Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδη εισαι 45αρης.Οσο για το εμφανησιμος της ιδιες :jerking: ελεγε ο Χριστος Λαζαρου και ο Shinoharas αυτος ελεγε τα ιδια οτι ειναι αμφανησιμος  :2funny: ψηλος κλπ. :2funny:Το αποτελεσμα το ειδες οταν εβαλε της φωτογραφιες του :2funny:ηταν μια φρικη απορω γιατι δεν αυτοκτονει αυτος ο ανθρωπος?ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑ'Ι'ΚΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟ ή ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΛΑ'Ι'ΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ορειβατικα μποτακια,φουσκωτο μπουφαν κλπ.)οσο για τη δουλεια που εκανες στην Ελλαδα ή ΗΣΟΥΝΑ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ο ολος τροπος γραφης σου μου θυμιζει Ταξιτζη ή μη βαρια χειρονακτικο Π.Χ. οπως ο Μολδολαγνος που δουλευε στα Goodys (δεν νομιζω παντος οτι ησουν μαστορας ή μουτζουρης σαν τον Shinohara).Οταν μας λες οτι  :knockinb: δεν μας λες τον τροπο που βγαζεις γκομενες? :think:Πως της βγαζεις στου Μολδολαγνου το μαγαζι παιζοντας τάβλι?Το επιπεδο σας το βλεπουν ολοι.Εγω ειδες τι ΠΤΥΧΕΙΟ ΕΧΩ και αν ειδες της φωτογραφιες μου μοιαζω το πολυ 30 ετων αυτο το λενε ολοι οσοι με εχουνε δει.Και οπως και να'με ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ στις ντισκο και γενικα ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.Εσενα στο Κισινιωφ ποιος σε ξερει? :2funny:Δε νομιζω οτι ειναι ευκολο για ενα 45χρονο που ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ  :knockinb: 18ΧΡΟΝΑ.Εκτος αν τους δινεις και 'συ 100 Ευρω την ωρα οπως και τα παιδια απο το σα'ι'τ που ηρθανε :think:.Οπως και ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΝΟ οπως 1.ΤΟΝ ΠΙΡΦΟΡΟ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ τοτε πολλοι λεγαν:Ο Πιρφορος ειναι σαγινευτικος ανδρας και ριχνει της γυναικες.Εγω ελεγα οτι δεν τον πλησιαζει γυναικα!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!Ειπα για τον Πιτσιλιστη οτι  ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ρωσσια,Ουκρανια.ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΙΝΕ.Ο Πιτσιλιστης εσκισε και ας ειναι 160 υψος!Οι  :jerking: ελεγαν αν δεν εισαι 180 γκομενες δεν βγαζεις και αλλες  :jerking:ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ Ο ΠΙΤΣΙ 160 υψος ΟΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΓΑΝΕ!Ειχα πει για τον ΡΕΝΤΠΕ'Ι'ΝΖ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑ'Ι'ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ αφου για να  :knockinb: πηγαινει στα χωρια της Μολδαβιας.
Πως το ξέρεις οτι οι ιταλοί δεν το ξέρουν αυτο το μέρος αφου εσύ δεν έχεις πάει ποτέ σου εκεί? :grin:
σου το είπε καποιος(ο στέφανος μήπως) :2funny: η απλά το ξέρεις και αυτο οπως τα ξέρεις όλα φυσικά?  :2funny:
Οι Ιταλοι οπως εχω γραψει επανελημενα ειναι ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΧΕΣΤΕΣ φοβουντε ακομα και τη σκια τους!Π.Χ. στο Νοβγκοροντ θελανε να φτιαξουν ενα εργοστασιο που θα εφτιαχνε καλτσον (ακομα το φτιαχνουν)ειχανε φερει 3ης Ιταλους 40-45 ετων περιπου μαλλον για κατι σχετικο με το εργοστασιο Ντισκο πηγαιναν και δεν τολμαγαν να μιλησουν σε γκομενα!καθοντουσαν μονοι τους πηγαινανε μονο ολοι μαζι.Και μιλαμε για Νοβγκοροντ οχι για μη αναγνωρισμενες δημοκρατιες.Εκει θα χεζονται να πανε :2funny:Τωρα γιατι φερονται ετσι ασχημα σε μερικα μερη?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!Οπου ειναι πολλοι δεν κωλονουνε αν ομως ειναι 2-3 ακομα και ντισκο να πηγαιναν ηταν πολυ μαζεμενοι.Μου φενεται πρακτικα αδυνατον να ξεκινησουν με αμαξια Ιταλοι να πανε ΠΜΡ αυτοι ακομα και στο Κισινιωφ θα πηγαινουνε σε ΜΙΑ ΝΤΙΣΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ και θα κινουντε μονο στο κεντρο για να μην τους κλεψουνε.Ακομα και ο Μολδολαγνος που ειναι χρονια Μολδαβια δεν φοβηθηκε να παει ΠΜΡ εσυ μας ειπες οτι πρωτη φορα πηγε το 2010!Ποσο μαλλον Ιταλοι που ειναι  :shit:.Ο Υαντις ειπε Μολδαβοι γαμπροι με Τζιπ.Αφου μας λετε οτι ειναι τοσο ευκολο το μουνι στο Κισινιωφ ΚΑΙ  :knockinb:ΑΚΟΜΑ Κ'ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ 18ΧΡΟΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΔΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠ ΝΑ  :knockinb: ΟΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΩΦ? γιατι οι Μολδαβοι γαμπροι με τα Τζιπ πηγανε Τιρασπολ για να  :knockinb:?Πως και πηγαν εκει οι Μολδαβοι?Αφου πριν απο 20 χρονια σφαζοντουσαν και ειχανε πολεμο?Οι ντοπιοι θα τους περιμεναν με λουλουδια?Ολο ασχετα πραγματα γραφετε εδω μεσα.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τσαρε σου πα φετος δεν σεγαμο με τιποτα!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   εχτες το βραδυ βρηκα δυο καινουργια κλαμπ στο κισηινεου ασ ειναι καλα τα κοπροσκηλα!!!!  το ενα ειναι το τεζλα ορεο χαρουμενο μαγαζι με φουλ πιτσιρικια  :tits2: :tits2: :tits2: και το αλλο ειναι το πιανο μπαρ απενατι απο το φασηιον καμενο μαγαζι για ξενιχτιδες
αλλα διστιχος  μαγκες οπος μου τα εξιγισαν  τα κλαμπ τα εχουν βαρεθει!!!! σαουνες εστιατορια και ταξιδακια στο εξοτερικο για ολα τα βαλαντια απο την διπλανι ουκρανια μεχρι το ντουμπαι ειναι τα μορα για να κινιθεις στο κισινεου χορις πολα πολα θελης απο 200 και πανο ευρα την μερα!! φαι σπιτι διασκεδασι και αν δεν εισε δικτιομενος με γλοσα κτλ θα γαμισεις καμια πατσαβουροπιτσιρικα β εθνικη ΣΤΑΝΤΑΡ!!!!!! εγο οτι γραφο ειναι!!! δεν το πεζο!!! αλοστε τοσα χρονια παντα επαλιθευομε !!!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οσο για τιρασπολ γαμιτηικε ο διας εχουν εγκατασταθει μονιμα τουλαχιστον 10 ιταλοι 50 φευγα και καθε πσκ ερχοντε και αλοι γαμπροι απο ιταλια σε αυτους μαζι με τους μολδαβους με τα τσιπ που παντου βλεπεις και στο τιρασπολ και στο μπεντερι!!! και δεν αφινουν ντεβουσκα για ντεβουσκα σε ξερο κλαδι !!! επισις οι τιμες ανεβηκαν και εκει στα καλα μερη!!  υπαρχει ακομα φαι στα χορια που αραζει ο χοντρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που πρεπει να χει να παει απο τοτε που ο ρεντ γαμουσε χορις χαπια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: οπου τον δει κανεις να σφιριξει!!!!!!!  τελος το ονειρο !! για αφρικι ειμαστε !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ξενος ισον θιμα !! πλερονεις ακριβα και σε γαμανε τα μορα!!! ολα τα αλλα ειναι τριχες ! οπιος δεν ειναι ο μπραντ πιτ πλιρονει φικια για μεταξοτες κορδελες!!!! τουλαχιστον μας εμεινε η βοτκα !!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: διναμη

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 parte και ενε κλαμπ που ο χοντρομακις ουτε ξερη που ειναι!!!! γερονταμαντα βλεπεις εχει μινει με τον τσαρο στην εποχη του σταλιν!!!! :2funny: :2funny: :2funny: τελος βουλγαρια ρουμανια μολδαβια πλεον πληρονει ς φικια για μεταξοτες κορδελες τα καλα μορα ειναι καφβαντζαρισμενα απο τους ντοπιους που πληρονουν χοντρα και αυτοι πλεον!!! τα αλλα που εχουν λευτα ειναι ταξιδακια και ευροπες και οτι εχει μινει το εχει περασει ο 6ος αραβοτουρκοιταλικος στολος αρχιδια μεντολες και σπαστεμου τα αρχιδια ενα πραγμα!! οι ντοπιοι ελλινες τα χονουν και γλιφουν κανα κοκαλακι που και που!!! και θιμουνται παλια μεγαλια!!!! η ουκρανια οχι στα τουριστικα μερη εχει ακομα λιγο καλο μουνι αλλα θελλη τρεξιμο χιλιομετρα και λευτα!!! σας τα λεο οπος ακριβος ειναι!!!! με λιπησε βαθεια οτι επεσε και η νυχτα !!! αλλα μπορει να ειναι παροδικο το φενομενο ειδομεν μεχρι το καλοκαιρη !!!!!  τασε ολα τα μαρτηρας !!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: ασε να τον γαμισο τον πουστη  :2funny: :2funny: :2funny: υ.γ και λιγα οικονομικα στοιχια ο μισος κοσμος απο το τιρασπολ δουλευει και σπουδαζει στο κισηινεου εδω και 10 χρονια οι μολδαβοι με τους τιρασπολιοτες μια χαρα λαθρεμποριο κανουν πολλα τα ρουβλια!!! ασ μιν επεκταθο και εκθεσο παλι τους καμενουυς λακαμαδες εδο μεσα!!!!!  αντε παο για ξιδια οπα φσσσιττττττ δεν θα πεθανουμε ποτε καργιολι νεκροθαυτη!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ωπα, σιγά μη δεν το ξέρουμε. Η ντίσκο του Ρασίγια είναι.
Τώρα κατάλαβα που είδες τους Ιταλούς στο Τιράσπολ.
Όλοι οι τουρίστες εκεί πάνε και τα ακουμπάνε.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ελεος ρε Δημητρη τι ειναι αυτα που λες ???? Αλλα πραγματα βλεπουν οι γυναικες σε εναν αντρα και οχι το υψος, το 1,60 ειναι σε μερικες αποδεκτο το 1,90 σε ολες αποδεκτο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Δηλαδη εισαι 45αρης.Οσο για το εμφανησιμος της ιδιες :jerking: ελεγε ο Χριστος Λαζαρου και ο Shinoharas αυτος ελεγε τα ιδια οτι ειναι αμφανησιμος  :2funny: ψηλος κλπ. :2funny:Το αποτελεσμα το ειδες οταν εβαλε της φωτογραφιες του :2funny:ηταν μια φρικη απορω γιατι δεν αυτοκτονει αυτος ο ανθρωπος?ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑ'Ι'ΚΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟ ή ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΛΑ'Ι'ΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ορειβατικα μποτακια,φουσκωτο μπουφαν κλπ.)οσο για τη δουλεια που εκανες στην Ελλαδα ή ΗΣΟΥΝΑ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ο ολος τροπος γραφης σου μου θυμιζει Ταξιτζη ή μη βαρια χειρονακτικο Π.Χ. οπως ο Μολδολαγνος που δουλευε στα Goodys (δεν νομιζω παντος οτι ησουν μαστορας ή μουτζουρης σαν τον Shinohara).Οταν μας λες οτι  :knockinb: δεν μας λες τον τροπο που βγαζεις γκομενες? :think:Πως της βγαζεις στου Μολδολαγνου το μαγαζι παιζοντας τάβλι?Το επιπεδο σας το βλεπουν ολοι.Εγω ειδες τι ΠΤΥΧΕΙΟ ΕΧΩ και αν ειδες της φωτογραφιες μου μοιαζω το πολυ 30 ετων αυτο το λενε ολοι οσοι με εχουνε δει.Και οπως και να'με ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ στις ντισκο και γενικα ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.Εσενα στο Κισινιωφ ποιος σε ξερει? :2funny:Δε νομιζω οτι ειναι ευκολο για ενα 45χρονο που ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ  :knockinb: 18ΧΡΟΝΑ.Εκτος αν τους δινεις και 'συ 100 Ευρω την ωρα οπως και τα παιδια απο το σα'ι'τ που ηρθανε :think:.Οπως και ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΝΟ οπως 1.ΤΟΝ ΠΙΡΦΟΡΟ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ τοτε πολλοι λεγαν:Ο Πιρφορος ειναι σαγινευτικος ανδρας και ριχνει της γυναικες.Εγω ελεγα οτι δεν τον πλησιαζει γυναικα!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!Ειπα για τον Πιτσιλιστη οτι  ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ρωσσια,Ουκρανια.ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΙΝΕ.Ο Πιτσιλιστης εσκισε και ας ειναι 160 υψος!Οι  :jerking: ελεγαν αν δεν εισαι 180 γκομενες δεν βγαζεις και αλλες  :jerking:ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ Ο ΠΙΤΣΙ 160 υψος ΟΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΓΑΝΕ!Ειχα πει για τον ΡΕΝΤΠΕ'Ι'ΝΖ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑ'Ι'ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ αφου για να  :knockinb: πηγαινει στα χωρια της Μολδαβιας.
45 οτι είμαι το έχω γράψει πολλες φορές εσυ δεν βλέπεις τι γράφουν οι άλλοι παρά μόνο επαναλαμβάνεις τα ιδια και τα ιδια για πιρφορο,πιτσι,ρεντ κτλ  :jerking:
Για αυτο που είπες τη μιά οτι είναι καλό να είσαι μόνιμος κάτοικος στο Κισινάου και την άλλη ότι είναι μειονέκτημα δεν απάντησες,μόκο έκανες ως συνήθως οταν δεν σε συμφέρει.Eνταξει μπορεί και να κατάλαβες την μπούρδα που είπες. :grin:
Εσυ είσαι 38 και μοιαζεις μια τριετία μεγαλύτερος οσο και αν πιστεύεις το ακριβώς αντίθετο,στο είπα οτι δεν σε βοηθάει το σουλούπι σου και γενικά βγάζεις μια κακομοιριά θα έλεγα απο αυτο που βλέπω στις φωτο σου.Eμένα δεν με κάνεις για πάνω απο 42 οπότε φαινομενικά δεν υπάρχει μεταξύ μας μεγάλη διαφορά.Δεν εγραψα ποτέ οτι γαμάω 18αρια(εσυ τα γράφεις αυτα και οτι σε κυνηγάνε οι γκόμενες στη ντισκο) :2funny:  λέω ότι πηδάω χωρίς λεφτά και και η μικρότερη που έχω πάρει ηταν 21 και η μεγαλύτερη νομίζω ηταν 27.
Το να με ρωτάς συνέχεια και συνέχεια πως γίνεται αυτό με βάζει σε υποψίες οτι η δεν ξέρεις τίποτα απο γυναίκες(αυτο δεν το πιστεύω) η οτι τα έχεις κάνει σαλάτα όλα μεσα στο μυαλό σου επειδή όλη την μέρα σκέφτεσαι το μουνί(έχω εναν τέτοιο φιλο στην Ελλάδα με την δικιά σου αλλόκοτη συμπεριφορά).Εγω είμαι πιο κουλ και φέρομαι παντα άνετα με τις γυναίκες,για τη Μολδαβία μιλάμε οχι για την Αμερικη. :grin: Μεσίτης είμαι,το είχα ξανγράψει και αυτό παλαιότερα.
Γνώσεις πολλές και βαθιές δεν έχεις,πασαλείματα απο εδω και απο εκεί μαζεύεις τα αποστηθίζεις και τα λες για να κάνεις τον έξυπνο και να κρύψεις τα κόμπλεξ που έχεις και μάλλον έχεις αρκετά.
Ομορφάντρα,πάρε και μια άλλη φωτο δικιά μου απο τη Μυκονο που ειχα πεταχτεί το καλοκαίρι για μια βδομάδα...ξέρεις για να σου κλείσω το naked show που θα έκανες στη βιλα του Γαβαλά(δεν είχε παει στη φυλακη ακόμη)  :2funny:

Συνημμένα

• 582595_472230862801131_1365254051_n.jpg
    582595_472230862801131_1365254051_n.jpg
    87,7 KB · Εμφανίσεις: 29

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
ωραιος ο Τασος λεβεντης

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
@@@@ντιμας λες πολλα σωστα,αλλα τελευταια ταχεις κανει μανταρα,,,
που ξερεις ρε συ οτι ειναι ταξιτζης ο ανθρωπος? :grin: :grin: :grin:
επισης απο εμφανιση ειναι ανω του μετριου,και βουλγαρια βρισκει οποια θελει,αν εχει καποια ανεση στοιχειωδη,που απ οσον λεει εχει,τωρα μολδαβια ακομα πιο πολυ νομιζω θαναι γι αυτον πιο ευκολο,,,
τα αλλα οτι φοραει οριβατικα μποτακια κι αντιανεμικο που τα βρισκεις κ τα λες? :grin: :grin: :grin:
τεσπα,θα συμφωνησω μαζι σου οτι οι ιταλοι ειναι χεστες κ πανε τρεις τρεις,κι απο γκομενες,οτι πιο τελιομενο
,,,γι αυτο και στην  βουλγαρια ελαχιστους ειχε,και δικαιολογημενα,ειναι αγριοι οι βουλγαροι κ πλακονοντε για πλακα,,,ε αλανταλον? ;)συμφωνεις?

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ωπα, σιγά μη δεν το ξέρουμε. Η ντίσκο του Ρασίγια είναι.
Τώρα κατάλαβα που είδες τους Ιταλούς στο Τιράσπολ.
Όλοι οι τουρίστες εκεί πάνε και τα ακουμπάνε.
ποιοι τουριστες κε μακουλις?? :think: :think: :think:
ολοι στο βιντεο ειναι πιτσιρικια κατω των 20,μπορει κ κατω των 18,,τηνεητζερς ξεκαθαρα ρωσοι φαινοντε,πιτσιρικαδα,οπως πχ,στην παλια γιαλτα στην σοφια ,που ηλικιες ηταν απο 15 εως 18-19 χρονων οι αντρες οι μομιτσες-γκομενες ακομα πιο μικρες,,ασε που τι κλαμπ,,μια μπαρα μες στη μεση κι αυτο ειναι ολο,σαν συνικακη καφετερια στην καλαμαρια,, :grin:
αστα τα κλαμπ,,εχεςι καιρο γι αυτα αργοτερα.. :rockon: :rockon: :rockon:

υγ ο ρασιγια πιος ειναι?ετσι να μαθαινουμε κι ιστορια

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Ελεος ρε Δημητρη τι ειναι αυτα που λες ???? Αλλα πραγματα βλεπουν οι γυναικες σε εναν αντρα και οχι το υψος, το 1,60 ειναι σε μερικες αποδεκτο το 1,90 σε ολες αποδεκτο
το 1,60  σε αντρα,ειναι αποδεκτο απο  καλη γκομενα νεαρη η πιο μεγαλη ,αν μοιαζεις του αβραμοβιτς,,οχι στα μουτρα,,στις καταθεσεις,, :)
καλα δεν ειναι και 1,60 ο ντημας, :Sτον φαγατε με την ζηλεια σας.. :S
εμενα μου φαινετε στις φωτογραφιες γυρω στο 1,75-1,78μ,δεν ειναι κοντος,,απο μαλλι χανει λιγο,αλλα αυτο στην ρωσσια δεν εχει κ πολυ σημασια νομιζω.. ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
το 1,60  σε αντρα,ειναι αποδεκτο απο  καλη γκομενα νεαρη η πιο μεγαλη ,αν μοιαζεις του αβραμοβιτς,,οχι στα μουτρα,,στις καταθεσεις,, :)
καλα δεν ειναι και 1,60 ο ντημας, :Sτον φαγατε με την ζηλεια σας.. :S
εμενα μου φαινετε στις φωτογραφιες γυρω στο 1,75-1,78μ,δεν ειναι κοντος,,απο μαλλι χανει λιγο,αλλα αυτο στην ρωσσια δεν εχει κ πολυ σημασια νομιζω.. ;)
Δεν αναφερομαι στον Δημητρακη αλλα σε αυτα που λεει για τον φιλο του που ειναι 1,60 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
45 οτι είμαι το έχω γράψει πολλες φορές εσυ δεν βλέπεις τι γράφουν οι άλλοι παρά μόνο επαναλαμβάνεις τα ιδια και τα ιδια για πιρφορο,πιτσι,ρεντ κτλ  :jerking:
Για αυτο που είπες τη μιά οτι είναι καλό να είσαι μόνιμος κάτοικος στο Κισινάου και την άλλη ότι είναι μειονέκτημα δεν απάντησες,μόκο έκανες ως συνήθως οταν δεν σε συμφέρει.Eνταξει μπορεί και να κατάλαβες την μπούρδα που είπες. :grin:
Εσυ είσαι 38 και μοιαζεις μια τριετία μεγαλύτερος οσο και αν πιστεύεις το ακριβώς αντίθετο,στο είπα οτι δεν σε βοηθάει το σουλούπι σου και γενικά βγάζεις μια κακομοιριά θα έλεγα απο αυτο που βλέπω στις φωτο σου.Eμένα δεν με κάνεις για πάνω απο 42 οπότε φαινομενικά δεν υπάρχει μεταξύ μας μεγάλη διαφορά.Δεν εγραψα ποτέ οτι γαμάω 18αρια(εσυ τα γράφεις αυτα και οτι σε κυνηγάνε οι γκόμενες στη ντισκο) :2funny:  λέω ότι πηδάω χωρίς λεφτά και και η μικρότερη που έχω πάρει ηταν 21 και η μεγαλύτερη νομίζω ηταν 27.
Το να με ρωτάς συνέχεια και συνέχεια πως γίνεται αυτό με βάζει σε υποψίες οτι η δεν ξέρεις τίποτα απο γυναίκες(αυτο δεν το πιστεύω) η οτι τα έχεις κάνει σαλάτα όλα μεσα στο μυαλό σου επειδή όλη την μέρα σκέφτεσαι το μουνί(έχω εναν τέτοιο φιλο στην Ελλάδα με την δικιά σου αλλόκοτη συμπεριφορά).Εγω είμαι πιο κουλ και φέρομαι παντα άνετα με τις γυναίκες,για τη Μολδαβία μιλάμε οχι για την Αμερικη. :grin: Μεσίτης είμαι,το είχα ξανγράψει και αυτό παλαιότερα.
Γνώσεις πολλές και βαθιές δεν έχεις,πασαλείματα απο εδω και απο εκεί μαζεύεις τα αποστηθίζεις και τα λες για να κάνεις τον έξυπνο και να κρύψεις τα κόμπλεξ που έχεις και μάλλον έχεις αρκετά.
Ομορφάντρα,πάρε και μια άλλη φωτο δικιά μου απο τη Μυκονο που ειχα πεταχτεί το καλοκαίρι για μια βδομάδα...ξέρεις για να σου κλείσω το naked show που θα έκανες στη βιλα του Γαβαλά(δεν είχε παει στη φυλακη ακόμη)  :2funny:
Αν κατσουμε διπλα διπλα θα μοιαζω μια δεκαετια νεοτερος εγω δεν εχω καμια ρυτιδα!Ακομα και ο Ρεντ οταν ειχαμε συναντιθει με κοιταγε και με ρωταγε ποσο χρονων ειμαι και δεν εχω ουτε μια ρυτιδα!Εσενα σου φενεται η ηλικια.Ενας απλος 40αρης Ελληνας ή Τουρκος ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟ.Ντυσιμο οτι πιο απλο!Οπως ντυνονται ΟΛΟΙ!ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΡΝΑΣ ΑΠΑΡΑΤΗΡΙΤΟΣ!Ασε που μοιαζεις λιγο με τον ανθρωπο Πιρφορο :2funny:Το ποσο μοιαζω το ξερουν ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ!Πανω απο 30 δεν με κανει κανενας.Εγω εχω προσπαθισει να αναλυσω γιατι με γουσταρουν οι γυναικες.Εσυ που λες οτι  :knockinb: πες μας το μυστικο της επυτηχιας σου? :2funny:Εγω σαου κανω αυτη την ερωτιση γιατι απλος βλεπω οτι δεν εισαι τιποτα το ιδιεταιρο.Οπως και για την ανωτατη εκπαιδευση που σε ρωταω αν εχεις? :2funny:Απλος αλλαζεις θεμα.Οσο γ'αυτο που ειπα ΤΑΞΙΤΖΗΣ πρεπει να επεσα μεσα μοιαζει πολυ το στυλ σου με Ελληνα Ταξιτζη!Ππαρε 2 φωτο που εχω ξαναβαλει.Αν και δυστηχως δεν εχω φωτογενεια ρυτιδες εκφραστικες δεν εχω απλως ειναι που κανω σαν χαμογελο και βγαινω ετσι.

Συνημμένα

• rosi1.jpg
    rosi1.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • OLYMPUS 260.jpg
    OLYMPUS 260.jpg
    233,9 KB · Εμφανίσεις: 60

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τωρα αν οι διμετρες ρωσιδες γυρνανε και κοιταζουν τους αντρες που ειναι 1,60 ειναι προφανες οτι δεν εχουν ξαναδει πυγμαίους  :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Δεν αναφερομαι στον Δημητρακη αλλα σε αυτα που λεει για τον φιλο του που ειναι 1,60 
kataλαβα τοξαναδιαβασα,,οσο κ να θελω να πιστεψω τον δημητρη,καμμια κοντουλα ασημαντη θα βρηκε αυτος που λεει,,δεν γινοντε αυτα βουλγαρια,θα γινοντε αγ πετρουπολη?
μπορει μολδαβια ναταν καπιο κοριτσακι μικρο,κοντουλι,ισως κι ομορφουλικο,αλλα γενικως,ασηματο,σαν γυναικα,
που ειχε καψουρα να παει με κανα ξενο,
αλλα γκομενα καλη αποκλιετε,κατα την ταπιννη μου γνωμη,,εσυ τι λες?

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αν κατσουμε διπλα διπλα θα μοιαζω μια δεκαετια νεοτερος εγω δεν εχω καμια ρυτιδα!Ακομα και ο Ρεντ οταν ειχαμε συναντιθει με κοιταγε και με ρωταγε ποσο χρονων ειμαι και δεν εχω ουτε μια ρυτιδα!Εσενα σου φενεται η ηλικια.Ενας απλος 40αρης Ελληνας ή Τουρκος ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟ.Ντυσιμο οτι πιο απλο!Οπως ντυνονται ΟΛΟΙ!ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΡΝΑΣ ΑΠΑΡΑΤΗΡΙΤΟΣ!Ασε που μοιαζεις λιγο με τον ανθρωπο Πιρφορο :2funny:Το ποσο μοιαζω το ξερουν ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ!Πανω απο 30 δεν με κανει κανενας.Εγω εχω προσπαθισει να αναλυσω γιατι με γουσταρουν οι γυναικες.Εσυ που λες οτι  :knockinb: πες μας το μυστικο της επυτηχιας σου? :2funny:Εγω σαου κανω αυτη την ερωτιση γιατι απλος βλεπω οτι δεν εισαι τιποτα το ιδιεταιρο.Οπως και για την ανωτατη εκπαιδευση που σε ρωταω αν εχεις? :2funny:Απλος αλλαζεις θεμα.Οσο γ'αυτο που ειπα ΤΑΞΙΤΖΗΣ πρεπει να επεσα μεσα μοιαζει πολυ το στυλ σου με Ελληνα Ταξιτζη!Ππαρε 2 φωτο που εχω ξαναβαλει.Αν και δυστηχως δεν εχω φωτογενεια ρυτιδες εκφραστικες δεν εχω απλως ειναι που κανω σαν χαμογελο και βγαινω ετσι.
ο ντημα εδω ,πανω απο 32-33 δεν φενετε,μην  λεμε μλ..ιες
αν ειναι τωρινες οι φωτογραφιες,και 16αρι ξεκολο ανετα γαμαει ,λογο κ του τζιπ,, ;) :rockon:
τασος3 ειναι πιο αρενωπος,ομως,χτυπα ανετα μια 25-30αρα μουναρα,ειδικα ανωμαλη ,να γουσταρει κ κανα χερι ξυλο!! :rockon: :rockon: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
kataλαβα τοξαναδιαβασα,,οσο κ να θελω να πιστεψω τον δημητρη,καμμια κοντουλα ασημαντη θα βρηκε αυτος που λεει,,δεν γινοντε αυτα βουλγαρια,θα γινοντε αγ πετρουπολη?
μπορει μολδαβια ναταν καπιο κοριτσακι μικρο,κοντουλι,ισως κι ομορφουλικο,αλλα γενικως,ασηματο,σαν γυναικα,
που ειχε καψουρα να παει με κανα ξενο,
αλλα γκομενα καλη αποκλιετε,κατα την ταπιννη μου γνωμη,,εσυ τι λες?
Εγω λεω οτι το καθε τρενο εχει τους δικους του επιβατες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στη Ρωσσια το ισχυει το αντιθετο της περισσοτερες φορες.Εδω εμενε ενας Ελληνας 1,80-1,82 ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!Τωρα ειναι ενας αλλος κοντα 1,90 ουτε αυτος εχει περαση.Γενικα τα γομαρια δεν τα γουσταρουν οι γκομενες.Ο Πίτσιλιστης ειναι 1,60 και ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΞΕΣΚΙΣΕ!Δεν μπορεις να φανταστεις τι επυτηχια ειχε!Και υποψην την επυτηχια του εγω ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑ!Με το που τον ειδα στην Αθηνα.Ενω Ελλαδα δεν το κοιταγανε και πολυ οι Ελεηνιδες.Στη Ρωσσια ΘΕΛΟΥΝΕ ΓΛΥΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ και οχι κτηνη τρωνε ξυλο απ'τους Ρωσσους να τρωνε κ'απο τους ξενους.Εγω προσπαθω να εχω μια γλυκητιτα βγαζω πολλες γκομενες αλλα για να ξετρελαθουνε μαζι μου πρεπει να εχουνε ανωμαλια :2funny:.Πολλες παντος με κυνηγανε πολλες :)Π.Χ. πριν απο καμια βδομαδα μια γκομενα στο Ρόσσι που με εβλεπε συχνα ζητησε το τηλεφωνο μου απο τους Σεκιουριταδες της το εδωσαν και με εχει τρελανει στα μυνηματα (δεν το σηκωνω γιατι της γραφω οτι δεν γυρισα ακομα απο Ουγγαρια για να μη με ζαλιζει).Να παρτε κ'αλλες 2 φωτογραφιες σε αυτη με το γατακι φενεται αρκετα καλα το προσωπο μου.Αυτο που ελεγα οτι δεν εχω μιμιτικες ρυτιδες.

Συνημμένα

• x_1af77b14.jpg
    x_1af77b14.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 67
  • x_65a014dc.jpg
    x_65a014dc.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 50

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Στη Ρωσσια το ισχυει το αντιθετο της περισσοτερες φορες.Εδω εμενε ενας Ελληνας 1,80-1,82 ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!Τωρα ειναι ενας αλλος κοντα 1,90 ουτε αυτος εχει περαση.Γενικα τα γομαρια δεν τα γουσταρουν οι γκομενες.Ο Πίτσιλιστης ειναι 1,60 και ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΞΕΣΚΙΣΕ!Δεν μπορεις να φανταστεις τι επυτηχια ειχε!Και υποψην την επυτηχια του εγω ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑ!Με το που τον ειδα στην Αθηνα.Ενω Ελλαδα δεν το κοιταγανε και πολυ οι Ελεηνιδες.Στη Ρωσσια ΘΕΛΟΥΝΕ ΓΛΥΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ και οχι κτηνη τρωνε ξυλο απ'τους Ρωσσους να τρωνε κ'απο τους ξενους.Εγω προσπαθω να εχω μια γλυκητιτα βγαζω πολλες γκομενες αλλα για να ξετρελαθουνε μαζι μου πρεπει να εχουνε ανωμαλια :2funny:.Πολλες παντος με κυνηγανε πολλες :)Π.Χ. πριν απο καμια βδομαδα μια γκομενα στο Ρόσσι που με εβλεπε συχνα ζητησε το τηλεφωνο μου απο τους Σεκιουριταδες της το εδωσαν και με εχει τρελανει στα μυνηματα (δεν το σηκωνω γιατι της γραφω οτι δεν γυρισα ακομα απο Ουγγαρια για να μη με ζαλιζει).Να παρτε κ'αλλες 2 φωτογραφιες σε αυτη με το γατακι φενεται αρκετα καλα το προσωπο μου.Αυτο που ελεγα οτι δεν εχω μιμιτικες ρυτιδες.
εχεις κοντρα τωρα με τασο κ λες οτι σου κατεβει
δηλ εγω αν ειναι δυο γκομενες η μια 1,60 κι η αλλη 1,75,το ιδιο καλες,θα διαλεξω την κοντη?πολυ πιο πολυ στον αντρα,,εγω δεν ειμαι κοντος,πολλες φορες ομως πιστευω αν ειχα 3,4 ποντους πιο πανω ,θα μετραγα πιο πολυ,,κι εσυ τωρα λες 1,60 κ τον τρεχανε οι γκομενες σαν τον σακη,,ελα ντιμας,,μαζεψου,,, ;)
με την γατα δεν φενεσε καλος,φενετε σαν ναχεις προγουλι,,,η  αλλη φοτο πολυ καλη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom