Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Τωρα σχετικα με τη Ντισκο Πλάσμα ειναι μια ντισκο για να πηγαινουνε οι ενηλικοι! Υπαρχει και η Βύλι εκει εχει γκομενιτσες πιτσιρικες μην περιμενετε τιποτα το φοβερο τιποτα θεες αλλα δεν ειναι μεγαλη και το μερος για να χορευουνε ειναι πολυ μικρο.Μπάλκα πηγαινω συχνα γιατι εχω 2 παρεες απο γκομενιτσες.Ισως και σημερα εκει παω λιγο αργοτερα.Σχετικα με το επιπεδο γκομεναρες δεν εχει εχει μουνια αν κυνηγισεις θα βρεις κατι να  :knockinb: αλλα μην περιμενετε της μουναρες που εχει η Ουκρανια. Εδω ειναι ωραια για καποιον που θελει να ηρεμισει να νομισει οτι γυρισε 20 χρονια πισω και να μην χαλασει καθολου λεφτα.
Μήτσο, όπως θα αντελήφθης οι κοπέλες από οικονομική αδυναμία δεν πολυκυκλοφορούν σε κλαμπ κλπ. Η τουλάχιστον στα κεντρικά και ακριβά κλαμπ (Πλάσμα, Σέρυ, Φαραόν, Ποχλάδα κλπ). Μόνο Σ/Κ και υπό προϋποθέσεις. Στις γειτονιές όμως υπάρχουν ντίσκο και κλαμπ συνοικιακά που μαζεύουν αξιόλογα κομμάτια (πες στις παρέες σου να σε πάνε σε κάποιο από αυτά). Ειδικά στη Ζάπαντνα που μένεις πάρε ένα βράδυ την Ούλιτσα 2και κάτι Ιουλίου και θα ανακαλύψεις διάφορα κλαμπάκια που συχνάζει η πιτσιρικαρία που σε ενδιαφέρει. Καλό καμάκι γίνεταιο και στο πάρκο Παβιέντα και στο Βοτανικό (στο δρόμο για Μπάλκα δεξιά) που πηγαίνουν αγεληδόν μαθήτριες και φοιτήτριες. Δεν ξέρω αν λειτουργει τώρα, αλλα αν δείς ποταμόπλοιο στο Δνείσπερο να κάνει βολτες πάρτο (δες βέβαι πρώτα τι θα ανέβει).
Δεν ξέρω πως τα πήγατε με τον Ρόμα, αλλά αν τα πάτε καλά χρησιμοποίησε τον για ξεναγό.
Δυστυχώς δεν θα ανέβω γιατί θα κατέβει κάτω τον Ιούνη, αλλά αν πας Μπεντέρι πίσω από την αγορά έχει ένα πολύ καλό ιντερνετ καφέ με καλή σύνδεση. Μπες στο σκαϊπ να τα πούμε. Κυριακή και Δευτέρα πρωι θάμαι μέσα. .  

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οταν θελης καμια πλιροφορια η κανεναν να σου πλιροσει βενζινες εμφανιζεσαι σαν την πουτανα που κανει πεζοδρομιο κλευτοκοτα !!!!και μετα μην τον ειδατε τον πιροβολημενο!!!! και απο πληροφοριες και βοηθεια στους συντροφους ταφος του τουταχαμανον!!!!! ρε οθρτττ ρε ζαγαρι!!!!  εισαι και απληροφορητος οπος παντα!!!! η στρουγκα και τα ζα σαν του @@@λογουσου ειναι της μοδας ρε!!!!! << οι στανες ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ  :grin: :grin: :grin: >>                                                                                    :rockon: :rockon:
@@@τυπε-βοσκε νταβαρισ
αν και δεν μπηκα εδω για να τσακονομαι,ειναι φανερο,οτι,εισαι πιο χαζος κι απο τα χορτα τυπε,, :helpplea:
θα σε παρακαλεσω,δεν ξερω τι εμμονες ιδεες εχεις με κοτες ταφους ζαμαρια ,στανες  κι οτι αλλο,αλλα εγω σε βαριεμαι,γι αυτο δεν θελω να μου κανεις παραθεσεις κι ουτε κι εγω ,θαξανασχοληθω μαζι σου στο υποσχομαι,,οκ?
καποιοι εδω κατι εχουν να πουν,κι απ οτι βλεπω κανεις δεν ασχολειται με τα ακαταληπτα που λες και τα βιντεο που βαζεις,εκτος απο κανα 2 εξαιρεσεις που σε κανουν χαβαλε... ;)
ασε να μιλησουμε με αυτους που οντως, καπου πανε,
κι εσυ ασχολησου με το πληκτρολογιο σου απο ταυλανδη εως ρωσσια,λιγο μ απασχολει ;)
αυτα κι ελπιζω να μην ξανασυναντηθουν τα ποστ μας,σε παραθεσεις κλπ
ντανκεσεν...
@@@μη βιρτσουαλ ταξιδιωτες
οδικως εχει παει καπιος προσφατα μολδαβια?ειτε για κισινιοφ ειτε για αλλου?
ας  δωσει 5 τιπς για δρομους,αν εχει καποιος προσφατη εμπειρια παρακαλω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο, όπως θα αντελήφθης οι κοπέλες από οικονομική αδυναμία δεν πολυκυκλοφορούν σε κλαμπ κλπ. Η τουλάχιστον στα κεντρικά και ακριβά κλαμπ (Πλάσμα, Σέρυ, Φαραόν, Ποχλάδα κλπ). Μόνο Σ/Κ και υπό προϋποθέσεις. Στις γειτονιές όμως υπάρχουν ντίσκο και κλαμπ συνοικιακά που μαζεύουν αξιόλογα κομμάτια (πες στις παρέες σου να σε πάνε σε κάποιο από αυτά). Ειδικά στη Ζάπαντνα που μένεις πάρε ένα βράδυ την Ούλιτσα 2και κάτι Ιουλίου και θα ανακαλύψεις διάφορα κλαμπάκια που συχνάζει η πιτσιρικαρία που σε ενδιαφέρει. Καλό καμάκι γίνεταιο και στο πάρκο Παβιέντα και στο Βοτανικό (στο δρόμο για Μπάλκα δεξιά) που πηγαίνουν αγεληδόν μαθήτριες και φοιτήτριες. Δεν ξέρω αν λειτουργει τώρα, αλλα αν δείς ποταμόπλοιο στο Δνείσπερο να κάνει βολτες πάρτο (δες βέβαι πρώτα τι θα ανέβει).
Δεν ξέρω πως τα πήγατε με τον Ρόμα, αλλά αν τα πάτε καλά χρησιμοποίησε τον για ξεναγό.
Δυστυχώς δεν θα ανέβω γιατί θα κατέβει κάτω τον Ιούνη, αλλά αν πας Μπεντέρι πίσω από την αγορά έχει ένα πολύ καλό ιντερνετ καφέ με καλή σύνδεση. Μπες στο σκαϊπ να τα πούμε. Κυριακή και Δευτέρα πρωι θάμαι μέσα. .  
Τον Ρομα δεν τον βλεπω συχνα γιατι δουλευει συνεχεια.Και αυτος ψαχνει για γκομενες.Η ζωη εδω εχει γινει δυσκολη για τους ντοπιους οι μισθοι ειναι για γελια και οι τιμες Αγιας Πετρουπολης!Αν δεν εχεις συγγενεις στο εξωτερικο να σου στελνουνε λεφτα ζεις χάλια!Το ποταμι εχει ανεβει πολυ ποταμοπλοια δεν πανε.Και εδω το ιντερνετ καλο ειναι αλλα στις 8 κλεινει.Θα αναφερω ενα παραδηγμα οι Φραουλες εδω ειναι Ελληνικες! οι πατατες Πολωνιας ή Πακισταν! οι φραουλες (πολυ ταλαιπορημενες μισοσαπιες) κοστιζουν 45 ρουβλια ΠΜΡ το κιλο (3,2 Ευρω περιπου) οταν τους ρωτησα γιατι δεν εχουν δικες τους φραουλες μου ειπαν οτι το Μα'ι'ο θα εχουν αλλα θα κοστιζουν 150 ρουβλια το κιλο  :headbang:!Στα κλαμπ που πηγα 2 φορες οσες γυναικες ειχε τοσους αντρες ειχε και ηταν ολο ζευγαρια.Αυτο που σωζει ειναι οτι ολες σχεδον μετα τα 20 εχουνε παιδια και  :knockinb: ευκολα!Προβλημα δεν εχω γιατι θα φυγω και δεν θα με ξαναδουνε.Βεβαια τους υποσχομαι οτι σαν τον Χρήστο Λαζάρου θα μεγαλωσω τα μουλικα τους :2funny:!Και οτι τα παιδακια ειναι ευτυχια :2funny:!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και κατι αλλο εδω οι γκομενες ειναι τελειως υπαναπτικτες Π.Χ. γ'αυτες ολα τα Τζιπ ειναι τα ιδια δεν μπορουνε να ξεχωρισουνε ενα Grand Cherokee '94 μοντελο απο ενα Touareg γ'αυτες και τα 2 ειναι μεγαλα Τζιπ.Αν δε το Τσετροκι εχει τιποτα προβολεις και τιποτα αλλες μαλακιες μπορουν να το περασουν για καλητερο :2funny:.Κατι παρομοιο συμβαινει και με τα ρουχα δεν μπορουνε να καταλαβουνε τη διαφορα απο την ασπρη μποτα απο φιδι που κανει 300+ Ευρω απο απλα παπουτσια second hand που κανουνε 20 Ευρω το πολυ!Γ'αυτες και τα 2 ειναι ασπρα παπουτσια! :2funny:Οποτε οτι και να βαλεις στ'αρχηδια τους! :2funny:ολος ο κοσμος εδω ντυνεται Second Hand.Αγια Πετρουπολη οι γκομενα κοιταει πως εισαι ντυμενος,τι αμαξι εχεις κλπ.Οσο για το  :knockinb: αν κυνηγισεις κατι θα βρεις να  :knockinb: οχι δυμετρες παντος!ουτε τιποτα θεες!Αγια Πετρουπολη ειναι για μενα πιο ευκολο το  :knockinb:!Βεβαια αν δεν ειχα ολα αυτα στην Αγια Πετρουπολη δεν θα  :knockinb: τιποτα.Εδω Μακη υπαρχει ανταγωνισμος.Οι αντρες δεν ειναι τοσο χάλια οσο στην Αγια Πετρουπολη μια γκομενα που εχει ζησει Αγια Πετρουπολη λεει για τους αντρε της Αγιας Πετρουπολης οτι ειναι Ερμαφροδιτοι!Κατι μεταξυ ανδρων και γυναικων.Εδω κατα τη γνωμη μου ειναι κατι ενδιαμεσο μεταξυ των Ρωσσων και των Ελληνων.Γαμανε αλλα οχι οσο οι Ελληνες που ολο μπουρδελιαζουμε.Μακη ο Ρόμα θα ερθει Ελλαδα το καλοκαιρι?Εγω του ειπα οτι τα μπουρδελακια κανουνε μονο 10 Ευρω!Και του καλαρεσε.Το θετικο οπως ειπα ειναι οτι οι ντοπιοι ειναι πολυ φιλικοι και καλα παιδια.Καμια σχεση με τους αφιλοξενους Ρωσσους.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
@@@τυπε-βοσκε νταβαρισ
αν και δεν μπηκα εδω για να τσακονομαι,ειναι φανερο,οτι,εισαι πιο χαζος κι απο τα χορτα τυπε,, :helpplea:
θα σε παρακαλεσω,δεν ξερω τι εμμονες ιδεες εχεις με κοτες ταφους ζαμαρια ,στανες  κι οτι αλλο,αλλα εγω σε βαριεμαι,γι αυτο δεν θελω να μου κανεις παραθεσεις κι ουτε κι εγω ,θαξανασχοληθω μαζι σου στο υποσχομαι,,οκ?
καποιοι εδω κατι εχουν να πουν,κι απ οτι βλεπω κανεις δεν ασχολειται με τα ακαταληπτα που λες και τα βιντεο που βαζεις,εκτος απο κανα 2 εξαιρεσεις που σε κανουν χαβαλε... ;)
ασε να μιλησουμε με αυτους που οντως, καπου πανε,
κι εσυ ασχολησου με το πληκτρολογιο σου απο ταυλανδη εως ρωσσια,λιγο μ απασχολει ;)
αυτα κι ελπιζω να μην ξανασυναντηθουν τα ποστ μας,σε παραθεσεις κλπ
ντανκεσεν...
@@@μη βιρτσουαλ ταξιδιωτες
οδικως εχει παει καπιος προσφατα μολδαβια?ειτε για κισινιοφ ειτε για αλλου?
ας  δωσει 5 τιπς για δρομους,αν εχει καποιος προσφατη εμπειρια παρακαλω
ρεντ@@@λογε  :2funny: :2funny: :2funny: ευχαριστο για τα καλα σου λογια !!! με τιμας !! αρπα τορα ενα βιντεο να μπεις στα κολπα γιατι ακομα και στα κοτετσια εισαι ασχετος !! 300 ευρα μονο απο το δερμα στο καθε ζοντανο περνει ο τυπος  :cheesy: ;) ;) ;)  συν τα πουπουλα κανα 150 αριιι βγηκαν τα πανο κατο!!!!! !!! στην σοροκα ειναι διπλα απο το χοριο !!! αντε μπας και δεις προκοπη  :2funny: :2funny: :2funny: και γαμισεις επιτελουσ καμια προτευσιανα!!  :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ ΑΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΕΕ ΜΠΙΚΕ ΑΝΗΞΗ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Και κατι αλλο εδω οι γκομενες ειναι τελειως υπαναπτικτες Π.Χ. γ'αυτες ολα τα Τζιπ ειναι τα ιδια δεν μπορουνε να ξεχωρισουνε ενα Grand Cherokee '94 μοντελο απο ενα Touareg γ'αυτες και τα 2 ειναι μεγαλα Τζιπ.Αν δε το Τσετροκι εχει τιποτα προβολεις και τιποτα αλλες μαλακιες μπορουν να το περασουν για καλητερο :2funny:.Κατι παρομοιο συμβαινει και με τα ρουχα δεν μπορουνε να καταλαβουνε τη διαφορα απο την ασπρη μποτα απο φιδι που κανει 300+ Ευρω απο απλα παπουτσια second hand που κανουνε 20 Ευρω το πολυ!Γ'αυτες και τα 2 ειναι ασπρα παπουτσια! :2funny:Οποτε οτι και να βαλεις στ'αρχηδια τους! :2funny:ολος ο κοσμος εδω ντυνεται Second Hand.Αγια Πετρουπολη οι γκομενα κοιταει πως εισαι ντυμενος,τι αμαξι εχεις κλπ.Οσο για το  :knockinb: αν κυνηγισεις κατι θα βρεις να  :knockinb: οχι δυμετρες παντος!ουτε τιποτα θεες!Αγια Πετρουπολη ειναι για μενα πιο ευκολο το  :knockinb:!Βεβαια αν δεν ειχα ολα αυτα στην Αγια Πετρουπολη δεν θα  :knockinb: τιποτα.Εδω Μακη υπαρχει ανταγωνισμος.Οι αντρες δεν ειναι τοσο χάλια οσο στην Αγια Πετρουπολη μια γκομενα που εχει ζησει Αγια Πετρουπολη λεει για τους αντρε της Αγιας Πετρουπολης οτι ειναι Ερμαφροδιτοι!Κατι μεταξυ ανδρων και γυναικων.Εδω κατα τη γνωμη μου ειναι κατι ενδιαμεσο μεταξυ των Ρωσσων και των Ελληνων.Γαμανε αλλα οχι οσο οι Ελληνες που ολο μπουρδελιαζουμε.Μακη ο Ρόμα θα ερθει Ελλαδα το καλοκαιρι?Εγω του ειπα οτι τα μπουρδελακια κανουνε μονο 10 Ευρω!Και του καλαρεσε.Το θετικο οπως ειπα ειναι οτι οι ντοπιοι ειναι πολυ φιλικοι και καλα παιδια.Καμια σχεση με τους αφιλοξενους Ρωσσους.
ΑΧ να χα τα νιατα σου και την ομορφια σου!!!!! αξιοςςς τσαρεβιτσ !!!!  αχ πριμιτιβββ θιλικα !!! ζοοδη γαμισια!!!!!! τελεια περιγραφηηη ευγε!!!! περιμενουμε και φοτο βιντεο ελπιζο να καταγραφεις!!!! αξιος αξιος!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΑΧ να χα τα νιατα σου και την ομορφια σου!!!!! αξιοςςς τσαρεβιτσ !!!!  αχ πριμιτιβββ θιλικα !!! ζοοδη γαμισια!!!!!! τελεια περιγραφηηη ευγε!!!! περιμενουμε και φοτο βιντεο ελπιζο να καταγραφεις!!!! αξιος αξιος!!!!
Πλακα πλακα εδω λογω του οτι ο ηλιος ειναι πιο δυνατος οι αντρες γερνανε πιο γρηγορα στο προσωπο απο οτι στην Αγια Πετρουπολη.Με περνανε ανετα για κοντα στα 30.Τους λεω οτι αυριο θα γινω 29 και το πιστευουνε.Αγια Πετρουπολη επειδη δεν εχει ηλιο δεν κανουνε ρυτιδες τοσο γρηγορα.Ενα αλλο θεμα το νερο εδω ειναι σκληρο εχει πολλα αλατα πρεπει να γαμαει τα πλυντηρια (αν δεν βαλεις Καλγκον) και τους θερμοσυφωνες (οπου εχουν)!Ειναι πιθανον να σας κανει πυτηριδα παρτε Ultrex μαζι σας :).Για βιντεο κατι θα γυρισω.Θελω να γυρισω ενα βιντεακι σχετικα με την πολη

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ευγε διμιτριε πολι ορεα περιγραφη!!!  :rockon: :rockon: :rockon: περιμενουμε με αγονια!!!! ενα θεμα επισης που ενδιαφερει ειναι η επιχειρηματικοτητα !! προιοντα δουλειες κτλ οπος και ο πληρομενος εροτας!!  Υ.Γ οι πλερε οι κρεμες που βαζεις οντος σε δειχνουν τριανταρη!! ειναι πανακριβες βεβεα αλλα κανουν δουλεια!!! ειδικα ο ορος !! αλλα εση εισαι και καλοζοησμενος!!!    βιβιαααα τσαρεεεεεεεε τιρασπολλλλλλλλλλ ολεεε!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακη μου χτες πηγαμε με τον Ρομα στην Βίλι περασαμε στην αρχη απο την πλασμα αλλα ηταν αδεια.Μου ειπε οτι βρεθηκατε πριν απο 7 χρονια 2 φορες.Και το οτι καμακωνει δε σημαινει οτι το καμακι ειναι ευκολο.Στη Βίλι ειχε πιτσιρικια ο Ρομα καμακωσε 3ης δυστηχως χωρις επυτηχια την παιφτει χορευοντας εγω περιμενω να κατσουνε υσηχα και πλησιαζω στην αρχη :)πλησιασα 2 χωρις ιδεταιρη επυτηχια η μια (ξανθουλα κοντουλα) μιλησαμε λιγο αλλα εφευγε κριμα :(.Στη δευτερη πηγα με το συστημα αρεσετε στο φιλο μου ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ!Του εχω δωσει του Αλγερινου δεκαδες ετσι :) εδω δεν επιασε :rockon:Μετα καμακωσα αλλη μια με μια φιλη της ωραια κοπελα αλλα μου ελεγε  :jerking: και καλα εχει γκομενο αλλα μπορουμε να συναντιθουμε και τετοιες  :jerking:!Ο Ρομα μου ειπε οτι εδω οι γκομενες ειναι πολυ κακομαθημενες ισως τοτε που βρεθηκατε να καμακωνονταν πιο ευκολα μου ειπε.Εκτιμησε την πειρα που εχω στο καμακι.Και ειναι συμφωνος μαζι μου σε ολα.Οπως στο οτι αν η γκομενα σε γουσταρει δεν θα σου ζητησει τιποτα αν δεν σε γουσταρει οσα και να της παρεις θα σε μαδισει και θα φυγει.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ο Ρόμα αρχίζει και ξεχνάει  :woldman:.  Δεν έχει κλείσει χρόνος από τότε που ξαναβρεθήκαμε. Εκτός αν εννοεί πριν 4 χρόνια που πήγαμε με κάτι μπαντίτους φίλους του στο μπόουλινγκ στη Γρηγοροπόλ (για θύμισέ του το, μάθε τι παίζει εκεί τώρα). Πάντως πιο μικρές και όμορφες θα βρείς στο Μπεντέρι (φοιτήτριες) και στη Ρίμπνιτσα στο Βορρά που Ουκρανοφέρνουν. Πάντως στο Μπεντέρι να πας αξίζει.
Για το νερό εγώ δεν έχω διαπιστώσει τίποτα (όχι ότι δίνω και ιδιαίτερη σημασία). Φυσικά και ο ήλιος είναι πιο δυνατός από το Λένινγκραντ, αλλά όχι σαν την Ελλάδα. Πάντως τα καλοκαίρι πεθυμώ την Ελλάδα γιατί ο συνδυασμός υγρασίας και ήλιου κάνει την κατάσταση ανυπόφορη.
Πότε θα σε βρώ σε ΣΚΥΠΕ ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακη στη Ριμπνιτσα πως θα της γνωρισεις?Θα πας στο χωραφι και θα τους πεις:Θες να σε βοηθισω να φυτεψεις πατατες.Απο'κει ολες ερχονται Τιρασπολ για δουλεια γιατι εκει δεν εχει τιποτα!Οσο για τον Ρομα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ.Μονος του μου ειπε οτι οι γκομενες εδω ειναι κακομαθημενες που σε συνδιασμο με το οτι ειναι πρωτογονες και δεν θελουν και πολλα για να ειναι ευτυχησμενες.Ειναι εντελως χωριατισες.Οι δε αντρες επειδη εχουνε λιγακι λατηνικο αιμα :jerking:λογο του οτι οι πολλοι εδω ειναι Μολδαβικης καταγωγης ας λενε οτι ειναι Ρωσσοι εχουνε τη  :jerking: της Μονογαμιας και του Ερωτομαλακισμου βρισκουνε μια γκομενα την ερωτευοντε και καθονται μαζι της σα  :jerking:Ετσι ειναι ολοι οι Λατινοι :jerking: η ντροπη της Ευρωπης ΕΡΩΤΟΜΑΛΑΚΕΣ οι περισσοτεροι Ιταλοι,Ισπανοι βρισκουνε μια Ξεσκισμενη την ερωτευοντε  και τους ξετιναζει!Αυτη τη  :jerking: να πηγαινουνε χερακι χερακι μονο οι Λατινοι Ερωτομαλακες το εχουνε :2funny:!Αντι να κοιταξουνε να βγαλουνε λεφτα κανουνε αυτες της μαλακιες.Δε λεω κ'εγω ειμαι Ερωτιλος αλλα ειμαι Παθητικα ερωτευμενος με ολες της γυναικες του κοσμου :2funny:Και οχι με μια.Στη Ρωσσια δεν ειναι ετσι δεν ειναι Ερωτομαλακες :jerking:!Της  :knockinb: και μετα της κλανουνε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γενικα εδω αν καποια γκομενα βρει καποιον να τη  :knockinb: και να πηγαινουνε χερακι χερακι στο παρκο καθεται μαζι του :rockon: :jerking:!Και ας ειναι εντελως αθλιος!Και ειναι ευτυχησμενες :jerking:Ειναι εντελως πρωτογονες!Μια κατασταση ζωοδης!Ουτε ρουχα τους ενδιαφερουν ουτε να φενονται ωραιες τιποτα εντελως ζωα!Να βρουνε ενα αρσενικο να πηγαινουν στο παρκο μαζι χερακι χερακι :jerking:!Μη μου πεις Μακη οτι δεν ειναι ετσι!:)Δες παραδηγμα την κορη της γυναικα σου.Βρηκε γκομενο και ειναι συνεχεια μαζι σαν ερωτευμενα περιστερακια και τα εχουνε παρατησει ολα!Ο Ρομα δεν πολυγουσταρει τετοιες καταστασεις θελει μονο να  :knockinb: και καλα κανει!Εχει εκτημισει πολυ που οτι γκομενες εχω που δεν της θελω του της δινω λεει οτι δεν εχω καθολου κομπλεξ οπως οι εδω  :jerking: που λενε η γκομενα μου και τρεχουν πισω απο το φουστανι τους :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μήτσο, λίγο πολύ έτσι είναι. Αλλά το κακομαθημένες και δεν θέλουν πολλά κάπου αντιφάσκει. Αυτό που θέλουν πιό πολύ από όλα είναι ασφάλεια. Ενα απλό σπιτάκι και τον άντρα τους . Τίποτα άλλο. Ούτε ρούχα, ούτε αμάξια, ούτε εκδρομές δεν τις ενδιαφέρουν.
Πάντως το να γαμηθούν ψάχνονται αβέρτα.
Μπεντέρι πήγες ?
Να πας . Το Π/Σ/Κ είναι καλή περίπτωση λόγω Πάσχα.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ετσι ειναι ολοι οι Λατινοι :jerking: η ντροπη της Ευρωπης ΕΡΩΤΟΜΑΛΑΚΕΣ οι περισσοτεροι Ιταλοι,Ισπανοι βρισκουνε μια Ξεσκισμενη την ερωτευοντε  και τους ξετιναζει!Αυτη τη  :jerking: να πηγαινουνε χερακι χερακι μονο οι Λατινοι Ερωτομαλακες το εχουνε :2funny:!Αντι να κοιταξουνε να βγαλουνε λεφτα κανουνε αυτες της μαλακιες.Δε λεω κ'εγω ειμαι Ερωτιλος αλλα ειμαι Παθητικα ερωτευμενος με ολες της γυναικες του κοσμου :2funny:Και οχι με μια.Στη Ρωσσια δεν ειναι ετσι δεν ειναι Ερωτομαλακες :jerking:!Της  :knockinb: και μετα της κλανουνε!
τυπε εισαι πολυυυυ  ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μακη στη Ριμπνιτσα πως θα της γνωρισεις?Θα πας στο χωραφι και θα τους πεις:Θες να σε βοηθισω να φυτεψεις πατατες.Απο'κει ολες ερχονται Τιρασπολ για δουλεια γιατι εκει δεν εχει τιποτα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"ειστε πολυυυ ωραιος τυπος κυριε μου!"
γυριζει?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Γενικα εδω αν καποια γκομενα βρει καποιον να τη  :knockinb: και να πηγαινουνε χερακι χερακι στο παρκο καθεται μαζι του :rockon: :jerking:!Και ας ειναι εντελως αθλιος!Και ειναι ευτυχησμενες :jerking:Ειναι εντελως πρωτογονες!Μια κατασταση ζωοδης!Ουτε ρουχα τους ενδιαφερουν ουτε να φενονται ωραιες τιποτα εντελως ζωα!Να βρουνε ενα αρσενικο να πηγαινουν στο παρκο μαζι χερακι χερακι :jerking:!Μη μου πεις Μακη οτι δεν ειναι ετσι!:)Δες παραδηγμα την κορη της γυναικα σου.Βρηκε γκομενο και ειναι συνεχεια μαζι σαν ερωτευμενα περιστερακια και τα εχουνε παρατησει ολα!Ο Ρομα δεν πολυγουσταρει τετοιες καταστασεις θελει μονο να  :knockinb: και καλα κανει!Εχει εκτημισει πολυ που οτι γκομενες εχω που δεν της θελω του της δινω λεει οτι δεν εχω καθολου κομπλεξ οπως οι εδω  :jerking: που λενε η γκομενα μου και τρεχουν πισω απο το φουστανι τους :2funny:
αγαπουληδες και εκει?? :think: :think: :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο, λίγο πολύ έτσι είναι. Αλλά το κακομαθημένες και δεν θέλουν πολλά κάπου αντιφάσκει. Αυτό που θέλουν πιό πολύ από όλα είναι ασφάλεια. Ενα απλό σπιτάκι και τον άντρα τους . Τίποτα άλλο. Ούτε ρούχα, ούτε αμάξια, ούτε εκδρομές δεν τις ενδιαφέρουν.
Πάντως το να γαμηθούν ψάχνονται αβέρτα.
Μπεντέρι πήγες ?
Να πας . Το Π/Σ/Κ είναι καλή περίπτωση λόγω Πάσχα.
Ναι Μακη ψαχνουν αβερτα αλλα για ΕΝΑΝ να της γαμαει!Αν τον βρουνε ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Και δεν τους νοιαζει αν αυτος ειναι ντυμενος σαν τα παιδια στην Ελλαδα τη δεκαετια του '50 ουτε αν καθονται στο παρκο και πινουνε μπυρα και πηγαινουνε με τη Μαρσουτκα.Και οι μονη τους ευχαριστηση ειναι να πανε στο παρκο την πρωτομαγια να κανουνε βολτα.Οπως ειπα και παραπανω ειναι φοβερα υπαναπτυκτες!Μια κατασταση ζωοδης!Αγια Πετρουπολη αν εχουνε γκομενο ψαχνουνε κατι καλητερο δεν ειναι ευτυχησμενες οτι εχουνε καποιον να της  :knockinb:!Αν και της περισσοτερες φορες προτιμανε να μεινουνε χωρις κανεναν παρα να εχουνε ενα αξεστο που να ντρεπονται να κυκλοφωρισουν μαζι του!Εδω δεν της νοιαζει!Ειναι ευτυχησμενες που εχουνε διπλα τους ενα αντρικελο!Το μονο θετικο εδω ειναι οτι δεν χαλαω καθολου λεφτα :)Γιατι και να θελεις δεν εχει πουθενα να πας για να χαλασεις!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι Μακη ψαχνουν αβερτα αλλα για ΕΝΑΝ να της γαμαει!Αν τον βρουνε ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Και δεν τους νοιαζει αν αυτος ειναι ντυμενος σαν τα παιδια στην Ελλαδα τη δεκαετια του '50 ουτε αν καθονται στο παρκο και πινουνε μπυρα και πηγαινουνε με τη Μαρσουτκα.Και οι μονη τους ευχαριστηση ειναι να πανε στο παρκο την πρωτομαγια να κανουνε βολτα.Οπως ειπα και παραπανω ειναι φοβερα υπαναπτυκτες!Μια κατασταση ζωοδης!Αγια Πετρουπολη αν εχουνε γκομενο ψαχνουνε κατι καλητερο δεν ειναι ευτυχησμενες οτι εχουνε καποιον να της  :knockinb:!Αν και της περισσοτερες φορες προτιμανε να μεινουνε χωρις κανεναν παρα να εχουνε ενα αξεστο που να ντρεπονται να κυκλοφωρισουν μαζι του!Εδω δεν της νοιαζει!Ειναι ευτυχησμενες που εχουνε διπλα τους ενα αντρικελο!Το μονο θετικο εδω ειναι οτι δεν χαλαω καθολου λεφτα :)Γιατι και να θελεις δεν εχει πουθενα να πας για να χαλασεις!

Δημητρακη συμφωνω σε  οσα λεσ αλλα δινεις τοσες πολλες  ειδικες  πληροφοριες που προβλεπω να γινεις αιτια να αρχισουν να ερχονται ολοι οι αγαμητοι και αφραγκοι αγαπουληδες απο Ελλαδα με σκοπο τον γαμο και το τζαμπα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.948
Πόντοι
3.656
Δημητρακη συμφωνω σε  οσα λεσ αλλα δινεις τοσες πολλες  ειδικες  πληροφοριες που προβλεπω να γινεις αιτια να αρχισουν να ερχονται ολοι οι αγαμητοι και αφραγκοι αγαπουληδες απο Ελλαδα με σκοπο τον γαμο και το τζαμπα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:think:
γεια σου αλλαν προεδρε(η αντιπροεδρε)
καλα το συμπερασμα αυτο πως τοβγαλες??? :think:
ο δημας29 λεει,το αναποδο
οτι ειναι ζωα,και δεν ψαχνονται,
αυτο ειναι οτι χειροτερο
τοχω συναντησει σε καποιες πολεις μικρες ουκρανια
πχ τερνοπολ..δεν υπαρχει σεντ ,αλλα οι ντεβουσκες δεν ψαχνονται,οποτε τι να λες,πρεπει να υπαρχει νοοτροπια,γαμιομαστε κ τα παιρνουμε,αλλιως,,τι να παριστανεις?τον κωνστανταρα??
,,,αν ισχυει οτι λεει ο δημας29,ποιος να παει τιρασπολ δηλ, κ χωρις ρωσσικα,
και να κανει τι?? :think:
να καθεται να παιζει τον παντρεμενο?? :think:να ξενιτευτει για μια γκομενα δηλ???και χωρις ρωσσικα.... :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΚΑΛΟ  ΠΑΣΧΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε - πιρφοροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• Min vrizte.jpg
    Min vrizte.jpg
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom