Δως την σε εμενα εγω τα παντα.........
Θα στην περιποιηθω καλα
Δεν σε χαραμίζω εσένα φιλαράκι σε κατιμάδες!!
Πάντως, βλέπω ότι είσαι της φιλοσοφίας ότι περνάει και έχει βυζιά το χτυπάμε ε?
Δως την σε εμενα εγω τα παντα.........
Θα στην περιποιηθω καλα
Και οτι πεταηηηηηηηηηηηηηηηηη ΕΓΩ...Δεν σε χαραμίζω εσένα φιλαράκι σε κατιμάδες!!
Πάντως, βλέπω ότι είσαι της φιλοσοφίας ότι περνάει και έχει βυζιά το χτυπάμε ε?
Και οτι πεταηηηηηηηηηηηηηηηηη
Δεν μου λες ρε κολητε το avatar ειναι ο κολος που γαμαςςςςςςςς...ναι, ναι, ξέχασα ότι εκτός των άλλων, είσαι ιπτάμενος και τζέντλεμαν!!!
Δηλαδη αμαχητι ;;;;;Θα εδεινα περετηση
Δυστυχώς??? :Sναι δυστηχος ειναι μουναρα
Τωρα πως εφτασε τοσο ψηλα
απλά θα την παρτούζονα κάθε μέρα πρωι μεσιμέρι βράδυ....και στις υπερωρίες....
Ζητησε την βοηθεια του κοινου................Ειναι υψηλοβαθμοι αλλα μουναρα
Τωρα πως εφτασε τοσο ψηλα
Μάλλον έκανε και παρτούζες
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
Τι θα κάνατε αν σας έλεγαν ότι η αφεντικίνα σας συμμετέχει πολύ συχνά σε παρτούζες τύπου 10-1 ακομα και 20-1 και κάθε μέρα σας το παίζει δήθεν και κάπως και αλλιώς?
Και το χειρότερο σεμνή και σιγανοπαρθενα?
Άν έλεγε....Θα σκιζόμουνα να βρώ τρόπο να της πάρω και κουλούρι, και αύξηση μισθού!!!Τι θα κανατε αν σας ελεγαν οτι η αφεντικινα σας συμμετεχει πολυ συχνα σε παρτουζες τυπου 10-1ακομα και 20-1 και καθε μερα σας το παιζει δηθεν και καπως και αλλιως?
Και το χειροτερο σεμνη και σιγανοπαρθενα?
Τι θα κανατε αν σας ελεγαν οτι η αφεντικινα σας συμμετεχει πολυ συχνα σε παρτουζες τυπου 10-1ακομα και 20-1 και καθε μερα σας το παιζει δηθεν και καπως και αλλιως?
Και το χειροτερο σεμνη και σιγανοπαρθενα?
ερωτηση κρισεως..ααααα,,, ειναι πολυ απλο...θα παριστανεις τον στεναχωρημενο και μιλας στο κιν θα κατσεις καπου που να μπορει να σε ακουσει..και θα λες....δεν εχω κανει παρτουζα ποτε μου,,,ασε ασε ,,και να σου πω οποια θα βρω μπροστα μου θα τις το πω...επεδιωξε να περναει απο μπροστα και να ακουει...δουλευει ,,αλλα πρεπει να το πιστεψεις και να το κανεις αληθινο το σκηνικο...
ερωτηση κρισεως..
αυτος http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=126882;type=avatar[/img[/URL]] ποιος ειναι???
[/quote]
έχεις κι εσύ κάτι ερωτήσεις βρε παιδάκι μου ώρες ώρες....σκασίλα μας κι εμάς, Κωστής παλαμάς.
μπορεί και να είναι ο εαυτός του....