Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νομίζω ότι τον ξέρω το δρόμο. Πρέπει ναναι Τερνοπόλ στην έξοδο για Οντέσσα.
Δεν μπορώ να φανταστώ το ίδιο συμβάνν με έλληνες μπάτσους και ελληνάράδες οδηγούς βεβαίως
Το να επαιτούν οι τροχαίοι και ειδικότερα οι μπάτσοι για λεφτά είναι κάτι πολύ συνηθισμένο (και στη Μολδαβία επίσης). Τόχω συναντήσει πολλές φορές (όχι με τροχαίους) :police:. Αλλά το παίζω χαζο-τουρίστας και κάνω ότι δεν καταλαβαίνω. Η γυναίκα μου τους βρίζει (τους λέει όμως, καλού κακού)  ότι ο θείος τους ήταν διοικητής τους   :grin:).
Παρεπιμπτόντως η πρώτη λέξη που άκουσα στο αεροδρόμιο του Κισινιώφ την πρώτη φορά που ανέβηκα πάνω , ήταν "μπαξις" ! :cheesy:
Καλα Μακη οταν περπατας γιατι να σου κωψουν προστιμο?Αυτο που εγινε?Κισινιωφ? ή Τιράσπολ?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί πίνεις οινοπνευματώδη σε πάρκα, γιατί κολυμπάς γυμνός στο Δνείστερο, γιατί κόβεις μήλα στο δάσος, γιατί νομίζουν ότι η γυναίκα σου είναι κώλλ γκιρλ (στο Κισινιώφ), γιατί το σκυλί σου  γαυγίζει, γιατί έτσι ....
Λεφτά θέλουν μόνο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
Να ενα δευτερο βιντεακι που εβαλα υποτιτλους αυτος ο Μαξ εχει πολυ γέλιο [youtube=425,350]2u_191m0GTI[/youtube]
xa xa τρελο παληκαρι!!!!!!!! παλια οταν και εμενα με σταματουσαν στα 90's sτην βουλγαρια και ρουμανια οταν πηγαινα ειχα βαρεθει τους τροχονομους και τα μπακσισια! και ετσιειχα μονιμα στο ντουλαπακι του αυτοκινητου παλια αχρηστα ελληνικα χαρτονομισματα και καποια ψευτικα και μολις με σταματουσαν χωρις πολλα πολλα τους εδινα αυτα τα χαρτονομισματα και με χαιρετουσαν!!!!!!!!
μετα ηταν αργα και καταλαβαιναν οτι πηραν φολα!!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Να ενα δευτερο βιντεακι που εβαλα υποτιτλους αυτος ο Μαξ εχει πολυ γέλιο [youtube=425,350]2u_191m0GTI[/youtube]
Τετοιες σκηνες της πρωην CCCP με τα μουντα και απροσωπα κτιρια κατω απο τους ηχους της κιθαρας με γεμιζουν νοσταλγια. Μπραβο Δημητρακη. Δεν μπορω να θυμηθω η μουσικη σε ποια ταινια ηταν σαουντρακ και ποιο συγκροτημα ειναι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί πίνεις οινοπνευματώδη σε πάρκα, γιατί κολυμπάς γυμνός στο Δνείστερο, γιατί κόβεις μήλα στο δάσος, γιατί νομίζουν ότι η γυναίκα σου είναι κώλλ γκιρλ (στο Κισινιώφ), γιατί το σκυλί σου  γαυγίζει, γιατί έτσι ....
Λεφτά θέλουν μόνο.
Γ'αυτα κ'εδω θα σου την λεγανε.Για οινοπνευματοδη σε παρκα (στο κεντρο)θα σου κωβανε προστιμο.Αν κολιμουσες γυμνος ειναι πολυ πιθανον να σε πηγαινανε στο τμημα.Τωρα αυτο για τα μηλα ειναι για  :2funny: εδω παιφτουνε και σαπιζουνε αν τα μαζεψεις καλο θα κανεις γιατι τα τρωνε μισοσαπισμενα οι Ταρανδοι (το σαπισμενο μηλο περιεχει αλκοολ) και μεθανε και φεροναται περιεργα.Μπορουνε να επιτεθουνε ακομα και σε αυτοκινητα  :2funny: νομιζουν οτι ειναι αλλο ζωο :2funny:.Για το Κισινιωφ μου το ειχες πει.Εδω εχει προστιμο αν το σκυλι σου χεσει και δεν μαζεψεις τα σκατα του :2funny:σπανια πιανουνε κανεναν :2funny:και του ζαλιζουνε τ'αρχηδια.Τωρα ομως μετα την μειωση του προσωπικου της Αστυνομιας απο 1.100.000 σε 700.000 ατομα δεν βλεπεις πια τροχονομο ή αστυνομικο πουθενα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Για να μη λετε οτι τα βγαζω απ'το μυαλο μου.Ας διαβασει να δει τι παιζετε εκει περα.Της πουτανες ποιος θα της παρει τηλεφωνο να του κανονισει του παιδιου να  :knockinb: ο Μολδολαγνος?Οπως πηρε και του Πίτσι πουτανες τοτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι αλλά δεν ρωτάει τι παίζει απο πουτάνες,ουτε καν αναφέρει τετοιο πράγμα ο ανθρωπος.Αλλωστε το λέει οτι ηταν στο Κισινάου παλια αρα γνωρίζει τις καταστάσεις.Ρωτάει για το πως είναι τώρα με τις ντισκο κλαμπ και εγω του απαντώ επι αυτού του θέματος.
Για πουτάνες αρχισες να γράφεις εσυ απο μόνος σου ετσι στο άσχετο για να μας πείς την ιστορία ξανα με τον πιτσι και τον μιτσι που μας την έχεις πεί καμια εκαστοριά φορές  :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Το Star Track/Military στο Riscani υπάρχει ακόμα,για τα άλλα δεν ξέρω.Πολυ in είναι τώρα η Drive που γίνεται του μουνιου καθε σαββατοκύριακο,η Fashion Club  και το Cocos.Τα αλλα 4 που ειναι μαζεμένα(City,Booz,Lava και Studio)καλα είναι και το καλοκαίρι που είναι ανοιχτη η τειράσα στο Palatul National παίζει ωραία φάση αφου είναι κοντά και ο κόσμος πάει απο το ενα στο αλλο.
Για καφέ και οχι μόνο στο Graffiti και στο Lazy ασυζητητι και καλοκαιρι στο Mojito.
Το καλοκαίρι πάντως την γουστάρω πολυ την πόλη που είναι μέσα στο πράσινο και υπάρχουν αρκετά καλά ρεστωράντ που χαίρεσαι πραγματικά τις τειράσες τους τις απογευματινές ωρες και υπάρχει και η ανοιχτή ντισκο Goa για το βράδυ λιγο εξω απο το Κισιναου.
Στο τελος αφησα το εστιατόριο-καφε El Greco του φιλου μας του Μολντου που μετά τις 10 γίνεται κλαμπ οπου μαζευόμαστε σχεδόν ολοι οι Ελληνες εκεί και γίνονται και αρκετές φορτωτικές κάποιες φορές :grin:
Ευχαριστω Τασο για την πληροφορηση Τα χρονια που ημουν εγω εκει απο ελληνες ηταν μονο καποιος Παναγιωτης ενας Γιωργος παντρεμενος με ρουμανα που δουλευε με καρυδοψιχα μεγαλο απατεωνας  και ο Ραμος με τα λεωφορεια

Επισκέπτης
Τρανσνίστρια ? Ποιός πάει εκει πέρα καλέ ? Εκεί μέσα είναι γκέτο της Ρωσίας και δεν περνάς εύκολα !  Θυμάμαι τότε που είχε παίξει ο Ολυμπιακός με τη Σέριφ Τιρασπολ...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ευχαριστω Τασο για την πληροφορηση Τα χρονια που ημουν εγω εκει απο ελληνες ηταν μονο καποιος Παναγιωτης ενας Γιωργος παντρεμενος με ρουμανα που δουλευε με καρυδοψιχα μεγαλο απατεωνας  και ο Ραμος με τα λεωφορεια
Να είσαι καλά,τώρα οπως καταλαβαίνεις υπάρχουν περισσότεροι ελληνες.
Και για να μην αδικήσω κατα κάποιο τρόπο κάποια αλλα παιδιά εκτος του El Grego υπάρχουν και άλλα δυο ελληνικα εστιατορια,το Οpa στο κεντρο και το Mykonos στο εμπορικό κέντρο MallDOVA.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τι να το κανεις αμα ζητανε 100 Ευρω για μια ωρα :headbang:Αυτα δεν τα λεω 'γω τα γραφει ο Πιτσιλιστης που πηγε εκει.Για να μη λετε παλι οτι τα λεω εγω.Το εχετε κανει δηλαδη καφενειο καθεστε με της ωρες σε ενα Ελληνικο εστιατοριο ή μια καφετερια παιζεται ταβλι και λετε οτι  :knockinb:..[youtube=425,350]aLPriCiiKSQ[/youtube] .Μας περιμενει λεει :)
δυστυχως .αυτα γινοντε κατα κορον,στην πρωην ανατ ευρωπη,,ολη μερα ταβλι κ μερτα λεμε γαμαγαμε με 20λεβα μουναρες.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Γ'αυτα κ'εδω θα σου την λεγανε.Για οινοπνευματοδη σε παρκα (στο κεντρο)θα σου κωβανε προστιμο.Αν κολιμουσες γυμνος ειναι πολυ πιθανον να σε πηγαινανε στο τμημα.Τωρα αυτο για τα μηλα ειναι για  :2funny: εδω παιφτουνε και σαπιζουνε αν τα μαζεψεις καλο θα κανεις γιατι τα τρωνε μισοσαπισμενα οι Ταρανδοι (το σαπισμενο μηλο περιεχει αλκοολ) και μεθανε και φεροναται περιεργα.Μπορουνε να επιτεθουνε ακομα και σε αυτοκινητα  :2funny: νομιζουν οτι ειναι αλλο ζωο :2funny:.Για το Κισινιωφ μου το ειχες πει.Εδω εχει προστιμο αν το σκυλι σου χεσει και δεν μαζεψεις τα σκατα του :2funny:σπανια πιανουνε κανεναν :2funny:και του ζαλιζουνε τ'αρχηδια.Τωρα ομως μετα την μειωση του προσωπικου της Αστυνομιας απο 1.100.000 σε 700.000 ατομα δεν βλεπεις πια τροχονομο ή αστυνομικο πουθενα.
αυτα δεν μου φαινονται εμενα ακραια .αλλα σωστα,σε ολη την κεντρικη κ βορεια ευρωπη ισχυουν,,απλα οι ελληνες ειναι τσοπαναραιοι γενικα κ τους παραξενευει αν χεσει ο σκυλος τους στο πεζοδρομιο κ φανε προστιμο,,,

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ενας Γιωργος παντρεμενος με ρουμανα που δουλευε με καρυδοψιχα μεγαλο απατεωνας  
αν παντεμενος με ρουμανα ,κλαφτονε ,,ταχει πληρωσει διπλοτριπλα τα κλεμενα,σε κανενα συσυτιο στην ουρα θαναι τωρα για να φαει,,,εχω δει κι απο κυπραιους εδω, οτι θες εχουνε παθει απο ρουμανες βασικα,, :2funny: :2funny: :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Και γιατί να πήγαινε να βρεί γκόμενα σωνει και καλά στην Τιρασπολ οταν στο Κισιναου ξεσχίζεται στον πούτσο?  :2funny:
Θα μου πείς μπορεί να θες μια αλλαγή και επειδή είναι πιο φθηνά εκεί αλλα και πάλι αν θέλεις κάτι τέτοιο μπορείς να πας στο Βελτς,επαρχιακή πόλη είναι και αυτή κοντα στα 120 χλμ και χωρίς να έχεις την ταλαιπωρία των υποτιθέμενων συνόρων.
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι μην παραμυθιάζεσαι τόσο με την Πριντνεστροβιε επειδή εκεί μιλάνε μονο ρωσσικα.Προσωπικά δεν έχω δει καμια διαφορά και εννοώ για τις γκόμενες(συμπεριφορά,ομορφιά κτλ).
βελτς εχει στην αυστρια  ;)μηπως εννοεις αυτο? :grin:

Bălți
From Wikipedia, the free encyclopedia

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
βελτς εχει στην αυστρια  ;)μηπως εννοεις αυτο? :grin:

Bălți
From Wikipedia, the free encyclopedia
Το εγραψα ετσι για να ακούγεται περίπου οπως στα ρωσσικα και να το καταλαβαίνουν οι ρωσσοπληκτοι μιας και είμαστε στο θρεντ της Πριντνεστροβιε  :grin:

Russian: Бельцы,[Byel’tsy] and Бэлць,[Bėlts’]

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
αν παντεμενος με ρουμανα ,κλαφτονε ,,ταχει πληρωσει διπλοτριπλα τα κλεμενα,σε κανενα συσυτιο στην ουρα θαναι τωρα για να φαει,,,εχω δει κι απο κυπραιους εδω, οτι θες εχουνε παθει απο ρουμανες βασικα,, :2funny: :2funny: :2funny:
Και που να δείς τον αδερφο σου κυπραίο στο Bender με την γκομενα απο Πριντνεστροβιε που έχει,που οπως αναλύει πολυ σωστά ο Τσάρος "θελονε να ειναι Ρωσσοι αυτο τους κανει σε καποιο βαθμο πιο εντιμους" :grin:
Του τα έφαγε ούλα(σπίτι,αυτοκίνητο)...ούλα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι αλλά δεν ρωτάει τι παίζει απο πουτάνες,ουτε καν αναφέρει τετοιο πράγμα ο ανθρωπος.Αλλωστε το λέει οτι ηταν στο Κισινάου παλια αρα γνωρίζει τις καταστάσεις.Ρωτάει για το πως είναι τώρα με τις ντισκο κλαμπ και εγω του απαντώ επι αυτού του θέματος.
Για πουτάνες αρχισες να γράφεις εσυ απο μόνος σου ετσι στο άσχετο για να μας πείς την ιστορία ξανα με τον πιτσι και τον μιτσι που μας την έχεις πεί καμια εκαστοριά φορές  :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι δεν εγιναν ολα ετσι?Δεν τους υποσχεθηκατε οτι θα ξεσκιστουνε στο  :knockinb: θα λενε οτι ειναι Ελληνες και οι γκομενες θα ανοιγουνε τα ποδια για να της  :knockinb:?.Το αποτελεσμα ποιο ηταν?ΠΑΙΡΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ?Παιρνανε μετριες γκομενες απο την Ντισκο και τους δινανε 100 Ευρω ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ! :headbang:Μας λετε ιστοριες για αγριους οτι  :knockinb: καθε μερα και οταν τα παιδια πηγαν εκει ειδαν το αντιθετο!ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ :2funny:!ή ΚΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?ή ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ?Πλουτισατε και τωρα :knockinb: και εχετε και γκομενες? :2funny:Μας εχετε φλομωσει στη μπουρδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και που να δείς τον αδερφο σου κυπραίο στο Bender με την γκομενα απο Πριντνεστροβιε που έχει,που οπως αναλύει πολυ σωστά ο Τσάρος "θελονε να ειναι Ρωσσοι αυτο τους κανει σε καποιο βαθμο πιο εντιμους" :grin:
Του τα έφαγε ούλα(σπίτι,αυτοκίνητο)...ούλα  :2funny:
Συγγνωμη αν καποιος παει ΠΜΡ για να ειναι με μια γκομενα ειναι για  :ak:εκτος αν ειναι κανενας 50+ και βρηκε καμια 20 χρονη ε,τοτε χαλαλι του!Καλα πως του τα εφαγε?αγορασε ο Κυπριος διαμερισμα στην ΠΜΡ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]tkHZ9O-LX5k[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βλεπω τον Πιρφορο το καλοκαιρι να πηγαινει εκει για να παρει το ματακι του :jerking: :2funny: [youtube=425,350]L7DvvFv4TBc[/youtube]

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
μαλλον ο τασος3 εχει δικιο,,εχει υπερεκτιμηθει το σημειο,απο το λιγο που ειδα εδω,,,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μαλλον ο τασος3 εχει δικιο,,εχει υπερεκτιμηθει το σημειο,απο το λιγο που ειδα εδω,,,,
Απο μισο λεπτο δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα.Στην 2η ή 3η σελιδα του Thread εχει και κατι βιντεακια απο μια Ντισκο στην ΠΜΡ.Πηγαινε Κισινιωφ θα σου βρει ο Τασος γκομενες και θα σου φερουνε με το Μολδολαγνο πουτανες να  :knockinb: :2funny:.Αυτο εδω ειναι πολυ ενδιαφερον    με 1000 $ μπορει καποιος να παρει Οουκρανικο διαβατηριο στην ΠΜΡ.Το παιρνουν κατοικοι της ΠΜΡ και πολλοι Μολδαβοι γραφει για να πανε Ουκρανια ή Ρωσσια για δουλεια.Τι πουστια γινεται η Ουκρανια μεχρι πριν 2 χρονια ειχε διαβατηρια που κολλαγαν τη Φωτογραφια οταν αλλαξαν διαβατηρια γιατι στα παλια ηταν πανευκολο να κολλησεις τη φωτογραφια σου και να εχεις διαβατηριο :).Οταν αλλαξαν διαβατηρια 200.000 κενα διαβατηρια σταλθηκαν στην ΠΜΡ οταν ο πλυθισμος της ΠΜΡ ειναι λιγακι πανω απο 400.000 κατοικοι!.Η πλακα ειναι οτι απευθειας δεν μπορεις να παρεις διαβατηριο ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΜΕΣΑΖΟΝΤΟΣ!  επισημα 160.000 απο τους 550.000 κατοικους της ΠΜΡ ειναι Ρωσσοι υπηκοοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom