Νέα

Τί θα φάτε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
αιντε κόπροι... με το καλό να σας μπεί (ο νέος χρόνος)... μην ξεχάσετε να βγάλετε τον προηγούμενο...

φέτος γιορτή οικογενειακή.... μάσα πιώμα και ύπνο...
και μετα εξω ρε σιγα μην κατσουμε μεσα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χρησταρα τι καλο θα φας;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
που σκατα τα μαθατε αυτα ρε;εγω μια φορα πηγα να βρασω μακαρονια και τα εκανα μουνι :grin:

πρεπει να το χεις ρε....
εγω εφτιαξα 2 σαντουιτσακια κλαμπ και ετσι πριν λιγο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
χρησταρα τι καλο θα φας;
αν λες για μενα εφαγα αδερφε πριν λιγο 2 φετες ψωμι με κασερι και γαλοπουλα μεσα και μια σοκολατινα :) και στις 12,10 θα φαω 1 γυρο με απο ολλα τζατζικι πριν το μπαρακι :) λες κα θα  :zfuck: οποτε  :zfuck:θα το τυγκαρω και στο κρεμμυδι :) :grin: ενταξει για καθε ενδεχωμενο μετα το γυρο θα μασησω καμια τσιχλα διπλα στο μπαρακι εχει περιπτερο ον λινε  :) Μπορει να κατσει καμια εμφιαλωμένη  γκομενα μην μυρίζουμε και κρεμυδιλα :2funny: :grin:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Εγώ έψησα δυο πίτσες ΥΦΑΝΤΗΣ διότι μια δεν με χορταίνει, ήπια κι ενα ποτήρι πέψι κόλα.

Αντε βρε πουτανιάρηδες, καλή χρονιά να έχουμε και να γαμάμε όμορφα και τρυφερά μουνάκια. :kissass:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.314
Πόντοι
7.885
Μόλις έφαγα σάπια σουτζουκάκια με άβραστο ρύζι,μπαγιάτικο τυρί,ένα λουκάνικο τίγκα στα λίπη και πίνω και πέψι για την χώνεψη  :2funny: :2funny:. Δοκίμασα και λίγη βασιλόπιτα για να βρεθώ ακόμα πιο γρήγορα στην γιορτινή χέστρα  :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μόλις έφαγα σάπια σουτζουκάκια με άβραστο ρύζι,μπαγιάτικο τυρί,ένα λουκάνικο τίγκα στα λίπη και πίνω και πέψι για την χώνεψη  :2funny: :2funny:. Δοκίμασα και λίγη βασιλόπιτα για να βρεθώ ακόμα πιο γρήγορα στην γιορτινή χέστρα  :rockon: :rockon: :rockon:
που είσαι τυπε; στην φρεγάτα;

Επισκέπτης
Για βραδυνο, ψωμι τρεις φετες με γαλα, ενα πορτοκαλι, ενα μηλο, ενα μανταρινι και δυο μπανανες!
Το μεσημερι χλαπακιασα σχεδον ενα πακετο μακαρονια (χωρις ψωμι) με κοκκινιστη σαλτσα.
Κιλα 80, με αναστημα 1.80. Δεν παχαινω πλεον. Ημουν 84 πριν 3 μηνες. Ζητω τα ακαπ!
Το πρωι δυνατο πρωινο, γενικα γαλα με αυγο, μερα παρα μερα, σαλαμι, γλυκο απο τη φουρναρισσα (αν ειναι για να ριξω μαρκαλο κλπ).
Κι ειμαι 42 παρακαλω, αλλα εκοψα εδω και 5 μηνες το τσιγαρο (αναβω αραια και που κανενα πουρο)...
Πιεση, διαβητης κανονικες τιμες (αν νευριαζω ανεβαινει σχετικα ευκολα, ειμαι ιδιοπαθες ατομο γενικα), αλλα ο καθε νεανικος κωλος που χουφτωνω ειναι φαρμακο. Γιαυτο παω με πιτσιρικες κι οχι μουστογριες.
Ζητω τα νεανικα κωλαρακια!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για βραδυνο, ψωμι τρεις φετες με γαλα, ενα πορτοκαλι, ενα μηλο, ενα μανταρινι και δυο μπανανες!
Το μεσημερι χλαπακιασα σχεδον ενα πακετο μακαρονια (χωρις ψωμι) με κοκκινιστη σαλτσα.
Κιλα 80, με αναστημα 1.80. Δεν παχαινω πλεον. Ημουν 84 πριν 3 μηνες. Ζητω τα ακαπ!
Το πρωι δυνατο πρωινο, γενικα γαλα με αυγο, μερα παρα μερα, σαλαμι, γλυκο απο τη φουρναρισσα (αν ειναι για να ριξω μαρκαλο κλπ).
Κι ειμαι 42 παρακαλω, αλλα εκοψα εδω και 5 μηνες το τσιγαρο (αναβω αραια και που κανενα πουρο)...
Πιεση, διαβητης κανονικες τιμες (αν νευριαζω ανεβαινει σχετικα ευκολα, ειμαι ιδιοπαθες ατομο γενικα), αλλα ο καθε νεανικος κωλος που χουφτωνω ειναι φαρμακο. Γιαυτο παω με πιτσιρικες κι οχι μουστογριες.
Ζητω τα νεανικα κωλαρακια!
μια χαρα εισαι φιλε ντουνταρα!

Επισκέπτης
Περπαταω ομως σε καθημερινη βαση, τωρα τρεξιμο και τα συναφη φακ εχω δεξι μηνισκο, τεσπα μες στο σπιτι κανω αραια που καμμια καμψη για να ξεμουδιαζω, αλλα πινω γενικα νερο.
Μην το ξεχνατε!
Αλκοολ δεν ειμαι φιλος, αντε μια μπυρα το καλοκαιρι με καλη μασα φυσικα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Περπαταω ομως σε καθημερινη βαση, τωρα τρεξιμο και τα συναφη φακ εχω δεξι μηνισκο, τεσπα μες στο σπιτι κανω αραια που καμμια καμψη για να ξεμουδιαζω, αλλα πινω γενικα νερο.
Μην το ξεχνατε!
Αλκοολ δεν ειμαι φδιλος, αντε μια μπυρα το καλοκαιρι με καλη μασα φυσικα!
το αλκοολ ειναι υγεια τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom