Τουλάχιστον γάμησες;μεγάλη προσοχή όσοι ασχολείστε με tinder.κοπελα απο Λετονία με ονομα Παρσλα .εχει τατουαζ σε μπουτια (στο ενα γραφει lucky) και χερια .εχει και ενα σκυλο διασταύρωση πιτμπουλ με κινηγοσκυλο. μένει Αθήνα....λαθος μπαστακονεται σε σπίτια με ιδιαίτερη αδυναμία 40+ .δεν είναι επαγγελματίας.υπόσχεται λαγούς με πετραχιλια κλέβει περνει ουσίες και αλκοόλ και ψάχνει συνέχεια σπίτια για να μένει τσάμπα .οσοι ακούνε techno μουσική αργά η γρήγορα πιθανόν να την πετύχετε....δεν ξερω πως δουλεύει αυτο το site γνωριμιών απλα προσέχεται και στο Facebook μπαίνει σε ομάδες.αν σας μπαστακοθει.την βάψατε θα φύγει με τα χίλια ζόρια πιθανόν να χρειαστεί να παρεται το 100.σε κοπέλα στα νοτια προάστια της εφαγε 700 ευρό δεν διστάζει παει με οτι ναναι σε ανδρες τα ιδια και χειρότερα .ζητάει δανεικά συναιχεια το παιζει γραφίστρια και τελευταίο πασχει απο καπια ασθένεια κατι σαν διπολική διαταραχή...δεν ξέρω .το νου σας.εγω την φιλοξένησα λίγο καιρό μόλις καταλαβα τι παίζει την πεταξα εξω.αν και αρρωστη ψυχικά σε αυτό που κάνει το κανει με μαεστρία.δεν θα σας πληρώσει ενοίκια ούτε λογαριασμούς αν πιεστεί απλα θα προσφέρει το κορμί τής ......δόντια σάπια καταλαβαίνετε μακριά .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tinder αξίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 469K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Θα σου δώσω μια συμβουλή.... Όταν βλέπεις την άλλην σε τέτοια φάση ποτέ δεν την γαμας. Γκόμενες αφραγκες με χαλασμενα δόντια από ουσίες η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δεν μπορώ να κάνω κάτι όταν η άλλη έχει ξεχάσει τι σημαίνει γυναικολόγος κλπ φοβάμαι μην κολλήσω κονδυλώματα, ηπατίτιδα η AIDS.Τουλάχιστον γάμησες;
Αστειευομενος το είπα πιο πολύ, αν και ξέρω πολλούς που γαμάνε ναυαγια, ερείπια, πρεζόνια ημιλιπόθυμες κτλΘα σου δώσω μια συμβουλή.... Όταν βλέπεις την άλλην σε τέτοια φάση ποτέ δεν την γαμας. Γκόμενες αφραγκες με χαλασμενα δόντια από ουσίες η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δεν μπορώ να κάνω κάτι όταν η άλλη έχει ξεχάσει τι σημαίνει γυναικολόγος κλπ φοβάμαι μην κολλήσω κονδυλώματα, ηπατίτιδα η AIDS.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.656
Τεράστια.
Δε φοράς ταμπέλα ΨΑΧΝΟΜΑΙ εκεί.
Και τι κάνεις;
Δεν στέλνεις αιτηματα φιλίας;
Δεν πατάς like σε φωτο τους;
Μη μου πεις ότι περιμένεις να σου κάνουν αυτές;
Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Όχι παιδιά εγώ δεν μπορώ αυτές οι γκόμενες δεν είναι για γαμησι.... είναι αρκετά ψυχοφθόρες καταστάσεις. Αν είναι να κάνεις σεξ με γυναίκα είναι για να περάσεις καλά και όχι να τρέχεις για εξετάσεις μετά από λίγες μέρεςΑστειευομενος το είπα πιο πολύ, αν και ξέρω πολλούς που γαμάνε ναυαγια, ερείπια, πρεζόνια ημιλιπόθυμες κτλ
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Ρε λεβεντάκο μου, ρε αγόρι μου, ρε αρχηγέ μου...Και τι κάνεις;
Δεν στέλνεις αιτηματα φιλίας;
Δεν πατάς like σε φωτο τους;
Μη μου πεις ότι περιμένεις να σου κάνουν αυτές;
Στα σόσιαλ μηντια δεν μπαίνεις απαραίτητα για να καυλαντίσεις ή να γαμηθείς. Οπότε δε στιγματίζεσαι ως πέφτουλας/πουτάνα/νυμφομανής/σεξομανής. Και ΕΙΔΙΚΑ για τις γυναίκες, αυτό είναι προαπαιτούμενο για να δεχτούν το φλερτ.
Στα social δηλαδή, ακόμα και αν κάνεις λάικ/γράφεις σχόλια/στέλνεις dm, σε αντιμετωπίζουν λίγο πιο ανθρώπινα, γιατί θεωρητικά δεν είναι ο μοναδικός σκοπός επικοινωνίας η καυλάντα.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.664
- Πόντοι
- 3.656
Ρε λεβεντάκο μου, ρε αγόρι μου, ρε αρχηγέ μου...
Στα σόσιαλ μηντια δεν μπαίνεις απαραίτητα για να καυλαντίσεις ή να γαμηθείς. Οπότε δε στιγματίζεσαι ως πέφτουλας/πουτάνα/νυμφομανής/σεξομανής. Και ΕΙΔΙΚΑ για τις γυναίκες, αυτό είναι προαπαιτούμενο για να δεχτούν το φλερτ.
Στα social δηλαδή, ακόμα και αν κάνεις λάικ/γράφεις σχόλια/στέλνεις dm, σε αντιμετωπίζουν λίγο πιο ανθρώπινα, γιατί θεωρητικά δεν είναι ο μοναδικός σκοπός επικοινωνίας η καυλάντα.
Και στα σοσιαλ,μονο με τους γνωστούς τους μιλάνε.Τους υπόλοιπους 'φίλους',followers κλπ τους έχουν απλά ως αριθμό
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Καλά, ο,τι πεις.
Έχω γράψει κατ' επανάληψη ότι εγώ έχω γαμήσει από τα σόσιαλ κι όχι από dating apps.
Έχω γράψει κατ' επανάληψη ότι εγώ έχω γαμήσει από τα σόσιαλ κι όχι από dating apps.
Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Όχι όλες ψυχολογικά έχουν εκεί και πολλά φεικ προφίλ. Φλερτάρεις έξω η πλήρωνε call girl για να πηδήξεις αυτές οι επιλογές υπάρχουν
pitsirikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 32
- Like
- 884
- Πόντοι
- 311
Παίζει ρόλο και η ηλικία. Ο γιος μου που ειναι στα 20 έχει κάνει σχέσεις από το Tinder. Στην αρχή μου είπε ότι το έβαλε για πλάκα, όπως οι φίλοι του, αλλ΄ά τελικά βγήκε με 2-3 κοριτσακια, με τις δύο έκανε και σχέση για κατι μηνες και ήταν μια χαρά κοπελίτσες
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Όποιος έχει βγάλει μουνί από Facebook να μας το πει.
Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Οκ εγώ σε προκαλώ με την συγκεκριμένη που έγραψα παρακάτω η οποία είναι και εύκολη στο Tinder . βάζω στοίχημα όμως όταν δεις την περιοδοντίτιδα που έχει και τα σημάδια στο σώμα της θα σε βάλει σε σκέψεις....Εχουμε αντισωματα απο μεταξουργειο, δεν μας πιανει τιποτα πλεον
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.381
- Πόντοι
- 1.196
Δε γίνεται με αιτήματα σε τυχαίες. Αν δεν είσαι κάποιος γνωστός θέλει activity σε κάποια ομάδα. Ένα παιδί που ήξερα εγώ παλιά π.χ. είχε ένα FB γκρουπ για μουσική, το γκρουπ είχε μαζέψει followers και έκανε κάποιο παιχνίδι από εκεί. Κάποιες στέλνανε και μόνες τους ότι τους αρέσουν οι επιλογές του και άρχιζε κουβέντα. Αλλά κάτι τέτοιο θέλει πολύ χρόνο και να έχεις το κέφι να στήσεις το γκρουπ για τη φάση σου και όχι για να γνωρίσεις γκόμενες, αν το κάνεις με σκοπό τις γκόμενες σίγουρα θα βαρεθείς on the way.Κάποτε που ασχολιομουν με fb,έστελνα αιτηματα φιλιας σε άγνωστες,τα δεχόντουσαν,αλλά δεν μιλούσαν ποτέ.
Άλλες,μου απαντούσαν 'Σε ξέρω;' Με ξέρεις;Γνωριζόμαστε απο κάπου;Και σε γείωναν κατευθείαν
Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Τι εννοείς fb? Εκεί είναι χάος...Ειμαι εκτος ακτινας για tinder, θα δοκιμασω fb
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
Παιδιά, την προηγούμενη δεκαετία κάναμε πάρτι στο Twitter.
Τι να μας πει και το FB απ' τη ζωή του...
Τι να μας πει και το FB απ' τη ζωή του...
Spieler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.381
- Πόντοι
- 1.196
Εντάξει, σιγά το κατόρθωμα ρε αδελφέ να γαμήσει κάποιος από το FB, 20 χρόνια υπάρχει το μέσον, όλοι κάτι φάγαμε από FB κάποια στιγμή. Πλέον είναι για μεγάλες ηλικίες, όσοι ξέρω <45 έχουν ένα παρατημένο προφίλ που έφτιαξαν κάποτε και μπαίνουν ελάχιστα. Για να ασχολείται κανείς με FB πρέπει να ενδιαφέρεται να γνωρίσει καμιά κούγκαρ.Όποιος έχει βγάλει μουνί από Facebook να μας το πει.
Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Όντως τα μιλφονια παίζουν μπάλα χρόνια τώρα....Εντάξει, σιγά το κατόρθωμα ρε αδελφέ να γαμήσει κάποιος από το FB, 20 χρόνια υπάρχει το μέσον, όλοι κάτι φάγαμε από το FB κάποια στιγμή. Πλέον είναι κυρίως για μεγάλες ηλικίες, όλοι όσοι ξέρω <45 έχουν ένα παρατημένο προφίλ που έφτιαξαν κάποια στιγμή και μπαίνουν ελάχιστα. Για να ασχολείται κανείς με FB πρέπει να ενδιαφέρεται να γνωρίσει καμιά κούγκαρ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις