You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι θέματα συζητάτε στο πρώτο ραντεβού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arist1988
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
σε μαναβικο δεν εχει κατσει ακομα, αλλα που ξερεις...
εννοω σε καταστηματα ρουχων , βιβλιων , σι-ντι κλπ.
αν επιμενεις για λαικη , στειλε μου πμ.
δεν εχω παει ποτε -για ραντεβου-
α, και δε θα σου κουβαλησω τα ψωνια.
εννοω σε καταστηματα ρουχων , βιβλιων , σι-ντι κλπ.
αν επιμενεις για λαικη , στειλε μου πμ.
δεν εχω παει ποτε -για ραντεβου-
α, και δε θα σου κουβαλησω τα ψωνια.
Μπουντα? εσυ τις γκομενες που τις πας πρωτο ραντεβου τις πας και στα μαγαζια για ψωνια????
εγω εχω κατι υποχρεωσεις προς λαϊκη μερια.....θες να παμε καμια βολτουλα?
ενταξει , ενα δωρακι το κανω,
αν δω να θελει ολο το μαγαζι το αποφευγω διακριτικα,
αν αυτο εννοεις.
αν δω να θελει ολο το μαγαζι το αποφευγω διακριτικα,
αν αυτο εννοεις.
πραγματικα... να διστασεις να την πας στα μαγαζια για να της παρεις κατι... ελεος
εξηγουμαι
συνηθως το πρωτο ραντεβου ειναι για καφε/γλυκο , και δη απογευμα, οπου εχει μαγαζια ανοιχτα.
για φαι , ποτο ,σινεμα απο το 2ο-3ο.
συνηθως δεν περνω, αλλα αν αρεσει κατι πολυ, θα το παρω.
εχω παρατηρησει οτι οι γυναικες αρεσκονται να τις περιμενεις υπομονετικα στα μαγαζια.
συνηθως το πρωτο ραντεβου ειναι για καφε/γλυκο , και δη απογευμα, οπου εχει μαγαζια ανοιχτα.
εχω παρατηρησει οτι οι γυναικες αρεσκονται να τις περιμενεις υπομονετικα στα μαγαζια.
Σοβαρα παιρνεις δωρο στο πρωτο ραντεβου? Για ποιο λογο? Μερα μεσημερι βγαινεις? που ειναι ανοιχτα τα μαγαζια? βραδυ καλε βγαινει ο κοσμος
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
πρωτο ραντεβου: ζωδια, διασκεδαση, χομπυ και ενα καρο μαλακιες εισαι τοσο καψουρης που η κλανια της σου ακουγεται μελωδια φυσικα πληρωνεις
δευτερο: μιλας για σχεση εισαι ο ιδανικος της ειναι η ιδανικη σου πληρωνεις
τριτο: πεφτει κανα φιλι και σηκωνοντε ολα!!!!
τεταρτο: περνας απο ολες τις φιλες της επιτροπη
κτλ κτλ κτλ
κτλ κτλ κτλ
σωστα
ειναι και η επιτροπη στη μεση
ειναι και η επιτροπη στη μεση
πρωτο ραντεβου: ζωδια, διασκεδαση, χομπυ και ενα καρο μαλακιες εισαι τοσο καψουρης που η κλανια της σου ακουγεται μελωδια φυσικα πληρωνεις
κτλ κτλ κτλ
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εξηγουμαι
καλα αυτο ειναι σχετικο....εγω ας πουμε παω παντα μονη μου ή ψωνιζω απο το νετ γιατι βαριεμαι
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
φιλαρακι μου εχει τυχει εγω η λεγαμενη και 3 φιλες της, ερωτησεις εφοριακου περιεχομενου δουλεια ακινητα αμαξια κτλ, σε καποια φαση λεω τελικα θα την παρω την συνταξη; ποια συνταξη λενε; του ΙΚΑ λεω στην επιτροπη δεν ειμαι; ξυνισανε ρε αντε να σας γαμησει κανενας αλλος
δεν εχεις φιλες?
καλα αυτο ειναι σχετικο....εγω ας πουμε παω παντα μονη μου ή ψωνιζω απο το νετ γιατι βαριεμαι
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τελικα αναρωτιεμαι σε τι ταργκετ γκρουπ γυναικων πατε κ την πεφτετε
τα θελει κ σας ο πωπουλης σας
ακου την περιμενω στα μαγαζια γιατι της αρεσει, της παιρνω δωρα 1ο ραντεβου, περναω απο ιερα εξεταση, συζηταω για ζωδια για να χαρει η αλλη... τι λετε ρε?
αγορι που ανοιξες το τοπικ.. συζητα για οτι γουσταρεις κ σου κανει κεφι, να εισαι ευγενικος κ να μην κανεις υπερβολες, κ αμα της αρεσει, που αν της αρεσεις μπιλιβ μι κατι θα βρει να πει ακομη κ αν συζητατε για το γκολ που δεν εβαλε κανενας ελλην στο παιχνιδι με τη σουηδια, κ θα βρει κ κεινη θεματα για συζητηση
υγ: νιτσα αν δεν ταιριαζαμε... απεχθανομαι τα ψωνια κ παντα μονη μου να τελειωνω στα γρηγορα γιατι αμα παω με τις φιλεναδες μου, ουτε μετα απο 5 ωρες :S :S
τα θελει κ σας ο πωπουλης σας
ακου την περιμενω στα μαγαζια γιατι της αρεσει, της παιρνω δωρα 1ο ραντεβου, περναω απο ιερα εξεταση, συζηταω για ζωδια για να χαρει η αλλη... τι λετε ρε?
αγορι που ανοιξες το τοπικ.. συζητα για οτι γουσταρεις κ σου κανει κεφι, να εισαι ευγενικος κ να μην κανεις υπερβολες, κ αμα της αρεσει, που αν της αρεσεις μπιλιβ μι κατι θα βρει να πει ακομη κ αν συζητατε για το γκολ που δεν εβαλε κανενας ελλην στο παιχνιδι με τη σουηδια, κ θα βρει κ κεινη θεματα για συζητηση
υγ: νιτσα αν δεν ταιριαζαμε... απεχθανομαι τα ψωνια κ παντα μονη μου να τελειωνω στα γρηγορα γιατι αμα παω με τις φιλεναδες μου, ουτε μετα απο 5 ωρες :S :S
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εμμεσως πλην σαφως νομιζω το λεμε *P
εμενα μ αρεσει να ειναι ο εαυτος του κ να μην θεωρει οτι πρεπει να παρουσιασει αλλο προσωπο για να μ αρεσει γιατι συνηθως το καταλαβαινω κ ξενερωνω
ενταξει αν αρχισει να μου μιλαει για επιχειρησεις, αυτοκινητα, μηχανες κ τα τοιαυτα θα κοψω τις φλεβες μου αλλα πριν απ αυτο θα προσπαθησω 600 φορες ν αλλαξω τη συζητηση *P
εμενα μ αρεσει να ειναι ο εαυτος του κ να μην θεωρει οτι πρεπει να παρουσιασει αλλο προσωπο για να μ αρεσει γιατι συνηθως το καταλαβαινω κ ξενερωνω
ενταξει αν αρχισει να μου μιλαει για επιχειρησεις, αυτοκινητα, μηχανες κ τα τοιαυτα θα κοψω τις φλεβες μου αλλα πριν απ αυτο θα προσπαθησω 600 φορες ν αλλαξω τη συζητηση *P
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
δεν εχεις φιλες?
Εχω αλλα ειναι βλαμμενες....αχαχαχαχαχαχαχαχ
χιλιες φορες μονη μου παιδι μου....εγω βαριεμαι και το ντυσου γδυσου ουτως η αλλως οποτε προτιμω μονη μου.....να τελειωνω γρηγορα....
Ρε κρις ειπαμε παιζω αλλα δεν ειμαι τοσο καμμενη....χαχαχαχα
να μιλησουμε για ebm και goth και ο,τι αλλο θες δεκτον.....αλλα οχι και ραντεβου σε σερβερ ελεος....αχαχαχαχα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μη λες τετοια δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι λενε.....Εχω αλλα ειναι βλαμμενες....αχαχαχαχαχαχαχαχ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις