Να πω και κατι την κραταγα για να εχω και πορτα στη χωρα αυτη.Για ενα διαστημα που δεν της μηλουσα,μεσα απο μια κολιτη της λυκοφιλη που την κατηγοραγε συνεχεια οτι ταχα δεν κανει αυτη για μενα και οτι γυρναγε με τον ενα και με τον αλλον.αν ερθεις τωρα υπαρχει περιπτωση να σου δωσει τα παιδια να τα κρατησεις και να παει με τη ξεδερφη της σε κανα κλαμπ...φιλε κατσε εκει που εισαι μη χαλας τοσα λεφτα για να γαμησεις μια μονο γυναικα ,την οποια την εχεις ξαναγαμησει...αν ομως θελεις να περασεις καλα (χωρις αυτη) τοτε ελα ...μη τη παρεις καθολου τηλεφωνο....αν σε ξαναπαρει πες της οτι εχεις οικονομικο προβλημα ,οτι χρωστας παντου κλπ...σιγα σιγα θα τη κανει ...λεφτα θελει ρεεεεεεεεε
Γνωρησα μια ντοπια απο STRASENI και αυτη μου εβγαλε την ψυχη μεχρι να την πηδηξω(ηθελε γαμο ηθελε να ερθει ελλαδα να δουλεψει το επεζε ηθικια και εβριζε ολες τις μολδαβες οτι ειναι πουτ.ενω αυτη ειχε ρωσικη καταγωγη .με φιλοξενησε στο σπιτι της.
Περασα καλυτερα με αυτην με πηγαινε σε ενα εμπορικο για καφε με συντριβανι,σε μια μπυραρια υπογεια, τα τραπεζια ηταν ανα τεσερις καρεκλες κλειστα ρωμαντικα, και σε ενα μαγαζι τουρκικο ελεγε. φαγαμε αρνι και υπιαμε ελληνικο καφε φτηνα ηταν τοτε 3 ατομα κομπλε τραπεζι με κρασι αναψικτικα σαλατες 45$ φαινοταν πολυτελες μαγαζι με ακριβα αυτοκινητα εξω και πετρινη διακοσμηση.με μαζευε νωρις το βραδι στο σπιτι 9 η ωρα μεσα.
στο kishinev ολλα αυτα.
Δεν χαλασα πολλα λευτα περαν απο το προς το ζην , εισητηρια και καποια δωρακια με πηγενε ολο με το λεωφορειο. φτωχικη οικογενεια αλλα πολυ μπλα μπλα με τη μανα της ειχε
και εκανε οτι της ελεγε η μανα της ηταν 23 χρωνων.
Νευριασα και την παρατησα, της ειπα εγω εσενα θελω οχι τη μανα σου τι θα κοιμομαστε και οι τρις στο κρεβατι?
Επηδιωξα να το μαθει η πρωην για να την κανω να ζηλεψει,οταν το εμαθε εσκασε, εσπασε τα τηλεφωνα
αλλα δεν συναντηθηκα μαζι της της εφηγα για ελλαδα.
Μετα απο ενα χρονο αφου ημουν συγουρος οτι θα κανει κατι η πρωην πηγα μολδαβια και εβγαλα κατα καποιο τροπο το αχτι μου
Δεν ξερω οι δυσκολες γυναικες ειναι εκει οι με δυσκολες εμπλεξα.
ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα