Νέα

Τι θέματα συζητάτε στο πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist1988
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Από την στιγμή που η γυναίκα γουστάρει τον άντρα ότι μαλακία και αν της πει θα της φαίνεται σαν απόφθεγμα που συνοψίζει το νόημα της ζωής.

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
συζητα για οτι γουσταρεις κ σου κανει κεφι, να εισαι ευγενικος κ να μην κανεις υπερβολες, κ αμα της αρεσει, που αν της αρεσεις μπιλιβ μι κατι θα βρει να πει ακομη κ αν συζητατε για το γκολ που δεν εβαλε κανενας ελλην στο παιχνιδι με τη σουηδια, κ θα βρει κ κεινη θεματα για συζητηση

Ακριβώς...αν και αυτό δεν χρειάζεται να το καταλάβεις στο 1ο ραντεβού. Από το πρώτο πεσίδι αν ρωτάς και απαντά μονολεκτικά τότε δεν έχουν αξία τα μετέπειτα κεράσματα ή τα τηλέφωνα κτλ. Και βέβαια όσα λένε τα μάτια τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι κριτήριο και του τελικού αποτελέσματος:  Αυτογνωσία :jerking: ή σκοράρισμα :knockinb:....

μη λες τετοια δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι λενε.....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
1)  Ακούτε αρκετά και είστε ευχάριστα προσηλωμένος στην συνομιλήτρια.
2)  Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν πάει σε ακραία θέματα (συνήθως προτιμάτε κοινού ενδιαφέροντος και το ότι πνίξατε το γατάκι του γείτονα όταν ήσασταν 15 ας το αποφύγουμε)
2) Αποφεύγετε συζητήσεις για μπουρδέλα, άλλες γκόμενες, πρώην γκόμενες
3) Αποφύγετε καφρίλες
4) Αποφύγετε να κάνετε χιούμορ αν δεν το χετε…
5) ΔΕΝ κοιτάμε τα ξέκωλα που περνάνε… (έστω για μία δυο ωρίστες)

Αυτά και καλή τύχη..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Από την στιγμή που η γυναίκα γουστάρει τον άντρα ότι μαλακία και αν της πει θα της φαίνεται σαν απόφθεγμα που συνοψίζει το νόημα της ζωής.

ενταξει αυτο μην το λες... αναλογως τη γυναικα... οσο κ να σ αρεσει ο ανδρας με το που ανοιξει το στομα του κ πεταει σαχλαμαρες ή ειναι τρελλα δηθεν (αυτο τουλαχιστον με χαλαει εμενα) παυει να σου αρεσει... μονο που ισως του δωσεις κ 2η ευκαιρια μπας κ τον καταλαβες λαθος... (επισης αυτο θα εκανα εγω γιατι θεωρω οτι η 1η εντυπωση δεν ειναι παντα η σωστη) *P

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κατα καιρους μου εχουν κολλησει γυναικες να με κερασουν,
για καμακι κλπ.
βρισκω πως ειναι αρκετα τολμηρες.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
(επισης αυτο θα εκανα εγω γιατι θεωρω οτι η 1η εντυπωση δεν ειναι παντα η σωστη) *P
Συμφωνω απολυτα.
Αν παρω μαλιστα παραδειγμα εμενα, οι 2 στις 3 που αντιπαθησα στην αρχη αποδειχτηκαν γαμω τα παιδια και το αντιθετο βεβαια

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα.Η ουσία είναι να γουστάρει στα αλήθεια.Εντάξει δεν είπαμε να αρχίσει να λέει ο άντρας  σε τι ηλικία άρχισε να τραβάει μαλακία ούτε το προσωπικό του ρεκόρ :jerking:.Νορμάλ συζήτηση και αν πούμε και καμιά μαλακία τι να κάνουμε, άνθρωποι είμαστε.Συμφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σου πάντως.Εμένα πάντως μου την δίνουν οι γκόμενες που ενώ γουστάρουν δεν μπορείς να ανταλλάξεις ούτε μια κουβέντα μαζί τους.Είτε γιατί είναι πραγματικά χαζές είτε γιατί θέλουν να το παίξουν πιο δύσκολες από ότι είναι στην πραγματικότητα.Δεν επεκτείνομαι περισσότερο γιατί κάτι μου λέει ότι η συζήτηση θα καταλήξει να αφορά τις ελλεεινίδες(κατά πολλούς,not my point of view) :rolleyes:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ξερω κ απο μενα σταμπιτ, αμα μ αρεσει καποιος παρα πολυ παθαινω μπλακ αουτ στον εγκεφαλο χαχαχα οποτε δεν κρινω αυστηρα κανενα στο 1ο ραντεβου.. μετα ομως... :rolleyes: *P

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να παρουσιασεις κατι αλλο, εσκεμμενα οχι γιατι εχεις αγχος ορ γουοτεβερ, εκτος αν σκοπος ειναι να πηδησεις ως το βραδυ κ μετα μην τον ειδατε..., αν της αρεσεις εχει καλως αν οχι τι να κανουμε εχει κ αλλου πορτοκαλιες :P

Επισκέπτης
γιατι να συζητησεις στο πρωτο ραντεβου??πηδα τη και συζητηστε μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειχα παει μια φορα παντως....δευτερο ραντεβου....για φαγητο.....και φαγαμε μπακαλιαρο σκορδαλια.....μια χαρα.....τον αγαπησα μπορω να σας πω :2funny:
ακομπλεξαριστοι και χαλαροι ειμασταν :)

Δηλαδη τι? να πηγαινουμε τον πρωτο καιρο στα κυριλε για να μου αποκαλυψει μετα απο κανα τριμηνο οτι γουσταρει σκορδαλια? ασε μας χρυσε μου....εξ αρχης ξεκαθαρισμενοι :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γιατι να συζητησεις στο πρωτο ραντεβου??πηδα τη και συζητηστε μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστο κι αυτο....για φαντασου να μιλαει σαν το Βελτσο....

και να πηδαει επισης σαν το Βελτσο?? αισχος δε θα ναι? :P

Επισκέπτης
σωστος. για πρωτο ραντεβου δεν ειναι αναγκη να λυσετε και το κυπριακο, να γνωριστειτε ειναι το θεμα. και μην λες σε ολα ναι σε οσα σου λεει αν στην πραγματικοτητα δεν συμφωνεις γτ κανταει και βαρετο αν ο αλλος δεν διαφωνει και λιγακι για να συνεχιζεται η κουβεντα

για το ρολοι σωστο αν και αμα την γουσταρεις την γκομενα δεν θα θες να ξεκολλησεις
για το τηλεφωνο ενταξει μην το κλεινεις εντελως εκτος κι αν γενικως σε παιρνουν πολλοι τηλεφωνο και δεν μπορεις να βρεις ησυχια, αμα το τηλεφωνο σου το χρησιμοποιεις κανονικα κι οχι σαν μεγαλοεπιχειρηματιας αστο ανοιχτο αλλα αμα σε παρει κανεις τηλ σηκωσε το και πες διακριτηκα δεν μπορω να σου μηλισω τωρα και το κλεινεις, μην τολμησεις να πιασεις κουβεντα στο τηλεφωνο

επισης δεν κοιταμε αλλες γκομενες στο χωρο μονο και μονο για να το παιξουμε γαμιαδες σε αυτη που συνοδευουμε. θα το εκλαβει ως ελλειψη σεβασμου οπως και ειναι αλλωστε και μην περιμενεις δευτερο ραντεβου
εβακι ασε τις μαλακιες...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ειχα παει μια φορα παντως....δευτερο ραντεβου....για φαγητο.....και φαγαμε μπακαλιαρο σκορδαλια.....μια χαρα.....τον αγαπησα μπορω να σας πω :2funny:
ακομπλεξαριστοι και χαλαροι ειμασταν :)

Δηλαδη τι? να πηγαινουμε τον πρωτο καιρο στα κυριλε για να μου αποκαλυψει μετα απο κανα τριμηνο οτι γουσταρει σκορδαλια? ασε μας χρυσε μου....εξ αρχης ξεκαθαρισμενοι :2funny:
να σε παει για σουσι... επειδη ειχε κ στο χωριο του σουσι χαχαχα

επισης σαν ολες τις αλλες γυναικες εδω νομιζω, πρεπει να τονισω κ εγω οτι δεν κοιταμε αλλες γυναικες σε κανενα απ τα πρωτα ραντεβου κ γενικα μην το πολυκανετε παρουσια μας :P, δειχνει ελλειψη σεβασμου εκτος αν νιωσετε τοσο ανετοι τα 2 σας κ τις συζητατε μαζι :P :P :P :P

Επισκέπτης
να σε παει για σουσι... επειδη ειχε κ στο χωριο του σουσι χαχαχα

επισης σαν ολες τις αλλες γυναικες εδω νομιζω, πρεπει να τονισω κ εγω οτι δεν κοιταμε αλλες γυναικες σε κανενα απ τα πρωτα ραντεβου κ γενικα μην το πολυκανετε παρουσια μας :P, δειχνει ελλειψη σεβασμου εκτος αν νιωσετε τοσο ανετοι τα 2 σας κ τις συζητατε μαζι :P :P :P :P
ναι αλλα αν κοιταξω καταλαθος μια και μετα αρχισει η αλλη τις μαλακιες τι θα πρεπει να κανω μου λες???!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ξερω κ απο μενα σταμπιτ, αμα μ αρεσει καποιος παρα πολυ παθαινω μπλακ αουτ στον εγκεφαλο χαχαχα οποτε δεν κρινω αυστηρα κανενα στο 1ο ραντεβου.. μετα ομως... :rolleyes: *P

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να παρουσιασεις κατι αλλο, εσκεμμενα οχι γιατι εχεις αγχος ορ γουοτεβερ, εκτος αν σκοπος ειναι να πηδησεις ως το βραδυ κ μετα μην τον ειδατε..., αν της αρεσεις εχει καλως αν οχι τι να κανουμε εχει κ αλλου πορτοκαλιες :P
Ναι. Θυμιζει κατι ταινιες προχουντικου κιτς που ο φτωχος παρκαδορος το παιζει γιος βιομηχανου για να τον αγαπησει η πιν απ κορη αλλου εργοστασιαρχη ή κατι τετοιο. Ανασφαλεια ειναι μαλλον ή οι εποχες αρχιζουν να μοιαζουν επικιωδυνα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε κοιτα ντραμμερ αμα η αλλη ειναι νορμαλ ανθρωπος δεν θα σ αρχισει τπτ... ασχετως οτι θα εχεις πεσει στα ματια της ολιγον τι  :P(αναλογως βεβαια κ τη φαση... μην ανησυχεις τα κοιταμε αυτα δεν μας ξεφευγουν χαχαχα)... επισης αν συνεχισεις να το κανεις κατα λαθοοοοοοος κ ξερω γω γυρνας ας πουμε κ ολο το σωμα σου για να δεις αλλες... μετα μην παραξενευτεις αν δεν υπαρξει 2ο ραντεβου

σταμπιτ ναι ειναι ανασφαλεια αλλα ειναι τοσο χαζο... γιατι ποσο να υποκρινεσαι πια

Επισκέπτης
ε κοιτα ντραμμερ αμα η αλλη ειναι νορμαλ ανθρωπος δεν θα σ αρχισει τπτ... ασχετως οτι θα εχεις πεσει στα ματια της ολιγον τι  :P(αναλογως βεβαια κ τη φαση... μην ανησυχεις τα κοιταμε αυτα δεν μας ξεφευγουν χαχαχα)... επισης αν συνεχισεις να το κανεις κατα λαθοοοοοοος κ ξερω γω γυρνας ας πουμε κ ολο το σωμα σου για να δεις αλλες... μετα μην παραξενευτεις αν δεν υπαρξει 2ο ραντεβου

σταμπιτ ναι ειναι ανασφαλεια αλλα ειναι τοσο χαζο... γιατι ποσο να υποκρινεσαι πια
ε δεν ειπαμε να κοιταμε οτι κινειται αλλα ανθρωπος ειμαι δε μπορω να την κοιταω στα ματια 3 ωρες!αμα θελω να την υπνωτισω θα φωναξω το μουνιλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom