Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και τα διαγωνισματα στην Κρατικη επιτροπη με λιαν καλως τα εδωσα και τα 3 και εκανα φασαρια γιατι δεν θελαν να μου βαλουν 5 αριστα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΡΩΣΣΟΣ αυτη η ακαδημια μαζι με την ακαδημια του υπουργειου εξωτερικων θεωρειται απο τα καλητερα πανεπηστημια της Ρωσσιας για ανωτατους κρατικους λειτουργους.Οπου λεω οτι εχω τελειωσει αυτο το πανεπηστημιο τα παιζουν! :)Νομιζεις οτι ειμαι σαν κ'εσας τους φουκαραδες?Σαν τον Χριστο Λαζαρου να κοβω ξυλα και να φτιαχνω ξυλινες χεστρες :2funny:ή Κηπουρος ή να ψηνω Χαμπουργκερ στα goodys ή να εχω ψιλικατζηδικο ή το χειροτερο σαν τον Shinohara μουτζούρης :2funny:Εγω εδω στα Ρωσσικα σπουδασα αναμεσα σε Ρωσσους και σε αυτο το ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΦΟΙΤΟΥΝΕ ΞΕΝΟΙ!Γιατι απλουστατα ετοιμαζει κρατικους υπαλληλους για υπερεσιες της Ρωσσιας.Οσο για το Μολδολαγνο οταν πηγε Τιρασπολ  :knockinb: μια 29χρονη και ξετρελαθηκε.Εγω στην πλουσια Αγια Πετρουπολη 29 χρονες δεν  :knockinb:! :rockon:

Συνημμένα

• diplom3.jpg
    diplom3.jpg
    141,9 KB · Εμφανίσεις: 69
  • diplom4.jpg
    diplom4.jpg
    127,8 KB · Εμφανίσεις: 82

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Να δες εδω  :2funny: παντος εισαι πολυ βλακας :2funny:τωρα θα δουνε τι εγινε τοτε ολοι :2funny:. μ'αρεσει που λες εγω δεν ημουνα τοτε :2funny:Υποψιαζομαι οτι εσυ εισαι ο Πανυβλακας ο Flower Lover Κηπουρος στο επαγγελμα δηλαδη αν ερχονταν τωρα θα του εβρισκες να :knockinb: για γκομενες δεν μιλαω,πουτανες εννοω.Για πες μας κατι ενδιαφερον αφου δεν ξερεις Ρωσσικα τι τους μιλας και της  :knockinb:?Ο Πίτσι ΜΙΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΣΑΜΠΑ που ειχε βρει απο Ελλαδα μεσω ιντερνετ και πηγε να του γινει κολιτσιδα.Θες να μας πεις οτι πας στην ντισκο που οι γκομενες ζηταγανε απο τον Πίτσι 100 Ευρω που ειναι νεος και οι γκομενες τον γουσταρουνε και πας εσυ που εισαι 40+ ντυμενος λα'ι'κα και δεν ξερεις να πεις δυο λεξεις και την παιρνεις τσαμπα? :think:Οσο για το διπλωμα μου παρτο να'το εχεις να το βλεπεις :2funny:
Τελικά γάμησε τσάμπα(έστω και μια οπως λές)τώρα αυτός,δεν μας το είχες πει πιο μπροστά :grin: τωρα το λές :2funny:
τον flower lover που τον θυμήθηκες?τον γνωρίζω και αυτόν,με πολλες και ωραίες γυναίκες κυκλοφορούσε ειδικά παλιότερα και χωρις να έχει πτυχία :grin: μάλλον σε πειράζει πολύ που περνάνε καλά οι ελληνες στη Μολδαβια,φυσικά και δεν είμαι αυτός.

Για πες μας κατι ενδιαφερον αφου δεν ξερεις Ρωσσικα τι τους μιλας και της  :knockinb:
Μετα απο αυτό που ρώτησες τι να σχολιάσω? :2funny: αυτοί που λέγανε οτι έχεις ΙQ ραδυκιού πραγματικά δεν ήθελα να τους πιστέψω αλλά με αναγκάζεις να το κάνω :grin: ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟ που σημαίνει οτι αν μιλας ρουμανικα(και τα έχω μάθει αρκετά καλά)μπορείς να συννενοηθείς παντού αφού για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αυτή είναι η κύρια γλωσσα του ασχέτως αν μιλάνε σχεδόν ολοι ΚΑΙ τα ρωσσικα.
ΜΟΝΟ ΕΣΥ το τέρας μορφώσεως φαίνεται ομως ότι μετά απο τόσο και τόσο καιρό αδυνατείς να το καταλάβεις αυτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
παιδια δυο παρατηρησεις
1.το νημα εδω ειναι για τιρασπολ,αυτα που λετε ειναι για κισινιοφ κ μολντοβα,οχι πρινιστροβι,αν τπα καλα
2,ο δημας εχει δικιο γαιτι μιλαμε για τιρασπολ κλπ,που αναφερομαστε σε ρωσσικη γλωσσα κι οχι σε διγλωσους
απο την αλλη ο πιτσιλιστης γραφει για κισινιοφ που ,εχει δικιο ο τασος μιλανε κατα βαση ρουμανικα,αυτα δεν αμφισβητουντε ουτε τα μεν ουτε τα δε,μου ταπαν μολδαβες,κι οχι τιποτα πλυστρες,στο 4seasons δουλευουν μεταφραστριες,δεν ειναι αμορφωτες,μαγειρισες κλπ
οποτε δικιο εχει ο δημας δικιο κι ο τασος3
τωρα τα προσοπικα  σας με  τα διπλοματα κλπ,ειναι παντελως ασχετα με οτι λεμε,προσφερουν ομως γελιο!! :grin:

υγ ρε συ δημα,γιατι πηγαινει μια 25αρα η 30αρα μ ενα μεγαλυτερο?λογω φτωχειας.συνηθως,αλλα κ λογω ματαιοδοξιας αν ειναι ισχυρο ατομο ο μεγαλυτερος συντροφος
εδω βρηκε γκομενα παλια κι ο παγκαλος 40χρονια πιο νεα ο κοντομηνας και αλλοι,το περιεργο δηλ ειναι στην μολδαβια να βρει καποιος μονιμος μια γκομενα?
συμφωνω παντως στο αλλο που λες οτι αν παει καποιος ξεκαρφωτος,θα πεσει στα 100ευρα την ωρα κι ας γαμανε ολοι οι αλλοι οι τοπικοι τζαμπα
ταχω δει,εχεις δικιο ,,,αυτα συμβαινουν στους τουριστες,εγω ,δεν το βρισκω πολυ λογικο αυτο,αλλα οντως σιμβαινει,,

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αυτο δέν είναι πρόβλημα,είναι κατι το φυσιολογικό στους περισσότερους άντρες!
το "κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεβάτι" το θέλουμε ολοι εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων.
πολλλοι γι αυτο πηγαν κ τους βγηκε το αναποδο."πουτανα συα σαλονια", με αλλους  :helpplea: .και "κυρια στο κρεβατι" μ αυτους,, :grin:
κι ειδικα απο ανατολικες χωρες,,, :dancing:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τελικά γάμησε τσάμπα(έστω και μια οπως λές)τώρα αυτός,δεν μας το είχες πει πιο μπροστά :grin: τωρα το λές :2funny:
τον flower lover που τον θυμήθηκες?τον γνωρίζω και αυτόν,με πολλες και ωραίες γυναίκες κυκλοφορούσε ειδικά παλιότερα και χωρις να έχει πτυχία :grin: μάλλον σε πειράζει πολύ που περνάνε καλά οι ελληνες στη Μολδαβια,φυσικά και δεν είμαι αυτός.

Για πες μας κατι ενδιαφερον αφου δεν ξερεις Ρωσσικα τι τους μιλας και της  :knockinb:
Μετα απο αυτό που ρώτησες τι να σχολιάσω? :2funny: αυτοί που λέγανε οτι έχεις ΙQ ραδυκιού πραγματικά δεν ήθελα να τους πιστέψω αλλά με αναγκάζεις να το κάνω :grin: ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΧΙΛΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟ που σημαίνει οτι αν μιλας ρουμανικα(και τα έχω μάθει αρκετά καλά)μπορείς να συννενοηθείς παντού αφού για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αυτή είναι η κύρια γλωσσα του ασχέτως αν μιλάνε σχεδόν ολοι ΚΑΙ τα ρωσσικα.
ΜΟΝΟ ΕΣΥ το τέρας μορφώσεως φαίνεται ομως ότι μετά απο τόσο και τόσο καιρό αδυνατείς να το καταλάβεις αυτό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 τασε μιν την λες στο ζοντανο γιατι θα σε κανο γαβαλα και σια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ο αρχιδις ο φλαουερ εισε???????  μεσα απο του μολντου σας γραφο που ειναι τα μουνια ?? μονος μου ειμαι και τα γκαρσονια ολο μαλακιες γραφεις!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 2013-01-16_004219.jpg
    2013-01-16_004219.jpg
    101,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 2013-01-16_004244.jpg
    2013-01-16_004244.jpg
    109,6 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πολλλοι γι αυτο πηγαν κ τους βγηκε το αναποδο."πουτανα συα σαλονια", με αλλους  :helpplea: .και "κυρια στο κρεβατι" μ αυτους,, :grin:
κι ειδικα απο ανατολικες χωρες,,, :dancing:
καλος τα αρχιδια μας τα κοκινα!!! παλι σε κοτετσι κριφτικες!!!!!! που στο διαλο θα σε τρακαρο :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παρασκευη γιρναο βουκουρεστι μαγαζι μολδο απο παρασκευη μεχρι σιμερα αδειο μονο το σαβατο το απογευμα ειχαι κοσμο ντραιβ το σαβατο οπααααα  τραπεζι μπουκαλι βοτκα εισοδοι κτλ 300 ευρα η νυχτα εχει πεσει πολι ειναι της μοδας τα καραοκε και οι σαουνες!!!  καλη σαουνα μια ορα 25 ευρα να την κλισεις  !!!!!!  και κομενη η πλακα με τον τσαρο μην πεσει βοηδοπουτσα!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Συνημμένα

• 2013-01-16_004104.jpg
    2013-01-16_004104.jpg
    102,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 2013-01-16_004126.jpg
    2013-01-16_004126.jpg
    126,9 KB · Εμφανίσεις: 32
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μεγα τιτανοτεραστιε ατελιοτε σοφρονα τσαρε αβεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! δοσε τα φοτα σου!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ροσε μεγαλοψολη βαλε κανα βιντεο!!!!!!!!  αντεεεεε και φετος δεν σε ξαναγαμαο!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: εισε τιτανοτερστιογιγαντας!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2013-01-16_004145.jpg
    2013-01-16_004145.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 42
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τιρασπολ μπεντερι μπουλουκια ιταλον πανο κατο!! μαζι με αρκετους μολδαβους γαμπρους με τζιπ !!!!!! μας την πιρανε την αρχαια τυρας!!!! :S :S :S :S  υ.γ μελαχρινο που δουλευει στον μολντο και καλο κοριτσι και δεν δινει τιλεφονο με τιποτα1!!!!  ονλυ σουβλακι σιμερα τελος μεταδοσις απο μολντομαγειριο οβερ!!!!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
 τασε μιν την λες στο ζοντανο γιατι θα σε κανο γαβαλα και σια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ο αρχιδις ο φλαουερ εισε???????  μεσα απο του μολντου σας γραφο που ειναι τα μουνια ?? μονος μου ειμαι και τα γκαρσονια ολο μαλακιες γραφεις!!!!!!!!!!!!!!
Κάνε αυτόν που κουνάει τον κώλο του γυμνό στα πάρτυ με τους celebrities  :2funny:  :2funny: :2funny:

τον flower που τον θυμηθήκατε και τον ξεθάψατε τώρα???

Για Moldo είπαμε μετά την πέμπτη,τώρα μου λες και παρασκευή δεν είχε κοσμο...συνήθως είναι γεμάτο ΠΣΚ  :grin:
εκτός αν το έχει γράψει στα αρχίδια του τελευταία το μαγαζί καθότι οι φήμες τον θέλουν να κυκλοφορεί με καινούργιο έρωτα απο το νέο έτος και μετά  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
τιρασπολ μπεντερι μπουλουκια ιταλον πανο κατο!! μαζι με αρκετους μολδαβους γαμπρους με τζιπ !!!!!! μας την πιρανε την αρχαια τυρας!!!! :S :S :S :S
τον Στέφανο τον είδες?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδια δυο παρατηρησεις
1.το νημα εδω ειναι για τιρασπολ,αυτα που λετε ειναι για κισινιοφ κ μολντοβα,οχι πρινιστροβι,αν τπα καλα
2,ο δημας εχει δικιο γαιτι μιλαμε για τιρασπολ κλπ,που αναφερομαστε σε ρωσσικη γλωσσα κι οχι σε διγλωσους
απο την αλλη ο πιτσιλιστης γραφει για κισινιοφ που ,εχει δικιο ο τασος μιλανε κατα βαση ρουμανικα,αυτα δεν αμφισβητουντε ουτε τα μεν ουτε τα δε,μου ταπαν μολδαβες,κι οχι τιποτα πλυστρες,στο 4seasons δουλευουν μεταφραστριες,δεν ειναι αμορφωτες,μαγειρισες κλπ
οποτε δικιο εχει ο δημας δικιο κι ο τασος3
τωρα τα προσοπικα  σας με  τα διπλοματα κλπ,ειναι παντελως ασχετα με οτι λεμε,προσφερουν ομως γελιο!! :grin:

υγ ρε συ δημα,γιατι πηγαινει μια 25αρα η 30αρα μ ενα μεγαλυτερο?λογω φτωχειας.συνηθως,αλλα κ λογω ματαιοδοξιας αν ειναι ισχυρο ατομο ο μεγαλυτερος συντροφος
εδω βρηκε γκομενα παλια κι ο παγκαλος 40χρονια πιο νεα ο κοντομηνας και αλλοι,το περιεργο δηλ ειναι στην μολδαβια να βρει καποιος μονιμος μια γκομενα?
συμφωνω παντως στο αλλο που λες οτι αν παει καποιος ξεκαρφωτος,θα πεσει στα 100ευρα την ωρα κι ας γαμανε ολοι οι αλλοι οι τοπικοι τζαμπα
ταχω δει,εχεις δικιο ,,,αυτα συμβαινουν στους τουριστες,εγω ,δεν το βρισκω πολυ λογικο αυτο,αλλα οντως σιμβαινει,,
Συνηθως δεν πολυκοιτανε ηλικιες αυτο γινεται γιατι δεν υπαρχουν αντρες σε αυτα τα μερη και γιατι σε αυτες τη χωρες δεν ειναι  :jerking: οπως στην Ελλαδα.Στη Ρωσσια μια γυναικα πανω απο 25 ετων ειναι πολυ δυσκολο να βρει καποιον να παντρευτει.Οι Ρωσσοι συνηθως παιρνουνε μια κοπελιτσα 19-20 για να παντρευτουνε.Μια γυναικα ανω των 25-27 θα βρει καποιον ανω των 35 αν θελει να κανει σχεση.Μια 30αρα θα βρει απο 40 και πανω.Μονο στην Ελλαδα τη χωρα της  :jerking:μπορει καποιος να παρει μια γρια και να την εχει γκομενα :2funny:Αν διαβασεις το Thread της Ουκρανιας θα δεις που ο Ιωσηφ σε μια φαση τους εβρισε ολους τους  :jerking: ειχε γραψει εισταστε 25+ και βρισκεται μια 35+ και την ερωτευεστε :jerking:.Εγω στα ΠΜ προσπαθουσα να απανταω χωρις να βριζω κανεναν.Ο Μολδολαγνος στην Ελλαδα τι θα μπορουσε να βρει?Μια Ελεηνιδα στην ηλικια του που θα τον σταυρωνε και θα του εκανε τη ζωη μαρτυριο.Μολδαβια μπορει να βρει μια 35-40 και αν την κυνηγισει λιγακι ακομα και 30αρα ε,που ειναι καλητερα να μενει?Τωρα αυτο με τα διγλωσσα κρατη δε νομιζω οτι ο φιλος μας ο Τασος ξερει την αλλη γλωσσα τα Ρουμανικα :think: αν την ηξερε θα το εγραφε σιγουρα.Ε, τι τους μιλαει ο μεγαλος Γαμιας?Τουρκικα? :2funny:Καλα αν πας και τους δεις θα ριξεις πολυ  :2funny:ειναι σαν τους Ελληνες που εβλεπες στη Βουλγαρια κατι μαστορες κατι ταλαιπορημενοι απο τα τελευταια χωρια της Ελλαδας.Το κακο με τους ΕΛληνες ειναι οτι μαζευονται σε καφενεια καθονται με της ωρες και παιζουνε ταβλι και λενε οτι :knockinb:Καποιο διαστημα ειχαν ερθει κ'εδω κατι ταλαιπορημενοι αλλα μετα φυγανε οταν η Ρωσσια εγινε πια ακριβη.Καθοντουσαν σε ενα Ελληνικο  εστιατοριο που ειχε και παιζανε ταβλι και σου λεγαν οτι  :knockinb:πότε προλαβαιναν να  :knockinb: δεν ξερω :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
μου περιεγραφε πριν μερες καποιος  πως εγαμησεν μια μπαροβια-ελληνιδα στον  πανω οροφον,σε ενα μαγαζι,μπυραρια,κατι σαν κωλομπαρο ας πουμε,με ελληνιδες,χαλασα τοσα ηπια τοσα,μουλεγε, αλλα την στριμωξα λεει την μουναρα κ της τον εχωσα στις τουαλετες,που πηγε πανω, ταχε κ ψιλοπιει κ τετοια,,χλαλαι τα 300ε που χαλασα λεει κλπ
μπραβο του λεω ,τι να πεις κιολας,,,τα μισα ψεματα ειναι,,αλλα τσεσπα..ας πουμε οτι εινε αληθεια
ρε συ λεω,σε μια αναλαμπη,αυτη η μουναρα,με την κωλαρα κλπ,ποσο χρονων?
"ΚΑΤΩ ΑΠΟ 45 ΣΙΓΟΥΡΑ" ,μου λεει,,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:
αυτο κι εις υγειαν,εχεις δικιο δημας
η χωρα της μαλακιας,,,ειδικα σε αυτο το θεμα,,,, :jerking: :jerking: :jerking:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
ειμαστε παρεα με στεφανο.εχει ερθει κυπρο  :headbang: :headbang: :headbang:
ρε πως την πατησαμε,,δεν χονευετε αυτο,,,,
:2funny: :2funny: :2funny:
Μου αρέσει που ο τσάρος του απαντουσε "Εγω σε καταλαβαινω.Οι αλλοι λενε σου κανουν ασχετες ερωτησεις." :grin: όλα τα καταλάβαινε το τέρας μορφωσεως,ο πλούσιος γόης της Αγ.Πετρούπολης  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μου περιεγραφε πριν μερες καποιος  πως εγαμησεν μια μπαροβια-ελληνιδα στον  πανω οροφον,σε ενα μαγαζι,μπυραρια,κατι σαν κωλομπαρο ας πουμε,με ελληνιδες,χαλασα τοσα ηπια τοσα,μουλεγε, αλλα την στριμωξα λεει την μουναρα κ της τον εχωσα στις τουαλετες,που πηγε πανω, ταχε κ ψιλοπιει κ τετοια,,χλαλαι τα 300ε που χαλασα λεει κλπ
μπραβο του λεω ,τι να πεις κιολας,,,τα μισα ψεματα ειναι,,αλλα τσεσπα..ας πουμε οτι εινε αληθεια
ρε συ λεω,σε μια αναλαμπη,αυτη η μουναρα,με την κωλαρα κλπ,ποσο χρονων?
"ΚΑΤΩ ΑΠΟ 45 ΣΙΓΟΥΡΑ" ,μου λεει,,, :helpplea: :helpplea: :helpplea:
αυτο κι εις υγειαν,εχεις δικιο δημας
η χωρα της μαλακιας,,,ειδικα σε αυτο το θεμα,,,, :jerking: :jerking: :jerking:
Και αυτοι καπως ετσι ειναι :2funny:Ολο  :knockinb: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Μου αρέσει που ο τσάρος του απαντουσε "Εγω σε καταλαβαινω.Οι αλλοι λενε σου κανουν ασχετες ερωτησεις." :grin: όλα τα καταλάβαινε το τέρας μορφωσεως,ο πλούσιος γόης της Αγ.Πετρούπολης  :jerking:
Εχει πλακα που οταν δεν ξερεις να απαντισεις πας να αλλαξεις θεμα.Μας λες οτι εισαι παμπλουτος :2funny:ε,τοτε γιατι μενεις μονιμα σε μια τριτοκοσμικη χωρα? :think:Και εγω πηγαινω σε τετοια μερη για Πορνοεκδρομες αλλα να μεινω μονιμα εκει θα τα παιξω! :headbang:Εκτος αν το επιπεδο των Μολδαβων δεν διαφερει απο το δικο σου.Περιμενα να βρεις το διπλωμα καποιου και να μας το βαλεις φωτογραφια να μας διξεις οτι εχεις κ'εσυ διπλωμα ανωτατης εκπαιδευσης :2funny:ξερω τι θα απαντησεις εγω εχω σπουδασει στο μεγαλητερο σχολειο το σχολειο της ζωης :jerking:!Ισως κανω λάθος και εχεις σπουδασει στο Κε'ι'μπριτζ :2funny:ή στο Χάρβαντ? :2funny:Ενα αλλο δεν μας απαντησες?Αφου δεν ξερεις Ρωσσικα και φυσικα δεν ξερεις και Ρουμανικα και οι ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΝΤΙΣΚΟ ΖΗΤΑΝΕ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ακομα και του Πίτσι (25 ετων αμφανησιμος)του πέρνανε λεφτα για να πανε μαζι του :rockon:πως και πανε με 'σενα τσαμπα?Που εισαι 40+ απο εμφανιση  :shit: και ντυμενος εντελως λα'ι'κα και εκτος απο αυτα ολα εχεις και ενα ακομα μειον ΟΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ οταν ολες οι γκομενες ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!Εσυ τι θα τους λες?Παμε να σας τα'ι'σω στου Μολδολαγνου? :2funny:Πες μας τι τους λες και πεφτουνε στην αγκαλια σου?Πρεπει να εισαι μεγαλος εραστης και ομορφαντρας σαν τον Shinohara και το Χριστο Λαζαρου :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τιρασπολ μπεντερι μπουλουκια ιταλον πανο κατο!! μαζι με αρκετους μολδαβους γαμπρους με τζιπ !!!!!! μας την πιρανε την αρχαια τυρας!!!! :S :S :S :S  υ.γ μελαχρινο που δουλευει στον μολντο και καλο κοριτσι και δεν δινει τιλεφονο με τιποτα1!!!!  ονλυ σουβλακι σιμερα τελος μεταδοσις απο μολντομαγειριο οβερ!!!!!!!
Ναι ηρθαν με Πουλμαν :2funny:ητανε πανω απο 1000 Ιταλοι μετα ηρθανε και καμια 30αρια πουλμαν Τουρκων :2funny:Αν ειχες λιγες γνωσεις θα ηξερες οτι οι Ιταλοι ειναι οι μαγαλητεροι Χέστες δεν πανε σε μερη που δεν ξερουνε.Και φοβουντε ακομα και τη σκια τους.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Και αυτοι καπως ετσι ειναι :2funny:Ολο  :knockinb: :2funny:Εχει πλακα που οταν δεν ξερεις να απαντισεις πας να αλλαξεις θεμα.Μας λες οτι εισαι παμπλουτος :2funny:ε,τοτε γιατι μενεις μονιμα σε μια τριτοκοσμικη χωρα? :think:Και εγω πηγαινω σε τετοια μερη για Πορνοεκδρομες αλλα να μεινω μονιμα εκει θα τα παιξω! :headbang:Εκτος αν το επιπεδο των Μολδαβων δεν διαφερει απο το δικο σου.Περιμενα να βρεις το διπλωμα καποιου και να μας το βαλεις φωτογραφια να μας διξεις οτι εχεις κ'εσυ διπλωμα ανωτατης εκπαιδευσης :2funny:ξερω τι θα απαντησεις εγω εχω σπουδασει στο μεγαλητερο σχολειο το σχολειο της ζωης :jerking:!Ισως κανω λάθος και εχεις σπουδασει στο Κε'ι'μπριτζ :2funny:ή στο Χάρβαντ? :2funny:Ενα αλλο δεν μας απαντησες?Αφου δεν ξερεις Ρωσσικα και φυσικα δεν ξερεις και Ρουμανικα και οι ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΝΤΙΣΚΟ ΖΗΤΑΝΕ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ακομα και του Πίτσι (25 ετων αμφανησιμος)του πέρνανε λεφτα για να πανε μαζι του :rockon:πως και πανε με 'σενα τσαμπα?Που εισαι 40+ απο εμφανιση  :shit: και ντυμενος εντελως λα'ι'κα και εκτος απο αυτα ολα εχεις και ενα ακομα μειον ΟΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ οταν ολες οι γκομενες ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!Εσυ τι θα τους λες?Παμε να σας τα'ι'σω στου Μολδολαγνου? :2funny:Πες μας τι τους λες και πεφτουνε στην αγκαλια σου?Πρεπει να εισαι μεγαλος εραστης και ομορφαντρας σαν τον Shinohara και το Χριστο Λαζαρου :2funny:
Εσυ αλλάζεις θέμα οταν δεν σε συμφέρει :grin: την πάτησες σαν χάνος που είσαι με τον στεφανο και αρχίζεις τωρα ξανά και ξανά να μας λές για τον πίτσι αλλά που οπως αποδείχτηκε και αυτός χωρις λεφτά γαμησε εστω και μία :2funny: εσυ μάλλον τζαμπα δεν μπορείς ουτε μία να :knockinb: και για αυτο ξημεροβραδιάζεσαι στα μπουρδέλα μια ζωή  :2funny:
Ο Moldo δεν γαμάει,εγω δεν γαμάω,κανένας δεν πηδάει στη μολδαβια...μονο τον στέφανο πίστεψες ότι γαμάει που τελικά ηταν μια μπαρούφα και μισή :grin: καλα λένε ολοι οτι εχείς ΙQ ραδυκιου :2funny:
Πιο μπροστά έγραφες οτι ένας μόνιμος φυσικά θα βρίσκει γκόμενες και θα περνάει καλύτερα εκεί,τώρα μας λες οτι ειναι μείον αν μένεις μόνιμα στο Κισινάου :2funny: τότε γιατί πιστεψες τον στεφανο που έλεγε οτι :knockinb: και οτι εμενε μόνιμα στην Τιρασπολ? Απο εκεί να δείς πως θέλουνε να φύγουν οι γκόμενες...τρέχοντας και με τα χιλια  :2funny:
Οπως θες τα γυρίζεις κάθε φορά και οπως σε συμφερει,ο απόλυτος κωλοτούμπας είσαι  :helpplea:
Οσο για μένα ρουμανικα εμαθα αρκετα καλά και συνεννοούμαι ανετα,αγγλικα μιλαω σχεδον απταιστα και εκτος απο το διαμέρισμα εχω αγορασει και 4 ταξι που δουλεύουν σε εταιρεία :grin: αυτά τα ξέρουν ολοι οι ελληνες στο Κισινάου δεν είναι τόσο μεγάλο μυστικό :grin: ακόμα και εμφανισιακά σε καλυτερη κατάσταση βρίσκομαι αν και 7 χρονια μεγαλύτερος απο σενα γιατι είσαι κοντός(1,70 για τον ανδρα είναι τίποτα)και το σώμα σου είναι αρτσούμπαλο(προς το χοντρό θα ελεγα)οπότε ακόμα και ακριβά ρούχα να φοράς χάνεις πολυ,ο σωματότυπος σου γενικά δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα καλό ντύσιμο  :grin: :grin: :grin:
Αυτά και να σκέφτεσαι λιγάκι πριν να γράψεις κάτι :idiot: στο κάτω κάτω καλό θα σου κάνουν αυτά που σου λέω τώρα με την εννοια οτι μπορεί και να συνέλθεις και να σταματήσεις να γράφεις και να μας λες μπούρδες :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ναι ηρθαν με Πουλμαν :2funny:ητανε πανω απο 1000 Ιταλοι μετα ηρθανε και καμια 30αρια πουλμαν Τουρκων :2funny:Αν ειχες λιγες γνωσεις θα ηξερες οτι οι Ιταλοι ειναι οι μαγαλητεροι Χέστες δεν πανε σε μερη που δεν ξερουνε.Και φοβουντε ακομα και τη σκια τους.
Πως το ξέρεις οτι οι ιταλοί δεν το ξέρουν αυτο το μέρος αφου εσύ δεν έχεις πάει ποτέ σου εκεί? :grin:
σου το είπε καποιος(ο στέφανος μήπως) :2funny: η απλά το ξέρεις και αυτο οπως τα ξέρεις όλα φυσικά?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom