Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γεια σου αλλαν προεδρε(η αντιπροεδρε)
καλα το συμπερασμα αυτο πως τοβγαλες??? :think:
ο δημας29 λεει,το αναποδο
οτι ειναι ζωα,και δεν ψαχνονται,,,,ποιος να παει κ χωρις ρωσσικα,αν ειναι ετσι που λεει ο δημας,και να κανει τι?? :think:
να καθεται να παιζει τον παντρεμενο?? :think:να ξενιτευτει για μια γκομενα δηλ???και χωρις ρωσσικα.... :think:

Για την καθε γκομενα εκει υπαρχει και ο καταληλος γαμπρος μην ανησυχης για τα ρωσικα  βρισκουν την ακρη οι καριολες ολες με σμαρτ φον και γουγκλε τρανσλατορ εχουν.....
αρκει να βρουν το υποψηφιο θυμα.

Δεν εχεις ιδεα (η μηπως εχεις και μας δουλευης??) τι πιρφοροι και αφραγκοι κυκλοφορουν . πολλες φορες αναγκαζομαι να υποστιριξω τον Δημητρακη και δεν το θελω αλλα εχει δικιο πολλες φορες..... ( οχι πάντα).

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.202
Πόντοι
3.656
Γενικα εδω αν καποια γκομενα βρει καποιον να τη  :knockinb: και να πηγαινουνε χερακι χερακι στο παρκο καθεται μαζι του :rockon: :jerking:!Και ας ειναι εντελως αθλιος!Και ειναι ευτυχησμενες :jerking:Ειναι εντελως πρωτογονες!Μια κατασταση ζωοδης!Ουτε ρουχα τους ενδιαφερουν ουτε να φενονται ωραιες τιποτα εντελως ζωα!Να βρουνε ενα αρσενικο να πηγαινουν στο παρκο μαζι χερακι χερακι :jerking:!Μη μου πεις Μακη οτι δεν ειναι ετσι!:)Δες παραδηγμα την κορη της γυναικα σου.Βρηκε γκομενο και ειναι συνεχεια μαζι σαν ερωτευμενα περιστερακια και τα εχουνε παρατησει ολα!Ο Ρομα δεν πολυγουσταρει τετοιες καταστασεις θελει μονο να  :knockinb: και καλα κανει!Εχει εκτημισει πολυ που οτι γκομενες εχω που δεν της θελω του της δινω λεει οτι δεν εχω καθολου κομπλεξ οπως οι εδω  :jerking: που λενε η γκομενα μου και τρεχουν πισω απο το φουστανι τους :2funny:
κλαφτα χαραλαμπε
εγω ξερω οτι σε μικρες πολεις δεν εχει λαγο για ξενους,ειναι δυσκολοες οι επαφες ,ντρεπονται κι οι γκομενες,,,,
πανω απο 400-500.000 πλυθησμο ,και με φοιτητριες βασικα μπορει να παιξει ξενος
σε πολεις τετοιες,μονο με τοπικες διασυνδεσεις,κ ρωσσικα μπορει καποιος να βρει ντεβουσκες
νομιζω ο ντημας29 τοκανε καθαρο,κι εγ ω ας μην εχω παει,το καταλαβαινω,,,ετσι ειναι παντου ,απο βουλγαρια εως κι ουκρανια,,,οι πολυ μικρες πολεις ειναι οφ,απλα ειναι φτηνα,αλλα δεν πας εκι για να βλεπεις λιμνες ποταμια κ ρωσικη τβ... :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη συμφωνω σε  οσα λεσ αλλα δινεις τοσες πολλες  ειδικες  πληροφοριες που προβλεπω να γινεις αιτια να αρχισουν να ερχονται ολοι οι αγαμητοι και αφραγκοι αγαπουληδες απο Ελλαδα με σκοπο τον γαμο και το τζαμπα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν εδω ερθει καποιος Πιρφορος και ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ θα εχει μια γκομενα.Λεω να μενει μονιμα γιατι πολλες γκομενες εδω μου λενε:Εσυ θα φυγεις και εγω τι θα κανω?Τους λεω οτι θα ξαναρθω τον Ιουνιο και οτι πηγαινω ερχομαι ασχολουμε λεω με εξαγωγες Κονιακ κλπ. οι Μολδαβικης εθνικοτητας ειναι ακομα πιο κακες.Σου λενε ηρθες και τι θελεις να  :knockinb: και να φυγεις?Θυμιζουνε λιγακι Ελεηνιδες στη συμπεριφορα.Εδω το 70%-80% θα ελεγα εχει εστω και καποια μικρη συγγενικη σχεση με Μολδαβους ενας παππους ή μια γιαγια τους ειναι σιγουρα Μολδαβη στην εθνικοτητα ας δηλωνουνε Ρωσσοι!Ακομα και αυτοι που δηλωνουν σλαβοι και εχουν Σλαβικα χαρακτηριστηκα ειναι Ουκρανοι καθαρα Ρωσσους δεν εχω συναντισει ακομα.Ισως και να υπαρχουν ελαχιστοι που επι Σοβιετικης Ενωσης να ηρθαν απο τη Ρωσσια και να μεινανε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ολοι εδω ειναι ερωτευμενοι :)οι γατες εγω...

Συνημμένα

• pmr13.jpg
    pmr13.jpg
    166,4 KB · Εμφανίσεις: 67
  • pmr21.jpg
    pmr21.jpg
    307,5 KB · Εμφανίσεις: 76

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....το κακο ειναι οτι πρεπει να τους λες οτι και καλα μενεις εδω ή οτι ερχεσαι συχνα.Ειναι τοσο  :jerking: που νομιζουν οτι μπορει να ερθει κανεις να μεινει μονιμα εδω περα :2funny:!Παντος και να μην βρειτε γκομενα υπαρχουν πολλες εναλακτικες λυσεις.Δεν θα μεινετε αγαμιτοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• pmr22.jpg
    pmr22.jpg
    273,1 KB · Εμφανίσεις: 59
  • pmr15.jpg
    pmr15.jpg
    177,7 KB · Εμφανίσεις: 64

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συνεχιζω της πληροφοριες σχετικα με την ΠΜΡ.Το πρωτο που πρεπει να εχετε βρει πριν πάτε ειναι ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ!Ξενοδοχεια άθλια 80 $ τη μερα!Εχει πολλα διαμερισματα απο 25-30 $ τη μερα.Ποσο τρελλο για τους μισθους τους και της τιμες της ΠΜΡ :headbang: :headbang: :headbang:Αν εχετε καλομαθει ΜΗΝ ΠΑΤΕ!Τα διαμερισματα εδω ειναι χάλια για τα Ελληνικα δεδομενα οι τιμες αν νοικιασετε διαμερισμα για πολυ καιρο αρχιζουν απο 60 $ το μηνα και φτανουν τα 150 $ ενα δυαρι στο κεντρο (συν τα κοινοχρηστα 15-30 $).Αν το θελετε για 1 μηνα υπολογιστε 80-200 $ συν τα κοινοχρηστα για ενα απλο σοβιετικο διαμερισμα.Πολυ καλητερο ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ολα περιπου ετσι ειναι στο Τιρασπολ.Ακομα και επισκεψη σε σπιτια σχετικα πλουσιων Τιρασπολιωτων που πηγα δεν ηταν τρομερα καλητερα.Βεβαια αν το σπιτι του Σμυρνωφ σιγουρα δεν θα εχει καμια σχεση μ'αυτα :2funny:! Αυτη εδω η μαλακια στη δευτερη φωτογραφια λεγεται Ντικόντερ χωρις αυτο θα μπορειτε να δειτε 3 ή 4 καναλια τηλεωρασης.Υπαρχουν πολλα πακετα απο 25 καναλια 3 $ το μηνα μεχρι 14 $ πανω απο 150.Εγω διαλεξα το πακετο με 7,5$ κοντα 100 καναλια...

Συνημμένα

• pmr4.jpg
    pmr4.jpg
    167,8 KB · Εμφανίσεις: 83
  • pmr5.jpg
    pmr5.jpg
    138,2 KB · Εμφανίσεις: 68

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....Τωρα σχετικα με της τραπεζες.Τα νομισματα που αλλαζουν τα ανταλακτηρια στην ΠΜΡ ειναι τα εξης 1. $ Η.Π.Α (Το προτιμανε παντου και στις συναλαγες τους μετρανε της τιμες σε $) το αγωραζουν προς 11,1 ρουβλια ΠΜΡ 2. Ρωσσικα Ρουβλια τα αγωραζουν προς 0,345 το 1 ρουβλι 3. ΕΥΡΩ προς 14,4  4. Λε'ι' Μολδαβιας το αγωραζουν προς 0,92 ρουβλια (αν θυμαμαι καλα) και Γιαπωνεζικα Γιεν τα οποια δεν εχω δει ποτέ πως ειναι και δεν προσεξα την εισοτημια.Καλη τραπεζα ειναι η Αγκροπρομ Μπανκ με 7 $ μπορειτε να παρετε καρτα που συνδεετε με το Λογαριασμο και μπορειτε να κανετε αγορες στα Σουπερ Μαρκετ Σερίφ με εκπτωση 3%.Επισης μπορειται να πληρωσετε στις Πιτσαριες Andy's Pizza .Αν πατε για καιρο καλο ειναι να παρετε μια τετοια καρτα 7 $ η καρτα και 0,49 $ το μηνα.Οταν ομως φυγεται αν δεν σκοπευεται να γυρισετε πισω για πανω απο 1 χρονο καλο ειναι να τη δωσετε πισω στην τραπεζα (κανετε αιτηση και την επιστρεφετε) αν δεν το κανετε καθε μηνα θα χρεωνεστε 0,49 $ ακομα και αν δεν εχει λεφτα ο λογαριασμος.......

Συνημμένα

• raduga1.jpg
    raduga1.jpg
    49,6 KB · Εμφανίσεις: 59
  • raduga2.jpg
    raduga2.jpg
    50 KB · Εμφανίσεις: 58

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.......Τωρα σχετικα με το συναλαγμα αν θελετε να καταθεσετε λεφτα στο λογαριασμο και δεν ειστε μονιμος κατοικος εκει θα πρεπει να εχετε δηλωσει τα λεφτα στο τελωνειο στα συνορα της ΠΜΡ οσα δηλωσετε τοσα μπορειτε να καταθεσετε.Αν θελετε να καταθεσετε Ρουβλια ΠΜΡ δεν χρειαζεται τιποτα κανενα χαρτι.Πατε και τα καταθετεται.Για τα κινητα σας εχω γραψει θα πρεπει να παρετε ενα τηλεφωνο CDMI απο 20$ το κακο ειναι οτι αυτα τα τηλεφωνα δεν μπορουν να στειλουν και να λαβουν μυνηματα απο κινητα εκτος του δυκτιου τους.Στο κεντρο εχει ενα καταστημα (νομιζω στην οδο Ленина σε ενα μικρο παζαρι που πουλανε λουλουδια) που εμπορευεται Μολδαβικες Σιμ καρτες Orange (η Orange πιανει καλητερα στην ΠΜΡ).Οι Μολδαβικες σιμ καρτες δεν πιανουν πολυ καλα και σε πολλα σημεια δεν εχουνε σημα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και το νεο μου βιντεακι με θεμα την ΠΜΡ [youtube=425,350]PUPPKjTdQpc[/youtube] συντομα θα βαλω υποτιτλους και θα ακολουθισει και το δευτερο μερος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νατο και με Υποτιτλους [youtube=425,350]wqKNUYROgtg&feature=youtu.be[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει και τα καλα της η κριση.Δεν εχετε φραγκο εσεις οι Πιρφοροι να πατε εξωτερικο και την βγαζετε Ελλαδα :2funny:!Ελπιζω να χρεωκοπισεις εντελως το συντομοτερο :2funny:Το τυπογραφειο ειναι το πρωτο που χτυπαει η κριση.Αν και βρωμιαρης και μουτζουρης εισαι σαν αστεγος μοιαζεις οποτε δεν θα εχεις και μεγαλη διαφορα αν χρεωκοπισεις τελειως :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να και το νεο μου βιντεακι με θεμα την ΠΜΡ [youtube=425,350]PUPPKjTdQpc[/youtube] συντομα θα βαλω υποτιτλους και θα ακολουθισει και το δευτερο μερος
Δημητρακης ο αρχηγος :rockon: :rockon:,πες στους υποψηφιους πορνομεταναστες ολα τα μυστικα,η αγαμια βαρεσε κοκκινο :zfuck:,οι πατσαβουροελλεεινιδες μας εχουν ταραξει στο κλασσιμο :helpplea:,οσο και να πιρφορισουμε δεν καθεται τιποτα :S

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί αν κλείσει τα μάτια του ο κος Σεραφείμ ούτε μαντήλι να κλάψεις δεν θα χεις κακομοίρη μου.
Τώρα σου δίνει και κανα φράγκο να ανεβαίνεις Αγία Πετρούπολη που και που.

Επισκέπτης
Εχει και τα καλα της η κριση.Δεν εχετε φραγκο εσεις οι Πιρφοροι να πατε εξωτερικο και την βγαζετε Ελλαδα :2funny:!Ελπιζω να χρεωκοπισεις εντελως το συντομοτερο :2funny:Το τυπογραφειο ειναι το πρωτο που χτυπαει η κριση.Αν και βρωμιαρης και μουτζουρης εισαι σαν αστεγος μοιαζεις οποτε δεν θα εχεις και μεγαλη διαφορα αν χρεωκοπισεις τελειως :2funny:
Βλεπεις οτι εγω δεν ασχολουμε με την παρτυ σου
εδω και 50 ποστ αναφερεσε σε μενα
α) δεν εχω τυπογραφειο, εμπορευομαι εκτυπωτικα μηχανηματα σε ολο τον κοσμο
β)δεν εχω κλωνους
γ) στειλε πμ στον αλλανταλον να σου πει αν ειμαι αφραγκος ή οχι
Κανε δουλεια σου και αγνοησε με οπως σε αγνοω εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom