mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μη λες τετοια δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι λενε.....
Ναι μωρε...ε στο συγκεκριμενο θεμα δεν ταιριαζουμε τι να κανω....
Η συμφωνα με το πως παει το ΠΑΣΟΚ, Τη Δυση του '' Ηλιου ''Αν έχει ανέμελο στυλ και είναι κάπως ΠΑΣΟΚ την πας να δει στο Σούνιο την ανατολή του Ηλίου.
συζητα για οτι γουσταρεις κ σου κανει κεφι, να εισαι ευγενικος κ να μην κανεις υπερβολες, κ αμα της αρεσει, που αν της αρεσεις μπιλιβ μι κατι θα βρει να πει ακομη κ αν συζητατε για το γκολ που δεν εβαλε κανενας ελλην στο παιχνιδι με τη σουηδια, κ θα βρει κ κεινη θεματα για συζητηση
Από την στιγμή που η γυναίκα γουστάρει τον άντρα ότι μαλακία και αν της πει θα της φαίνεται σαν απόφθεγμα που συνοψίζει το νόημα της ζωής.
Συμφωνω απολυτα.(επισης αυτο θα εκανα εγω γιατι θεωρω οτι η 1η εντυπωση δεν ειναι παντα η σωστη) *P
γιατι να συζητησεις στο πρωτο ραντεβου??πηδα τη και συζητηστε μετα
εβακι ασε τις μαλακιες...σωστος. για πρωτο ραντεβου δεν ειναι αναγκη να λυσετε και το κυπριακο, να γνωριστειτε ειναι το θεμα. και μην λες σε ολα ναι σε οσα σου λεει αν στην πραγματικοτητα δεν συμφωνεις γτ κανταει και βαρετο αν ο αλλος δεν διαφωνει και λιγακι για να συνεχιζεται η κουβεντα
για το ρολοι σωστο αν και αμα την γουσταρεις την γκομενα δεν θα θες να ξεκολλησεις
για το τηλεφωνο ενταξει μην το κλεινεις εντελως εκτος κι αν γενικως σε παιρνουν πολλοι τηλεφωνο και δεν μπορεις να βρεις ησυχια, αμα το τηλεφωνο σου το χρησιμοποιεις κανονικα κι οχι σαν μεγαλοεπιχειρηματιας αστο ανοιχτο αλλα αμα σε παρει κανεις τηλ σηκωσε το και πες διακριτηκα δεν μπορω να σου μηλισω τωρα και το κλεινεις, μην τολμησεις να πιασεις κουβεντα στο τηλεφωνο
επισης δεν κοιταμε αλλες γκομενες στο χωρο μονο και μονο για να το παιξουμε γαμιαδες σε αυτη που συνοδευουμε. θα το εκλαβει ως ελλειψη σεβασμου οπως και ειναι αλλωστε και μην περιμενεις δευτερο ραντεβου
ολα μες στη ζωη ειναι...απ το να λεει μαλακιες παντως ο αλλος καλυτερα να το βουλωσειΣωστο κι αυτο....για φαντασου να μιλαει σαν το Βελτσο....
και να πηδαει επισης σαν το Βελτσο?? αισχος δε θα ναι?
να σε παει για σουσι... επειδη ειχε κ στο χωριο του σουσι χαχαχαΕιχα παει μια φορα παντως....δευτερο ραντεβου....για φαγητο.....και φαγαμε μπακαλιαρο σκορδαλια.....μια χαρα.....τον αγαπησα μπορω να σας πω
ακομπλεξαριστοι και χαλαροι ειμασταν
Δηλαδη τι? να πηγαινουμε τον πρωτο καιρο στα κυριλε για να μου αποκαλυψει μετα απο κανα τριμηνο οτι γουσταρει σκορδαλια? ασε μας χρυσε μου....εξ αρχης ξεκαθαρισμενοι
ναι αλλα αν κοιταξω καταλαθος μια και μετα αρχισει η αλλη τις μαλακιες τι θα πρεπει να κανω μου λες???!!!να σε παει για σουσι... επειδη ειχε κ στο χωριο του σουσι χαχαχα
επισης σαν ολες τις αλλες γυναικες εδω νομιζω, πρεπει να τονισω κ εγω οτι δεν κοιταμε αλλες γυναικες σε κανενα απ τα πρωτα ραντεβου κ γενικα μην το πολυκανετε παρουσια μας , δειχνει ελλειψη σεβασμου εκτος αν νιωσετε τοσο ανετοι τα 2 σας κ τις συζητατε μαζι
Ναι. Θυμιζει κατι ταινιες προχουντικου κιτς που ο φτωχος παρκαδορος το παιζει γιος βιομηχανου για να τον αγαπησει η πιν απ κορη αλλου εργοστασιαρχη ή κατι τετοιο. Ανασφαλεια ειναι μαλλον ή οι εποχες αρχιζουν να μοιαζουν επικιωδυναξερω κ απο μενα σταμπιτ, αμα μ αρεσει καποιος παρα πολυ παθαινω μπλακ αουτ στον εγκεφαλο χαχαχα οποτε δεν κρινω αυστηρα κανενα στο 1ο ραντεβου.. μετα ομως... *P
εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να παρουσιασεις κατι αλλο, εσκεμμενα οχι γιατι εχεις αγχος ορ γουοτεβερ, εκτος αν σκοπος ειναι να πηδησεις ως το βραδυ κ μετα μην τον ειδατε..., αν της αρεσεις εχει καλως αν οχι τι να κανουμε εχει κ αλλου πορτοκαλιες
ε δεν ειπαμε να κοιταμε οτι κινειται αλλα ανθρωπος ειμαι δε μπορω να την κοιταω στα ματια 3 ωρες!αμα θελω να την υπνωτισω θα φωναξω το μουνιλα!ε κοιτα ντραμμερ αμα η αλλη ειναι νορμαλ ανθρωπος δεν θα σ αρχισει τπτ... ασχετως οτι θα εχεις πεσει στα ματια της ολιγον τι (αναλογως βεβαια κ τη φαση... μην ανησυχεις τα κοιταμε αυτα δεν μας ξεφευγουν χαχαχα)... επισης αν συνεχισεις να το κανεις κατα λαθοοοοοοος κ ξερω γω γυρνας ας πουμε κ ολο το σωμα σου για να δεις αλλες... μετα μην παραξενευτεις αν δεν υπαρξει 2ο ραντεβου
σταμπιτ ναι ειναι ανασφαλεια αλλα ειναι τοσο χαζο... γιατι ποσο να υποκρινεσαι πια