dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δηλαδη εισαι 45αρης.Οσο για το εμφανησιμος της ιδιες ελεγε ο Χριστος Λαζαρου και ο Shinoharas αυτος ελεγε τα ιδια οτι ειναι αμφανησιμος ψηλος κλπ. Το αποτελεσμα το ειδες οταν εβαλε της φωτογραφιες του ηταν μια φρικη απορω γιατι δεν αυτοκτονει αυτος ο ανθρωπος?ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑ'Ι'ΚΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟ ή ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑ'Ι'ΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (ορειβατικα μποτακια,φουσκωτο μπουφαν κλπ.)οσο για τη δουλεια που εκανες στην Ελλαδα ή ΗΣΟΥΝΑ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ο ολος τροπος γραφης σου μου θυμιζει Ταξιτζη ή μη βαρια χειρονακτικο Π.Χ. οπως ο Μολδολαγνος που δουλευε στα Goodys (δεν νομιζω παντος οτι ησουν μαστορας ή μουτζουρης σαν τον Shinohara).Οταν μας λες οτι δεν μας λες τον τροπο που βγαζεις γκομενες? Πως της βγαζεις στου Μολδολαγνου το μαγαζι παιζοντας τάβλι?Το επιπεδο σας το βλεπουν ολοι.Εγω ειδες τι ΠΤΥΧΕΙΟ ΕΧΩ και αν ειδες της φωτογραφιες μου μοιαζω το πολυ 30 ετων αυτο το λενε ολοι οσοι με εχουνε δει.Και οπως και να'με ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ στις ντισκο και γενικα ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.Εσενα στο Κισινιωφ ποιος σε ξερει? Δε νομιζω οτι ειναι ευκολο για ενα 45χρονο που ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ 18ΧΡΟΝΑ.Εκτος αν τους δινεις και 'συ 100 Ευρω την ωρα οπως και τα παιδια απο το σα'ι'τ που ηρθανε .Οπως και ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΝΟ οπως 1.ΤΟΝ ΠΙΡΦΟΡΟ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ τοτε πολλοι λεγαν:Ο Πιρφορος ειναι σαγινευτικος ανδρας και ριχνει της γυναικες.Εγω ελεγα οτι δεν τον πλησιαζει γυναικα!ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΤΟΝ ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!Ειπα για τον Πιτσιλιστη οτι ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ρωσσια,Ουκρανια.ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΙΝΕ.Ο Πιτσιλιστης εσκισε και ας ειναι 160 υψος!Οι ελεγαν αν δεν εισαι 180 γκομενες δεν βγαζεις και αλλες ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ Ο ΠΙΤΣΙ 160 υψος ΟΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΓΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΓΑΝΕ!Ειχα πει για τον ΡΕΝΤΠΕ'Ι'ΝΖ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑ'Ι'ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ αφου για να πηγαινει στα χωρια της Μολδαβιας.
Οι Ιταλοι οπως εχω γραψει επανελημενα ειναι ΟΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΙ ΧΕΣΤΕΣ φοβουντε ακομα και τη σκια τους!Π.Χ. στο Νοβγκοροντ θελανε να φτιαξουν ενα εργοστασιο που θα εφτιαχνε καλτσον (ακομα το φτιαχνουν)ειχανε φερει 3ης Ιταλους 40-45 ετων περιπου μαλλον για κατι σχετικο με το εργοστασιο Ντισκο πηγαιναν και δεν τολμαγαν να μιλησουν σε γκομενα!καθοντουσαν μονοι τους πηγαινανε μονο ολοι μαζι.Και μιλαμε για Νοβγκοροντ οχι για μη αναγνωρισμενες δημοκρατιες.Εκει θα χεζονται να πανε Τωρα γιατι φερονται ετσι ασχημα σε μερικα μερη?ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!Οπου ειναι πολλοι δεν κωλονουνε αν ομως ειναι 2-3 ακομα και ντισκο να πηγαιναν ηταν πολυ μαζεμενοι.Μου φενεται πρακτικα αδυνατον να ξεκινησουν με αμαξια Ιταλοι να πανε ΠΜΡ αυτοι ακομα και στο Κισινιωφ θα πηγαινουνε σε ΜΙΑ ΝΤΙΣΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ και θα κινουντε μονο στο κεντρο για να μην τους κλεψουνε.Ακομα και ο Μολδολαγνος που ειναι χρονια Μολδαβια δεν φοβηθηκε να παει ΠΜΡ εσυ μας ειπες οτι πρωτη φορα πηγε το 2010!Ποσο μαλλον Ιταλοι που ειναι .Ο Υαντις ειπε Μολδαβοι γαμπροι με Τζιπ.Αφου μας λετε οτι ειναι τοσο ευκολο το μουνι στο Κισινιωφ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ'ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ 18ΧΡΟΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΔΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠ ΝΑ ΟΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΩΦ? γιατι οι Μολδαβοι γαμπροι με τα Τζιπ πηγανε Τιρασπολ για να ?Πως και πηγαν εκει οι Μολδαβοι?Αφου πριν απο 20 χρονια σφαζοντουσαν και ειχανε πολεμο?Οι ντοπιοι θα τους περιμεναν με λουλουδια?Ολο ασχετα πραγματα γραφετε εδω μεσα.Πως το ξέρεις οτι οι ιταλοί δεν το ξέρουν αυτο το μέρος αφου εσύ δεν έχεις πάει ποτέ σου εκεί?
σου το είπε καποιος(ο στέφανος μήπως) η απλά το ξέρεις και αυτο οπως τα ξέρεις όλα φυσικά?