Νέα

Τι θέματα συζητάτε στο πρώτο ραντεβού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arist1988
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Γεγονος ειναι οτι οι γκομενες ανεξαρτητου μορφοσης κλπ, οταν το παιζεις καπως το καταλαβαινουν. Και ξενερωνουν

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν θα την κοιτας 3 ωρες στα ματια αλλα δεν θα παιρνεις ματι κ αλλες
τωρα θα λεμε τ αυτονοητα? *P

σωστος ο σταμπιτ.. οφ κορς κ σας καταλαβαινουμε αν προσπαθειτε να δειξετε κατι αλλο... τωρα γιατι καποιες συνεχιζουν ν ασχολουνται ομως.. ε αμα τους παιρνετε δωρα κλπ γιατι να μην το κανουν? :2funny:

Επισκέπτης

ε κοιτα ντραμμερ αμα η αλλη ειναι νορμαλ ανθρωπος δεν θα σ αρχισει τπτ... ασχετως οτι θα εχεις πεσει στα ματια της ολιγον τι  :P(αναλογως βεβαια κ τη φαση... μην ανησυχεις τα κοιταμε αυτα δεν μας ξεφευγουν χαχαχα)... επισης αν συνεχισεις να το κανεις κατα λαθοοοοοοος κ ξερω γω γυρνας ας πουμε κ ολο το σωμα σου για να δεις αλλες... μετα μην παραξενευτεις αν δεν υπαρξει 2ο ραντεβου

σταμπιτ ναι ειναι ανασφαλεια αλλα ειναι τοσο χαζο... γιατι ποσο να υποκρινεσαι πια

Εγώ μπάιτ δεν συμφωνώ.
Θεωρώ ότι αν ένας άντρας που υποτίθεται τον ενδιαφέρεις, βγαίνει μαζί σου πρώτη φορά και κοιτάει ότι κινείται, είναι αγενής, λυσσάρης και έχει το μυαλό του αλλου. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να βγώ ξανά μαζί του. Απλή λογική.
Σκέψου να βγείς με ενα αντρα και να κοιτάς ολους τους αλλους στο μαγαζί...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιγα μωρε ας κοιταξει....μπιγκ ντιαλ....

Επισκέπτης
δεν θα την κοιτας 3 ωρες στα ματια αλλα δεν θα παιρνεις ματι κ αλλες
τωρα θα λεμε τ αυτονοητα? *P

σωστος ο σταμπιτ.. οφ κορς κ σας καταλαβαινουμε αν προσπαθειτε να δειξετε κατι αλλο... τωρα γιατι καποιες συνεχιζουν ν ασχολουνται ομως.. ε αμα τις παιρνετε δωρα κλπ γιατι να μην το κανουν? :2funny:
σωστηηηηηηη,αυτο το τελευταιο με τα δωρα μ αρεσε,εχει μυαλο η κοπελια ρεεεεεεεεεε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε που δεν συμφωνεις ερι?

αυτο ειπα κ εγω.. απλα δεν θεωρω νορμαλ μια γυναικα που θα κανει κ σκηνη σε καποιον επειδη φερθηκε ετσι στο 1ο ραντεβου.. απλα δεν θα ξανα ασχοληθει μαζι του

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε παιδια υπαρχει το μετρο....δεν ειπαμε να κοιταει σαν πεινασμενος ο,τι κυκλοφορει και διαθετει στηθος.....αλλα λογικο ειναι να κοιταξει κι ολας!!
στην τελικη μπορει να αρχισει να βαριεται με την κοπελια και να αξιολογει οτιδηποτε αλλο περναει εκεινη την ωρα απο διπλα :2funny:
μια γυναικα δε μπορει να κανει το αντιστοιχο??

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οπως θα κοιταξει αυτος θα κοιταξεις κι εσυ,οχι οτι σημαινει κατι απλως να μη νομ ιζουν μερικοι οτι ειναι μαγκες και οτι μονο αυτοι τα κανουν

Ε καλα εννοειται αυτο...γιαυτο ειμαι και τοσο ανετη με το θεμα.....γιατι εγω σα λιγουρι θα κοιταξω? αλλα θα κοιταξω δε θα κοιταξω???!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμα αρχισει να βαριεται κ κοιταει αλλες... σπουδαιο ραντεβου χαχαχα

οπως κ να το δεις.. εχει ενα προβλημα η κατασταση *P

Επισκέπτης
Γεγονος ειναι οτι οι γκομενες ανεξαρτητου μορφοσης κλπ, οταν το παιζεις καπως το καταλαβαινουν. Και ξενερωνουν

επίσης θέλω να δηλώσω.. αλλο να το παίζεις και άλλο να είσαι συγκρατημένος διότι δεν είσαι πως να το κάνουμε με το κολλητάρι σου που τρώτε πίστες και ρίχνετε μπινελίκια.
Δεν είμαι υπέρ της αποψης να είσαι αλλοιώς από ότι είσαι αλλά ...
επειδή ίσως δεν έχει κεραυνοβοληθεί για να σε βλέπει θεό...
καλό είναι να ανοίγεσαι με τρόπο, όπως σε όλες τις κοινωνικές επαφές.
Εξάλλου δεν νομίζω ότι με κάθε άνθρωπο είσαι ο εαυτό σου που είσαι με όσους γνωρίζεις καλά..
εκτός και αν δεν υπάρχει καμμία διάκριση στους ανθρώπους δηλαδή είσαι ακοινώνητος και φέρεσαι σε όλους το ίδιο..(φίλους, γνωστούς, άγνωστους, γονείς, κτλ)

Επισκέπτης
το ιδιο λεμε.απλως ειναι υπερβολη ολο αυτο με το τι πρεπει να κανεις ,να πεις...αφεθειτε ρε παιδια...

Επισκέπτης
Ρε παιδια υπαρχει το μετρο....δεν ειπαμε να κοιταει σαν πεινασμενος ο,τι κυκλοφορει και διαθετει στηθος.....αλλα λογικο ειναι να κοιταξει κι ολας!!
στην τελικη μπορει να αρχισει να βαριεται με την κοπελια και να αξιολογει οτιδηποτε αλλο περναει εκεινη την ωρα απο διπλα :2funny:
μια γυναικα δε μπορει να κανει το αντιστοιχο??

Φιλενάδα αν βγείς με άντρα ξύπνιο... μπορεί να κοιτάξει ότι κινείται αλλά δικαίωμα δεν θα δώσει..
Ξέρω τι περιέγραψα... και σε ποιους...
;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαχα

αχχχχχχχχχ ποσο δικιο εχειςςςςςςςςςς