Νέα

Tiraspol (Transnistria)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Γιατι δεν εγιναν ολα ετσι?Δεν τους υποσχεθηκατε οτι θα ξεσκιστουνε στο  :knockinb: θα λενε οτι ειναι Ελληνες και οι γκομενες θα ανοιγουνε τα ποδια για να της  :knockinb:?.Το αποτελεσμα ποιο ηταν?ΠΑΙΡΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ?Παιρνανε μετριες γκομενες απο την Ντισκο και τους δινανε 100 Ευρω ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ! :headbang:Μας λετε ιστοριες για αγριους οτι  :knockinb: καθε μερα και οταν τα παιδια πηγαν εκει ειδαν το αντιθετο!ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ :2funny:!ή ΚΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?ή ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ?Πλουτισατε και τωρα :knockinb: και εχετε και γκομενες? :2funny:Μας εχετε φλομωσει στη μπουρδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στις μπούρδες μας εχεις φλομώσει εσυ και ο στεφανοpierre :2funny: που σαν χάνος τον πίστεψες επειδη έγραφε αυτα που έγραφε στο θρεντ της ΠΜΡ,αν έγραφε τα ιδια στο θρεντ του Κισιναου δεν θα τον πίστευες...τοσο κολλημένος είσαι :grin: αλλά έπρεπε να τον αφήσω να σας δουλεύει ψιλο γαζί εσάς τους ρωσσοπληκτους...μαλακία μου ήταν τελικά που τον αποκάλυψα και τον έκανα ρόμπα :grin:
Οσο για το που αναφέρεσαι και πάλι στον πιτσι και στον μιτσι(κόλλησε η βελόνα βλέπω),σε μένα γιατί τα λες?Και να έγιναν έτσι όπως τα λές εγώ δεν ήμουνα καν εκεί και ουτε τον έχω γνωρίσει ποτέ αυτόν τον τύπο :idiot: άρα αυτά τα "υποσχεθήκατε" και τα άλλα δεν ισχύουν για μένα προσωπικά,για άλλους μπορεί.Η ιστορία που λες δεν με αφορά!
Ελληνες υπάρχουν πολλοί στο Κισιναου,2-3 φοιτητές για μεταπτυχικά(με τον ενα κάνω παρέα),άλλοι που δραστηριοποιούνται επγγελματικά και μενουν μόνιμα(λαμόγια αρκετοί απο αυτούς),και άλλοι που έρχονται περιστασιακά(εκεί να δείς κάτι φρούτα) :grin:
Δηλαδή τι σημαίνει αυτό?Οτι δεν υπάρχουν κάποιοι που γαμάνε ωραία μουνιά?Υπάρχουν φυσικά και γαμάνε και πολυ μάλιστα.
Ο Moldo για παράδειγμα πηδάει και πηδάει καλά κομμάτια(οχι πουτάνες) γιατί αν και 50αρης :grin: μένει χρόνια,μιλάει τα ρωσσικα και ειναι αφεντικό σε ενα μαγαζί που απο Πεμπτη μεχρι Κυριακη είναι τίγκα στο μουνί...αν μπορείς να το καταλάβεις αυτό που σου λέω καλώς αλλιως τζάμπα συζητάμε.
Τα περί πλουτισμού άστα,πλούσιος ήμουνα πάντα...εκ γενετής  :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Απο μισο λεπτο δεν μπορεις να καταλαβεις και πολλα.Στην 2η ή 3η σελιδα του Thread εχει και κατι βιντεακια απο μια Ντισκο στην ΠΜΡ.
Ναι θα τα δεί και θα καταλάβει πολλά...για τις μουνάρες της ΠΜΡ  :2funny:  :2funny: :2funny:
πάρε να δείς και εσύ ενα βιντεάκι απο την Drive στο Κισιναου απο τον περασμένο Οκτωβρη(έτυχε να είμαι και εγώ εκείνη τη βραδιά),ε και λοιπόν? :grin:

Θα το ξαναπώ για μια άλλη φορα οτι στο Κισιναου σαν μέσο όρο έχει καλύτερες γκόμενες και πηδάς πιο εύκολα γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ανωνυμία και αυτό τις κάνει πιο άνετες,στην Τιρασπολ αν κλάσεις την άλλη μερα το ξέρουν ολοι  :2funny:
Τις πολυ ωραίες γυναίκες που θα δείς στην Τιρασπολ(υπάρχουν φυσικά,δεν τα ισοπεδωνω όλα) τις ίδιες θα τις δείς και στο Κισιναου γιατι πηγαίνουν συχνά,το αντίθετο όμως σπάνια συμβαίνει.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εχει απόλυτα δίκιο ο Τάσσος σ΄αυτά που γράφει. Απλά και μόνο στο Τιράσπολ τις βρίσκεις πολύ πιό εύκολα (πολύ λίγα τα μέρη που θα κινηθούν) σε αντίθεση με το Κισινιώφ.
Για παράδειγμα όποτε πηδάει ο Μολντο γκόμενα από το Τιράσπολ την άλλη μέρα το ξέρω  :2funny:
Παρεπιμπτόντως στο πρώτο βίντεο η ξανθιά με το σορτστάκι και τα γυαλιά που κατεβαίνει τις σκάλες είναι η κόρη της γυναίκας μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στις μπούρδες μας εχεις φλομώσει εσυ και ο στεφανοpierre :2funny: που σαν χάνος τον πίστεψες επειδη έγραφε αυτα που έγραφε στο θρεντ της ΠΜΡ,αν έγραφε τα ιδια στο θρεντ του Κισιναου δεν θα τον πίστευες...τοσο κολλημένος είσαι :grin: αλλά έπρεπε να τον αφήσω να σας δουλεύει ψιλο γαζί εσάς τους ρωσσοπληκτους...μαλακία μου ήταν τελικά που τον αποκάλυψα και τον έκανα ρόμπα :grin:
Οσο για το που αναφέρεσαι και πάλι στον πιτσι και στον μιτσι(κόλλησε η βελόνα βλέπω),σε μένα γιατί τα λες?Και να έγιναν έτσι όπως τα λές εγώ δεν ήμουνα καν εκεί και ουτε τον έχω γνωρίσει ποτέ αυτόν τον τύπο :idiot: άρα αυτά τα "υποσχεθήκατε" και τα άλλα δεν ισχύουν για μένα προσωπικά,για άλλους μπορεί.Η ιστορία που λες δεν με αφορά!
Ελληνες υπάρχουν πολλοί στο Κισιναου,2-3 φοιτητές για μεταπτυχικά(με τον ενα κάνω παρέα),άλλοι που δραστηριοποιούνται επγγελματικά και μενουν μόνιμα(λαμόγια αρκετοί απο αυτούς),και άλλοι που έρχονται περιστασιακά(εκεί να δείς κάτι φρούτα) :grin:
Δηλαδή τι σημαίνει αυτό?Οτι δεν υπάρχουν κάποιοι που γαμάνε ωραία μουνιά?Υπάρχουν φυσικά και γαμάνε και πολυ μάλιστα.
Ο Moldo για παράδειγμα πηδάει και πηδάει καλά κομμάτια(οχι πουτάνες) γιατί αν και 50αρης :grin: μένει χρόνια,μιλάει τα ρωσσικα και ειναι αφεντικό σε ενα μαγαζί που απο Πεμπτη μεχρι Κυριακη είναι τίγκα στο μουνί...αν μπορείς να το καταλάβεις αυτό που σου λέω καλώς αλλιως τζάμπα συζητάμε.
Τα περί πλουτισμού άστα,πλούσιος ήμουνα πάντα...εκ γενετής  :grin: :grin: :grin:
Δηλαδη αν καποιος ερθει και ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ  :knockinb:ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΙΣΚΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!Και δεν θα ανοιξουν ολες οι γκομενες τα ποδια με το που θα πει οτι ειναι Ελληνας.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!Αν καποιος μενει εκει και μιλαει Ρωσσικα σιγουρα θα  :knockinb:.Τωρα για το Μολδολαγνο σιγουρα μπορει να :knockinb: γκομενες γυρω στα 30 ενταξει δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο η ηλικια αλλα μεχρι ενος σημειου.Ο Μολδολαγνος ειναι 50 ετων και μεγαλοδιχνει μοιαζει για 55 οποτε δυσκολο να βρει 18χρονο.Αν τωρα δηλαδη ερθει καποιος Ελληνας για να  :knockinb: θα του βρειτε πουτανες?Οσο για το πλουσιος εκ γεννετης αν ησουνα πλουσιος ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ :2funny:με τους καφρους.Εγω αν ερθω θα ερθω για 20 μερες με ενα μηνα γα να αλλαξω περιβαλον και για το χαβαλε.Αν ησουν πλουσιος Θα εμενες στο Παρίσι ή στο Λονδινο στη Μοσχα ή στο Τοκιο και οχι σε μια τριτοκοσμικη πολη.Τωρα για το επιπεδο σπουδων για το Μολδολαγνο εχουνε γραφτει τα παντα (που δουλευε κλπ.) για σενα δεν ξερω? :think:κατα τη γνωμη μου εχεις παει λυκειο αλλα δεν το εχεις τελειωσει ή εισαι αποφοιτος λυκειου.2 γνωστοι μου που πηγανε Κισινιωφ και εχουνε παει και Τίρανα τοποθετησαν το Κισινιωφ στην ιδια κατηγορια με τα Τίρανα.Τωρα για την ντισκο οταν ζηταγανε απο τον Πιτσι που ειναι 25 ετων και εμφανησιμος 100 Ευρω για μια ωρα για να πανε μαζι του να  :knockinb:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΣΑΜΠΑ?Οταν εισαι 45 αρης?ή δεν ειναι ετσι?Οσο για μενα οσοι ηρθαν εχουνε γραψει σχετικα οπου πηγαινα οι γκομενες τρελαινοντουσαν αυτα δεν τα λεω εγω τα λεει ο Πιτσιλιστης και ο πορνορεπορτερ Gangxza που ειχαν ερθει Αγια Πετρουπολη σε διαφορετικες περιοδους και ειδανε και γραψανε.Οσο για τον Στεφανο ειναι πολυ πιθανον να ειναι ο Ρεντπεινζ εχεις κανει αρκετες φορες κλωνους πιστευω τον ψιλοεχει αχτι το Μολδολαγνο γιατι οταν τον ειχε δει σε φωτογραφια ειχε πει οτι ειναι τελειωμενο ατομο και ερχεται και πινει ενα φραπε γιατι δεν εχει λεφτα για φαγητο.
Εχει απόλυτα δίκιο ο Τάσσος σ΄αυτά που γράφει. Απλά και μόνο στο Τιράσπολ τις βρίσκεις πολύ πιό εύκολα (πολύ λίγα τα μέρη που θα κινηθούν) σε αντίθεση με το Κισινιώφ.
Για παράδειγμα όποτε πηδάει ο Μολντο γκόμενα από το Τιράσπολ την άλλη μέρα το ξέρω  :2funny:
Παρεπιμπτόντως στο πρώτο βίντεο η ξανθιά με το σορτστάκι και τα γυαλιά που κατεβαίνει τις σκάλες είναι η κόρη της γυναίκας μου.
:2funny:Μακη μου μπραβο με εκανες και γελασα :2funny:εγινε διασημη η κορη της γυναικας σου παγκοσμιος :)Καποιος Πιρφορος εκανε αυτο το βιντεακι και την εκανε διασημη.Μακη εμενα το συστημα μου ειναι να με μαθαινουνε  :knockinb: μια αυτη λεει σε ολες με καθε λεπτομερια πως την  :knockinb:τους μιλαει για φανταστικα γλυψηματα κλπ. :2funny: και μετα γινεται χαμός :2funny:θελουν ολες να δοκιμασουν :knockinb:.Βεβαια πολλες φορες τα μεγαλοποιουνε οι γκομενες και λιγακι οταν συζητανε για  :knockinb:.Ενα αλλο μυστικο του συστηματος μου στις μικρες πολεις ειναι να βρισκω μια ή Σεκιουριτου απο τη ντισκο ή μια Μπατσινα κυκλοφορω μαζι της και παντου λεω τι οτι ειναι η πριγγηπισσα μου κλπ.Με το που παει στην τουαλετα για ενα λεπτο γκομενες μου αφεινουνε χαρτακια με το τηλεφωνο τους.Αν ειμαι μονος μου μπορει να με πλησιασουν απο μονες τους θα το δεις αυτο Μακη αν εισαι εκει οταν ειμαι :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι θα τα δεί και θα καταλάβει πολλά...για τις μουνάρες της ΠΜΡ  :2funny:  :2funny: :2funny:
πάρε να δείς και εσύ ενα βιντεάκι απο την Drive στο Κισιναου απο τον περασμένο Οκτωβρη(έτυχε να είμαι και εγώ εκείνη τη βραδιά),ε και λοιπόν? :grin:

Θα το ξαναπώ για μια άλλη φορα οτι στο Κισιναου σαν μέσο όρο έχει καλύτερες γκόμενες και πηδάς πιο εύκολα γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ανωνυμία και αυτό τις κάνει πιο άνετες,στην Τιρασπολ αν κλάσεις την άλλη μερα το ξέρουν ολοι  :2funny:
Τις πολυ ωραίες γυναίκες που θα δείς στην Τιρασπολ(υπάρχουν φυσικά,δεν τα ισοπεδωνω όλα) τις ίδιες θα τις δείς και στο Κισιναου γιατι πηγαίνουν συχνά,το αντίθετο όμως σπάνια συμβαίνει.
Και κατι αλλο :2funny:λες οτι ο Μολδολαγνος ξερει Ρωσσικα,συμφωνω ξερει.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ?Αφου μας λες οτι εισαι τοσο εξυπνος? :2funny:Εισαι εκει τοσο καιρο και δεν εχεις μαθει :think:Λες υπερ των Ρουμανοφωνων και κατα των Ρωσσων.Αφου αυτοι οι ανθωποι ειναι ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ε,τοτε ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΡΩΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ?Το τραγουδι στο βιντεακι δεν ειναι στα Ρουμανικα.Δεν σε εχω για ιδιεταιρα εξυπνο αλλα δεν σε εχω και για τοσο βλακα να μην μπορεις να ξεχωρισεις τα Ρωσσικα απο τα Ρουμανικα!Εμας εδω στις Ντισκο στην Αγια Πετρουπολη ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΩΣΣΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στα ΧΧΧΧ σχεδον ποτέ δεν παιζει Ρωσσικα τραγουδια τα θεωρουνε Μπαναλ Ρουσκι Ποπ επαρχια και καλα (στις ντισκο στο Νοβγκοροντ συνεχεια Ρωσσικη ποπ παιζει)Ε,ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΡΩΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.Στο amurspb.ru γραφουνε οτι στο δρομο ολο Ρωσσικα ακους στο Κισινιωφ Ρουμανικα πολυ σπανια.Ενας Ελληνας καποιου επιπεδου δεν υπαρχει σε αυτες της χωρες? :headbang:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σιγά ρε Δημήτρη. Νομίζεις ότι είναι εύκολο να μάθει κάποιος σε μεγάλη ηλικία κάποια ξένη γλώσσα ? Εγώ που μιλώ γαλλικά και γερμανικά παιδεύτηκα πάρα πολύ για να μάθω τα βασικά (να παραγγέλνω και να αγοράζω δηλ.).Και άλλωστε  γιατί να μάθει αν ξέρει ρουμάνικα. Στη Μολδαβία, άσχετα αν μιλιούνται πιό πολύ τα ρώσσικα, όλοι σχεδόν είναι δίγλωσσοι. Στην ΠΜΡ είναι αποκλειστικά ρωσσόφωνοι (με την ένοια ότι ακόμη και να μιλούν μολδαβικά -δεν τα μιλάνε δημόσια).
Και όσο για τα τραγούδια πολύ συχνά ακούγονται Μολδαβικά τραγούδια στο ράδιο και στα μαγαζιά (εγώ τα προτιμώ είναι σαφώς πιο εύθυμα απ' τα ρώσσικα Στο γάμο μου μόνο Μολδαβικά τραγούδια έπαιζαν και έγινε χαμός). Φυσικά τα ρώσσικα έχουν την  πρωτοκαθεδρία. Αντίθετα ΔΕΝ βάζουν ξένη μουσική.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδη αν καποιος ερθει και ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ  :knockinb:ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΙΣΚΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑΟσο για  εμενα το συστημα μου ειναι να με μαθαινουνε  :knockinb: μια αυτη λεει σε ολες με καθε λεπτομερια πως την  :knockinb:τους μιλαει για φανταστικα γλυψηματα κλπ. :2funny: και μετα γινεται χαμός :2funny:θελουν ολες να δοκιμασουν :knockinb:.Βεβαια πολλες φορες τα μεγαλοποιουνε οι γκομενες και λιγακι οταν συζητανε για  :knockinb:.Ενα αλλο μυστικο του συστηματος μου στις μικρες πολεις ειναι να βρισκω μια ή Σεκιουριτου απο τη ντισκο ή μια Μπατσινα κυκλοφορω μαζι της και παντου λεω τι οτι ειναι η πριγγηπισσα μου κλπ.Με το που παει στην τουαλετα για ενα λεπτο γκομενες μου αφεινουνε χαρτακια με το τηλεφωνο τους.Αν ειμαι μονος μου μπορει να με πλησιασουν απο μονες τους θα το δεις αυτο Μακη αν εισαι εκει οταν ειμαι :2funny:
φιλε ντιμας τα σεβη μου
1.η πρωτη φφραση φοβαμαι οτι αληθευει
πχ σοφια με καμακι παλιοτερα γαμουσες καλα γρηγορα κι ευκολα ωραιες γκομενες,χωρις πολλα πολλα,,,,,τακα τακα,,ειδικα φοιτητριες στο στουντεσκιγραντ κ περιξ,,,
οι τουριστες ομως 100-200-500λεβα  εδιναν για μια ωρα,κ τοτε,αν ηταν ασχετοι,
για ψιλομετριες στα χοτελια
ετσιι ηταν κι  ειναι η φαση δικιο εχεις μαλλον
,,δεν πηγα κισινιοφ,λογικα το ιδιο σεναριο ομως παιζει παντου,,,ο  λιγος χρονος ειναι εχθρος στο φτηνο γαμησι,αν δεν εχεις ακρες απο αλλους ντοπιους
2.εκει τωρα που λες για σενα πως κ τι κανεις..προσεξε εχεις "πηδησει  δοντι" κ δεν τοχεις καταλαβει.......
εχω δει φωτο γραφιες σου,εισαι πολυ συμπαθητικος,cool τυπος θαλεγα ,ειδικα για ρωσσια,αλλα βρατ,,αυτα που γραφεις οτι ειναι το συστημα σου για να στην πεφτουνε,,, :grin: εχεις ξεφυγει λιγο-πολυ προσεχε,εκτος αν κανεις πλακα,τοτε παω πασο
δεν καταλαβα ωστοσο ουτε εχει απαντηθει απο σενα ,γιατι αφου βρισκεις ευκολα γκομενες ,ειδικα με το "συστημα",γιατι πας στα σαλον κ χαλας 50ρια
μην μου πεις ο χρονος κ μαλ..ιες,αυτες ,ρωσσιδες ουκρανες καλοκαιρια που τις εχω πετυχει σε βαρνα μπουργκας κλπ,σε μιση ωρα πηγεναν για γαμησι αμα γουσταραν κι ολες τς ωρες,,αρα?εχεις βιτσιο θελεις ναναι πουτανα η συνουσιαζομενη?μονο αυτο ειναι μια καποια απαντηση,,
τα εχω κι εγω τα βιτσια αυτα καπως,,,
τα αλλα ,ομος που γραφεις,δεν συνδιαζονται..
υγ σορρυ για την κριτικη,αλλα αν μιλας σοβαρα,που δεν νομιζω,το ξαναλεο, εχεις "πηδησει δοντι",αρχη ειναι μαλλον,..αλλα...προσεξε το  ;)
@@@@κε φονμακουλις,,κατι περιμενω,, ;)
οχι την θετη σου κορη παντως,,, :grin:το αλλο,,, :)

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Και κατι αλλο :2funny:λες οτι ο Μολδολαγνος ξερει Ρωσσικα,συμφωνω ξερει.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ?Αφου μας λες οτι εισαι τοσο εξυπνος? :2funny:Εισαι εκει τοσο καιρο και δεν εχεις μαθει :think:Λες υπερ των Ρουμανοφωνων και κατα των Ρωσσων.Αφου αυτοι οι ανθωποι ειναι ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ε,τοτε ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΡΩΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ?Το τραγουδι στο βιντεακι δεν ειναι στα Ρουμανικα.Δεν σε εχω για ιδιεταιρα εξυπνο αλλα δεν σε εχω και για τοσο βλακα να μην μπορεις να ξεχωρισεις τα Ρωσσικα απο τα Ρουμανικα!Εμας εδω στις Ντισκο στην Αγια Πετρουπολη ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΩΣΣΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στα ΧΧΧΧ σχεδον ποτέ δεν παιζει Ρωσσικα τραγουδια τα θεωρουνε Μπαναλ Ρουσκι Ποπ επαρχια και καλα (στις ντισκο στο Νοβγκοροντ συνεχεια Ρωσσικη ποπ παιζει)Ε,ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΡΩΣΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.Στο amurspb.ru γραφουνε οτι στο δρομο ολο Ρωσσικα ακους στο Κισινιωφ Ρουμανικα πολυ σπανια.Ενας Ελληνας καποιου επιπεδου δεν υπαρχει σε αυτες της χωρες? :headbang:
εδω λετε ..σορρυ..παπαριες,,, το βιντεακι αυτο ειναι απο λαιβ εκδηλωσεις,ξεκαθαρα  ειναι κ προμοταρισμα του κλαμπ αυτου,οτι κανει λαιβ βραδιες
εχει το λογκο του δεξια στην οθονη,ειναι φιλτραρισμενο το βιντεο κατεργασμενο προφεσιοναλ..δεν ειναι απο καποιον πελατη,,,
εκτος αυτου,και  οτι αλλο  λετε ειναι ασχετο,,μπορει καπιο μαγαζι να κανει λαιβ με ελληνικα ποπ η rnb και κανονικα να παιζει μονο house,,,ασχετο το ενα με το αλλο...
τωρα να μαθει ρωσσικα ενας σε λιγο καιρολκομματι δυσκολο,εσυ ποσο καιρο εκανες?και ησουνα κ νειος τοτε...
τελευταιο
οι μισες μολδαβες που ειναι κυπρο εχουν ρουμανικα διαβατηρια,,δεν θα μιλαν ρουμανικα δηλαδη?δυσκολο..
σορρυ ντιμα,σε ακουω με προσοχη σε οσα ενδιαφεροντα λες παντα,αλλα εδω ειναι φανερο ,εχεις ξεφυγει στην "κοντρα" σου με τασο3...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τασος3 απο αγγλικα τι παιζει?ποσες,νεξτ ντορ,οχι προφεσιοναλς,μιλανε??ετσι σαν ποσοστο, απ οσο εχεις υποψην σου,,ηλικα σου εαν επιτρεπετε?40?ετσι καταλαβα,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε ντιμας τα σεβη μου
1.η πρωτη φφραση φοβαμαι οτι αληθευει
πχ σοφια με καμακι παλιοτερα γαμουσες καλα γρηγορα κι ευκολα ωραιες γκομενες,χωρις πολλα πολλα,,,,,τακα τακα,,ειδικα φοιτητριες στο στουντεσκιγραντ κ περιξ,,,
οι τουριστες ομως 100-200-500λεβα  εδιναν για μια ωρα,κ τοτε,αν ηταν ασχετοι,
για ψιλομετριες στα χοτελια
ετσιι ηταν κι  ειναι η φαση δικιο εχεις μαλλον
,,δεν πηγα κισινιοφ,λογικα το ιδιο σεναριο ομως παιζει παντου,,,ο  λιγος χρονος ειναι εχθρος στο φτηνο γαμησι,αν δεν εχεις ακρες απο αλλους ντοπιους
2.εκει τωρα που λες για σενα πως κ τι κανεις..προσεξε εχεις "πηδησει  δοντι" κ δεν τοχεις καταλαβει.......
εχω δει φωτο γραφιες σου,εισαι πολυ συμπαθητικος,cool τυπος θαλεγα ,ειδικα για ρωσσια,αλλα βρατ,,αυτα που γραφεις οτι ειναι το συστημα σου για να στην πεφτουνε,,, :grin: εχεις ξεφυγει λιγο-πολυ προσεχε,εκτος αν κανεις πλακα,τοτε παω πασο
δεν καταλαβα ωστοσο ουτε εχει απαντηθει απο σενα ,γιατι αφου βρισκεις ευκολα γκομενες ,ειδικα με το "συστημα",γιατι πας στα σαλον κ χαλας 50ρια
μην μου πεις ο χρονος κ μαλ..ιες,αυτες ,ρωσσιδες ουκρανες καλοκαιρια που τις εχω πετυχει σε βαρνα μπουργκας κλπ,σε μιση ωρα πηγεναν για γαμησι αμα γουσταραν κι ολες τς ωρες,,αρα?εχεις βιτσιο θελεις ναναι πουτανα η συνουσιαζομενη?μονο αυτο ειναι μια καποια απαντηση,,
τα εχω κι εγω τα βιτσια αυτα καπως,,,
τα αλλα ,ομος που γραφεις,δεν συνδιαζονται..
υγ σορρυ για την κριτικη,αλλα αν μιλας σοβαρα,που δεν νομιζω,το ξαναλεο, εχεις "πηδησει δοντι",αρχη ειναι μαλλον,..αλλα...προσεξε το  ;)
@@@@κε φονμακουλις,,κατι περιμενω,, ;)
οχι την θετη σου κορη παντως,,, :grin:το αλλο,,, :)
Αν ειναι ετσι μπορουνε να το πουνε οσοι εχουνε ερθει Ρωσσια και το εχουνε δει.Οι γκομενες οπου παω ψαρωνουνε.Ο Πιτσιλιστης παντος ειχε φοβερη επυτηχια που την προβλεψα με το που τον ειδα,οπως με το που ειδα τον Ρεντπεινζ τον εβγαλα OFF.Το θεμα με μενα ειναι οτι εχω πολυ δυσκολο γουστο και ειμαι πολυ περιεργος.ΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ :2funny: για της φωτογραφιες δεν εχω φωτογενεια στις φωτογραφιες βγαινω χάλια.Ο Αλγερινος και κατι αλλοι οταν πηγαινα Νοβγκοροντ τρεχαν απο πισω μου γιατι εγω της περισσοτερες γκομενες της εδιωχνα.Οσο για το 50αρικο οπως εχω εξηγισει αν βγεις εδω με γκομενα μπορει να  χαλασεις πιο πολλα και μπορει και να μην την  :knockinb:.Αν ειδες της φωτογραφιες μου και δεν ηξερες ποσο χρονων ειμαι θα ελεγες 30αρης.Πολλες γκομενες με κανουνε και κατω απο 30.Απο τη μια αυτο με βοηθαει να βγαζω μικρα αφου νομιζουν οτι ειμαι 28-29 απο την αλλη με γκομενα της ηλικιας μου δυσκολο να παω :2funny:θα ειναι σα να με περναει 15 χρονια ειδηκα στη Ρωσσια που οι γυναικες γερνανε γρηγορα.Οσο για την ανωμαλια σε πολλες γυναικες αρεσει γιατι τρελενονται αλλα τα καλα κρυοκωλα κοριτσια δεν ντρεπονται.Πριν παρω διπλομα νομικης ειχα σπουδασει 2,5 χρονια ψυχολογια και εχω πολλες γνωσεις και μπορω να κανω μια γκομενα να τρεχει αν θελω.Πολλες φορες δεν της πηδαω επιτηδες,συνηιως πολυ γρηγορα μπορω να βρω τι θελουν στο  :knockinb: και να το εφαρμοσω

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ανωμαλια,εννοουσα δικια μας,οχι δικια τους,δηλ εγω οταν ξερω οτι ισως αυτη που γαμαω ειναι  σεμι προ,δηλ τον παιρνει πιο πολυ απο το νορμαλ,αυτο με φτιαχνει,,αλλους τους απωθει,,γουστα ειναι αυτα,, :fuck1: :fuck1: :fuck1:
απ την αλλη,φουλ προφεσιοναλς,δεν γουσταρω με τπτ...

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
"Αν θελω η γκομενα να με καβλωσει και να τη γαμισω πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα!σημερα συνατησα την Κορεατισα μουΑν την ωρα του γαμησιου μου πεις αγαπες και λουλουδια μου παιφτει ο πουτσος!το ξερει και πανω στο γαμησι μου λεει οτι ειμαι ο πελατης της!μου ερχεται τρομερη καβλα!μπορει να εχω χυσει την 5-6 φορες (2-3 γαμησια και μετα μαλακια με φαντασιοσεις απο το γαμησι).παρολα αυτα μπορω να εχω τρομερη καβλα!με την κακασχημη το ιδιο!αν η γκομενα που εχω ειναι πουτανα και την βγαλω γκομενα της το λεω και ειναι ευκολο!αν ομως ειναι καμια απο της σοβαρες?τοτε δυσκολευει το πραγμα! :2funny:δεν μπορω να της το πω αυτο :2funny:με τη μια γυναικα μου παιζουμε ενα ερωτικο παιχνηδι:ξαπλωνω στο δωματιο ερχεται μεσα φοροντας τακουνια μου παιρνει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα (ενω τη γαμαω της λεω να μου λεει Ελληνικα (τα λιγα που της εχω μαθει)Ελα χυσε με και τετοια και μετα οταν χυσω σηκωνεται και φευγει.Γαμαω τέλεια!νομιζω οτι ειμαι στη Φυλης!η γυναικα μου δεν το εχει καταλαβει :2funny:λεει τη βλακεια ειναι αυτο που κανουμε?---τι λετε να κανω?πολλες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να καβλωσω με γκομενα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι πουτανα!!!!!"

ΡΕ ΣΥ ΝΤηΜΑς,,ΕΓΡΑΨΕς!!!!  :rockon:
κι εγω νομιζα οτι μονο εγω ταχω αυτα τα προβληματα,,  :s&m_3:

τελικα ειμαστε πολλοι αρωστοι!! :grin:

υγ εχεις κα γυναικα?καμμια πουτανα εννοεις??η κανονικα?? :think: :think: :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ανωμαλια,εννοουσα δικια μας,οχι δικια τους,δηλ εγω οταν ξερω οτι ισως αυτη που γαμαω ειναι  σεμι προ,δηλ τον παιρνει πιο πολυ απο το νορμαλ,αυτο με φτιαχνει,,αλλους τους απωθει,,γουστα ειναι αυτα,, :fuck1: :fuck1: :fuck1:
απ την αλλη,φουλ προφεσιοναλς,δεν γουσταρω με τπτ...
Αυτες οι σεμι προ στις μικρες πολεις και αν υπαρχουν ειναι κρυφες γιατι η κοινωνια ειναι μικρη,εγω προτιμαω της επαγγελματιες.Παλια ειχα πολλες γιατι επαιρναν καλα λεφτα δεν ηταν τοσες πολλες οπως τωρα και το σαλον κοστιζε 1500-2000 την ωρα (μεσος ορος)απο αυτα τα μισα δικα τους.Τοτε ομως οι μισθοι ηταν 5000-6000 ρουβλια :rockon:τωρα το σαλον κοστιζει 2000-2500 την ωρα μεσο ορο και ο μισθος του Ρωσσου εναι 25000-30000 ρουβλια ασε που δεν εχουνε και δουλεια και κλεγονται οποτε τι να της κανω για'αυτο της εχω κοψει προτιμαω γκομενες που δουλευουνε σε εταιριες.Τωρα εχει γινει λιγακι πιο ευκολο το  :knockinb: θα ελεγα.
"Αν θελω η γκομενα να με καβλωσει και να τη γαμισω πρεπει να σκεφτομαι οτι ειναι πουτανα!σημερα συνατησα την Κορεατισα μουΑν την ωρα του γαμησιου μου πεις αγαπες και λουλουδια μου παιφτει ο πουτσος!το ξερει και πανω στο γαμησι μου λεει οτι ειμαι ο πελατης της!μου ερχεται τρομερη καβλα!μπορει να εχω χυσει την 5-6 φορες (2-3 γαμησια και μετα μαλακια με φαντασιοσεις απο το γαμησι).παρολα αυτα μπορω να εχω τρομερη καβλα!με την κακασχημη το ιδιο!αν η γκομενα που εχω ειναι πουτανα και την βγαλω γκομενα της το λεω και ειναι ευκολο!αν ομως ειναι καμια απο της σοβαρες?τοτε δυσκολευει το πραγμα! :2funny:δεν μπορω να της το πω αυτο :2funny:με τη μια γυναικα μου παιζουμε ενα ερωτικο παιχνηδι:ξαπλωνω στο δωματιο ερχεται μεσα φοροντας τακουνια μου παιρνει τσιμπουκακι τη γαμαω στα γρηγορα (ενω τη γαμαω της λεω να μου λεει Ελληνικα (τα λιγα που της εχω μαθει)Ελα χυσε με και τετοια και μετα οταν χυσω σηκωνεται και φευγει.Γαμαω τέλεια!νομιζω οτι ειμαι στη Φυλης!η γυναικα μου δεν το εχει καταλαβει :2funny:λεει τη βλακεια ειναι αυτο που κανουμε?---τι λετε να κανω?πολλες φορες μου εχει τυχει να μην μπορω να καβλωσω με γκομενα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι ειναι πουτανα!!!!!"

ΡΕ ΣΥ ΝΤηΜΑς,,ΕΓΡΑΨΕς!!!!  :rockon:
κι εγω νομιζα οτι μονο εγω ταχω αυτα τα προβληματα,,  :s&m_3:

υγ εχεις κα γυναικα?καμμια πουτανα εννοεις??η κανονικα?? :think: :think: :think:
Αυτο ειναι αν προσεξεις πολυ παλιο :)Μονο μια?εχω πολλες γιδες και Ρωσσια και Πολωνια και εχω κανει και παιδια σε μια στην Ουγγαρια  :2funny:Τωρα ειμαι πιο ησυχος :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγά ρε Δημήτρη. Νομίζεις ότι είναι εύκολο να μάθει κάποιος σε μεγάλη ηλικία κάποια ξένη γλώσσα ? Εγώ που μιλώ γαλλικά και γερμανικά παιδεύτηκα πάρα πολύ για να μάθω τα βασικά (να παραγγέλνω και να αγοράζω δηλ.).Και άλλωστε  γιατί να μάθει αν ξέρει ρουμάνικα. Στη Μολδαβία, άσχετα αν μιλιούνται πιό πολύ τα ρώσσικα, όλοι σχεδόν είναι δίγλωσσοι. Στην ΠΜΡ είναι αποκλειστικά ρωσσόφωνοι (με την ένοια ότι ακόμη και να μιλούν μολδαβικά -δεν τα μιλάνε δημόσια).
Και όσο για τα τραγούδια πολύ συχνά ακούγονται Μολδαβικά τραγούδια στο ράδιο και στα μαγαζιά (εγώ τα προτιμώ είναι σαφώς πιο εύθυμα απ' τα ρώσσικα Στο γάμο μου μόνο Μολδαβικά τραγούδια έπαιζαν και έγινε χαμός). Φυσικά τα ρώσσικα έχουν την  πρωτοκαθεδρία. Αντίθετα ΔΕΝ βάζουν ξένη μουσική.
Μακη μου αν θελεις να αγορασεις ενα Χαμπουργκερ στο Μακ Ντοναλντς σιγουρα το κανεις και χωρις να ξερεις Ρωσσικα αλλα αν θελεις να βγαζεις γκομενες ειδηκα σε μικρες πολεις πρεπει να ξερεις Ρωσσικα οσο καλητερα τοσο πιο ευκολο θα ειναι να  :knockinb:Αν δεν ξερεις Ρωσσικα και ωραιος να εισαι το πιθανοτερο ειναι να  παιρνεις ανυπαρκτες απο της ντισκο με 100 Ευρω την ωρα.Και κατι αλλο σχετικα με το θεμα σιγουρα υπαρχουν πολυ ωριαες Μολδαβες αλλα δεν ειναι στο Κισινιωφ εχουνε παει Ιταλια,Γαλλια ή οπουδηποτε αλλου κατι παρομοιο συμβαινει και με της Βουλγαρες ολες οι ωραιες εχουνε φυγει απο 'κει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Δηλαδη αν καποιος ερθει και ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ  :knockinb:ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΙΣΚΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ!Και δεν θα ανοιξουν ολες οι γκομενες τα ποδια με το που θα πει οτι ειναι Ελληνας.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!Αν καποιος μενει εκει και μιλαει Ρωσσικα σιγουρα θα  :knockinb:.Τωρα για το Μολδολαγνο σιγουρα μπορει να :knockinb: γκομενες γυρω στα 30 ενταξει δεν παιζει τοσο σημαντικο ρολο η ηλικια αλλα μεχρι ενος σημειου.Ο Μολδολαγνος ειναι 50 ετων και μεγαλοδιχνει μοιαζει για 55 οποτε δυσκολο να βρει 18χρονο.Αν τωρα δηλαδη ερθει καποιος Ελληνας για να  :knockinb: θα του βρειτε πουτανες?Οσο για το πλουσιος εκ γεννετης αν ησουνα πλουσιος ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ :2funny:με τους καφρους.Εγω αν ερθω θα ερθω για 20 μερες με ενα μηνα γα να αλλαξω περιβαλον και για το χαβαλε.Αν ησουν πλουσιος Θα εμενες στο Παρίσι ή στο Λονδινο στη Μοσχα ή στο Τοκιο και οχι σε μια τριτοκοσμικη πολη.Τωρα για το επιπεδο σπουδων για το Μολδολαγνο εχουνε γραφτει τα παντα (που δουλευε κλπ.) για σενα δεν ξερω? :think:κατα τη γνωμη μου εχεις παει λυκειο αλλα δεν το εχεις τελειωσει ή εισαι αποφοιτος λυκειου.2 γνωστοι μου που πηγανε Κισινιωφ και εχουνε παει και Τίρανα τοποθετησαν το Κισινιωφ στην ιδια κατηγορια με τα Τίρανα.Τωρα για την ντισκο οταν ζηταγανε απο τον Πιτσι που ειναι 25 ετων και εμφανησιμος 100 Ευρω για μια ωρα για να πανε μαζι του να  :knockinb:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΣΑΜΠΑ?Οταν εισαι 45 αρης?ή δεν ειναι ετσι?Οσο για μενα οσοι ηρθαν εχουνε γραψει σχετικα οπου πηγαινα οι γκομενες τρελαινοντουσαν αυτα δεν τα λεω εγω τα λεει ο Πιτσιλιστης και ο πορνορεπορτερ Gangxza που ειχαν ερθει Αγια Πετρουπολη σε διαφορετικες περιοδους και ειδανε και γραψανε.Οσο για τον Στεφανο ειναι πολυ πιθανον να ειναι ο Ρεντπεινζ εχεις κανει αρκετες φορες κλωνους πιστευω τον ψιλοεχει αχτι το Μολδολαγνο γιατι οταν τον ειχε δει σε φωτογραφια ειχε πει οτι ειναι τελειωμενο ατομο και ερχεται και πινει ενα φραπε γιατι δεν εχει λεφτα για φαγητο.
Τωρα ο Moldo γαμάει 30αρες,παλιότερα έλεγες οτι δεν γαμάει τίποτα η ότι γαμάει κάτι τελειωμένες γριές μόνο :grin:
Τελικα αυτός ο Πιτσι όπως μου είπανε οταν είχε έρθει ξεσχίστηκε στον πούτσο χωρίς να πληρώνει και μπράβο του το παλληκάρι.
τα γραφει Ο ΙΔΙΟΣ εδώ με τον ανεπανάληπτο γραφικό του χαρακτήρα:

"""Απ: Μολδαβία - Chişinău
« Απάντηση #1457 στις: 02/09/09, 19:07 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
χαιρετρο ολουσ τουσ καυλεουρεσ του πιο εροτικου και σεξιστικου πορνοφορουμ!!!!!!

ι αφιξι μασ στο χισιναου ιταν ξιμεροματα δευτερασ 31-8-09 με τον σιναγονιστι αρχικαυλεουρα και ιεραποστολο του καμακιου πιρφορο!

1η μερα στο χισιναου!
31-8-09 δευτερα!
φτασαμε ξιμεροματα στο αεροδρομιο οπου ενασ χιστισ μολδαβοσ ιρθε να μασ παρι να μασ παει στο διαμερισμα που νικιασαμε!
60 ευρα ι μερα με διο κρεβατοκαμαρεσ με διπλα κρεβατια!πολι καλο λουξ διαμερισμα στον δεuτερο οροφο ακριβοσ 5 λεπτα απο το κεντρο τισ πολισ με τα ποδια!!!!!!!!μενουμε διπλα απο το πανεπιστιμιο οικονομιασ!!!
καθε προι περναμε απο εκι και ι λαβρεσ πουτσεσ μασ επερχονται σε ατακτεσ ανιψοσισ!
μασ πιγε τελικα στο  διαμερισμα ο αλοκοτοσ χιστισ μολδαβοσ!αφισαμε τα πραγματα μασ και πιγαμε στο σουπερ μακετ(24ορο) να παρουμε γαλατακι για να θρεψουμε τισ βοιδοπουτσεσ μασ.αφου καναμε τα βραδινα ψονια κιμιθικαμε.
πορνοσινεχιζο!
ξιπνισαμε το προι και πιγαμε στο ελινικο εστιατοριο αλεπο και φαγαμε!
πιρα κοτοπουλο με ριζι μαζι με σαλατα χοριατικι μαζι με πιτεσ και ενα ρεντ μπουλ γιρο στα 7 πορνογιουρακια!πολι φτινα πραγματικα!στιν αθινα με τοσα λεφτα περνισ μονο τιν σαλατα!χεχε!τεσπα!

το απογευματακι σιναντιθικα με ενα μορακι!
τισ προσφερα ενα κοκινο τριανταφιλο που ειχα φερει απο πορνοαθενσ και τισ ειπα
ετα ροζα ντλα τιμπια ισ γκριτσι! διλαδι ...αυτο το τριανταφιλο ειναι για σενα απο ελλαδα...ε νομιζο ποσ το καταλαβε και αμεσοσ με φιλισε στο στομα και με αγκαλιασε!

(ευχαριστο τον θειο κρισ και επισισ τον διμιτρακι που με διδασκουν σαν μεγαλιτεροι τα μιστικα οπλα που χριαζετε ενασ γκρικ λοβερ)
πιγαμε για βολτα στι πολι με το μορακι και μετα πιγαμε για καφε σε μια καφετερια στο κεντρο τισ πολισ !!!!!!!
πιρε τιλεφονο 3 φιλεσ τισ και ιρθαν στιν καφετερια!
πιραμε ποτα 5 ατομα και οι 2 κοπελεσ μαλιστα πιραν κατι ελλαφρι για φαγιτο!τα πλιροσα ολα εγο 10 ευρο!!!!!!χεχε!

μετα λοιπον αφου ειχα μαζεψει ενα κοπαδι απο 3 μολαδεβεσ σιν ι δικια μου τισ πιγα ολεσ στο αλεπο οπου ιταν εκι οι μιστεσ αλανταλον,φλαουερ, πιρφοροσ και μολδολαγνοσ!ξεροχισαν οι τιτανοκαυλοι χιστεσ!

αφου ιπιαμε τα ποτα μασ λοιπον στο αλεπο, ενο οι φιλεναδεσ τισ δικιασ  μου εφιγαν γιατι ιταν αργα, μετα πιγαμε σε κλαμπ εγο ,ο πιρφοροσ, ο αλανταλον και ο φλαουερ!εκι οι χιστεσ απλοσαν τα δικτια τουσ!εγο δεν μπορουσα γιατι σινοδευομουν!

το μορακι με πιρε να χορεψουμε και με ριθμικεσ αισθισιακε σκινισισ ετριβε τουσ γλουτουσ τουσ πανο στιν βαλανο μου και γενικα ερεθιζοταν ολοσ ο κορμοσ τισ λαβρασ πουτσασ μου.σιστολι διαστολι παθενε το καυλοδρεπανο μου και ξεροχινε ασταματιτα χορισ ελενχο!τα μπαλακια μου ειχαν γεμισει φλοκια και επρεπε να αδειασο αλιοσ θα τρελενομουνα και τοσι γκαυλα!
χορευαμε και φιλιομασταν ταυτοχρονοσ ενο εκινι με ομορφεσ και γκαυλοτικεσ χορευτικεσ σκινισισ γκαυλονε τι μαλαπερδα μου!
δεν αντεχα.επρεπε να γαμισο.να βγουνε επιτελουσ τα ατιμα τα γαρμπιλοφλοκια διοτι απο το απογευμα που τιν γνορισα ιμουν με τι πουτσα ορθια γαμοτο.
τισ προτινα να παμε σπιτι να κοιμιθουμε αγαλιτσα!εκινι δεκτικε και ολο κιλισαν ανθιρα και πιτσιλιαρικα!χεχε!!!
"""

και ΕΣΥ μετα τα επιβεβαιώνεις ολα αυτα:

« Απάντηση #1469 στις: 03/09/09, 01:01 »
Παράθεση από: soritas στις 02/09/09, 21:09

ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗ,
Αν θέλεις πες μας, την πλήρωσες την μικρή? Αν ναι, πόσο και για πόση ώρα!
βρε παιδια ο Πιτσιλιστης ειναι 20 χρονος δυνατος εμφανησιακα ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΗΤΙΤΑ που ειναι το παν στο Ανατολικο Μπλοκ!ειναι 1,65 και γεροδεμενος.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!ειχε επυτηχια στην Αγια Πετρουπολη που οπως ειπα παραπανω την ΠΡΟΒΛΕΨΑ!μεχρι και Αγια Πετρουπολη εβγαζε γκομενες που ειναι 100 φορες πιο δυσκολο απο Κισινιοφ.οσο για της συμβουλες που λετε το μονο που του ειπα στο Skype που μιλαγαμε απο την πειρα 17 ετων που εχω σαν μονιμος κατοικος στη Ρωσσια ηταν πως πρεπει να φερθει στις γκομενες και λιγο για την ψυχολογια τους.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!την συναντισε πηγαν καφε,ντισκο και την πηρε και σπιτι!"""

Απορώ λοιπόν όλες αυτές τις μπούρδες που μας γράφεις γιατί τις γράφεις???  :2funny: :2funny: :2funny:
Το αν ηθελε μετα να πηδήξει και πουτάνες αυτό είναι άλλο θέμα η αν κάποια άλλη του ζήτησε 100Ε στη ντισκο για να πάει μαζι του.Η ουσία είναι οτι γάμησε χωρίς λεφτά όταν το ήθελε αυτό  :grin:
Οσο για μένα που ρωτάς γιατι να έρθει μαζί μου για παράδειγμα μια 25άρα τζάμπα αφου είμαι 45,αυτήν την ερώτηση την κάνουν οι αγάμητοι που δεν έχουν βγεί εκτος Ελλαδος και την κάνεις εσυ που ζεις 20 ολόκληρα χρόνια στην Ρωσια? :jerking:
Η πολύ απλά κάνε την ιδια ερώτηση στον εαυτο σου.Γιατι να έρθει μαζί σου αφου είσαι 38 εσύ μια 18άρα που όπως μας λές πηδάς όταν γουστάρεις χωρις λεφτά και τέτοιες στην Αγ.Πετρούπολη?
Το καλοκαίρι είχα πάρει ενα αστεράκι 21 χρονων,είμασταν μεγάλη παρέα στο Vadul Lui Voda.Την περασμενη βδομάδα είχα πηδήξει μια φίλη της,το είχε μάθει αυτό και σε κάποια φάση και ενώ τρώγαμε με ρωτάει "πήγες με την Sveta?" και της απαντώ ναι.
Απο εκείνη την στιγμή ημουν σίγουρος για την ευτυχή κατάληξη της βραδιάς,οπερ και εγένετο φυσικα :grin:
Το παράδειγμα στο αναφέρω μήπως και καταλάβεις κάτι μέγα ψυχολόγε και γαμιά Τσάρε :2funny:
Για το επίπεδο σπουδών δεν μπορώ να πω τίποτα,εσυ ψυχολόγος και δικηγόρος ο νταβάριτς ιατρός...όλοι τέρατα μορφώσεως :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Δεν είναι αυτο,απλά ο Τσαρος πιστέυει οτι είναι ο μοναδικός Ελληνας που πηδάει ωραία μουνιά και τζάμπα(οταν το αποφασίσει αυτός φυσικά)σε ολόκληρη την Ανατολικη Ευρωπη :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
ΡΕ ΣΥ ΝΤηΜΑς,,ΕΓΡΑΨΕς!!!!  :rockon:
κι εγω νομιζα οτι μονο εγω ταχω αυτα τα προβληματα,,  :s&m_3:

Αυτο δέν είναι πρόβλημα,είναι κατι το φυσιολογικό στους περισσότερους άντρες!
το "κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεβάτι" το θέλουμε ολοι εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα :2funny: :2funny: :2funny:
στο έγραψα και άλλη φορά οτι το μυαλό σου φτάνει μέχρι ένα σημείο,αστο μην το κουράζεις περισσότερο.

Μήπως η Μολδαβια είναι διγλωσσο κράτος και αυτο τα εξηγεί όλα αυτά?  :idiot:

Υ.Γ. στο Plazma στην Τιρασπολ έχω τύχει που βάζουνε και ρουμανικα τραγούδια...τσ τσ τους αλήτες  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα ο Moldo γαμάει 30αρες,παλιότερα έλεγες οτι δεν γαμάει τίποτα η ότι γαμάει κάτι τελειωμένες γριές μόνο :grin:
Τελικα αυτός ο Πιτσι όπως μου είπανε οταν είχε έρθει ξεσχίστηκε στον πούτσο χωρίς να πληρώνει και μπράβο του το παλληκάρι.
τα γραφει Ο ΙΔΙΟΣ εδώ με τον ανεπανάληπτο γραφικό του χαρακτήρα:

« Απάντηση #1457 στις: 02/09/09, 19:07 »
χαιρετρο ολουσ τουσ καυλεουρεσ του πιο εροτικου και σεξιστικου πορνοφορουμ!!!!!!

ι αφιξι μασ στο χισιναου ιταν ξιμεροματα δευτερασ 31-8-09 με τον σιναγονιστι αρχικαυλεουρα και ιεραποστολο του καμακιου πιρφορο!

1η μερα στο χισιναου!
31-8-09 δευτερα!
φτασαμε ξιμεροματα στο αεροδρομιο οπου ενασ χιστισ μολδαβοσ ιρθε να μασ παρι να μασ παει στο διαμερισμα που νικιασαμε!
60 ευρα ι μερα με διο κρεβατοκαμαρεσ με διπλα κρεβατια!πολι καλο λουξ διαμερισμα στον δεuτερο οροφο ακριβοσ 5 λεπτα απο το κεντρο τισ πολισ με τα ποδια!!!!!!!!μενουμε διπλα απο το πανεπιστιμιο οικονομιασ!!!
καθε προι περναμε απο εκι και ι λαβρεσ πουτσεσ μασ επερχονται σε ατακτεσ ανιψοσισ!
μασ πιγε τελικα στο  διαμερισμα ο αλοκοτοσ χιστισ μολδαβοσ!αφισαμε τα πραγματα μασ και πιγαμε στο σουπερ μακετ(24ορο) να παρουμε γαλατακι για να θρεψουμε τισ βοιδοπουτσεσ μασ.αφου καναμε τα βραδινα ψονια κιμιθικαμε.
πορνοσινεχιζο!
ξιπνισαμε το προι και πιγαμε στο ελινικο εστιατοριο αλεπο και φαγαμε!
πιρα κοτοπουλο με ριζι μαζι με σαλατα χοριατικι μαζι με πιτεσ και ενα ρεντ μπουλ γιρο στα 7 πορνογιουρακια!πολι φτινα πραγματικα!στιν αθινα με τοσα λεφτα περνισ μονο τιν σαλατα!χεχε!τεσπα!

το απογευματακι σιναντιθικα με ενα μορακι!
τισ προσφερα ενα κοκινο τριανταφιλο που ειχα φερει απο πορνοαθενσ και τισ ειπα
ετα ροζα ντλα τιμπια ισ γκριτσι! διλαδι ...αυτο το τριανταφιλο ειναι για σενα απο ελλαδα...ε νομιζο ποσ το καταλαβε και αμεσοσ με φιλισε στο στομα και με αγκαλιασε!

(ευχαριστο τον θειο κρισ και επισισ τον διμιτρακι που με διδασκουν σαν μεγαλιτεροι τα μιστικα οπλα που χριαζετε ενασ γκρικ λοβερ)
πιγαμε για βολτα στι πολι με το μορακι και μετα πιγαμε για καφε σε μια καφετερια στο κεντρο τισ πολισ !!!!!!!
πιρε τιλεφονο 3 φιλεσ τισ και ιρθαν στιν καφετερια!
πιραμε ποτα 5 ατομα και οι 2 κοπελεσ μαλιστα πιραν κατι ελλαφρι για φαγιτο!τα πλιροσα ολα εγο 10 ευρο!!!!!!χεχε!

μετα λοιπον αφου ειχα μαζεψει ενα κοπαδι απο 3 μολαδεβεσ σιν ι δικια μου τισ πιγα ολεσ στο αλεπο οπου ιταν εκι οι μιστεσ αλανταλον,φλαουερ, πιρφοροσ και μολδολαγνοσ!ξεροχισαν οι τιτανοκαυλοι χιστεσ!

αφου ιπιαμε τα ποτα μασ λοιπον στο αλεπο, ενο οι φιλεναδεσ τισ δικιασ  μου εφιγαν γιατι ιταν αργα, μετα πιγαμε σε κλαμπ εγο ,ο πιρφοροσ, ο αλανταλον και ο φλαουερ!εκι οι χιστεσ απλοσαν τα δικτια τουσ!εγο δεν μπορουσα γιατι σινοδευομουν!

το μορακι με πιρε να χορεψουμε και με ριθμικεσ αισθισιακε σκινισισ ετριβε τουσ γλουτουσ τουσ πανο στιν βαλανο μου και γενικα ερεθιζοταν ολοσ ο κορμοσ τισ λαβρασ πουτσασ μου.σιστολι διαστολι παθενε το καυλοδρεπανο μου και ξεροχινε ασταματιτα χορισ ελενχο!τα μπαλακια μου ειχαν γεμισει φλοκια και επρεπε να αδειασο αλιοσ θα τρελενομουνα και τοσι γκαυλα!
χορευαμε και φιλιομασταν ταυτοχρονοσ ενο εκινι με ομορφεσ και γκαυλοτικεσ χορευτικεσ σκινισισ γκαυλονε τι μαλαπερδα μου!
δεν αντεχα.επρεπε να γαμισο.να βγουνε επιτελουσ τα ατιμα τα γαρμπιλοφλοκια διοτι απο το απογευμα που τιν γνορισα ιμουν με τι πουτσα ορθια γαμοτο.
τισ προτινα να παμε σπιτι να κοιμιθουμε αγαλιτσα!εκινι δεκτικε και ολο κιλισαν ανθιρα και πιτσιλιαρικα!χεχε!!!
"""

και ΕΣΥ μετα τα επιβεβαιώνεις ολα αυτα:

« Απάντηση #1469 στις: 03/09/09, 01:01 »
Παράθεση από: soritas στις 02/09/09, 21:09

ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗ,
Αν θέλεις πες μας, την πλήρωσες την μικρή? Αν ναι, πόσο και για πόση ώρα!
βρε παιδια ο Πιτσιλιστης ειναι 20 χρονος δυνατος εμφανησιακα ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΗΤΙΤΑ που ειναι το παν στο Ανατολικο Μπλοκ!ειναι 1,65 και γεροδεμενος.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!ειχε επυτηχια στην Αγια Πετρουπολη που οπως ειπα παραπανω την ΠΡΟΒΛΕΨΑ!μεχρι και Αγια Πετρουπολη εβγαζε γκομενες που ειναι 100 φορες πιο δυσκολο απο Κισινιοφ.οσο για της συμβουλες που λετε το μονο που του ειπα στο Skype που μιλαγαμε απο την πειρα 17 ετων που εχω σαν μονιμος κατοικος στη Ρωσσια ηταν πως πρεπει να φερθει στις γκομενες και λιγο για την ψυχολογια τους.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!την συναντισε πηγαν καφε,ντισκο και την πηρε και σπιτι!"""

Απορώ λοιπόν όλες αυτές τις μπούρδες που μας γράφεις γιατί τις γράφεις???  :2funny: :2funny: :2funny:
Το αν ηθελε μετα να πηδήξει και πουτάνες αυτό είναι άλλο θέμα η αν κάποια άλλη του ζήτησε 100Ε στη ντισκο για να πάει μαζι του.Η ουσία είναι οτι γάμησε χωρίς λεφτά όταν το ήθελε αυτό  :grin:
Οσο για μένα που ρωτάς γιατι να έρθει μαζί μου για παράδειγμα μια 25άρα τζάμπα αφου είμαι 45,αυτήν την ερώτηση την κάνουν οι αγάμητοι που δεν έχουν βγεί εκτος Ελλαδος και την κάνεις εσυ που ζεις 20 ολόκληρα χρόνια στην Ρωσια? :jerking:
Η πολύ απλά κάνε την ιδια ερώτηση στον εαυτο σου.Γιατι να έρθει μαζί σου αφου είσαι 38 εσύ μια 18άρα που όπως μας λές πηδάς όταν γουστάρεις χωρις λεφτά και τέτοιες στην Αγ.Πετρούπολη?
Το καλοκαίρι είχα πάρει ενα αστεράκι 21 χρονων,είμασταν μεγάλη παρέα στο Vadul Lui Voda.Την περασμενη βδομάδα είχα πηδήξει μια φίλη της,το είχε μάθει αυτό και σε κάποια φάση και ενώ τρώγαμε με ρωτάει "πήγες με την Sveta?" και της απαντώ ναι.
Απο εκείνη την στιγμή ημουν σίγουρος για την ευτυχή κατάληξη της βραδιάς,οπερ και εγένετο φυσικα :grin:
Το παράδειγμα στο αναφέρω μήπως και καταλάβεις κάτι μέγα ψυχολόγε και γαμιά Τσάρε :2funny:
Για το επίπεδο σπουδών δεν μπορώ να πω τίποτα,εσυ ψυχολόγος και δικηγόρος ο νταβάριτς ιατρός...όλοι τέρατα μορφώσεως :2funny: :2funny: :2funny:
Να δες εδω  :2funny: παντος εισαι πολυ βλακας :2funny:τωρα θα δουνε τι εγινε τοτε ολοι :2funny:. μ'αρεσει που λες εγω δεν ημουνα τοτε :2funny:Υποψιαζομαι οτι εσυ εισαι ο Πανυβλακας ο Flower Lover Κηπουρος στο επαγγελμα δηλαδη αν ερχονταν τωρα θα του εβρισκες να :knockinb: για γκομενες δεν μιλαω,πουτανες εννοω.Για πες μας κατι ενδιαφερον αφου δεν ξερεις Ρωσσικα τι τους μιλας και της  :knockinb:?Ο Πίτσι ΜΙΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΣΑΜΠΑ που ειχε βρει απο Ελλαδα μεσω ιντερνετ και πηγε να του γινει κολιτσιδα.Θες να μας πεις οτι πας στην ντισκο που οι γκομενες ζηταγανε απο τον Πίτσι 100 Ευρω που ειναι νεος και οι γκομενες τον γουσταρουνε και πας εσυ που εισαι 40+ ντυμενος λα'ι'κα και δεν ξερεις να πεις δυο λεξεις και την παιρνεις τσαμπα? :think:Οσο για το διπλωμα μου παρτο να'το εχεις να το βλεπεις :2funny:

Συνημμένα

• diplom1.jpg
    diplom1.jpg
    128,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • diplom2.jpg
    diplom2.jpg
    159 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom