καλα σωστα,να περναει η ωρα γραφουμε....Εγω λεω οτι το καθε τρενο εχει τους δικους του επιβατες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tiraspol (Transnistria)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 55K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ο Τασος αν ερθει στην Αγια Πετρουπολη βγαζει μια γκομενα απο 28 και πανω χωρις δυσκολια γιατι εχει ενα στυλ μεσογιακο (βεβαια ειναι πολυ πιο δυσκολα απο το Κισινιωφ εδω) ΚΑΤΩ ΑΠΟ 28 δυσκολο να παει μαζι του.Ομως ενα 18χρονο δεν θα παει μαζι του φενεται οτι ειναι 40αρης.Αν εχεις διαβασει παλια ποστ μου εχω βαλει της κρεμες που χρησιμοποιω γιατι ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΤΙΠΟΤΑ Εχει πλακα που οταν παω καπου με την μικρη κορη μου που ειναι 16 ετων ολοι νομιζουν οτι ειναι γκομενα μου.Οσο για το Πιτσιλιστη ΓΑΜΗΣΕ Κ'ΕΔΕΙΡΕ!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕ!Αγια Πετρουπολη,Ουκρανια.Αυτο μπορουνε να το επιβεβαιοσουνε ολοι και ο Chavalier Fidel το ειχε γραψει οταν ειχανε ερθει Αγια Πετρουπολη οτι οπου πηγαιναν του χαμογελαγαν οι γκομενες.Επειδη ειναι γλυκος οι γυναικες στην Ρωσσια,Ουκρανια (και Μολδαβια εγινε το ιδιο) τρελενονται μαζι του!η καθε δευτερη γκομενα του χαμογελα!.Και αμα τον δεις ειναι μιση μεριδα!Κ'ομως τραβαει της γυναικεςο ντημα εδω ,πανω απο 32-33 δεν φενετε,μην λεμε μλ..ιες
αν ειναι τωρινες οι φωτογραφιες,και 16αρι ξεκολο ανετα γαμαει ,λογο κ του τζιπ,, ;)
τασος3 ειναι πιο αρενωπος,ομως,χτυπα ανετα μια 25-30αρα μουναρα,ειδικα ανωμαλη ,να γουσταρει κ κανα χερι ξυλο!!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 506
Τα σχετικα με το υψος που γουσταρουν οι ρωσιδες πεστα σ αυτους που δεν ξερουν οχι σε μενα высокий, стройный мужчина ειναι αυτο που γουσταρουν ολεςΣτη Ρωσσια το ισχυει το αντιθετο της περισσοτερες φορες.Εδω εμενε ενας Ελληνας 1,80-1,82 ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!Τωρα ειναι ενας αλλος κοντα 1,90 ουτε αυτος εχει περαση.Γενικα τα γομαρια δεν τα γουσταρουν οι γκομενες.Ο Πίτσιλιστης ειναι 1,60 και ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΞΕΣΚΙΣΕ!Δεν μπορεις να φανταστεις τι επυτηχια ειχε!Και υποψην την επυτηχια του εγω ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑ!Με το που τον ειδα στην Αθηνα.Ενω Ελλαδα δεν το κοιταγανε και πολυ οι Ελεηνιδες.Στη Ρωσσια ΘΕΛΟΥΝΕ ΓΛΥΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ και οχι κτηνη τρωνε ξυλο απ'τους Ρωσσους να τρωνε κ'απο τους ξενους.Εγω προσπαθω να εχω μια γλυκητιτα βγαζω πολλες γκομενες αλλα για να ξετρελαθουνε μαζι μου πρεπει να εχουνε ανωμαλια .Πολλες παντος με κυνηγανε πολλες Π.Χ. πριν απο καμια βδομαδα μια γκομενα στο Ρόσσι που με εβλεπε συχνα ζητησε το τηλεφωνο μου απο τους Σεκιουριταδες της το εδωσαν και με εχει τρελανει στα μυνηματα (δεν το σηκωνω γιατι της γραφω οτι δεν γυρισα ακομα απο Ουγγαρια για να μη με ζαλιζει).Να παρτε κ'αλλες 2 φωτογραφιες σε αυτη με το γατακι φενεται αρκετα καλα το προσωπο μου.Αυτο που ελεγα οτι δεν εχω μιμιτικες ρυτιδες.
εεμμ,,μα,,ειπα κι εγω,,τι διαολοΤα σχετικα με το υψος που γουσταρουν οι ρωσιδες πεστα σ αυτους που δεν ξερουν οχι σε μενα высокий, стройный мужчина ειναι αυτο που γουσταρουν ολες
ατα που λεει ο ντιμας τωρα ειναι τρελλα,,,,οσο κ να λεμε,αυτα παντου τα ιδια ειναι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν ξερω πως μιλας τα Ρωσσικα καταρχην αν με Καυκασια προφωρα χανεις αμεσως.Ενας φιλος μου Αζερος εβγαινε μαζι μας ντυνοτανε οχι Ρωσσικα και προσπαθουσε να μιλαει οπως εμεις απο Γκαμπίρ εγινε Κωστας ξερεις πόσες γκομενες εβγαλε?ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ.Οι γυναικες συχαινοντε στη Ρωσσια την Καυκασια προφωρα το ιδιο και αν νομισουν οτι εισαι Αραβας.Στη Ρωσσια ολοι βγαζουνε γκομενες αν ειναι ντοπιοι,να δεν ειναι δυσκολο.Εμενα στο 24open οπως ειδες με εχουνε στο ΤΟΠ 100 στις πρωτες θεσεις.Καθε μερα παρα πολλες μου γραφουν απο μονες τους.Οσο για το υψος μου 1,73 ειμαι ειχα βαλει και απο το διαβατηριο φωτογραφια καποτε που το εγραφε δεν θα ελεγα οτι ειμαι ιδιεταιρα κοντος.Δεν ξερω γιατι αλλα πολλοι μικροσωμοι στη Ρωσσια ξετρελαινουν της γκομενες!Ειναι ενα μυστηριο αλλα ειναι ετσι.Αν πας καπου με τον Πιτσιλιστη αυτον θα κοιτανε και οχι εσενα το ιδιο εγινε και οταν πηγα εγω μαζι του Ντισκο οταν ειχε ερθει.Ολες πρωτα κοταγαν αυτον.Μιλαω σαν εμφανιση γιατι να μιλησει ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ απο 'κει χανει γκομενες αλλα για να τον εχεις μαζι ειναι πολυ δυνατος σαν κραχτηςΤα σχετικα με το υψος που γουσταρουν οι ρωσιδες πεστα σ αυτους που δεν ξερουν οχι σε μενα высокий, стройный мужчина ειναι αυτο που γουσταρουν ολες
Μα το παραδεχομαι ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ!Βγαινω ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ.Αυτο με τον Πιτσιλιστη εγινε και δεν το λεω μονο εγω αν διαβασεις παλιά ποστ θα το δεις.Ναι για μερικους ειναι παραξενο λενε κοιτα μιση μεριδα αντρας και ολες οι γκομενες του χαμογελανε κ'ομως εγινε.Η γυναικια ψυχολογια ειναι πολλες φορες πολυ περιεργη!Οι γυναικες σκεφτονται πολυ διαφορετικα απο'μας τους αντρες.Καλα ωραια η παρεα σας αλλα παω να κοιμηθω παιδια γιατι πηγε 6 η ωραεχεις κοντρα τωρα με τασο κ λες οτι σου κατεβει
δηλ εγω αν ειναι δυο γκομενες η μια 1,60 κι η αλλη 1,75,το ιδιο καλες,θα διαλεξω την κοντη?πολυ πιο πολυ στον αντρα,,εγω δεν ειμαι κοντος,πολλες φορες ομως πιστευω αν ειχα 3,4 ποντους πιο πανω ,θα μετραγα πιο πολυ,,κι εσυ τωρα λες 1,60 κ τον τρεχανε οι γκομενες σαν τον σακη,,ελα ντιμας,,μαζεψου,,, ;)
με την γατα δεν φενεσε καλος,φενετε σαν ναχεις προγουλι,,,η αλλη φοτο πολυ καλη!!
ρε συ ,,δεν ειπαμε οτι τα παιδια,που δεν τα ξερουμε κιολας δεν θα γαμησουν επειδη δεν ειναι διμετροι,μπορουν να γαμησουν κ πολλες,,το στυλ η προσοπικοτητα κι αλλα πολλα παιζουν ρολο,,σωστο αυτοΟ Τασος αν ερθει στην Αγια Πετρουπολη βγαζει μια γκομενα απο 28 και πανω χωρις δυσκολια γιατι εχει ενα στυλ μεσογιακο (βεβαια ειναι πολυ πιο δυσκολα απο το Κισινιωφ εδω) ΚΑΤΩ ΑΠΟ 28 δυσκολο να παει μαζι του.Ομως ενα 18χρονο δεν θα παει μαζι του φενεται οτι ειναι 40αρης.Αν εχεις διαβασει παλια ποστ μου εχω βαλει της κρεμες που χρησιμοποιω γιατι ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΤΙΠΟΤΑ Εχει πλακα που οταν παω καπου με την μικρη κορη μου που ειναι 16 ετων ολοι νομιζουν οτι ειναι γκομενα μου.Οσο για το Πιτσιλιστη ΓΑΜΗΣΕ Κ'ΕΔΕΙΡΕ!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕ!Αγια Πετρουπολη,Ουκρανια.Αυτο μπορουνε να το επιβεβαιοσουνε ολοι και ο Chavalier Fidel το ειχε γραψει οταν ειχανε ερθει Αγια Πετρουπολη οτι οπου πηγαιναν του χαμογελαγαν οι γκομενες.Επειδη ειναι γλυκος οι γυναικες στην Ρωσσια,Ουκρανια (και Μολδαβια εγινε το ιδιο) τρελενονται μαζι του!η καθε δευτερη γκομενα του χαμογελα!.Και αμα τον δεις ειναι μιση μεριδα!Κ'ομως τραβαει της γυναικες
αλλα αλλο αυτο κι αλλο να λες οτι νασαι κοντος ειναι το ζητουμενο στην ρωσσια,
κι ας μην εχω παει,,,,
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 506
Μια χαρα ειναι εμφανισιακα ο Δημητρακης πραγματικα μικροδειχνει αλλου δεν συμφωνω μαζι τουεχεις κοντρα τωρα με τασο κ λες οτι σου κατεβει
δηλ εγω αν ειναι δυο γκομενες η μια 1,60 κι η αλλη 1,75,το ιδιο καλες,θα διαλεξω την κοντη?πολυ πιο πολυ στον αντρα,,εγω δεν ειμαι κοντος,πολλες φορες ομως πιστευω αν ειχα 3,4 ποντους πιο πανω ,θα μετραγα πιο πολυ,,κι εσυ τωρα λες 1,60 κ τον τρεχανε οι γκομενες σαν τον σακη,,ελα ντιμας,,μαζεψου,,, ;)
με την γατα δεν φενεσε καλος,φενετε σαν ναχεις προγουλι,,,η αλλη φοτο πολυ καλη!!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 506
Δεν εχω καμια καυκασια προφωρα εχω μοσχοβιτικη προφωρα και δεν εχω κολλημα να παω σε μια εβδομαδα με 20 γυναικες αυτα τα εκανα στα 20 και 30 τωρα δεν θελω ποσοτητα μονο ποιοτηταΔεν ξερω πως μιλας τα Ρωσσικα καταρχην αν με Καυκασια προφωρα χανεις αμεσως.Ενας φιλος μου Αζερος εβγαινε μαζι μας ντυνοτανε οχι Ρωσσικα και προσπαθουσε να μιλαει οπως εμεις απο Γκαμπίρ εγινε Κωστας ξερεις πόσες γκομενες εβγαλε?ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ.Οι γυναικες συχαινοντε στη Ρωσσια την Καυκασια προφωρα το ιδιο και αν νομισουν οτι εισαι Αραβας.Στη Ρωσσια ολοι βγαζουνε γκομενες αν ειναι ντοπιοι,να δεν ειναι δυσκολο.Εμενα στο 24open οπως ειδες με εχουνε στο ΤΟΠ 100 στις πρωτες θεσεις.Καθε μερα παρα πολλες μου γραφουν απο μονες τους.Οσο για το υψος μου 1,73 ειμαι ειχα βαλει και απο το διαβατηριο φωτογραφια καποτε που το εγραφε δεν θα ελεγα οτι ειμαι ιδιεταιρα κοντος.Δεν ξερω γιατι αλλα πολλοι μικροσωμοι στη Ρωσσια ξετρελαινουν της γκομενες!Ειναι ενα μυστηριο αλλα ειναι ετσι.Αν πας καπου με τον Πιτσιλιστη αυτον θα κοιτανε και οχι εσενα το ιδιο εγινε και οταν πηγα εγω μαζι του Ντισκο οταν ειχε ερθει.Ολες πρωτα κοταγαν αυτον.Μιλαω σαν εμφανιση γιατι να μιλησει ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ απο 'κει χανει γκομενες αλλα για να τον εχεις μαζι ειναι πολυ δυνατος σαν κραχτης Μα το παραδεχομαι ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ!Βγαινω ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ.Αυτο με τον Πιτσιλιστη εγινε και δεν το λεω μονο εγω αν διαβασεις παλιά ποστ θα το δεις.Ναι για μερικους ειναι παραξενο λενε κοιτα μιση μεριδα αντρας και ολες οι γκομενες του χαμογελανε κ'ομως εγινε.Η γυναικια ψυχολογια ειναι πολλες φορες πολυ περιεργη!Οι γυναικες σκεφτονται πολυ διαφορετικα απο'μας τους αντρες.Καλα ωραια η παρεα σας αλλα παω να κοιμηθω παιδια γιατι πηγε 6 η ωρα
ουκ εν τω πολλω το ευ,αλλα εν τω ευ ,το πολω!!!Δεν εχω καμια καυκασια προφωρα εχω μοσχοβιτικη προφωρα και δεν εχω κολλημα να παω σε μια εβδομαδα με 20 γυναικες αυτα τα εκανα στα 20 και 30 τωρα δεν θελω ποσοτητα μονο ποιοτητα
παντως κ κανα γκρουπσεξ δεν με χαλαει...
προφορα απο βιντιν εχεις ακουσει?στα βουλγαρικα?
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 425
- Πόντοι
- 26
[youtube=425,350]tkHZ9O-LX5k[/youtube]
καλα στον κηφισο κολυμπανε τα ατομα
PONTIOS_PILATOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Xερε σε ολους τους πορνομεταναστες και ολους του original ρωσοφιλους ανατολικο μπλοκακιδες που γαμανε μουναρες και οχι πουτανες απο μπουρδελα και καβλαντα με καμια κωλομπαρου και νομιζουνε οτι εγιναν ρωσογαμιαδες αυτοι μια ζωη με το στο χερι ειδικο χερετισμο σε δημητρακη και νυκτερο!
Στη Ρωσσια το ισχυει το αντιθετο της περισσοτερες φορες.Εδω εμενε ενας Ελληνας 1,80-1,82 ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!Τωρα ειναι ενας αλλος κοντα 1,90 ουτε αυτος εχει περαση.Γενικα τα γομαρια δεν τα γουσταρουν οι γκομενες.Ο Πίτσιλιστης ειναι 1,60 και ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΞΕΣΚΙΣΕ!Δεν μπορεις να φανταστεις τι επυτηχια ειχε!Και υποψην την επυτηχια του εγω ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑ!Με το που τον ειδα στην Αθηνα.Ενω Ελλαδα δεν το κοιταγανε και πολυ οι Ελεηνιδες.Στη Ρωσσια ΘΕΛΟΥΝΕ ΓΛΥΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ και οχι κτηνη τρωνε ξυλο απ'τους Ρωσσους να τρωνε κ'απο τους ξενους.Εγω προσπαθω να εχω μια γλυκητιτα βγαζω πολλες γκομενες αλλα για να ξετρελαθουνε μαζι μου πρεπει να εχουνε ανωμαλια .Πολλες παντος με κυνηγανε πολλες Π.Χ. πριν απο καμια βδομαδα μια γκομενα στο Ρόσσι που με εβλεπε συχνα ζητησε το τηλεφωνο μου απο τους Σεκιουριταδες της το εδωσαν και με εχει τρελανει στα μυνηματα (δεν το σηκωνω γιατι της γραφω οτι δεν γυρισα ακομα απο Ουγγαρια για να μη με ζαλιζει).Να παρτε κ'αλλες 2 φωτογραφιες σε αυτη με το γατακι φενεται αρκετα καλα το προσωπο μου.Αυτο που ελεγα οτι δεν εχω μιμιτικες ρυτιδες.
δεν βαρεθηκες να γραφεις ολο μαλακιες? ρε τυπε δεν πεζεσαι!εσενα κυνηγανε οι γκομενες? εσυ λες για τους αλλους οτι εχουω ρυτιδες και εσυ φενεσαι τεκνο?!!σαν μια αποτυχημενη μεταλλαξη τριχωτου πιθηκου-ουρακουταγκου με ανθρωποειδες εισαι!! ελεος που δινεις και συμβουλες τωρα πως πρεπει να ειναι οι αλλοι απο εμφανιση για να βρουνε γκομενες!τι ληγμενα περνεις ρεεεεεεεεεε
Το ήξερα οτι θα αντιδρουσες ετσι,καλά την άλλη φορα θα βάλω το φράκο μου πρωι πρωι στη μυκονοΑν κατσουμε διπλα διπλα θα μοιαζω μια δεκαετια νεοτερος εγω δεν εχω καμια ρυτιδα!Ακομα και ο Ρεντ οταν ειχαμε συναντιθει με κοιταγε και με ρωταγε ποσο χρονων ειμαι και δεν εχω ουτε μια ρυτιδα!Εσενα σου φενεται η ηλικια.Ενας απλος 40αρης Ελληνας ή Τουρκος ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΕΤΑΙΡΟ.Ντυσιμο οτι πιο απλο!Οπως ντυνονται ΟΛΟΙ!ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΡΝΑΣ ΑΠΑΡΑΤΗΡΙΤΟΣ!Ασε που μοιαζεις λιγο με τον ανθρωπο Πιρφορο Το ποσο μοιαζω το ξερουν ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ!Πανω απο 30 δεν με κανει κανενας.Εγω εχω προσπαθισει να αναλυσω γιατι με γουσταρουν οι γυναικες.Εσυ που λες οτι πες μας το μυστικο της επυτηχιας σου? Εγω σαου κανω αυτη την ερωτιση γιατι απλος βλεπω οτι δεν εισαι τιποτα το ιδιεταιρο.Οπως και για την ανωτατη εκπαιδευση που σε ρωταω αν εχεις? Απλος αλλαζεις θεμα.Οσο γ'αυτο που ειπα ΤΑΞΙΤΖΗΣ πρεπει να επεσα μεσα μοιαζει πολυ το στυλ σου με Ελληνα Ταξιτζη!Ππαρε 2 φωτο που εχω ξαναβαλει.Αν και δυστηχως δεν εχω φωτογενεια ρυτιδες εκφραστικες δεν εχω απλως ειναι που κανω σαν χαμογελο και βγαινω ετσι.
φωτο μου είχες ξαναδεί αφού είχα ξαναβάλει και δεν είπες τέτοια,αυτά τώρα τα λές που είμαστε στη κόντρα τέλος πάντων,τώρα μπορώ να αρχίσω και εγώ να λέω οτι μοιάζεις με Αλβανό οταν είσαι απλά ντυμένος και άλλες μαλακιες αλλά δεν θα το κάνω.
Ο πιο πολυς κόσμος στο Κισινάου με περνάει για Ιταλο,δεν το γουστάρω αυτό και κατευθείαν τους εξηγώ οτι ειμαι ελληνας.Αντιανεμικα μπουφαν,μποτάκια και ταβλι αυτα τα σιχαίνομαι και δεν τα κάνω στην ελλάδα όταν είμαι θα τα κάνω στην μολδαβια?Το κακό με σένα είναι οτι από ένα παράδειγμα(οπως την ιστορία με τον πιτσι)βγάζεις αβίαστα συμπερασμάτα και γενικευεις μετά τα πάντα.Βέβαια και υπάρχουν αυτοί οι έλληνες που αναφέρεσαι,εσυ τι λες να μην τους βλέπω πως είναι και πως ενεργούν???Παρέα κάνω και με μολδαβούς(έναν τον έχω σαν αδερφό μου)απο εκεί μόνο να δείς πόσες γκόμενες έχω γνωρίσει
Αλλες απλά επειδή με γουστάρουν,αλλες για εμπειρία,αλλες για μακροπρόθεσμο οικονομικό όφελος με την ευρύτερη εννοια κτλ
Οι Μολδαβές γενικά θέλουν τους μεγαλύτερους αλλά εμφανισιακούς άντρες γιατί έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και τρομερή ανασφάλεια,εντάξει αυτό ισχύει για πολλές γυναίκες και αλλού αλλά εδώ υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό!Αυτό φυσικά έχει τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του,μια 25αρα είχα τρομάξει να την διώξω μετά απο καιρό έμαθα απο φιλη της οτι αρραβωνιάστηκε 40άρη ρωσσο και πηγε να ζήσει στη Μοσχα.Αυτά τα αναφέρω τώρα επειδή με ρωτάς συνέχεια και για να μην λες οτι αλλαζω θέμα.Απόφοιτος Λυκείου είμαι και μάρκετινγκ σε ιδιωτική σχολή,διαβάζω απο Επικουρο μεχρι Νιτσε και Ρασσελ(αθρησκος γαρ)και απο Hawkings μεχρι Penrose.Για γνώσεις το λέω οτι δεν έχεις πολλες συμφωνα με αυτά που γράφεις,δές εδώ που σε αντικρούω και δεν απαντάς(μ'αρέσει που στη συζήτηση τότε ηταν και ο shinoharas o οποίος ηταν πράγματι βρωμιάρης,ειχα δεί τις φωτο του) Την μπουρδα με το ταξιτζης άστην,μεσίτης είμαι με αρκετά μεγάλη ακίνητη περιουσία στην ελλάδα,τα ταξι τα πήρα γιατί μου αποδίδουν περιπου 1000Ε το μήνα απο εδώ θα πάρω και άλλα εξι μέχρι το καλοκαίρι.
χαχαχα πολύ δυνατόΤωρα αν οι διμετρες ρωσιδες γυρνανε και κοιταζουν τους αντρες που ειναι 1,60 ειναι προφανες οτι δεν εχουν ξαναδει πυγμαίους
Πολύ άγριο σε βρίσκω εσένα τώρα,σε είχα για καλό παιδίτασος3 ειναι πιο αρενωπος,ομως,χτυπα ανετα μια 25-30αρα μουναρα,ειδικα ανωμαλη ,να γουσταρει κ κανα χερι ξυλο!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κ'αλλος θλυβερος κοιλαρας 50αρης.Νομιζα οτι ειχες χρεωκοπισει τελειως και δεν ειχες πια ιντερνετδεν βαρεθηκες να γραφεις ολο μαλακιες? ρε τυπε δεν πεζεσαι!εσενα κυνηγανε οι γκομενες? εσυ λες για τους αλλους οτι εχουω ρυτιδες και εσυ φενεσαι τεκνο?!!σαν μια αποτυχημενη μεταλλαξη τριχωτου πιθηκου-ουρακουταγκου με ανθρωποειδες εισαι!! ελεος που δινεις και συμβουλες τωρα πως πρεπει να ειναι οι αλλοι απο εμφανιση για να βρουνε γκομενες!τι ληγμενα περνεις ρεεεεεεεεεε
Για το αποφοιτος λυκειου το ειπα γιατι φενεται αμεσως απο τον τροπο γραψιματος ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑΤωρα για το ΤΑΞΙ γιατι το ειπα?Εχεις το στυλ του Ταξιτζη μια μαγκια και ξερόλας δεν μπορουσα να ειμαι 100% σιγουρος απλος ειπα τη γνωμη μου ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑΜονος σου ειπες για Ταξί.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΣΟΥΤωρα για τη φωτο δεν πιστευα οτι ειναι αληθινη εδω τοσοι κλωνοι ειναι εδω μεσα.Τωρα για της Μολδαβες μια Μολδαβη προκειμενου να παει Μοσχα και 70χρονο θα παντρευτει δεν ειναι καθολου περιεργο.Ενας γνωστος μου οικονομολογος χοντρος με γυαλια 45αρης εμφανησιακα σαν τον Βίνι Πουχ ειχε παει Μολδαβια πριν 2 ή 3 χρονια και ειχε φερει ενα 18χρονο καλο μουνακι ενω Αγια Πετρουπολη δεν ΤΙΠΟΤΑ.Που να δεις τι ευτηχισμενο που ειναι το μικρο που ηρθε Αγια Πετρουπολη.Να απαντησω στη συζητιση τι?Οτι η δικη του Χριστου ηταν αδικη και του Σωκρατη δικαια? εδω δεν ξερουμε με ακριβεια τι εγινε πριν απο 200 χρονια πως μπορουμε να ξερουμε τι εγινε πριν απο 2000-2500 χρονια.Ασε που πολλα λεγονται οτι ο Χριστος απλουστατα δεν υπηρξε ποτέ ηταν ενα δημιουργημα του Σαούλ Παύλου εγω γ'αυτα δεν μπορω να εχω ακριβη αποψη γιατι δεν ζουσα τότε και την καινη διαθηκη την γραψανε πολλα ατομα και ο καθενας ολο και κατι προσθετε.Αν εχεις ντοπιο γνωστο φυσικο ειναι να σου γνωριζει γκομενες και να σε βοηθαει σε πολλα πραγματα.Το ήξερα οτι θα αντιδρουσες ετσι,καλά την άλλη φορα θα βάλω το φράκο μου πρωι πρωι στη μυκονο
φωτο μου είχες ξαναδεί αφού είχα ξαναβάλει και δεν είπες τέτοια,αυτά τώρα τα λές που είμαστε στη κόντρα τέλος πάντων,τώρα μπορώ να αρχίσω και εγώ να λέω οτι μοιάζεις με Αλβανό οταν είσαι απλά ντυμένος και άλλες μαλακιες αλλά δεν θα το κάνω.
Ο πιο πολυς κόσμος στο Κισινάου με περνάει για Ιταλο,δεν το γουστάρω αυτό και κατευθείαν τους εξηγώ οτι ειμαι ελληνας.Αντιανεμικα μπουφαν,μποτάκια και ταβλι αυτα τα σιχαίνομαι και δεν τα κάνω στην ελλάδα όταν είμαι θα τα κάνω στην μολδαβια?Το κακό με σένα είναι οτι από ένα παράδειγμα(οπως την ιστορία με τον πιτσι)βγάζεις αβίαστα συμπερασμάτα και γενικευεις μετά τα πάντα.Βέβαια και υπάρχουν αυτοί οι έλληνες που αναφέρεσαι,εσυ τι λες να μην τους βλέπω πως είναι και πως ενεργούν???Παρέα κάνω και με μολδαβούς(έναν τον έχω σαν αδερφό μου)απο εκεί μόνο να δείς πόσες γκόμενες έχω γνωρίσει
Αλλες απλά επειδή με γουστάρουν,αλλες για εμπειρία,αλλες για μακροπρόθεσμο οικονομικό όφελος με την ευρύτερη εννοια κτλ
Οι Μολδαβές γενικά θέλουν τους μεγαλύτερους αλλά εμφανισιακούς άντρες γιατί έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και τρομερή ανασφάλεια,εντάξει αυτό ισχύει για πολλές γυναίκες και αλλού αλλά εδώ υπάρχει σε υπερθετικό βαθμό!Αυτό φυσικά έχει τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του,μια 25αρα είχα τρομάξει να την διώξω μετά απο καιρό έμαθα απο φιλη της οτι αρραβωνιάστηκε 40άρη ρωσσο και πηγε να ζήσει στη Μοσχα.Αυτά τα αναφέρω τώρα επειδή με ρωτάς συνέχεια και για να μην λες οτι αλλαζω θέμα.Απόφοιτος Λυκείου είμαι και μάρκετινγκ σε ιδιωτική σχολή,διαβάζω απο Επικουρο μεχρι Νιτσε και Ρασσελ(αθρησκος γαρ)και απο Hawkings μεχρι Penrose.Για γνώσεις το λέω οτι δεν έχεις πολλες συμφωνα με αυτά που γράφεις,δές εδώ που σε αντικρούω και δεν απαντάς(μ'αρέσει που στη συζήτηση τότε ηταν και ο shinoharas o οποίος ηταν πράγματι βρωμιάρης,ειχα δεί τις φωτο του) Την μπουρδα με το ταξιτζης άστην,μεσίτης είμαι με αρκετά μεγάλη ακίνητη περιουσία στην ελλάδα,τα ταξι τα πήρα γιατί μου αποδίδουν περιπου 1000Ε το μήνα απο εδώ θα πάρω και άλλα εξι μέχρι το καλοκαίρι.
Ξερόλα χαρακτήρισα εσένα οπότε το να μου επιστρέφεις τον χαρακτηρισμό δεν μου λέει τίποτα.Για το αποφοιτος λυκειου το ειπα γιατι φενεται αμεσως απο τον τροπο γραψιματος ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑΤωρα για το ΤΑΞΙ γιατι το ειπα?Εχεις το στυλ του Ταξιτζη μια μαγκια και ξερόλας δεν μπορουσα να ειμαι 100% σιγουρος απλος ειπα τη γνωμη μου ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑΜονος σου ειπες για Ταξί.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΣΟΥΤωρα για τη φωτο δεν πιστευα οτι ειναι αληθινη εδω τοσοι κλωνοι ειναι εδω μεσα.Τωρα για της Μολδαβες μια Μολδαβη προκειμενου να παει Μοσχα και 70χρονο θα παντρευτει δεν ειναι καθολου περιεργο.Ενας γνωστος μου οικονομολογος χοντρος με γυαλια 45αρης εμφανησιακα σαν τον Βίνι Πουχ ειχε παει Μολδαβια πριν 2 ή 3 χρονια και ειχε φερει ενα 18χρονο καλο μουνακι ενω Αγια Πετρουπολη δεν ΤΙΠΟΤΑ.Που να δεις τι ευτηχισμενο που ειναι το μικρο που ηρθε Αγια Πετρουπολη.Να απαντησω στη συζητιση τι?Οτι η δικη του Χριστου ηταν αδικη και του Σωκρατη δικαια? εδω δεν ξερουμε με ακριβεια τι εγινε πριν απο 200 χρονια πως μπορουμε να ξερουμε τι εγινε πριν απο 2000-2500 χρονια.Ασε που πολλα λεγονται οτι ο Χριστος απλουστατα δεν υπηρξε ποτέ ηταν ενα δημιουργημα του Σαούλ Παύλου εγω γ'αυτα δεν μπορω να εχω ακριβη αποψη γιατι δεν ζουσα τότε και την καινη διαθηκη την γραψανε πολλα ατομα και ο καθενας ολο και κατι προσθετε.Αν εχεις ντοπιο γνωστο φυσικο ειναι να σου γνωριζει γκομενες και να σε βοηθαει σε πολλα πραγματα.
Για τo ταξιτζης το είπες αργότερα οταν ηδη έιχα αναφέρει για αυτο το θέμα(μην λες μπούρδες παλι,δες την σειρα των μηνυμάτων) και εξήγησα πως έχουν τα πράγματα,τα πήρα για να αυξήσω τα εισοδήματα μου αλλιως δεν εχω ιδέα απο αυτη τη δουλειά ουτε ασχολούμαι με αυτά βαση του συμβολαίου που έχω κάνει,απλά παίρνω το ποσό που ανέφερα καθε μήνα.
Με τα ακίνητα ασχολούμαι μια ζωη
Στις ηλικίες κάτω των 30 θα έλεγα ενα 20% για το Κισιναου.τασος3 απο αγγλικα τι παιζει?ποσες,νεξτ ντορ,οχι προφεσιοναλς,μιλανε??ετσι σαν ποσοστο, απ οσο εχεις υποψην σου
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δηλαδη σε τι δεν επεσα μεσα?ΕΙΠΑ οτι ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥητανε σωστο.ΕΙΠΑ οτι η συμπεριφορα σου μοιαζει με ΤΑΞΙΤΖΗΜονος σου λες ΕΧΩ ΤΑΞΙ.Ε,σε τι δεν επεσα μεσα?Κ'εγω μεσιτης μπορω να πω οτι ειμαι.Οι μισοι στην Ελλαδα μεσιτες ειναι.Τετοια μεγαλη περιουσια που δεν πουλιεται και δεν ξερω τι να την κανω και καθε χρονο χανει αξια εχ κ'εγω στην Ελλαδα Οπως εχουν και σχεδον οι μισοι Ελληνες.Μονος σου ειπες οτι εχεις εναν πολυ φιλο Μολδαβο που σου φερνει γκομενεςαπο 'κει και βγαζεις γκομενες.Δυσκολο για καποιον απλης εμφανισης χωρις να ξερει Ρωσσικα να παει και να καμακωσει!Σε τι γωσσα θα τους μιλησεις?Εμενα η γνωμη μου για την εμφανιση σου με το που ειδα τη φωτογραφια σου ηταν Εμφανησιακα εισαι ενας απλος ανδρας 40 κατι ετων χωρις τιποτα το ιδιεταιρο ουτε απο εμφανιση ουτε απο γνωσειςσε μια καφετερια να παει κανεις στην Ελλαδα θα δει καμια εικοσαρια παρομοιους με 'σενα να καθονται και να πινουνε καφε.Η γκομενα θελει να βρει κατι το διαφορετικο απο εναν απλο ανδρα ακομα και στο Κισινιωφ η Μολδαβη πιτσιρικα θελει τον Πριγγιπα ναι θα παει μαζι σου γιατι δεν εχει αλλες επιλογες για να την τα'ι'σεις και να την βγαλεις εξω δεν θα μεινει ομως εκθαμπη απο εσενα ουτε θα της κανεις καμια μεγαλη εντυποση σιγουρα θα ψαχνει κατι καλητερο να βρει που φυσικα και δεν θα το βρει γιατι απλουστατα στο Κισινιωφ δεν υπαρχει γιατι εκει πριγγιπες δεν πηγαινουν.Εγω εχω τωρα αλλα προβληματα απο τα Ταξί και της ταβερνες πιο σοβαρα ετοιμαζομαι να βγω ραντεβου θα βαλω τη γουνα μου απο Φωκια και δεν ξερω με ποια ρουχα και ποιες μποτες θα πηγαινει καλητερα Εχει και τα προβληματα του το επαγγελμα μουΞερόλα χαρακτήρισα εσένα οπότε το να μου επιστρέφεις τον χαρακτηρισμό δεν μου λέει τίποτα.
Για τo ταξιτζης το είπες αργότερα οταν ηδη έιχα αναφέρει για αυτο το θέμα(μην λες μπούρδες παλι,δες την σειρα των μηνυμάτων) και εξήγησα πως έχουν τα πράγματα,τα πήρα για να αυξήσω τα εισοδήματα μου αλλιως δεν εχω ιδέα απο αυτη τη δουλειά ουτε ασχολούμαι με αυτά βαση του συμβολαίου που έχω κάνει,απλά παίρνω το ποσό που ανέφερα καθε μήνα.
Με τα ακίνητα ασχολούμαι μια ζωη
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μακη μου αλλοι μαθαινουν γρηγορα και αλλοι πιο αργα ξενες γλωσσες εξαρταται απο τον ανθρωπο.Το θεμα ποιο ειναι οτι αν μενεις εκει 2+ χρονια και δεν εμαθες Ρωσσικα πρεπει να εισαι και λιγακι βλακας Διαβασα το νομο της ΠΜΡ για την υπηκοοτητα και αυτος ειναι μια αντιγραφη του Ρωσσικου νομου οπως και ολη σχεδον η νομοθεσια της ΠΜΡ.Εσυ δικαιουσε να κανεις αιτηση για διαβατηριο και να το παρεις σε μερικους μηνες μετα ακομα και να χωρισεις σου μενει δεν σου το παιρνουν πισω.Αν ειναι θα σου πω στο Σκα'ι'π οταν ξαναμιλησουμε.Παντος και παντρεμενος να μην εισαι εχει πολλα παραθυρακια για να παρεις υπηκοοτητα ΠΜΡ.Σιγά ρε Δημήτρη. Νομίζεις ότι είναι εύκολο να μάθει κάποιος σε μεγάλη ηλικία κάποια ξένη γλώσσα ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 9K