Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε σεις στυλάκι είναι ο τύπος σεις και τον λέγατε εύσωμο.

eeeeee δεν ειμαι και αδυνατος τα εχω τα προσοντα μου απλα με βοηθα το μποι μου
αλα σε σχεση  με την υπολοιπη παρεα ειμαι ο ποιο ευσωμος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
και επειδη ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει φιλια πολλα απο Σκοπια των Σκοπιων με διμετρο παιδι γειτονισα αλλα Σαν τις Μολδαβεζες και συμετοχή  στο κρεβατι δεν βρηκα πουθενα τα τελευταια 5 χρονια  και υπ'οψιν εγω την ξερω καλα την γλωσα......................
του χρηματος ενοωω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ γιατί νομίζεις οτι κόλλησα με το Κισιναου?Την Μολδαβέζα δεν την πηδας...σε πηδάει αυτή  :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραιος μοιραιος διμετρος και 140 κιλα εχει αντιρηση κανεις;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μια χαρά είσαι,τα κιλά δεν παίζουν τοσο ρόλο το ύψος ειναι αυτο που μετράει στον άνδρα.  :grin:
το διαπιστώνουν και οι τελευταιες επιστημονικές μελέτες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ερχονται στιγμες που γραφεις και ενημερώνεις αριστα !!!!!!!!!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οταν σε παίρνει η τρελα απο κάτω δεν παίζεσαι ................
Που να δεις και με της γκομενες!Θα τα παιξεις.Θα δεις να με κυνηγανε θεές!Να μου λενε θελω να ερθω σπιτι σου κ'εγω να προσπαθω να της ξεφορτωθω! :rockon:Και θα δεις να  :knockinb:κατι Μογγολοειδη ή κατι γκομενες που σε σχεση με αυτες της κουκλαρες ειναι ανυπαρκτες!(Εχω και ασχημες αλλα δεν πηγαινω πουθενα μαζι τους :rockon:μ'αρεσει να της χυνω στο στομα!Τρελαινομαι!ή να Χέζω και να με χα'ι'δευουνε και να μου λενε μπραβο :2funny:και αλλα τετοια πολυ ανωμαλα :2funny:).Και δεν αντεχω της απειρες γκομενες αν μια γκομενα μου πει οτι ειναι Παρθενα ή ειχε ενα ή δυο γκομενους σε ολη της τη ζωη μου φευγει καθε επιθυμια να την  :knockinb:.Πολλες ανωμαλιες μου αρεσουν στις γκομενες γιατι ειναι κατι διαφορετικο.Μια γκομενα που εχω χρονια τωρα και ειναι ψυχιατρος στο επαγγελμα (ειχα παει για ενα χαρτι για αδεια οπλποφωριας και με καμακωσε :2funny:) λεει οτι οι ανωμαλοι  :knockinb: πολυ καλα γιατι εχουμε φαντασια και οι γκομενες δεν πλειτουν μαζι μας.
Εγώ γιατί νομίζεις οτι κόλλησα με το Κισιναου?Την Μολδαβέζα δεν την πηδας...σε πηδάει αυτή  :2funny: :2funny: :2funny:
Μια χαρά είσαι,τα κιλά δεν παίζουν τοσο ρόλο το ύψος ειναι αυτο που μετράει στον άνδρα.  :grin:
το διαπιστώνουν και οι τελευταιες επιστημονικές μελέτες
Καταρχην Τασο θελω να πραδεχτω οτι εισαι Σερλοκ Χολμς :)Απο τη αλλη κριμα γιατι αν ερθω Τιρασπλο καλο θα ηταν να εχω καποιον λιγακι εμπειρο που να ξερει τα μερη.Πιστευω οτι ο Μακης και τα ανηψια του θα βοηθισουν (να μου δειξουν μερικα μερη κ.α.).Αυτο για τους ψηλους ειναι λογακι μπερδεμενο.Υπαρχει μια κατηγορια απο γκομενες που προτιμανε τους ψηλους.Αυτες συνηθως ειναι κοντες και θελουν ενα ψηλο αντρα και καλα να τους δινει ασφαλεια.Και να νιωθουνε οτι εχουν καποιον να της προστατευει.Ισως οι Αμερικανες να προτιμουνε τους ψηλους :think:δεν ειμαι εκει και δεν μπορω να ξερω.Στη Ρωσσια θα ελεγα συμβαινει το αντιθετο.Αποδειξη ο Πιτσιλιστης που εχει υψος 1,60 και που οπου πηγε οι γκομενες ξετρελαθηκαν μαζι του (Αγια Πετρουπολη,Κισινιωφ,Ουκρανια).Αν διαβασεις παλια ποστ ειχα προβλεψει της επυτηχια του πριν παει καν Ρωσσια.Το προβλημα του Πιτσι ειναι οτι ειναι ντροπαλος και πολυ μιλαει και γενικα δεν ξερει τι να πει.Παντος ο Πιτσι ειναι ο πρωτος που θα επαιρνα μαζι ΠΜΡ.Αλλη μια αποδιξει ο Ρεντπε'ι'νζ που ειναι 1,90 γομάρι και για να βρει γκομενα πρεπει να παει στα χωρια της Μολδαβιας και να ταξει γαμους για να του κατσουνε να  :knockinb:!Ενω ο Πιτσι οπου παει τρεχουν απο πισω του!Ενα αλλο αρνητικο με τους ψηλους ειναι οτι δεν εχουνε φαντασια στο  :knockinb:οσους ψηλους ξερω ειναι λιγακι αργοκινητοι και δεν εχω δει να εχουνε ανωμαλια μεσα τους.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
125
Πόντοι
6
ο πιτσι ειναι φετες ομως μεταναστη μου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο πιτσι ειναι φετες ομως μεταναστη μου
Με τα ρουχα δεν φενεται τιποτα.Δεν κοιτανε το σωμα του.Απλως ειναι γλυκος και εχει ευχαριστο προσωπο δεν φοβιζει της γυναικες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει τα παντα η ΠΜΡ μεχρι και μανιακους βιαστές εχει :2funny:Ας λενε για να υσηχασουνε τον κοσμο οτι και καλα ολα ειναι υσηχα και οτι οι 2 φονοι γυναικων που γιναν το Δεκεμβρη γινανε με στοχο τη ληστεια :think:Οι ληστες  δεν σκοτωνουν απλως αρπαζουν την τσαντα του θυματος στη χειροτερη περιπτωση με την απειλη μαχαιριου.Αν σκοτωσουν το θυμα (οι γυναικες συνηθως δεν αντιστεκονται) σημαινει οτι ειναι μανιακοι δολοφονοι και ικανοποιουν τα σαδιστικα τους αισθηματα και δεν ειναι ληστες,δεν εχουνε στοχο την τσαντα αλλα να ικανοποιησουνε τα αρρωστημενα τους παθη :think:. [youtube=425,350]UvMk98eZ6f0[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θεμα αυτο εχει 16 σελιδες με  :jerking: και ουτε μια πληροφορια!Κλωνοι και μη κλωνοι που μενετε εκει ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ!Λιγο ο Μακης εχει μια καποια γνωση γυρω απο την ΠΜΡ.Οταν ειχαμε συναντιθει το Νοεμβριο στην Ελλαδα μου ειχε πει οτι η γυναικα του του ειχε πει οτι ειναι ακριβο το κινητο στην ΠΜΡ.Γιατι συμβαινει αυτο?Η απαντηση ειναι πολυ απλη.Στην ΠΜΡ υπαρχει μονο μια εταιρια κινητης τηλεφωνιας που δουλευει στο στανταρ CDMA δουλευει σε 2 συχνοτητες στα 450  МГц και στα 800 МГц (πιο εξεληγμενο) .Στην Ουκρανια μεχρι προτινος ειχανε δικτυο στα 800 МГц στη Ρωσσια μεχρι πριν κανα χρονο το Sky Link δουλευε (εταιρια με standar CDMA στα 450 МГц) Τωρα δεν ξερω αν δουλευει ακομα.Εμενα μου εμεινε ενα τηλεφωνο με αυτο το στανταρ.ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ'ΣΑΣ τους μεγαλους Μολδαβολογους που μας εχετε γεμισει ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΠΙΡΦΟΡΙΣΜΑ :2funny: :jerking: να μας τα πει ολα αυτα.Στην ΠΜΡ δυκτιο GSM δεν υπαρχει αλλα πολλοι εχουνε Μολδαβικες ή Ουκρανικες Σιμ Καρτες.Τα τηλεφωνα με στανταρ CDMA ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΕΛΛΑΔΑ.Στη Μολδαβια η μια απο της 5 εταιριες κινητης τηλεφωνιας η Unité  δουλευει σε αυτο το συστημα 450 МГц και 2100 МГц .Το συστημα CDMA κακως το ονομαζουνε συστημα κινητης τηλεφωνιας το συστημα του ειναι σαν του ραδιοτηλεφωνου με καποιες κοδικοποιησεις.Αυτο το συστημα φτιαξανε πρωτοι στη Σοβιετικη Ενωση σε πειραματικο σταδιο το 1935.Αλλο αν στην πραξη στα κινητα τηλεφωνα το εφαρμοσανε οι Φινλανδοι (Nokia) πρωτοι τη δεκαετια του '90.Να μερικα τηλεφωνα CDMA Η εταιρια κινητης τηλεφωνιας ΑΝΗΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ και γ'αυτο αυτος κανονιζει και της τιμες :rockon:.Ειδα στο ιντερνετ αυτο εδω το βιντεακι απο την τηλεωραση της ΠΜΡ [youtube=425,350]vktHfLPIRAc[/youtube] Ο διαγωνισμος εγινε και οπως λενε την αδεια την πηρε ο Σεριφης :2funny:ακομα ομως δεν εχει γινει τιποτα.ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΠΡΕΠ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ?Οι διασημοι Μολδαβολογοι δεν μπορουσαν να τα ξερουν?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Μολδαβολόγος πραγματικός λογω μακράς εμπειρίας είναι μόνο ενας,ο Moldo.
Αλλά να φανταστείς οτι αν και μιλάει τα ρωσσικα σχεδόν απταιστα,πρώτη φορα πήγε στην Τιρασπολ μαζί μου το Νοέμβριο του 2010!
Τόσα χρόνια εκεί και δεν είχε ξαναπάει,στο λέω για να καταλάβεις γιατι δεν υπάρχουν πληροφορίες για Πριντνεστροβιε εδώ μέσα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μολδαβολόγος πραγματικός λογω μακράς εμπειρίας είναι μόνο ενας,ο Moldo.
Αλλά να φανταστείς οτι αν και μιλάει τα ρωσσικα σχεδόν απταιστα,πρώτη φορα πήγε στην Τιρασπολ μαζί μου το Νοέμβριο του 2010!
Τόσα χρόνια εκεί και δεν είχε ξαναπάει,στο λέω για να καταλάβεις γιατι δεν υπάρχουν πληροφορίες για Πριντνεστροβιε εδώ μέσα.
Καλα το Τιρασπολ ειναι 70χλμ. Τι τον εμποδιζε να παει εκει?Για να συγκρινεις αποστασεις Βολογκντα που πηγαινα παλια ηταν 700χλμ απο Αγια Πετρουπολη!Το Ιβανοβο ειναι πανω απο 800 !Το Πετροζαβοσκ 536.Και το Τιρασπολ ειναι μονο 70 και δεν ειχε παει ποτέ!? :rockon:Απο Κισινιωφ Τιρασπολ μπορεις να πας για ραντεβου!Παιρνεις τηλεφωνο μια γκομανα  απο το Τιρασπολ πηγαινεις εκει τη συναντας και μετα γυριζεις πισω Κισινιωφ.Καλητερα που δεν παει κανενας ειναι ενα παρθενο μερος χωρις Πιρφορους! :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Και γιατί να πήγαινε να βρεί γκόμενα σωνει και καλά στην Τιρασπολ οταν στο Κισιναου ξεσχίζεται στον πούτσο?  :2funny:
Θα μου πείς μπορεί να θες μια αλλαγή και επειδή είναι πιο φθηνά εκεί αλλα και πάλι αν θέλεις κάτι τέτοιο μπορείς να πας στο Βελτς,επαρχιακή πόλη είναι και αυτή κοντα στα 120 χλμ και χωρίς να έχεις την ταλαιπωρία των υποτιθέμενων συνόρων.
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι μην παραμυθιάζεσαι τόσο με την Πριντνεστροβιε επειδή εκεί μιλάνε μονο ρωσσικα.Προσωπικά δεν έχω δει καμια διαφορά και εννοώ για τις γκόμενες(συμπεριφορά,ομορφιά κτλ).

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Και γιατί να πήγαινε να βρεί γκόμενα σωνει και καλά στην Τιρασπολ οταν στο Κισιναου ξεσχίζεται στον πούτσο?  :2funny:
Θα μου πείς μπορεί να θες μια αλλαγή και επειδή είναι πιο φθηνά εκεί αλλα και πάλι αν θέλεις κάτι τέτοιο μπορείς να πας στο Βελτς,επαρχιακή πόλη είναι και αυτή κοντα στα 120 χλμ και χωρίς να έχεις την ταλαιπωρία των υποτιθέμενων συνόρων.
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι μην παραμυθιάζεσαι τόσο με την Πριντνεστροβιε επειδή εκεί μιλάνε μονο ρωσσικα.Προσωπικά δεν έχω δει καμια διαφορά και εννοώ για τις γκόμενες(συμπεριφορά,ομορφιά κτλ).
Πως ειναι το Κισινεβ τωρα ρε Τασο ? εχω 12 χρονια να παω Υπαρχουν τα μαγαζια черная каракатица,миллениум,стар трек ?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μήτσο η προπαγάνδα για την ΠΜΡ από την πλευρά των Μολδαβικών αρχών προς τους ξένους (τουρίστες ή ακόμα χειρότερα επενδύτες) είναι ασύλληπτη. Μιλάνε για τρομοκρατία, εκβιασμούς, βία, διαφθορά  και δεν συμμαζεύεται - αν και δεν έχουν απόλυτα άδικο, αν και η δική τους πλευρά τα ίδια σκατά είναι - ώστε να αποθαρρύνουν τους τουρίστες να την επισκεφτούν και ακόμα περισσότερο να επενδύσουν εκεί.
Την πρώτη φορά που πήγα Μολδαβία υπήρχε βίζα. Αν ήθελες να πας στο Τιράσπολ πλήρωνες τα διπλά λεφτά (45 αντί για 25$)αφού πρώτα πέρναγες μια μικρή ανάκριση γιατί θες να πας εκεί και σε συμβούλευαν!! να το αποφύγεις.
Με τη γυναίκα μου στο Κισινιώφ έχω αντιμετωπίσει τη απαξιωτική - ρατσιστική συμπεριφορά αστυνομικών (κυρίως) και Δημ. υπαλλήλων επειδή δεν μιλάει ρουμάνικα.
Με τον απλό κόσμο δεν ισχύει το ίδιο. Άλλωστε τα δρομολόγια Κισινιώφ - Τιράσπολ είναι πυκνά και καθημερινά.
Όπως προείπε και ο Τάσσος οι διαφορές στη συμπεριφορά των γυναικών δεν είναι μεγάλες και το Κισινιώφ υπερέχει σαφώς έναντι του Τιράσπολ που είναι μια πρώην ευημερούσα άκρως βιομηχανοποιημένη πόλη και νυν ένα μεγάλο χωριό.
Οπότε γιατί να πήγαινε και να υποστεί την ταλαιπωρία στα σύνορα ?
Τώρα πληροφορίες για τη χώρα τι άλλο να πούμε ?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Πως ειναι το Κισινεβ τωρα ρε Τασο ? εχω 12 χρονια να παω Υπαρχουν τα μαγαζια черная каракатица,миллениум,стар трек ?
Το Star Track/Military στο Riscani υπάρχει ακόμα,για τα άλλα δεν ξέρω.Πολυ in είναι τώρα η Drive που γίνεται του μουνιου καθε σαββατοκύριακο,η Fashion Club  και το Cocos.Τα αλλα 4 που ειναι μαζεμένα(City,Booz,Lava και Studio)καλα είναι και το καλοκαίρι που είναι ανοιχτη η τειράσα στο Palatul National παίζει ωραία φάση αφου είναι κοντά και ο κόσμος πάει απο το ενα στο αλλο.
Για καφέ και οχι μόνο στο Graffiti και στο Lazy ασυζητητι και καλοκαιρι στο Mojito.
Το καλοκαίρι πάντως την γουστάρω πολυ την πόλη που είναι μέσα στο πράσινο και υπάρχουν αρκετά καλά ρεστωράντ που χαίρεσαι πραγματικά τις τειράσες τους τις απογευματινές ωρες και υπάρχει και η ανοιχτή ντισκο Goa για το βράδυ λιγο εξω απο το Κισιναου.
Στο τελος αφησα το εστιατόριο-καφε El Greco του φιλου μας του Μολντου που μετά τις 10 γίνεται κλαμπ οπου μαζευόμαστε σχεδόν ολοι οι Ελληνες εκεί και γίνονται και αρκετές φορτωτικές κάποιες φορές :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το Star Track/Military στο Riscani υπάρχει ακόμα,για τα άλλα δεν ξέρω.Πολυ in είναι τώρα η Drive που γίνεται του μουνιου καθε σαββατοκύριακο,η Fashion Club  και το Cocos.Τα αλλα 4 που ειναι μαζεμένα(City,Booz,Lava και Studio)καλα είναι και το καλοκαίρι που είναι ανοιχτη η τειράσα στο Palatul National παίζει ωραία φάση αφου είναι κοντά και ο κόσμος πάει απο το ενα στο αλλο.
Για καφέ και οχι μόνο στο Graffiti και στο Lazy ασυζητητι και καλοκαιρι στο Mojito.
Το καλοκαίρι πάντως την γουστάρω πολυ την πόλη που είναι μέσα στο πράσινο και υπάρχουν αρκετά καλά ρεστωράντ που χαίρεσαι πραγματικά τις τειράσες τους τις απογευματινές ωρες και υπάρχει και η ανοιχτή ντισκο Goa για το βράδυ λιγο εξω απο το Κισιναου.
Στο τελος αφησα το εστιατόριο-καφε El Greco του φιλου μας του Μολντου που μετά τις 10 γίνεται κλαμπ οπου μαζευόμαστε σχεδόν ολοι οι Ελληνες εκεί και γίνονται και αρκετές φορτωτικές κάποιες φορές :grin:
Τι να το κανεις αμα ζητανε 100 Ευρω για μια ωρα :headbang:Αυτα δεν τα λεω 'γω τα γραφει ο Πιτσιλιστης που πηγε εκει.Για να μη λετε παλι οτι τα λεω εγω.Το εχετε κανει δηλαδη καφενειο καθεστε με της ωρες σε ενα Ελληνικο εστιατοριο ή μια καφετερια παιζεται ταβλι και λετε οτι  :knockinb:.
Μήτσο η προπαγάνδα για την ΠΜΡ από την πλευρά των Μολδαβικών αρχών προς τους ξένους (τουρίστες ή ακόμα χειρότερα επενδύτες) είναι ασύλληπτη. Μιλάνε για τρομοκρατία, εκβιασμούς, βία, διαφθορά  και δεν συμμαζεύεται - αν και δεν έχουν απόλυτα άδικο, αν και η δική τους πλευρά τα ίδια σκατά είναι - ώστε να αποθαρρύνουν τους τουρίστες να την επισκεφτούν και ακόμα περισσότερο να επενδύσουν εκεί.
Την πρώτη φορά που πήγα Μολδαβία υπήρχε βίζα. Αν ήθελες να πας στο Τιράσπολ πλήρωνες τα διπλά λεφτά (45 αντί για 25$)αφού πρώτα πέρναγες μια μικρή ανάκριση γιατί θες να πας εκεί και σε συμβούλευαν!! να το αποφύγεις.
Με τη γυναίκα μου στο Κισινιώφ έχω αντιμετωπίσει τη απαξιωτική - ρατσιστική συμπεριφορά αστυνομικών (κυρίως) και Δημ. υπαλλήλων επειδή δεν μιλάει ρουμάνικα.
Με τον απλό κόσμο δεν ισχύει το ίδιο. Άλλωστε τα δρομολόγια Κισινιώφ - Τιράσπολ είναι πυκνά και καθημερινά.
Όπως προείπε και ο Τάσσος οι διαφορές στη συμπεριφορά των γυναικών δεν είναι μεγάλες και το Κισινιώφ υπερέχει σαφώς έναντι του Τιράσπολ που είναι μια πρώην ευημερούσα άκρως βιομηχανοποιημένη πόλη και νυν ένα μεγάλο χωριό.
Οπότε γιατί να πήγαινε και να υποστεί την ταλαιπωρία στα σύνορα ?
Τώρα πληροφορίες για τη χώρα τι άλλο να πούμε ?
Μακη εγω αρχισα να κανω γνωρησμιες απο ΠΜΡ ειδη γραφω με αυτο το παιδι.Και μου επετρεψε με μεγαλη του χαρα να βαλω Ελληνικους υποτιτλους στο βιντεακι του.[youtube=425,350]aLPriCiiKSQ[/youtube] .Μας περιμενει λεει :)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
Τι να το κανεις αμα ζητανε 100 Ευρω για μια ωρα :headbang:Αυτα δεν τα λεω 'γω τα γραφει ο Πιτσιλιστης που πηγε εκει.Για να μη λετε παλι οτι τα λεω εγω.Το εχετε κανει δηλαδη καφενειο καθεστε με της ωρες σε ενα Ελληνικο εστιατοριο ή μια καφετερια παιζεται ταβλι και λετε οτι  :knockinb:.Μακη εγω αρχισα να κανω γνωρησμιες απο ΠΜΡ ειδη γραφω με αυτο το παιδι.Και μου επετρεψε με μεγαλη του χαρα να βαλω Ελληνικους υποτιτλους στο βιντεακι του.[youtube=425,350]aLPriCiiKSQ[/youtube] .Μας περιμενει λεει :)
:2funny: :2funny: :2funny:
εγραψε το παληκαρι πουλησε τρελλα στον τροχονομο  χα  χα χα ετσι θελουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να το κανεις αμα ζητανε 100 Ευρω για μια ωρα :headbang:Αυτα δεν τα λεω 'γω τα γραφει ο Πιτσιλιστης που πηγε εκει.Για να μη λετε παλι οτι τα λεω εγω.Το εχετε κανει δηλαδη καφενειο καθεστε με της ωρες σε ενα Ελληνικο εστιατοριο ή μια καφετερια παιζεται ταβλι και λετε οτι  :knockinb:.Μακη εγω αρχισα να κανω γνωρησμιες απο ΠΜΡ ειδη γραφω με αυτο το παιδι.Και μου επετρεψε με μεγαλη του χαρα να βαλω Ελληνικους υποτιτλους στο βιντεακι του.[youtube=425,350]aLPriCiiKSQ[/youtube] .Μας περιμενει λεει :)
:2funny: :2funny: :2funny:
εγραψε το παληκαρι πουλησε τρελλα στον τροχονομο  χα  χα χα ετσι θελουν
Που να δεις και τον Μαξιμ τι τους κανει! :2funny:(δεν μου εχει απαντησει ομως ακομα και δεν ξερω αν θελει να ανεβασω τα βιντεακια του με Ελληνικους υποτιτλους).Αυτο το παιδι εχει και ενα αλλο βιντεακι σε 5 σειρες 40+ λεπτα ειναι που τον σταματανε για τα φιμε τζαμια και τους τρελενει :2funny:λεει δεν εχετε οργανο να μετρησετε αν τα τζαμια ειναι εκτος στανταρ.Οι τροχονομοι φωναζουν τον διηκητη τους εναν ταγματαρχη του το παιδι καθεται μεσα στο αυτοκινητο και εχει λιγακι ανοικτο το παραθυρο γιατι και καλα κρυωνει :2funny:και τελικα του γραφουνε προστιμο μετα απο 50 λεπτα περιπου :2funny:και του φωτογραφιζουνε τ'αμαξι για να εχουν αποδιξεις :2funny:εχουνε πολυ γελιο αυτα τα βιντεακια.Του Μαξιμ εχουν ακομα περισσοτερο γέλιο! :2funny:Εχω πεθανει στα γέλια :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Τι να το κανεις αμα ζητανε 100 Ευρω για μια ωρα :headbang:Αυτα δεν τα λεω 'γω τα γραφει ο Πιτσιλιστης που πηγε εκει.Για να μη λετε παλι οτι τα λεω εγω.Το εχετε κανει δηλαδη καφενειο καθεστε με της ωρες σε ενα Ελληνικο εστιατοριο ή μια καφετερια παιζεται ταβλι και λετε οτι  :knockinb:.
Τον Πιτσι τωρα που τον θυμήθηκες και τι σχέση εχει με αυτά που έγραψα?Εγω απαντώ στον αλλον που με ρωτάει πως είναι το Κισιναου σήμερα και τι παίζει απο μαγαζιά. :idiot:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τον Πιτσι τωρα που τον θυμήθηκες και τι σχέση εχει με αυτά που έγραψα?Εγω απαντώ στον αλλον που με ρωτάει πως είναι το Κισιναου σήμερα και τι παίζει απο μαγαζιά. :idiot:
Για να μη λετε οτι τα βγαζω απ'το μυαλο μου.Ας διαβασει να δει τι παιζετε εκει περα.Της πουτανες ποιος θα της παρει τηλεφωνο να του κανονισει του παιδιου να  :knockinb: ο Μολδολαγνος?Οπως πηρε και του Πίτσι πουτανες τοτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να ενα δευτερο βιντεακι που εβαλα υποτιτλους αυτος ο Μαξ εχει πολυ γέλιο [youtube=425,350]2u_191m0GTI[/youtube]

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω ότι τον ξέρω το δρόμο. Πρέπει ναναι Τερνοπόλ στην έξοδο για Οντέσσα.
Δεν μπορώ να φανταστώ το ίδιο συμβάνν με έλληνες μπάτσους και ελληνάράδες οδηγούς βεβαίως
Το να επαιτούν οι τροχαίοι και ειδικότερα οι μπάτσοι για λεφτά είναι κάτι πολύ συνηθισμένο (και στη Μολδαβία επίσης). Τόχω συναντήσει πολλές φορές (όχι με τροχαίους) :police:. Αλλά το παίζω χαζο-τουρίστας και κάνω ότι δεν καταλαβαίνω. Η γυναίκα μου τους βρίζει (τους λέει όμως, καλού κακού)  ότι ο θείος τους ήταν διοικητής τους  :grin:).
Παρεπιμπτόντως η πρώτη λέξη που άκουσα στο αεροδρόμιο του Κισινιώφ την πρώτη φορά που ανέβηκα πάνω , ήταν "μπαξις" ! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom