Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
στεφανε σορρυ που επιμενω,αλλα εαν προσεξες το ποστ μου ρωτησα
1.εαν εχεις προσβασεις σε σεμι προ η προ κοπελες?κισιναου η τιρασπολ
επισης ,ποσο παει το μαλλι για λονγ ταιμ...2-3 ωρο,γενικα λεω.κι αν μπορεις να βοηθησεις
εχουν απαντησει κι αλλοι πριν απο σενα,αλλα το επιπεδο απο τις γκομενες που ειδα ηταν χαμηλο
εσυ εχεις στις φοτο ακριβψς το ταργετ γρουπ μου
νεξτ ντορ ωραιες σεξυ κ νεες κοπελλες,και γι αυτο εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον η απαντηση σου στο θεμα
2.εαν δεν ειναι αδιακριτο,πως εχεις χρονο εκει,εν δουλευεις εδω,ελλαδα?αυτο ειναι καθαρα προσοπικη ερωτηση,αν ειναι αδιακριτο ,αστη...
3.κισιναου εχεις ασχοληθει?
απ οτι καταλαβα ειναι πιο ακριβα,αλλα κατα πολυ?η μικροδιαφορες?
αναμενω,απαντησε οτι θες κ μπορεσεις.. :)
υγ το στυλ μου δεν ειναι του δον ζουαν,να θελω νεα γκομενα καθε μερα κ ωρα,αλλα ουτε κ μονογαμικος να κατσω ολο το καιρο μου με μια ,οσο καλη κι αν ειναι,,,
υγ2 αεροπορικα,απο οδησο η απο κισινιοφ?που προτεινεις?απο οικονομικης αποψης,για ουαν γουει τικετο..

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Μακη ρωταω το παιδι για να εχω  και μια αλλη αποψη.Ισως ειναι πιο παρατηρητικος και εχει δει τιποτα παραπανω και ξερει κατι παραπανω για την ΠΜΡ.
αο γκομενες σιγουρα "ξερει κατι παραπανω"
μεχρι τωρα κατι,η  μεγαλες σε ηλικια, η "ταπες"
βλεπαμε στα ποστ για πρινιστροβιε κ γενικοτερα..
ο στεφανος εβαλε καλες και αληθινες φωτογραφιες,νομιζω το κατεχει το αθλημα,οποτε ας τον ακουσουμε :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συντροφοι,πολλες ερωτησεις  :) εχω την καλη διαθεση να απαντησω και να βοηθησω οσο μπορω σε αυτα που γνωριζω
Οπως εχω ηδη αναφερει εχω ζησει για χρονια σε αλλη χωρα της Α.Ευρωπης,μιλαω τωρα πια πολυ καλα τα ρωσικα και κινουμαι πλεον αρκετα ανετα στην κοινωνια τους.Αυτο εξηγει και ολα τα αλλα που αφορουν και ρωτατε για εμενα,ο dimitrakis29 λογω της εμπειριας που εχει πιστευω καταλαβαινει πολυ καλα τι θελω να πω.
Μερικες φορες ανεβαινω οδικως αλλα τις περισσοτερες φορες αεροπορικως.
μια αλλη ερωτηση π.χ. στο νημα του Κισινιοφ με ρωταει καποιος φιλος γιατι χρειαζεται ενα χιλιαρικο το μηνα σε μια τοσο φθηνη χωρα αλλα προφανως δεν εχει αντιλφθει οτι το ποσο αυτο στην ουσια δεν ειναι αρκετα μεγαλο και το λεω εγω που δεν θελω να προκαλω δεν ειμαι και του πολυ εξω.
Βεβαια με την προυποθεση οτι θελουμε να περναμε καλα σαν Ελληνες που ειμαστε με ολες τις σχετικες ανεσεις-σπιτι,φαγητο,τηλεφωνα,ρουχισμο,δυο φορες την εβδομαδα εξω,γνωριμιες συνεχως με γυναικες και γενικως μια αξιοπρεπη παρουσια-.
Τωρα αν θελει καποιος να ερθει να μεινει και να περναει οπως περναει ο ντοπιος η να βρει μια γυναικα για να αραξει συνεχεια μαζι της,τοτε ναι στα σιγουρα θα του φτανουν για να ζει με αρκετα λιγοτερα χρηματα.
Ζωα με την εννοια των ελληνων της Βουλγαριας που κατεστρεψαν με το φερσιμο τους τα παντα στο διαβα τους δεν εχει,τους γνωρισα και εγω καλα αυτους τους τυπους.Με μια ρακια που λεει ο λογος τα ειχαμε τοτε τα κοριτσια και ηρθε ο αμερικανοποιημενος νεοελληνας στα '90 και τα διελυσε ολα αυτα μεσα σε λιγα χρονια.
Ισοτιμια ρουβλιου της ΠΜΡ με το ευρω ειναι 14,7 και με το δολαριο 11,1
Ολο το Μαρτιο και Απριλιο θα ειμαι πανω  ;)

Καλη Χρονια συντροφοι να εχουμε
Εγω σε καταλαβαινω.Οι αλλοι λενε σου κανουν ασχετες ερωτησεις.Με ενα χιλιαρικο ενας Ρωσσοφωνος πρεπει να περναει θε'ι'κα εκει.200 Ευρω το διαμερισμα και 800 για να χαλαει.Αν βαλεις οτι η ντισκο οπως ειπες κοστιζει 5 Ρουβλια εισοδο τοτε θα εχεις εξοδο (πιθανοτατα μονο το σαββατο της καθημερινες πρεπει να ειναι τσαμπα)οποτε εχεις 40 ρουβλια εξοδα ντισκο το μηνα.Καποιος ρωτησε για ημιεπαγγελματιες ή πουτανες.Σε αυτες της μικρες πολεις πουτανες εχει στην τελευταια σελιδα απο της εφημεριδες μικρων αγγελιων.Εκει δεν χρειαζεται να παρεις πουτανες.Γιατι να βγεις εξω με μια γκομενα δεν θα χαλασεις τιποτα.Αγια Πετρουπολη αν βγεις εξω θα σου φυγουνε (τα εχω γραψει πολλες φορες αναλυτικα)πανω απο 1000 ρουβλια (Ρωσσιας) βενζινη 500ρ. σινεμα 400-500ρ. δε θα πατε να φατε και σε κανα σούσι αλλα 500-1000ρ. δηλαδη στη χειροτερη περιπτωση μπορει να σου φυγει και κανα 50αρικο :rockon: (μιλαω για μενα) την πρωτη συναντιση αν καποιος ειναι ξενος σιγουρα θα προσπαθισει να του φαει λεφτα!και θα τον παει σε κανενα ακριβο οποτε μπορει και να αφησει και 2000ρ. λογαριασμο :2funny:!Οποτε παει το κατοσταρικο :2funny: ε,αν παρεις πουτανες τα ιδια δινεις 50 Ευρω και αν σου αρεσει και την παρεις 2-3 φορες την βγαζεις και γκομενα.Παμε παλι στη γκομενα που βρηκες  σου αρεσε και την ξανασυναντισεις για να την παρεις να την  :knockinb: τοτε βαλε και Ντισκο (για μενα ειναι τσαμπα).Αν ομως παει ο ξενος στην ντισκο θα χαλασει πολλα Ταξι 700-800 την καθε μετακινηση :rockon: μπορει και παραπανω τους ξενους οι Ταξιτζηδες τους :knockinb: :2funny:.Μετα εισοδο στην Ντισκο 1000+1000 (για τη γκομενα) ε, δεν θα πιει και κατι (αν βρει ξενο Ουίσκι :2funny:)Αλλο ενα δεκαρικο  βαλτε τα ολα αυτα επι 2 γιατι πιθανοτατα θα πατε κ'αλλου το συνολο βγαινει ενα τρελο ποσό :rockon: απο 5000 ρουβλια το λιγοτερο αν η δευτερη ντισκο ειναι πιο απλη και κοστιζει 500 ρουβλια (και εβαλα για εξοδα ταξι 1500 ρουβλια στο περιπου) μεχρι 8500  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ!Αν σας παει σε εστιατοριο (που πιθανοτατα θα σας παει :2funny:) και αν πατε σε 2 ΧΧΧΧ (εισοδο 1000 ρουβλια ο καθενας στην καθε ντισκο).Ενω ΠΜΡ δεν δινεις τιποτα και παιρνεις και της γκομενες απο την ντισκο πανευκολα της βαζεις σε ενα ταξι και της πηγαινεις σπιτι σου και ειναι και ευτυχισμενες που βρηκανε καποιον να της  :knockinb: :2funny:.Και Αγια Πετρουπολη της παιρνεις ΑΛΛΑ πρεπει να εχεις ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ για να κατσουνε να εχεις ντυσιμο και φυσικα να μην εισαι αθλιος σαν μερικους που γραφουνε εδω μεσα :2funny: (ονοματα δε λεω ανθρωπους δεν θίγω :2funny:)ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΟΥΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ  :knockinb: (2ωρες σαουνα 2000 ρουβλια περιπου δηλαδη ενα πενηνταρικο)εμενα εχει σαουνα κατω απο το σπιτι μου :2funny: το προβλημα για μενα ειναι αλλο οτι μετα της παιρνω σπιτι και θελουν να μου φορτωθουνε :headbang:.Το δυσκολο ειναι να της διωξεις!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εγω σε καταλαβαινω.Οι αλλοι λενε σου κανουν ασχετες ερωτησεις.Με ενα χιλιαρικο ενας Ρωσσοφωνος πρεπει να περναει θε'ι'κα εκει.200 Ευρω το διαμερισμα και 800 για να χαλαει.Αν βαλεις οτι η ντισκο οπως ειπες κοστιζει 5 Ρουβλια εισοδο τοτε θα εχεις εξοδο (πιθανοτατα μονο το σαββατο της καθημερινες πρεπει να ειναι τσαμπα)οποτε εχεις 40 ρουβλια εξοδα ντισκο το μηνα.Καποιος ρωτησε για ημιεπαγγελματιες ή πουτανες.Σε αυτες της μικρες πολεις πουτανες εχει στην τελευταια σελιδα απο της εφημεριδες μικρων αγγελιων.Εκει δεν χρειαζεται να παρεις πουτανες.Γιατι να βγεις εξω με μια γκομενα δεν θα χαλασεις τιποτα.Αγια Πετρουπολη αν βγεις εξω θα σου φυγουνε (τα εχω γραψει πολλες φορες αναλυτικα)πανω απο 1000 ρουβλια (Ρωσσιας) βενζινη 500ρ. σινεμα 400-500ρ. δε θα πατε να φατε και σε κανα σούσι αλλα 500-1000ρ. δηλαδη στη χειροτερη περιπτωση μπορει να σου φυγει και κανα 50αρικο :rockon: (μιλαω για μενα) την πρωτη συναντιση αν καποιος ειναι ξενος σιγουρα θα προσπαθισει να του φαει λεφτα!και θα τον παει σε κανενα ακριβο οποτε μπορει και να αφησει και 2000ρ. λογαριασμο :2funny:!Οποτε παει το κατοσταρικο :2funny: ε,αν παρεις πουτανες τα ιδια δινεις 50 Ευρω και αν σου αρεσει και την παρεις 2-3 φορες την βγαζεις και γκομενα.Παμε παλι στη γκομενα που βρηκες  σου αρεσε και την ξανασυναντισεις για να την παρεις να την  :knockinb: τοτε βαλε και Ντισκο (για μενα ειναι τσαμπα).Αν ομως παει ο ξενος στην ντισκο θα χαλασει πολλα Ταξι 700-800 την καθε μετακινηση :rockon: μπορει και παραπανω τους ξενους οι Ταξιτζηδες τους :knockinb: :2funny:.Μετα εισοδο στην Ντισκο 1000+1000 (για τη γκομενα) ε, δεν θα πιει και κατι (αν βρει ξενο Ουίσκι :2funny:)Αλλο ενα δεκαρικο  βαλτε τα ολα αυτα επι 2 γιατι πιθανοτατα θα πατε κ'αλλου το συνολο βγαινει ενα τρελο ποσό :rockon: απο 5000 ρουβλια το λιγοτερο αν η δευτερη ντισκο ειναι πιο απλη και κοστιζει 500 ρουβλια (και εβαλα για εξοδα ταξι 1500 ρουβλια στο περιπου) μεχρι 8500  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ!Αν σας παει σε εστιατοριο (που πιθανοτατα θα σας παει :2funny:) και αν πατε σε 2 ΧΧΧΧ (εισοδο 1000 ρουβλια ο καθενας στην καθε ντισκο).Ενω ΠΜΡ δεν δινεις τιποτα και παιρνεις και της γκομενες απο την ντισκο πανευκολα της βαζεις σε ενα ταξι και της πηγαινεις σπιτι σου και ειναι και ευτυχισμενες που βρηκανε καποιον να της  :knockinb: :2funny:.Και Αγια Πετρουπολη της παιρνεις ΑΛΛΑ πρεπει να εχεις ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ για να κατσουνε να εχεις ντυσιμο και φυσικα να μην εισαι αθλιος σαν μερικους που γραφουνε εδω μεσα :2funny: (ονοματα δε λεω ανθρωπους δεν θίγω :2funny:)ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΟΥΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ  :knockinb: (2ωρες σαουνα 2000 ρουβλια περιπου δηλαδη ενα πενηνταρικο)εμενα εχει σαουνα κατω απο το σπιτι μου :2funny: το προβλημα για μενα ειναι αλλο οτι μετα της παιρνω σπιτι και θελουν να μου φορτωθουνε :headbang:.Το δυσκολο ειναι να της διωξεις!

Ερχονται στιγμες που γραφεις και ενημερώνεις αριστα !!!!!!!!!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οταν σε παίρνει η τρελα απο κάτω δεν παίζεσαι ................

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
στεφανε σορρυ που επιμενω,αλλα εαν προσεξες το ποστ μου ρωτησα
1.εαν εχεις προσβασεις σε σεμι προ η προ κοπελες?κισιναου η τιρασπολ
επισης ,ποσο παει το μαλλι για λονγ ταιμ...2-3 ωρο,γενικα λεω.κι αν μπορεις να βοηθησεις
εχουν απαντησει κι αλλοι πριν απο σενα,αλλα το επιπεδο απο τις γκομενες που ειδα ηταν χαμηλο
εσυ εχεις στις φοτο ακριβψς το ταργετ γρουπ μου
νεξτ ντορ ωραιες σεξυ κ νεες κοπελλες,και γι αυτο εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον η απαντηση σου στο θεμα
2.εαν δεν ειναι αδιακριτο,πως εχεις χρονο εκει,εν δουλευεις εδω,ελλαδα?αυτο ειναι καθαρα προσοπικη ερωτηση,αν ειναι αδιακριτο ,αστη...
3.κισιναου εχεις ασχοληθει?
απ οτι καταλαβα ειναι πιο ακριβα,αλλα κατα πολυ?η μικροδιαφορες?
αναμενω,απαντησε οτι θες κ μπορεσεις.. :)
υγ το στυλ μου δεν ειναι του δον ζουαν,να θελω νεα γκομενα καθε μερα κ ωρα,αλλα ουτε κ μονογαμικος να κατσω ολο το καιρο μου με μια ,οσο καλη κι αν ειναι,,,
υγ2 αεροπορικα,απο οδησο η απο κισινιοφ?που προτεινεις?απο οικονομικης αποψης,για ουαν γουει τικετο..
Φιλε μου,απαντησα εμμεσως οταν εγραψα οτι *Αυτο εξηγει και ολα τα αλλα που αφορουν και ρωτατε για εμενα*  ;)
Αυτο σημαινει οτι δεν ασχολουμε με επαγγελματιες γιατι εχοντας την ευχερεια της γλωσσας δεν χρειαζεται να το κανω αυτο.
Τωρα με καποιες σεμι προ οπως ανεφερες,ναι οταν αξιζουν.Το να της δωσω δηλαδη το πρωι 200 ρουβλια απο τα οποια τα 60 θα τα δωσει στο ταξι για να γυρισει στο σπιτι της για παραδειγμα στο Μπεντερι,το κανω καποιες φορες αυτο οταν αξιζει.
Οι πιο πολλες παντως ειναι απο καμακι και γνωριμιες,μετα φερνει η μια την αλλη,την φιλη της και ουτω καθεξης  :)
Στο Κισινιοφ ειναι αρκετα διαφορετικα,μεγαλυτερη πολη και αλλα τα δεδομενα προς το πολυ ακριβοτερο βεβαια.
Οταν ανεβαινω αεροπορικως σχεδον παντα απο το Κισινιοφ με την Ταρομ,μετα μια ωρα δρομος ειναι και 300 λει με ταξι.

Καλη Πρωτοχρονια σε ολους!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλη Πρωτοχρονια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• AIVASILISEFXI.jpg
    AIVASILISEFXI.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • ai.jpg
    ai.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 29

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον [youtube=425,350]0yGUllO-1qc[/youtube]

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τι λεει ρε φιλε?δωσμας μια περιληψη

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
τι λεει ρε φιλε?δωσμας μια περιληψη
Λεει οτι ο προεδρος του Πρεδνεστροβιε κανει καταχρηση εξουσιας κανουν αρπαχτες αυτος και οι οικογενεια του. Σιγα το πραγμα ανακαλυψαν το ζεστο νερο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ετσι το έβαλε Ο Τσάρος :grin: για να καλοπιάσει τον Στέφανο και να κάνουνε οργια με τις ντεβουσκες μετά  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• DSC_1471.JPG
    DSC_1471.JPG
    86,4 KB · Εμφανίσεις: 31

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
vonmakoulis
Μάλαμα
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

vonmakoulis@yahoo.gr
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: Μολδαβία - Chişinău
« Απάντηση #7000 στις: χθες στις 23:14 »

Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: dimizerva στις χθες στις 16:19

Στεφανος σιγουρα θα βοηθησει,ειδικα με παλιες γνωριμιες,αν κ χαθηκε δυστυχως τελευταια.

"Μην ανησυχείς σύντομα θα φανεί."

κε μακουλις,,μου φαινετε εσυ μας δουλευεις ψιλο γαζι!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
θα μου πεις .αν ημουν ξυπνιος πιο πριν επρεπε να το δω αυτο...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
:grin: :grin: :grin: :grin:ειπα κι εγω,,
να γαμαει καποιος καλυτερα μουνια απο μενα?και τον "αγειο βασιλειο"αλανταλον  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Κοιτα,ο allan χαβαλέ κάνει και βάζει συχνά τετοιες φωτο για την πλάκα.
αλλωστε το δήλωσε και ο ιδιος οτι δεν είναι αυτος :grin: εσυ φαγώθηκες να τον κάνεις ντε και καλα Αη Βασιλη  :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κοιτα,ο allan χαβαλέ κάνει και βάζει συχνά τετοιες φωτο για την πλάκα.
αλλωστε το δήλωσε και ο ιδιος οτι δεν είναι αυτος :grin: εσυ φαγώθηκες να τον κάνεις ντε και καλα Αη Βασιλη  :2funny:

Ειπα οτι ειμουν εγω;;;;; εγω εβαλα χρονιαρες μερρες σχετικες φωτο......
apo Skopia με αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
alantalon??και συ τεκνον βρουτε? :tits: :tits: :tits:

Κοιτα ο θειος Τασσος με γνωριζει προσωπικα εσυ οχι......
ο δε Στεφανος και διαφοροι κομητες εδω μεσα μπορουν να λενε οτι θελουν.....εμεις οχι διοτι δεν την αντεχουμε την  ξεφτιλα ουτε αντρικια ....ουτε φιλικα .
και επειδη ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει φιλια πολλα απο Σκοπια των Σκοπιων με διμετρο παιδι γειτονισα αλλα Σαν τις Μολδαβεζες και συμετοχή  στο κρεβατι δεν βρηκα πουθενα τα τελευταια 5 χρονια  και υπ'οψιν εγω την ξερω καλα την γλωσα......................
του χρηματος ενοωω.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε παρε και μια φωτο μου να σου φυγη το ντερτι πως ειμαι...... κοιτα  μην τυχον και σου κοπη η ορεξη  Ωραιος μοιραιος διμετρος και 140 κιλα εχει αντιρηση κανεις;;;;;;;;
και ακομα διαθετει παρα την κριση.
money talking now.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• skopia.gif
    skopia.gif
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 29

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ρε σεις στυλάκι είναι ο τύπος σεις και τον λέγατε εύσωμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom