Νέα

Τι θα κάνατε αν σας έλεγαν ότι η αφεντικίνα σας είναι παρτουζιάρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ang966
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Τελικα με την παρτούζα τι έγινε;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αν αξιζε σαν γυναικα, θαθελα να ημουν και εγω σε μια φαση, παρτουζας και ας απολυομουν μετα !!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Τι θα κανατε αν σας ελεγαν οτι η αφεντικινα σας συμμετεχει πολυ συχνα σε παρτουζες τυπου 10-1ακομα και 20-1 και καθε μερα σας το παιζει δηθεν και καπως και αλλιως?
Και το χειροτερο σεμνη και σιγανοπαρθενα?

τι θα έκανα? :think: θα της ζητήσουσα να μου δώσει αύξηση για να συμμετάσχω και εγώ στη παρτούζα! :dancing: :2funny:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Εγώ θα έμπαινα στην παρτούζα τζάμπα! Κι αν ήταν και βραδινή, θα έκανα ακόμη και υπερωρίες (επίσης τζάμπα  :2funny:)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
θα της ελεγα οτι πρεπει να γινουν νεες ''προσληψεις''

Επισκέπτης
θα της εδινα νυχτερινο βιογραφικο :2on1:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Εγω οταν και οποτε δουλευω....απλα δουλευω και εχω και πολυ αγχος να τα βγαλω περα με τα καθηκοντα μου. Δεν κανω διαλεξη καυλαντισματος για τις σεξουαλικες προτιμησεις των συναδελφων η των προισταμενων μου...στα αρχιδια μου στην τελικη....δεν με πληρωνουνε για αυτο, αμα ηταν θα πηγαινα να γινω πανελιστας στην Λαμπιρη.... :grin: :grin: :grin:

ikaros86

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2010
Κριτικές
28
Like
34
Πόντοι
10
στην δουλεια αφεντρα  :s&m_1: και το βραδυ μπαινουν τραινα!!!! :2on1: !!! φιλε ειχαμε και εμεις μια υπευθυνη οταν δουλευα παλια πωλητης σε ενα μαγαζι και μασ ειχε παρει ολους εναν εναν,καθε 2 μηνες αλλαζε κ γκομενο!μονο 2-3 της ειχαν γλυτωσει! το καλο ηταν οτι δεν ηθελε ποτακια και μαλακιες,κατευθειαν σπιτι και καβαλημα!μονο εναν φουκαρα θυμαμαι που την εβγαλε και αυτη κοιταγε αλλον και οταν της ειπε τι τρεχει με τον απεναντι του ειπε: εχεις καποιον προβλημα?θα παω και με αυτον αν θελω!χαχα θεα!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
........θα εγραφα υπερωριεs..............ωs αργα την νυχτα....
Τι στο καλο???? :fuck1: :fuck1:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα κανονιζα νταραβερι με φιλους..και θα επαιζε βιντεοσκοπηση για ανοδο μου στην εταιρια. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
.....Επισηs δεν θα ζηταγα αυξηση !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αλλα οχι και μειωση μισθου.....Μην το παραχε.. :grin: :grin:

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Στην πραγματικότητα δηθεν παρενόχληση από γυναίκες προισταμενους γίνεται..'Οπως όμως είπα είναι δήθεν.Μπορει να πεταξουν κανα ετσι υπονοουμενο ότι έχεις ωραία μάτια,ότι τι ωραια κολόνια φοράς,ότι εχεις ωραίο χαμόγελο μεχρι να τσιμπήσεις και να αρχίσεις δειλα δειλά να λες και συ ώσπου αυτή που θα σε ηχογραφεί κρυφά θα βρει την ευκαιρία να σε καταγγείλει και να σε διώξουν ώστε να βάλει τους δικούς της στη δουλειά ή επειδή τυχαίνει να χεις κόντρα με κανα μαλάκα στη δουλειά που είναι ο αληθινός της γκόμενος..

Άσε η ιστορία βρωμά από χιλιόμετρο..Μόνο στις τσόντες είναι καλό το σενάριο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Για τα Ελληνικα δεδομενα.......ναι  !!!! Δυσκολο εωs μηδενικο
Εκτοs κι αν ειναι καμμια φολα/μπαζολα/αγαμητη  οποτε το σεναριο τηs διαπλοκηs μαλλον απιθανο θαναι.....
Εκει ο εκβιασμοs θαναι καθαρα για πηδημα......Μονο αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom