Έτσι είναι ακριβώς!
Αυτή η ιστορία τροφοδοτεί στο φουλ τα κόμπλεξ της κάθε μέτριας, εις βάρος των ανόητων που οι ΙΔΙΟΙ βάζουν τον εαυτό τους στη λίστα αναμονής των 50+ των οποίων τα προφίλ πιθανότατα δεν θα προλάβει να δει ΠΟΤΕ η άλλη καν. Γιατί απλά δεν προλαβαίνει!
Το αποτέλεσμα?
Η άλλη νιώθει θεά, παίρνει την επιβεβαίωση της εθελοτυφώντας για τη δυαναλογία προσοχής που λαμβάνει στον έξω κόσμο, βολεύεται με το αφήγημα που της παρέχει αυτή η κατάσταση.
Και ο άλλος, δε πα να λιώνει στα γυμναστήρια, να επενδύει τα πάντα στον εαυτό του, να ειναι ωραίος με καλές φωτό κ μλκς, νιώθει άπόρριψη΄΄νομίζοντας πως δεν ψήνεται καν η άλλη, ενώ παραμένει απλά ένας ακόμη αναλώσιμος αριθμός στη λίστα της.
Κι εγώ έχω δει τίντερ φίλης μου που δε βλέπεται, και δε πίστευα στα μάτια μου! Μιλάμε για δίμετρους ομορφάνδρες να την παρακαλάνε! Κι έξω δεν της την έπεσε ποτέ κανείς!
Δε φταίνε οι γυναίκες γι αυτό, κι εμείς στη θέση τους έτσι θα ήμασταν και χειρότεροι, παιδιά!
Απλά το πρόβλημα είναι ότι τους καίει τον εγκέφαλο αυτό, καθώς η υπέρμετρη ζήτηση τις αποσπά απτο να γνωρίσουν ουσιαστικά οποιονδήποτε άνδρα εκ βάθους.
Έτσι καταλήγουν κι οι άνδρες κακομοίρηδες κι αυτές τελειωμένες. Χάνουν και οι δύο μέσα απ αυτή την ιστορία.
ΜΟΝΟ όσο/εςι το χρησιμοποιούν για τον πρωταρχικό σκοπό μπορούν να βγαίνουν κερδισμένοι/ες: για αρπαχτές!