vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μήτσο, όπως θα αντελήφθης οι κοπέλες από οικονομική αδυναμία δεν πολυκυκλοφορούν σε κλαμπ κλπ. Η τουλάχιστον στα κεντρικά και ακριβά κλαμπ (Πλάσμα, Σέρυ, Φαραόν, Ποχλάδα κλπ). Μόνο Σ/Κ και υπό προϋποθέσεις. Στις γειτονιές όμως υπάρχουν ντίσκο και κλαμπ συνοικιακά που μαζεύουν αξιόλογα κομμάτια (πες στις παρέες σου να σε πάνε σε κάποιο από αυτά). Ειδικά στη Ζάπαντνα που μένεις πάρε ένα βράδυ την Ούλιτσα 2και κάτι Ιουλίου και θα ανακαλύψεις διάφορα κλαμπάκια που συχνάζει η πιτσιρικαρία που σε ενδιαφέρει. Καλό καμάκι γίνεταιο και στο πάρκο Παβιέντα και στο Βοτανικό (στο δρόμο για Μπάλκα δεξιά) που πηγαίνουν αγεληδόν μαθήτριες και φοιτήτριες. Δεν ξέρω αν λειτουργει τώρα, αλλα αν δείς ποταμόπλοιο στο Δνείσπερο να κάνει βολτες πάρτο (δες βέβαι πρώτα τι θα ανέβει).Τωρα σχετικα με τη Ντισκο Πλάσμα ειναι μια ντισκο για να πηγαινουνε οι ενηλικοι! Υπαρχει και η Βύλι εκει εχει γκομενιτσες πιτσιρικες μην περιμενετε τιποτα το φοβερο τιποτα θεες αλλα δεν ειναι μεγαλη και το μερος για να χορευουνε ειναι πολυ μικρο.Μπάλκα πηγαινω συχνα γιατι εχω 2 παρεες απο γκομενιτσες.Ισως και σημερα εκει παω λιγο αργοτερα.Σχετικα με το επιπεδο γκομεναρες δεν εχει εχει μουνια αν κυνηγισεις θα βρεις κατι να αλλα μην περιμενετε της μουναρες που εχει η Ουκρανια. Εδω ειναι ωραια για καποιον που θελει να ηρεμισει να νομισει οτι γυρισε 20 χρονια πισω και να μην χαλασει καθολου λεφτα.
Δεν ξέρω πως τα πήγατε με τον Ρόμα, αλλά αν τα πάτε καλά χρησιμοποίησε τον για ξεναγό.
Δυστυχώς δεν θα ανέβω γιατί θα κατέβει κάτω τον Ιούνη, αλλά αν πας Μπεντέρι πίσω από την αγορά έχει ένα πολύ καλό ιντερνετ καφέ με καλή σύνδεση. Μπες στο σκαϊπ να τα πούμε. Κυριακή και Δευτέρα πρωι θάμαι μέσα. .