Νέα

Τι θα κάνατε αν σας έλεγαν ότι η αφεντικίνα σας είναι παρτουζιάρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ang966
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Δως την σε εμενα εγω  :knockinb: :knockinb: τα παντα.........
Θα στην περιποιηθω καλα  :happy: :happy: :happy:

Δεν σε χαραμίζω εσένα φιλαράκι σε κατιμάδες!!  :rockon:

Πάντως, βλέπω ότι είσαι της φιλοσοφίας ότι περνάει και έχει βυζιά το χτυπάμε ε?  :boobies:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785
Δεν σε χαραμίζω εσένα φιλαράκι σε κατιμάδες!!  :rockon:

Πάντως, βλέπω ότι είσαι της φιλοσοφίας ότι περνάει και έχει βυζιά το χτυπάμε ε?  :boobies:
Και οτι πεταηηηηηηηηηηηηηηηηη  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: ΕΓΩ... :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785
...ναι, ναι, ξέχασα ότι εκτός των άλλων, είσαι ιπτάμενος και τζέντλεμαν!!! :grin:
Δεν μου λες ρε κολητε το avatar ειναι ο κολος που γαμαςςςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμο τα κοκοκοκολαρακια. :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ναι δυστηχος ειναι μουναρα

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απλά θα την παρτούζονα κάθε μέρα πρωι μεσιμέρι βράδυ....και στις υπερωρίες....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ειναι υψηλοβαθμοι αλλα μουναρα
Τωρα πως εφτασε τοσο ψηλα
Μάλλον έκανε και παρτούζες
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μπα θα παρω την κουρτηνα με το 3

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.438
Πόντοι
9.931
Τι θα κάνατε αν σας έλεγαν ότι η αφεντικίνα σας συμμετέχει πολύ συχνά σε παρτούζες τύπου 10-1 ακομα και 20-1 και κάθε μέρα σας το παίζει δήθεν και κάπως και αλλιώς?
Και το χειρότερο σεμνή και σιγανοπαρθενα?

Θα πήγαινα σε αυτόν που θα μου το έλεγε και θα του λεγα να φτιάξει και μένα :grin:
και μετά θα πήγαινα στην παρτούζα με τάπα στο κώλο γιατί όταν είναι 10 η 20 πούτσες προς ένα μουνί άντε και μια κωλοτρυπίδα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ξεφύγει καμιά πούτσα προς στο μέρος μας :2funny: :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Τι θα κανατε αν σας ελεγαν οτι η αφεντικινα σας συμμετεχει πολυ συχνα σε παρτουζες τυπου 10-1ακομα και 20-1 και καθε μερα σας το παιζει δηθεν και καπως και αλλιως?
Και το χειροτερο σεμνη και σιγανοπαρθενα?
Άν έλεγε....Θα σκιζόμουνα να βρώ τρόπο να της πάρω και κουλούρι, και αύξηση μισθού!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τι θα κανατε αν σας ελεγαν οτι η αφεντικινα σας συμμετεχει πολυ συχνα σε παρτουζες τυπου 10-1ακομα και 20-1 και καθε μερα σας το παιζει δηθεν και καπως και αλλιως?
Και το χειροτερο σεμνη και σιγανοπαρθενα?

Θα πηγαινα να παραιτηθω για λογους ευθυξιας που......... ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΡΙΟΛΑ!

s/m

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ααααα,,, ειναι πολυ απλο...θα παριστανεις τον στεναχωρημενο και μιλας στο κιν θα κατσεις καπου που να μπορει να σε ακουσει..και θα λες....δεν εχω κανει παρτουζα ποτε μου,,,ασε    ασε  ,,και να σου πω οποια θα βρω μπροστα μου θα τις το πω...επεδιωξε να περναει απο μπροστα και να ακουει...δουλευει ,,αλλα πρεπει να το πιστεψεις και να το κανεις αληθινο το σκηνικο...

Επισκέπτης
ααααα,,, ειναι πολυ απλο...θα παριστανεις τον στεναχωρημενο και μιλας στο κιν θα κατσεις καπου που να μπορει να σε ακουσει..και θα λες....δεν εχω κανει παρτουζα ποτε μου,,,ασε    ασε  ,,και να σου πω οποια θα βρω μπροστα μου θα τις το πω...επεδιωξε να περναει απο μπροστα και να ακουει...δουλευει ,,αλλα πρεπει να το πιστεψεις και να το κανεις αληθινο το σκηνικο...
ερωτηση κρισεως..
αυτος
index.php

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ερωτηση κρισεως..
αυτος http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=126882;type=avatar[/img[/URL]] ποιος ειναι???
[/quote]
έχεις κι εσύ κάτι ερωτήσεις βρε παιδάκι μου ώρες ώρες....σκασίλα μας κι εμάς, Κωστής παλαμάς.
μπορεί και να είναι ο εαυτός του....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom