Τωρα ο Moldo γαμάει 30αρες,παλιότερα έλεγες οτι δεν γαμάει τίποτα η ότι γαμάει κάτι τελειωμένες γριές μόνο
Τελικα αυτός ο Πιτσι όπως μου είπανε οταν είχε έρθει ξεσχίστηκε στον πούτσο χωρίς να πληρώνει και μπράβο του το παλληκάρι.
τα γραφει Ο ΙΔΙΟΣ εδώ με τον ανεπανάληπτο γραφικό του χαρακτήρα:
"""Απ: Μολδαβία - Chişinău
« Απάντηση #1457 στις: 02/09/09, 19:07 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
χαιρετρο ολουσ τουσ καυλεουρεσ του πιο εροτικου και σεξιστικου πορνοφορουμ!!!!!!
ι αφιξι μασ στο χισιναου ιταν ξιμεροματα δευτερασ 31-8-09 με τον σιναγονιστι αρχικαυλεουρα και ιεραποστολο του καμακιου πιρφορο!
1η μερα στο χισιναου!
31-8-09 δευτερα!
φτασαμε ξιμεροματα στο αεροδρομιο οπου ενασ χιστισ μολδαβοσ ιρθε να μασ παρι να μασ παει στο διαμερισμα που νικιασαμε!
60 ευρα ι μερα με διο κρεβατοκαμαρεσ με διπλα κρεβατια!πολι καλο λουξ διαμερισμα στον δεuτερο οροφο ακριβοσ 5 λεπτα απο το κεντρο τισ πολισ με τα ποδια!!!!!!!!μενουμε διπλα απο το πανεπιστιμιο οικονομιασ!!!
καθε προι περναμε απο εκι και ι λαβρεσ πουτσεσ μασ επερχονται σε ατακτεσ ανιψοσισ!
μασ πιγε τελικα στο διαμερισμα ο αλοκοτοσ χιστισ μολδαβοσ!αφισαμε τα πραγματα μασ και πιγαμε στο σουπερ μακετ(24ορο) να παρουμε γαλατακι για να θρεψουμε τισ βοιδοπουτσεσ μασ.αφου καναμε τα βραδινα ψονια κιμιθικαμε.
πορνοσινεχιζο!
ξιπνισαμε το προι και πιγαμε στο ελινικο εστιατοριο αλεπο και φαγαμε!
πιρα κοτοπουλο με ριζι μαζι με σαλατα χοριατικι μαζι με πιτεσ και ενα ρεντ μπουλ γιρο στα 7 πορνογιουρακια!πολι φτινα πραγματικα!στιν αθινα με τοσα λεφτα περνισ μονο τιν σαλατα!χεχε!τεσπα!
το απογευματακι σιναντιθικα με ενα μορακι!
τισ προσφερα ενα κοκινο τριανταφιλο που ειχα φερει απο πορνοαθενσ και τισ ειπα
ετα ροζα ντλα τιμπια ισ γκριτσι! διλαδι ...αυτο το τριανταφιλο ειναι για σενα απο ελλαδα...ε νομιζο ποσ το καταλαβε και αμεσοσ με φιλισε στο στομα και με αγκαλιασε!
(ευχαριστο τον θειο κρισ και επισισ τον διμιτρακι που με διδασκουν σαν μεγαλιτεροι τα μιστικα οπλα που χριαζετε ενασ γκρικ λοβερ)
πιγαμε για βολτα στι πολι με το μορακι και μετα πιγαμε για καφε σε μια καφετερια στο κεντρο τισ πολισ !!!!!!!
πιρε τιλεφονο 3 φιλεσ τισ και ιρθαν στιν καφετερια!
πιραμε ποτα 5 ατομα και οι 2 κοπελεσ μαλιστα πιραν κατι ελλαφρι για φαγιτο!τα πλιροσα ολα εγο 10 ευρο!!!!!!χεχε!
μετα λοιπον αφου ειχα μαζεψει ενα κοπαδι απο 3 μολαδεβεσ σιν ι δικια μου τισ πιγα ολεσ στο αλεπο οπου ιταν εκι οι μιστεσ αλανταλον,φλαουερ, πιρφοροσ και μολδολαγνοσ!ξεροχισαν οι τιτανοκαυλοι χιστεσ!
αφου ιπιαμε τα ποτα μασ λοιπον στο αλεπο, ενο οι φιλεναδεσ τισ δικιασ μου εφιγαν γιατι ιταν αργα, μετα πιγαμε σε κλαμπ εγο ,ο πιρφοροσ, ο αλανταλον και ο φλαουερ!εκι οι χιστεσ απλοσαν τα δικτια τουσ!εγο δεν μπορουσα γιατι σινοδευομουν!
το μορακι με πιρε να χορεψουμε και με ριθμικεσ αισθισιακε σκινισισ ετριβε τουσ γλουτουσ τουσ πανο στιν βαλανο μου και γενικα ερεθιζοταν ολοσ ο κορμοσ τισ λαβρασ πουτσασ μου.σιστολι διαστολι παθενε το καυλοδρεπανο μου και ξεροχινε ασταματιτα χορισ ελενχο!τα μπαλακια μου ειχαν γεμισει φλοκια και επρεπε να αδειασο αλιοσ θα τρελενομουνα και τοσι γκαυλα!
χορευαμε και φιλιομασταν ταυτοχρονοσ ενο εκινι με ομορφεσ και γκαυλοτικεσ χορευτικεσ σκινισισ γκαυλονε τι μαλαπερδα μου!
δεν αντεχα.επρεπε να γαμισο.να βγουνε επιτελουσ τα ατιμα τα γαρμπιλοφλοκια διοτι απο το απογευμα που τιν γνορισα ιμουν με τι πουτσα ορθια γαμοτο.
τισ προτινα να παμε σπιτι να κοιμιθουμε αγαλιτσα!εκινι δεκτικε και ολο κιλισαν ανθιρα και πιτσιλιαρικα!χεχε!!!"""
και ΕΣΥ μετα τα επιβεβαιώνεις ολα αυτα:
"""Απ: Μολδαβία - Chişinău
« Απάντηση #1469 στις: 03/09/09, 01:01 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: soritas στις 02/09/09, 21:09
ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗ,
Αν θέλεις πες μας, την πλήρωσες την μικρή? Αν ναι, πόσο και για πόση ώρα!
βρε παιδια ο Πιτσιλιστης ειναι 20 χρονος δυνατος εμφανησιακα ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΗΤΙΤΑ που ειναι το παν στο Ανατολικο Μπλοκ!ειναι 1,65 και γεροδεμενος.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!ειχε επυτηχια στην Αγια Πετρουπολη που οπως ειπα παραπανω την ΠΡΟΒΛΕΨΑ!μεχρι και Αγια Πετρουπολη εβγαζε γκομενες που ειναι 100 φορες πιο δυσκολο απο Κισινιοφ.οσο για της συμβουλες που λετε το μονο που του ειπα στο Skype που μιλαγαμε απο την πειρα 17 ετων που εχω σαν μονιμος κατοικος στη Ρωσσια ηταν πως πρεπει να φερθει στις γκομενες και λιγο για την ψυχολογια τους.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
την συναντισε πηγαν καφε,ντισκο και την πηρε και σπιτι!"""
Απορώ λοιπόν όλες αυτές τις μπούρδες που μας γράφεις γιατί τις γράφεις???
Το αν ηθελε μετα να πηδήξει και πουτάνες αυτό είναι άλλο θέμα η αν κάποια άλλη του ζήτησε 100Ε στη ντισκο για να πάει μαζι του.Η ουσία είναι οτι γάμησε χωρίς λεφτά όταν το ήθελε αυτό
Οσο για μένα που ρωτάς γιατι να έρθει μαζί μου για παράδειγμα μια 25άρα τζάμπα αφου είμαι 45,αυτήν την ερώτηση την κάνουν οι αγάμητοι που δεν έχουν βγεί εκτος Ελλαδος και την κάνεις εσυ που ζεις 20 ολόκληρα χρόνια στην Ρωσια?
Η πολύ απλά κάνε την ιδια ερώτηση στον εαυτο σου.Γιατι να έρθει μαζί σου αφου είσαι 38 εσύ μια 18άρα που όπως μας λές πηδάς όταν γουστάρεις χωρις λεφτά και τέτοιες στην Αγ.Πετρούπολη?
Το καλοκαίρι είχα πάρει ενα αστεράκι 21 χρονων,είμασταν μεγάλη παρέα στο Vadul Lui Voda.Την περασμενη βδομάδα είχα πηδήξει μια φίλη της,το είχε μάθει αυτό και σε κάποια φάση και ενώ τρώγαμε με ρωτάει "πήγες με την Sveta?" και της απαντώ ναι.
Απο εκείνη την στιγμή ημουν σίγουρος για την ευτυχή κατάληξη της βραδιάς,οπερ και εγένετο φυσικα
Το παράδειγμα στο αναφέρω μήπως και καταλάβεις κάτι μέγα ψυχολόγε και γαμιά Τσάρε
Για το επίπεδο σπουδών δεν μπορώ να πω τίποτα,εσυ ψυχολόγος και δικηγόρος ο νταβάριτς ιατρός...όλοι τέρατα μορφώσεως