Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
πολυ καλο ριπορτ!!!!μπραβο φιλε,αυτα ειναι ποστ με ενδιαφερον,,στα μειον σου οτι ασχοληθηκες με την 35αρα σπιτονικοκυρα για παραπανω απο 1 φορα....αν εισαι κατω των 55 ετων και 155 κιλων, δεν δικαιολογεισαι :headbang:
επισης βλεπω οτι η αρωστεια-πολλοι αντρρες στα κλαμπ,αρα λιγες ελπιδες για τον ξενο,χτυπα κ τιρασπολη, >:(
πλαζμα ειπες ΓΥΝΑΙΚΕς  ανω των 30ετων,δηλαδη βαλε Χ >:(
ΟΠΟΤΕ μενουμε στο υσηχο μερος κ τις χωρισμενες μαμαδες στα  ΣΥΝ??δεν μου φαινετε ελκυστικο το δελεαρ,, :(
ισως για μεγαλους αμω των 55ετων ,κ απαραδεκτουε σε εμφανιση, :(θα επιμεινω οντεσα :rockon: οπου με αγγλικα συνενοεισαι,πολλες διαθεσιμες απο 18-25ετων, :rockon:κ χωρις παιδια κ ξεχειλωμενα "γατακια" :helpplea:, κι ας πανε να σε κλεβουν ,οντως :helpplea:, οι ταξιτζηδες :helpplea:  πρωσωπικα θελω ζωντανες πολεις κι οχι υσηχαστηρια,οταν παω για τετοιες εκδρομες κ φασεις,με τρομο θυμαμαι καποιες φορες που ξεμεινα βραδυ σε "ησυχα" μερη που δεν κυκλοφορουσε γατα,οποτε ουτε σκεψη ουτε δυνατοτητα για χαντινγκ, :(μακρυα απο εμενα τα υσηχα μερη κι οι 35αρες η νεοτερες με παιδια  γατια κλπ...το απολυτο ντεκαντανς.. :jerking:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
το ρεπορτ ομωε σουπερ φιλε,το εγραψα κ πριν,εγω προσοπικα σε ευχαριστω ,με γλυτωσες απο μια αποτυχημενη εξορμηση κ χαμεχο χρονο κ χρημα!!! :grin:

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπερα μου συντροφοι,αποφασισα να γραψω και εγω.
Λατρης της πρωην ΕΣΣΔ εχω βρει το καταφυγιο μου στην Τιρασπολ εδω και καιρο.
Οι γυναικες ειναι οπως τα λενε και οι συντροφοι,ελπιζω να σας αρεσει το αποτελεσμα και με τις δικες μου φωτογραφιες >:cheesy:
Τον κυριο Vonmakoulis τον εχω δει στο ΚΟΥΜΑΝΙΟΚ νομιζω,αυτος πρεπει να ειναι ο ευτραφης και με το μαλλι κοτσιδα.
Οι διασυνδεσεις μου ειναι αρκετα καλες,ρωτηστε και απαντω ευχαριστως σε οτι γνωριζω.Αξιζει οσοι δεν εχετε παει να επισκεφτειται αυτο το μερος.

Συνημμένα

• DSC_0180.jpg
    DSC_0180.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC_091.JPG
    DSC_091.JPG
    153,1 KB · Εμφανίσεις: 29

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μια απο τις αγαπημενες μου

Συνημμένα

• DSC_012.JPG
    DSC_012.JPG
    149,3 KB · Εμφανίσεις: 31

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ας βαλω και το διαβατηριο μου καλως κακως

Συνημμένα

• foto 006.JPG
    foto 006.JPG
    260,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • foto 005.JPG
    foto 005.JPG
    231,5 KB · Εμφανίσεις: 31

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ωπ σύντροφε πρέπει να βρεθούμε.
Που μένεις ? Εγώ Μπάλκα και μάλλον θα ανέβω μέσα Γενάρη.
Ας είμαστε σε επαφή με πμ.
Στο Κουμανιόκ πάντως έχω πολύ καιρό να πάω.

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν θυμαμαι καλα συντροφε ητανε αρχες αυτου του ετους που σε ειδα,πιστευω να μην κανω λαθος.
Φυσικα και βρεθουμε,θα ανεβω τελος Φλεβαρη και θα σου στειλω πμ. Εισαι απο τους λιγους που μου αρεσει το γραψιμο σου εδω μεσα και οτι πληροφοριες δινεις ειναι απολυτως σωστες.

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα
Αυτη ειναι η Ναντια απο πατερα Μολδαβο και μητερα Ουκρανη,μιλαει και τις δυο γλωσσες.
Ζει στην Τιρασπολ και πηγαινοερχεται τις καθημερινες για δουλεια στο Κισινιεφ

Συνημμένα

• DSC_0135.JPG
    DSC_0135.JPG
    232,9 KB · Εμφανίσεις: 28

JKD_INOSANTO

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα
Αυτη ειναι η Ναντια απο πατερα Μολδαβο και μητερα Ουκρανη,μιλαει και τις δυο γλωσσες.
συγχαρητηρια πορνομεταναστη στεφανε!τα καλυτερα μουνια γαμας :rockon:

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τα καλυτερα δεν ειναι γιατι παντα υπαρχουν καλυτερα.
Εχω και παθος με τις καλλιτεχνικες φωτογραφιες  ;)

Συνημμένα

• DSC_0120.JPG
    DSC_0120.JPG
    275,8 KB · Εμφανίσεις: 28

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε μου καλητερα απαντησε μου εδω αν μπορεις αυτο που σου εγραψα στο Thread της Ουκρανιας για να μην μπερδευουμε τους αναγνωστες.Ετσι κ'αλλιως για Πρινεστροβιε ειναι το θεμα :).Ενα χιλιαρικο πρεπει να φτανει και να περισευει αν τρωει κανεις σπιτι.Πιστευω οτι 600-700 Ευρω φτανουνε για μια σχετικα ανετη ζωη εκει.Χωρις βεβαια να εχεις αμαξι που δεν πολυχρειαζεται αλλα να πηγαινεις ντισκο 2 φορες τη βδομαδα.Γραψε σε παρακαλω αν ξερεις πόσο εχει η εισοδο στην Ντίσκο?Πρεπει οι τιμες να ειναι οπως ηταν στο Νοβγκοροντ και στο Ιβανοβο το 1999-2002 που ητανε εξευτεληστικες!Απανησε μου αυτο που σε ρωτησα στο αλλο Thread πόσο καιρο μπορεις να κατσεις εκει χωρις να βαρεθεις εντελως?Πιστευω θα μου ειναι ωραια εμπειρια να παω σε ενα μερος και να νιωσω οτι γυρισα στις αρχες της δεκαετιας του 1990.

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συντροφε ετσι ειναι,φτηνα
Ντισκο πηγαινω Πλαζμα σε ρετρο βραδια για παραδειγμα και η εισοδος εχει 50 ρουβλια,καμια σχεση με το Κισινιοφ που σε μερικες η εισοδος ειναι στα 200 λει.Ποτε ποτε παω και στην αλλη στο Μπεντερι.
Για καφε μου αρεσει το 7ντιεμ αλλα με ενοχλει αφανταστα που δεν επιτρεπεται το καπνισμα,μεγαλο και καθαρο ομως.
Συνηθως καθομαι δυο μηνες και κατεβαινω κατω για εναν και μετα παλι επανω,απλα αυτες τις γιορτες λογω εκτακτων υποχρεωσεων θα καθησω λιγο παραπανω εδω.Εγω το εχω συνηθισει αυτο,τωρα εσυ που απο οτι ειδα μενεις χρονια Αγια Πετρουπολη και κινεισαι διαφορετικα προφανως θα δυσκολευτεις να μεινεις περισσοτερο απο μια βδομαδα.
Εξαρταται ομως αν θελησεις να το δεις σαν ενα πισωγυρισμα στο παρελθον οπως ανεφερες,πιστευω αξιζει τον κοπο.
Προσωπικα εμενα με εχει βοηθησει και η παλαιοτερη διαμονη μου για μια πενταετια στα μεσα της δεκατιας του '90 στην Σταρα Ζαγορα της Βουλγαριας,πληθυσμιακα ειναι περιπου το ιδιο με την Τιρασπολ.Τα βουλγαρικα παντως ακομη και τωρα τα μιλαω καλυτερα απο τα ρωσικα μαλλον γιατι τα εμαθα σε μικροτερη ηλικια  :) 40 ειμαι
Ελπιζω να σε βοηθησα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συντροφε ετσι ειναι,φτηνα
Ντισκο πηγαινω Πλαζμα σε ρετρο βραδια για παραδειγμα και η εισοδος εχει 50 ρουβλια,καμια σχεση με το Κισινιοφ που σε μερικες η εισοδος ειναι στα 200 λει.Ποτε ποτε παω και στην αλλη στο Μπεντερι.
Για καφε μου αρεσει το 7ντιεμ αλλα με ενοχλει αφανταστα που δεν επιτρεπεται το καπνισμα,μεγαλο και καθαρο ομως.
Συνηθως καθομαι δυο μηνες και κατεβαινω κατω για εναν και μετα παλι επανω,απλα αυτες τις γιορτες λογω εκτακτων υποχρεωσεων θα καθησω λιγο παραπανω εδω.Εγω το εχω συνηθισει αυτο,τωρα εσυ που απο οτι ειδα μενεις χρονια Αγια Πετρουπολη και κινεισαι διαφορετικα προφανως θα δυσκολευτεις να μεινεις περισσοτερο απο μια βδομαδα.
Εξαρταται ομως αν θελησεις να το δεις σαν ενα πισωγυρισμα στο παρελθον οπως ανεφερες,πιστευω αξιζει τον κοπο.
Προσωπικα εμενα με εχει βοηθησει και η παλαιοτερη διαμονη μου για μια πενταετια στα μεσα της δεκατιας του '90 στην Σταρα Ζαγορα της Βουλγαριας,πληθυσμιακα ειναι περιπου το ιδιο με την Τιρασπολ.Τα βουλγαρικα παντως ακομη και τωρα τα μιλαω καλυτερα απο τα ρωσικα μαλλον γιατι τα εμαθα σε μικροτερη ηλικια  :) 40 ειμαι
Ελπιζω να σε βοηθησα.
Σ'ευχαριστω καταρχην για την απαντηση.Πιθανοτατα ημασταν την ιδια εποχη Βουλγαρια :)εγω ειχα παει στο Μπουργκας για ενα μηνα αλλα δεν μου αρεσε ηταν πολυ πληκτικα εκατσα ολο τον Οκτωβριο του 1992 εκει.Δεν αντεξα ομως πολυ μικρη πολη.Αν και ηταν ωραια αλλα τα ιδια και τα ιδια μερη τα βαριεσε γρηγορα.Τα Ρωσσικα ειναι πολυ πιο δυσκολα απο τα Βουλγαρικα παντος αν ξερεις Βουλγαρικα ειναι πανευκολο να μαθεις Ρωσσικα.Ειμαι πολυ φιλος με το Μακη οταν ερχομαι Ελλαδα σχεδον καθε φορα συναντιομαστε εχουμε συζητισει πολλες φορες το να παω Τιρασπολ.Καταρχην ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗ ΖΕΣΤΗ οποτε το καλοκαιρι αποκλιεται (τα τελευταια 2 χρονια πηγαινω Ναρι-Μαρ στον Πολικο κυκλο για μερικες μερες).Το χειμωνα παλι θελω το αυτοκινητο παρα πολυ δεν μπορεις μες τα χιονια να περπατας πολυ.Και οι γκομενες σαν τρελες καθονται στο αυτοκινητο το χειμωνα.Σκεφτομαι για ανοιξη ή φθινοπωρο.Για φετος εχω μιλισει με μερικα παιδια του σα'ι'τ να παμε Μογκιλιωφ που οι τιμες ειναι λιγακι πιο ακριβες απο Τιρασπολ και εχει και πολυ καλητερες γκομενες ποιοτηκα.Αλλα δυστηχως δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον απο μερους τους.Η εισοτημια του Ρουβλιου  της ΠΜΡ σε σχεση με το ΕΥΡΩ ειναι 14,6 ρουβλια για 1 ΕΥΡΩ?Ενα αλλο που με ενοχλουσε στη Βουλγαρια ηταν η τελευταιας διαλογης Ελληνες που ηταν εκει (δεν μιλαω για τους Φοιτητες που ηταν ολοι πολυ καλα παιδια αλλα για καφρους,λεχριτες Πιρφορους)οι περισσοτεροι ερχοντουσαν για μερικες μερες και εκτος οτι ξεφτηλιζαν την Ελλαδα χαλαγανε της γκομενες.Εχει τετοια ζωα εκει περα?Η Ουκρανια μεχρι προτινος ηταν δυστηχως γεματη απο ΣΚΑΤΑ.Το Μογκιλιωφ δεν εχει ουτε εναν τετοιο.Το Τιρασπολ εχει τετοια ζωα?ή φοβουντε να πανε?

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Την καλησπερα μου συντροφοι,αποφασισα να γραψω και εγω.
Λατρης της πρωην ΕΣΣΔ εχω βρει το καταφυγιο μου στην Τιρασπολ εδω και καιρο.
Οι γυναικες ειναι οπως τα λενε και οι συντροφοι,ελπιζω να σας αρεσει το αποτελεσμα και με τις δικες μου φωτογραφιες >:cheesy:
Τον κυριο Vonmakoulis τον εχω δει στο ΚΟΥΜΑΝΙΟΚ νομιζω,αυτος πρεπει να ειναι ο ευτραφης και με το μαλλι κοτσιδα.
Οι διασυνδεσεις μου ειναι αρκετα καλες,ρωτηστε και απαντω ευχαριστως σε οτι γνωριζω.Αξιζει οσοι δεν εχετε παει να επισκεφτειται αυτο το μερος.

φιλε απ'οτι βλεπω η μολντοβα επιβεβαιωνει την φημη της,ανετα οι γκομενες ειναι μια κλαση επανω απο την μεση ρουμανα,ε;

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ΣΤο Τιρασπολ εχει τετοια ζωα?ή φοβουντε να πανε?
Ρε Μήτσο τάχουμε ξαναπεί. Δεν έχει πολλούς ξένους στην ΠΜΡ. Απλούστατα φοβούνται να έρθουν. Οι περισσότεροι δεν την ξέρουν καν ως χώρα και από την άλλοι όσοι πάνε Μολδαβία τους φρικάρουν οι Μολδαβοί με τις διηγήσεις τους για την ΠΜΡ και φοβούνται να πάνε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακη ρωταω το παιδι για να εχω  και μια αλλη αποψη.Ισως ειναι πιο παρατηρητικος και εχει δει τιποτα παραπανω και ξερει κατι παραπανω για την ΠΜΡ.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Καλημερα
mprabo στεφαν
ωραιες γκομενες και αληθινες φωτογραφιες,οχι απο σαιτ κλπ... ;)
2 ερωτησεις αν επιτρεπετε,,
1.πως μπορεις κ μενεις τοσο καιρο?δεν δουλευεις ελλαδα?η εχεις εκει δουλεια?ρωτω μπας κ ανακαλυψουμε τον τροπο κ εμεις,,
.τα μωρα ειναι απο καμακι?η σεμι προ?μπραβο ετσι κι αλλιως
εαν ειναι σεμι προ η προ,τι τιμες παιζουν?οχι για  μια ωρα κ σαχλαμαρες τετοιες..τριωρο κ ανω  :fuck1:
μπορεις να βοηθησεις με επαφες ?τηλεφωνα κλπ?
ευχαριστω

υγ.σκεφτομαι για αρχες μαρτη κισιναου βασικα,τι γνωμη εχεις?απο τιμες κλπ...σε σχεση με τιρασπολ λεω,,
με αεροπλανο , λεωφορειο η αμαξι σου αναιβενεις?συνηθως,,

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Σ'ευχαριστω καταρχην για την απαντηση.Πιθανοτατα ημασταν την ιδια εποχη Βουλγαρια :)εγω ειχα παει στο Μπουργκας για ενα μηνα αλλα δεν μου αρεσε ηταν πολυ πληκτικα εκατσα ολο τον Οκτωβριο του 1992 εκει.Δεν αντεξα ομως πολυ μικρη πολη.Αν και ηταν ωραια αλλα τα ιδια και τα ιδια μερη τα βαριεσε γρηγορα.Τα Ρωσσικα ειναι πολυ πιο δυσκολα απο τα Βουλγαρικα παντος αν ξερεις Βουλγαρικα ειναι πανευκολο να μαθεις Ρωσσικα.Ειμαι πολυ φιλος με το Μακη οταν ερχομαι Ελλαδα σχεδον καθε φορα συναντιομαστε εχουμε συζητισει πολλες φορες το να παω Τιρασπολ.Καταρχην ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗ ΖΕΣΤΗ οποτε το καλοκαιρι αποκλιεται (τα τελευταια 2 χρονια πηγαινω Ναρι-Μαρ στον Πολικο κυκλο για μερικες μερες).Το χειμωνα παλι θελω το αυτοκινητο παρα πολυ δεν μπορεις μες τα χιονια να περπατας πολυ.Και οι γκομενες σαν τρελες καθονται στο αυτοκινητο το χειμωνα.Σκεφτομαι για ανοιξη ή φθινοπωρο.Για φετος εχω μιλισει με μερικα παιδια του σα'ι'τ να παμε Μογκιλιωφ που οι τιμες ειναι λιγακι πιο ακριβες απο Τιρασπολ και εχει και πολυ καλητερες γκομενες ποιοτηκα.Αλλα δυστηχως δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον απο μερους τους.Η εισοτημια του Ρουβλιου  της ΠΜΡ σε σχεση με το ΕΥΡΩ ειναι 14,6 ρουβλια για 1 ΕΥΡΩ?Ενα αλλο που με ενοχλουσε στη Βουλγαρια ηταν η τελευταιας διαλογης Ελληνες που ηταν εκει (δεν μιλαω για τους Φοιτητες που ηταν ολοι πολυ καλα παιδια αλλα για καφρους,λεχριτες Πιρφορους)οι περισσοτεροι ερχοντουσαν για μερικες μερες και εκτος οτι ξεφτηλιζαν την Ελλαδα χαλαγανε της γκομενες.Εχει τετοια ζωα εκει περα?Η Ουκρανια μεχρι προτινος ηταν δυστηχως γεματη απο ΣΚΑΤΑ.Το Μογκιλιωφ δεν εχει ουτε εναν τετοιο.Το Τιρασπολ εχει τετοια ζωα?ή φοβουντε να πανε?
το μογκιλιοφ που ειναι?εχει σχεση με μολδαβια?ζωα ποιοι ειναι?

kingstefan

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συντροφοι,πολλες ερωτησεις  :) εχω την καλη διαθεση να απαντησω και να βοηθησω οσο μπορω σε αυτα που γνωριζω
Οπως εχω ηδη αναφερει εχω ζησει για χρονια σε αλλη χωρα της Α.Ευρωπης,μιλαω τωρα πια πολυ καλα τα ρωσικα και κινουμαι πλεον αρκετα ανετα στην κοινωνια τους.Αυτο εξηγει και ολα τα αλλα που αφορουν και ρωτατε για εμενα,ο dimitrakis29 λογω της εμπειριας που εχει πιστευω καταλαβαινει πολυ καλα τι θελω να πω.
Μερικες φορες ανεβαινω οδικως αλλα τις περισσοτερες φορες αεροπορικως.
μια αλλη ερωτηση π.χ. στο νημα του Κισινιοφ με ρωταει καποιος φιλος γιατι χρειαζεται ενα χιλιαρικο το μηνα σε μια τοσο φθηνη χωρα αλλα προφανως δεν εχει αντιλφθει οτι το ποσο αυτο στην ουσια δεν ειναι αρκετα μεγαλο και το λεω εγω που δεν θελω να προκαλω δεν ειμαι και του πολυ εξω.
Βεβαια με την προυποθεση οτι θελουμε να περναμε καλα σαν Ελληνες που ειμαστε με ολες τις σχετικες ανεσεις-σπιτι,φαγητο,τηλεφωνα,ρουχισμο,δυο φορες την εβδομαδα εξω,γνωριμιες συνεχως με γυναικες και γενικως μια αξιοπρεπη παρουσια-.
Τωρα αν θελει καποιος να ερθει να μεινει και να περναει οπως περναει ο ντοπιος η να βρει μια γυναικα για να αραξει συνεχεια μαζι της,τοτε ναι στα σιγουρα θα του φτανουν για να ζει με αρκετα λιγοτερα χρηματα.
Ζωα με την εννοια των ελληνων της Βουλγαριας που κατεστρεψαν με το φερσιμο τους τα παντα στο διαβα τους δεν εχει,τους γνωρισα και εγω καλα αυτους τους τυπους.Με μια ρακια που λεει ο λογος τα ειχαμε τοτε τα κοριτσια και ηρθε ο αμερικανοποιημενος νεοελληνας στα '90 και τα διελυσε ολα αυτα μεσα σε λιγα χρονια.
Ισοτιμια ρουβλιου της ΠΜΡ με το ευρω ειναι 14,7 και με το δολαριο 11,1
Ολο το Μαρτιο και Απριλιο θα ειμαι πανω  ;)

Καλη Χρονια συντροφοι να εχουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom