΙΚΑ ΌΜΩΣ ΤΑ ΣΙΧΑΊΝΕΤΑΙ ΚΑΘΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΘΝΙΚΊΣΤΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ και τα μιλάει πολύ σπάνια και μόνο όταν είναι εντελώς απαραίτητο στην δουλειά της.Μερικές φορές την πειράζω και την πετάω κανένα νταβαι και γίνεται μπαρούτι :2funny:  :2funny:  :2funny:
Άρχισε τώρα να βρίζεις και αυτήν γιατί δεν της αρέσουν τα ρώσσικα  :2funny:
Αυτο απο της Ρουμανες το ξερω Ιταλικα,Ισπανικα και Γαλλικα το ακουω συνεχεια.Στη Φυλης και το Μεταξουργειο με παρα πολλες εχω μιλισει Ισπανικα.Αν ειχες την παραμικρη γνωση απο ξενες γλωσσες θα ηξερες οτι σε αυτες της γλωσσες το μονο που αλλαζει ειναι η καταληξη!Ειδηκα αν συκγρινουμε τα Ιταλικα,Ισπανικα με τα Ρουμανικα.Το διαμερισμα σου κανει 75.000 στην φαντασια σου.Αν και το πιθανοτερο ειναι να μην υπαρχει καν.Αυτο που εχουν αναφερει τα παιδια οταν ηρθαν Μολδαβια ενω ακουγανε για πλουτο ηταν οτι εναν ταβερνιαρη 50+ ετων με σαπια δοντια που τους περιμενε για να βγαλει τα εξοδα του,εναν κηπουρο που ηρθε Μολδαβια γιατι Ελλαδα δεν εχει δουλεια και καποιους Κακομοιρηδες Ελληνες γυρω του!Και της γκομενες φτωχες και ποινασμενες σαν σκυλια που τους παρακαλαγανε να πανε να τους αγωρασουνε τιποτα ρουχα απο τα μαγαζια.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ Γ'ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.Μου αρεσουν οι αποδιξεις σου.ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ αρα ετσι ειναι.Για το Μολδαβικο εθνικισμο οταν ακουω το μονο που κανω ειναι να :2funny:.Δε νομιζω οτι μπορει να πιστεψει κανεις οτι μια μορφωμενη γυναικα βρηκε ενα αγραμματο Ταξιτζη  :think:.ΠΑΝΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΞΕΡΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ! :2funny:Οτι και να τους πεις τα ξερουν ολα.

Επισκέπτης
πες μου αληθεια τωρα
1)τι σε νοιαζει πως ειναι ο αλλος εμφανησιακα; τι εμμονη ειναι αυτη; ουτε οι αδελφες δεν εχουν τοση εμμονη με την εμφανιση ενος αντρα. Μετα γκρινιαζεις που ο μαστερ21 σε λεει αδελφη
2)τι σε νοιαζει που μενει ο αλλος, ας μενει και σε τσαντηρι, και νομιζω οτι σε ολους τους ανθρωπους αρεσει να μενουν σε μεγαλο σπιτι κι οχι σε μικρο
3) τι σε νοιαζει ποσα λεφτα εχει και τι δουλεια κανει;;; μονο τα γραφεια συνοικεσιων εχουν τετοια εμμονη

Δεν σου τρωει καποιος τις δικες σου γκομενες, εχει δικες του
Δοξα τω Θεω εχει πολλες στην ανατολικη ευρωπη για ολους

Μηπως σου αρεσει το κατινιασμα;;;;

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Αυτο απο της Ρουμανες το ξερω Ιταλικα,Ισπανικα και Γαλλικα το ακουω συνεχεια.Στη Φυλης και το Μεταξουργειο με παρα πολλες εχω μιλισει Ισπανικα.Αν ειχες την παραμικρη γνωση απο ξενες γλωσσες θα ηξερες οτι σε αυτες της γλωσσες το μονο που αλλαζει ειναι η καταληξη!Ειδηκα αν συκγρινουμε τα Ιταλικα,Ισπανικα με τα Ρουμανικα.Το διαμερισμα σου κανει 75.000 στην φαντασια σου.Αν και το πιθανοτερο ειναι να μην υπαρχει καν.Αυτο που εχουν αναφερει τα παιδια οταν ηρθαν Μολδαβια ενω ακουγανε για πλουτο ηταν οτι εναν ταβερνιαρη 50+ ετων με σαπια δοντια που τους περιμενε για να βγαλει τα εξοδα του,εναν κηπουρο που ηρθε Μολδαβια γιατι Ελλαδα δεν εχει δουλεια και καποιους Κακομοιρηδες Ελληνες γυρω του!Και της γκομενες φτωχες και ποινασμενες σαν σκυλια που τους παρακαλαγανε να πανε να τους αγωρασουνε τιποτα ρουχα απο τα μαγαζια.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ Γ'ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.Μου αρεσουν οι αποδιξεις σου.ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ,ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ αρα ετσι ειναι.Για το Μολδαβικο εθνικισμο οταν ακουω το μονο που κανω ειναι να :2funny:.Δε νομιζω οτι μπορει να πιστεψει κανεις οτι μια μορφωμενη γυναικα βρηκε ενα αγραμματο Ταξιτζη  :think:.ΠΑΝΤΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΞΕΡΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ! :2funny:Οτι και να τους πεις τα ξερουν ολα.

κηπουρος = κωστας?    χαχαχαχα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ως συνήθως μπούρδες και πάλι μπούρδες γράφεις χωρίς καμμία ουσία.
Εσένα περιμένω να μου μάθεις γράμματα που κάνεις δέκα ορθογραφικά λάθη σε ένα απλό κείμενο :2funny: Φυσικά υπάρχει εθνικισμός σε πολλές γκόμενες εδώ και ειδικά στις μορφωμένες,η συγκεκριμένη μόλις ακούει για ρώσσους και ρώσσικα της έρχεται ΝΑ ΞΕΡΆΣΕΙ,τόσο πανυβλακας είσαι που δεν έχεις ιδέα για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Πάλι για τον Μολντο μου λες  :jerking: :jerking: :jerking:
Για μένα ξέρουν όλοι ποιος είμαι,για σένα όσοι ήρθαν και σε είδαν ακόμα γελάνε μαζί σου και για την κατάντια σου :2funny: Πήγαινε τώρα να μιλήσεις στο skype με τον φίλο σου τον Τρακτερτζη  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κηπουρος = κωστας?    χαχαχαχα
Τον κηπουρο Τασο τον λενε δεν ξερω αν ειναι αυτος ο Τασος μοιαζουνε παντος.Ειχα δει παλια φωτογραφιες του,μιλαμε για φατσα ΕΝΤΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΥ!Ειναι και αυτος απο Θεσσαλονικη.Ο Ιωσηφ οταν του εβγαλε το Παρατσουλι ΨΑΡΑΣ! :2funny:Ειχανε παει να του φανε λεφτα στη Μολδαβια (καπου το γραφει στο Thread της Μολδαβιας :2funny:).Τελικα πηγε και ανοιξε κ'αυτος Ταβερνα (μη χασει :2funny:  ) το ΩΠΑ.Στην Ελλαδα δουλευε Κηπουρος εγραφε εδω καποιο διαστημα σαν Flower lover.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom