Κοντά 1 μήνα μετά τη χρήση του Tinder Gold που το πήρα σε προσφορά, 13 ευρώ, έχω να δηλώσω τα εξής: Πρώτες 2 μέρες και με το δωρεάν boost, είχα 10-15 ματσαρίσματα, με κοπέλες που δεν μου έκαναν, ούτε για γνωριμία, ούτε για γαμήσι. Πάω διακοπές Χανιά, που είχε φουλ τουρίστριες, το ανοιγω και σκάνε καλά ματς, με Ουκρανές και Σουηδές. Δυστυχώς, λόγω του ότι δεν έκατσα πολύ εκεί και πήγα σε χωριό, δεν έκανα τίποτα. Γυρνάω Αθήνα και ψάχνω να καταλάβω πως λειτουργεί ο αλγόριθμος με τα like προτεραιότητας, που στο gold δεν έχεις, παρά μόνο στο πλατινουμ.
Αυτό που λένε, είναι ότι όταν έχεις το πλάτινουμ, σε εμφανίζει πρώτο πρώτο αν κάνεις like σε μια κοπέλα, δηλαδή αν κάνουν 99 άτομα χωρίς συνδρομή ή με tinder gold συνδρομή, πρίν 5 ώρες και μπω και εγώ μετά από 5 ώρες και της κάνω like, έχοντας το platinum, εμένα θα με εμφανίσει πρώτο και οι άλλοι μπορεί να της φανούν πιο μετά. Οπότε, σε περιοχές όπως η Αθήνα σου δίνει πλεονέκτημα, αυτή η προτεραιότητα.
Επειδή στην Αθήνα, δεν είδα καμία ανταπόκριση αυτή τη βδομάδα και παραξενεύτηκα, το έψαξα λίγο ακόμα και διάβασα τα εξής: όσο περνάνε οι μέρες από την πληρωμή που έκανες, το tinder σε θάβει σιγά σιγά. Αν δεν αγοράζεις super likes, boost, δεν ανανεώνεις τη συνδρομή, αρχίζει να μη σε προβάλει τόσο η εφαρμογή. Επίσης, παλιότερα είχα διαβάσει ότι ο αλγόριθμος του έχει να κάνει και με την αναλογία likes που κάνεις και παίρνεις, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει τελικά. Εγώ χθες μπορεί να έκανα 300 likes και να πήρα 1, αν ισχύει αυτό, θα με θάβει σιγά σιγά και άλλο.
Πάντως, μια πατέντα που σκέφτηκα χθες, λειτούργησε. Με το tinder gold μπορείς να αλλάξεις την τοποθεσία. Φυσικά, δεν είχε νόημα να βάλω από Αθήνα Θεσσαλονίκη, μιας και ψάχνω γυναίκες εντός περιοχής, οπότε απλά άλλα την πόλη, από Μοσχάτο, Παγκράτι για παράδειγμα. Άρχισε ξαφνικά να μου εμφανίζει πολλά verified profiles( με το μπλε τικ) και στη μία μάλιστα που της έκανα και like ματσάραμε μετά από 1-2 ώρες.
Οπότε, είτε είναι είτε δεν είναι κάποιο hack, η αλλαγή τοποθεσίας βοηθά, η λειτουργία διαβατηρίου επίσης χρήσιμη, για να γίνει η προεργασία και να σκάσετε κανονισμένοι στον τόπο προορισμού, αν το είχα βάλει πριν πάω στα Χανιά και είχα κάνει από την Αθήνα τα κανονίσματα θα είχαμε σίγουρα παρέα τα βράδια μας εκεί.