Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geooeo

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
242
Πόντοι
20
μεγάλη προσοχή όσοι ασχολείστε με tinder.κοπελα απο Λετονία με ονομα Παρσλα .εχει τατουαζ σε μπουτια (στο ενα γραφει lucky) και χερια .εχει και ενα σκυλο διασταύρωση πιτμπουλ με κινηγοσκυλο. μένει Αθήνα....λαθος μπαστακονεται σε σπίτια με ιδιαίτερη αδυναμία 40+ .δεν είναι επαγγελματίας.υπόσχεται λαγούς με πετραχιλια κλέβει περνει ουσίες και αλκοόλ και ψάχνει συνέχεια σπίτια για να μένει τσάμπα .οσοι ακούνε techno μουσική αργά η γρήγορα πιθανόν να την πετύχετε....δεν ξερω πως δουλεύει αυτο το site γνωριμιών απλα προσέχεται και στο Facebook μπαίνει σε ομάδες.αν σας μπαστακοθει.την βάψατε θα φύγει με τα χίλια ζόρια πιθανόν να χρειαστεί να παρεται το 100.σε κοπέλα στα νοτια προάστια της εφαγε 700 ευρό δεν διστάζει παει με οτι ναναι σε ανδρες τα ιδια και χειρότερα .ζητάει δανεικά συναιχεια το παιζει γραφίστρια και τελευταίο πασχει απο καπια ασθένεια κατι σαν διπολική διαταραχή...δεν ξέρω .το νου σας.εγω την φιλοξένησα λίγο καιρό μόλις καταλαβα τι παίζει την πεταξα εξω.αν και αρρωστη ψυχικά σε αυτό που κάνει το κανει με μαεστρία.δεν θα σας πληρώσει ενοίκια ούτε λογαριασμούς αν πιεστεί απλα θα προσφέρει το κορμί τής ......δόντια σάπια καταλαβαίνετε μακριά .
Τουλάχιστον γάμησες; :)

geooeo

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
242
Πόντοι
20
To tinder κατ εμε δεν αξίζει, δεν το διαγράφω κιολας αλλά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια είναι πολύ πεσμένο. Σε ταξίδια στο εξωτερικό κάτι γίνεται, φταίει ο αλγόριθμος; φταίνε οι Ελληνίδες; δεν ξέρω.

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Τουλάχιστον γάμησες; :)
Θα σου δώσω μια συμβουλή.... Όταν βλέπεις την άλλην σε τέτοια φάση ποτέ δεν την γαμας. Γκόμενες αφραγκες με χαλασμενα δόντια από ουσίες η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δεν μπορώ να κάνω κάτι όταν η άλλη έχει ξεχάσει τι σημαίνει γυναικολόγος κλπ φοβάμαι μην κολλήσω κονδυλώματα, ηπατίτιδα η AIDS.

geooeo

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
242
Πόντοι
20
Θα σου δώσω μια συμβουλή.... Όταν βλέπεις την άλλην σε τέτοια φάση ποτέ δεν την γαμας. Γκόμενες αφραγκες με χαλασμενα δόντια από ουσίες η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δεν μπορώ να κάνω κάτι όταν η άλλη έχει ξεχάσει τι σημαίνει γυναικολόγος κλπ φοβάμαι μην κολλήσω κονδυλώματα, ηπατίτιδα η AIDS.
Αστειευομενος το είπα πιο πολύ, αν και ξέρω πολλούς που γαμάνε ναυαγια, ερείπια, πρεζόνια ημιλιπόθυμες κτλ

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Αστειευομενος το είπα πιο πολύ, αν και ξέρω πολλούς που γαμάνε ναυαγια, ερείπια, πρεζόνια ημιλιπόθυμες κτλ
Όχι παιδιά εγώ δεν μπορώ αυτές οι γκόμενες δεν είναι για γαμησι.... είναι αρκετά ψυχοφθόρες καταστάσεις. Αν είναι να κάνεις σεξ με γυναίκα είναι για να περάσεις καλά και όχι να τρέχεις για εξετάσεις μετά από λίγες μέρες

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Και τι κάνεις;

Δεν στέλνεις αιτηματα φιλίας;

Δεν πατάς like σε φωτο τους;

Μη μου πεις ότι περιμένεις να σου κάνουν αυτές;
Ρε λεβεντάκο μου, ρε αγόρι μου, ρε αρχηγέ μου...
Στα σόσιαλ μηντια δεν μπαίνεις απαραίτητα για να καυλαντίσεις ή να γαμηθείς. Οπότε δε στιγματίζεσαι ως πέφτουλας/πουτάνα/νυμφομανής/σεξομανής. Και ΕΙΔΙΚΑ για τις γυναίκες, αυτό είναι προαπαιτούμενο για να δεχτούν το φλερτ.
Στα social δηλαδή, ακόμα και αν κάνεις λάικ/γράφεις σχόλια/στέλνεις dm, σε αντιμετωπίζουν λίγο πιο ανθρώπινα, γιατί θεωρητικά δεν είναι ο μοναδικός σκοπός επικοινωνίας η καυλάντα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Ρε λεβεντάκο μου, ρε αγόρι μου, ρε αρχηγέ μου...
Στα σόσιαλ μηντια δεν μπαίνεις απαραίτητα για να καυλαντίσεις ή να γαμηθείς. Οπότε δε στιγματίζεσαι ως πέφτουλας/πουτάνα/νυμφομανής/σεξομανής. Και ΕΙΔΙΚΑ για τις γυναίκες, αυτό είναι προαπαιτούμενο για να δεχτούν το φλερτ.
Στα social δηλαδή, ακόμα και αν κάνεις λάικ/γράφεις σχόλια/στέλνεις dm, σε αντιμετωπίζουν λίγο πιο ανθρώπινα, γιατί θεωρητικά δεν είναι ο μοναδικός σκοπός επικοινωνίας η καυλάντα.

Και στα σοσιαλ,μονο με τους γνωστούς τους μιλάνε.Τους υπόλοιπους 'φίλους',followers κλπ τους έχουν απλά ως αριθμό

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Καλά, ο,τι πεις.
Έχω γράψει κατ' επανάληψη ότι εγώ έχω γαμήσει από τα σόσιαλ κι όχι από dating apps.

Εγγρ.
18 Ιουν 2022
Like
419
Πόντοι
21
Όχι όλες ψυχολογικά έχουν εκεί και πολλά φεικ προφίλ. Φλερτάρεις έξω η πλήρωνε call girl για να πηδήξεις αυτές οι επιλογές υπάρχουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.664
Πόντοι
3.656
Κάποτε που ασχολιομουν με fb,έστελνα αιτηματα φιλιας σε άγνωστες,τα δεχόντουσαν,αλλά δεν μιλούσαν ποτέ.

Άλλες,μου απαντούσαν 'Σε ξέρω;' Με ξέρεις;Γνωριζόμαστε απο κάπου;Και σε γείωναν κατευθείαν :confused:

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
884
Πόντοι
311
Παίζει ρόλο και η ηλικία. Ο γιος μου που ειναι στα 20 έχει κάνει σχέσεις από το Tinder. Στην αρχή μου είπε ότι το έβαλε για πλάκα, όπως οι φίλοι του, αλλ΄ά τελικά βγήκε με 2-3 κοριτσακια, με τις δύο έκανε και σχέση για κατι μηνες και ήταν μια χαρά κοπελίτσες

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Όποιος έχει βγάλει μουνί από Facebook να μας το πει.

• Like
Αντιδράσεις: Mr_Sap

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Εχουμε αντισωματα απο μεταξουργειο, δεν μας πιανει τιποτα πλεον
Οκ εγώ σε προκαλώ με την συγκεκριμένη που έγραψα παρακάτω η οποία είναι και εύκολη στο Tinder . βάζω στοίχημα όμως όταν δεις την περιοδοντίτιδα που έχει και τα σημάδια στο σώμα της θα σε βάλει σε σκέψεις....

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.381
Πόντοι
1.196
Κάποτε που ασχολιομουν με fb,έστελνα αιτηματα φιλιας σε άγνωστες,τα δεχόντουσαν,αλλά δεν μιλούσαν ποτέ.

Άλλες,μου απαντούσαν 'Σε ξέρω;' Με ξέρεις;Γνωριζόμαστε απο κάπου;Και σε γείωναν κατευθείαν :confused:
Δε γίνεται με αιτήματα σε τυχαίες. Αν δεν είσαι κάποιος γνωστός θέλει activity σε κάποια ομάδα. Ένα παιδί που ήξερα εγώ παλιά π.χ. είχε ένα FB γκρουπ για μουσική, το γκρουπ είχε μαζέψει followers και έκανε κάποιο παιχνίδι από εκεί. Κάποιες στέλνανε και μόνες τους ότι τους αρέσουν οι επιλογές του και άρχιζε κουβέντα. Αλλά κάτι τέτοιο θέλει πολύ χρόνο και να έχεις το κέφι να στήσεις το γκρουπ για τη φάση σου και όχι για να γνωρίσεις γκόμενες, αν το κάνεις με σκοπό τις γκόμενες σίγουρα θα βαρεθείς on the way.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
980
Πόντοι
206
ξερει κανεις κανα καλό σαιτ γνωριμιων ακομα και για επαρχια?να υπαρχουν γυναικες για παιχνιδι?ολα χαλια μου φαινονται και με σχεδον ελαχιστες γυναικες μπορω να πω

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Παιδιά, την προηγούμενη δεκαετία κάναμε πάρτι στο Twitter.
Τι να μας πει και το FB απ' τη ζωή του...

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.381
Πόντοι
1.196
Όποιος έχει βγάλει μουνί από Facebook να μας το πει.
Εντάξει, σιγά το κατόρθωμα ρε αδελφέ να γαμήσει κάποιος από το FB, 20 χρόνια υπάρχει το μέσον, όλοι κάτι φάγαμε από FB κάποια στιγμή. Πλέον είναι για μεγάλες ηλικίες, όσοι ξέρω <45 έχουν ένα παρατημένο προφίλ που έφτιαξαν κάποτε και μπαίνουν ελάχιστα. Για να ασχολείται κανείς με FB πρέπει να ενδιαφέρεται να γνωρίσει καμιά κούγκαρ.

Maniacforcer10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2023
Κριτικές
3
Like
1.640
Πόντοι
486
Εντάξει, σιγά το κατόρθωμα ρε αδελφέ να γαμήσει κάποιος από το FB, 20 χρόνια υπάρχει το μέσον, όλοι κάτι φάγαμε από το FB κάποια στιγμή. Πλέον είναι κυρίως για μεγάλες ηλικίες, όλοι όσοι ξέρω <45 έχουν ένα παρατημένο προφίλ που έφτιαξαν κάποια στιγμή και μπαίνουν ελάχιστα. Για να ασχολείται κανείς με FB πρέπει να ενδιαφέρεται να γνωρίσει καμιά κούγκαρ.
Όντως τα μιλφονια παίζουν μπάλα χρόνια τώρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom