και μετα εξω ρε σιγα μην κατσουμε μεσααιντε κόπροι... με το καλό να σας μπεί (ο νέος χρόνος)... μην ξεχάσετε να βγάλετε τον προηγούμενο...
φέτος γιορτή οικογενειακή.... μάσα πιώμα και ύπνο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί θα φάτε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 811
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν είναι τόσο όμορφος όσο το σερβακι να ξέρεις....αλλά εντάξει παλευεται
λίγα με το σερβακι γιατι ειναι κυρια style... ;)
που σκατα τα μαθατε αυτα ρε;εγω μια φορα πηγα να βρασω μακαρονια και τα εκανα μουνι
πρεπει να το χεις ρε....
εγω εφτιαξα 2 σαντουιτσακια κλαμπ και ετσι πριν λιγο
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πατατες τηγανητες εβαλες η στικς;πρεπει να το χεις ρε....
ε αυτο λεμε δεν το εχωπρεπει να το χεις ρε....
πατατες τηγανητες εβαλες η στικς;
δεν εβαλα τυπε
ειναι αργα...μονο 2 σαντουιτσακια κουμπωσα ;)
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.616
- Πόντοι
- 606
αν λες για μενα εφαγα αδερφε πριν λιγο 2 φετες ψωμι με κασερι και γαλοπουλα μεσα και μια σοκολατινα και στις 12,10 θα φαω 1 γυρο με απο ολλα τζατζικι πριν το μπαρακι λες κα θα οποτε θα το τυγκαρω και στο κρεμμυδι ενταξει για καθε ενδεχωμενο μετα το γυρο θα μασησω καμια τσιχλα διπλα στο μπαρακι εχει περιπτερο ον λινε Μπορει να κατσει καμια εμφιαλωμένη γκομενα μην μυρίζουμε και κρεμυδιλαχρησταρα τι καλο θα φας;
ανημερα πρωτοχρονιας παιδακια
Συγγνώμη, ανθρωποφάγος είσαι;
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 7.885
Μόλις έφαγα σάπια σουτζουκάκια με άβραστο ρύζι,μπαγιάτικο τυρί,ένα λουκάνικο τίγκα στα λίπη και πίνω και πέψι για την χώνεψη . Δοκίμασα και λίγη βασιλόπιτα για να βρεθώ ακόμα πιο γρήγορα στην γιορτινή χέστρα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που είσαι τυπε; στην φρεγάτα;Μόλις έφαγα σάπια σουτζουκάκια με άβραστο ρύζι,μπαγιάτικο τυρί,ένα λουκάνικο τίγκα στα λίπη και πίνω και πέψι για την χώνεψη . Δοκίμασα και λίγη βασιλόπιτα για να βρεθώ ακόμα πιο γρήγορα στην γιορτινή χέστρα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.314
- Πόντοι
- 7.885
που είσαι τυπε; στην φρεγάτα;
Τέτοιο μενού δύσκολα βρίσκεις αλλού φίλε gl
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το φανταστηκαΤέτοιο μενού δύσκολα βρίσκεις αλλού φίλε gl
Επισκέπτης
Για βραδυνο, ψωμι τρεις φετες με γαλα, ενα πορτοκαλι, ενα μηλο, ενα μανταρινι και δυο μπανανες!
Το μεσημερι χλαπακιασα σχεδον ενα πακετο μακαρονια (χωρις ψωμι) με κοκκινιστη σαλτσα.
Κιλα 80, με αναστημα 1.80. Δεν παχαινω πλεον. Ημουν 84 πριν 3 μηνες. Ζητω τα ακαπ!
Το πρωι δυνατο πρωινο, γενικα γαλα με αυγο, μερα παρα μερα, σαλαμι, γλυκο απο τη φουρναρισσα (αν ειναι για να ριξω μαρκαλο κλπ).
Κι ειμαι 42 παρακαλω, αλλα εκοψα εδω και 5 μηνες το τσιγαρο (αναβω αραια και που κανενα πουρο)...
Πιεση, διαβητης κανονικες τιμες (αν νευριαζω ανεβαινει σχετικα ευκολα, ειμαι ιδιοπαθες ατομο γενικα), αλλα ο καθε νεανικος κωλος που χουφτωνω ειναι φαρμακο. Γιαυτο παω με πιτσιρικες κι οχι μουστογριες.
Ζητω τα νεανικα κωλαρακια!
Το μεσημερι χλαπακιασα σχεδον ενα πακετο μακαρονια (χωρις ψωμι) με κοκκινιστη σαλτσα.
Κιλα 80, με αναστημα 1.80. Δεν παχαινω πλεον. Ημουν 84 πριν 3 μηνες. Ζητω τα ακαπ!
Το πρωι δυνατο πρωινο, γενικα γαλα με αυγο, μερα παρα μερα, σαλαμι, γλυκο απο τη φουρναρισσα (αν ειναι για να ριξω μαρκαλο κλπ).
Κι ειμαι 42 παρακαλω, αλλα εκοψα εδω και 5 μηνες το τσιγαρο (αναβω αραια και που κανενα πουρο)...
Πιεση, διαβητης κανονικες τιμες (αν νευριαζω ανεβαινει σχετικα ευκολα, ειμαι ιδιοπαθες ατομο γενικα), αλλα ο καθε νεανικος κωλος που χουφτωνω ειναι φαρμακο. Γιαυτο παω με πιτσιρικες κι οχι μουστογριες.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μια χαρα εισαι φιλε ντουνταρα!Για βραδυνο, ψωμι τρεις φετες με γαλα, ενα πορτοκαλι, ενα μηλο, ενα μανταρινι και δυο μπανανες!
Επισκέπτης
Περπαταω ομως σε καθημερινη βαση, τωρα τρεξιμο και τα συναφη φακ εχω δεξι μηνισκο, τεσπα μες στο σπιτι κανω αραια που καμμια καμψη για να ξεμουδιαζω, αλλα πινω γενικα νερο.
Μην το ξεχνατε!
Αλκοολ δεν ειμαι φιλος, αντε μια μπυρα το καλοκαιρι με καλη μασα φυσικα!
Μην το ξεχνατε!
Αλκοολ δεν ειμαι φιλος, αντε μια μπυρα το καλοκαιρι με καλη μασα φυσικα!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το αλκοολ ειναι υγεια τυπεΠερπαταω ομως σε καθημερινη βαση, τωρα τρεξιμο και τα συναφη φακ εχω δεξι μηνισκο, τεσπα μες στο σπιτι κανω αραια που καμμια καμψη για να ξεμουδιαζω, αλλα πινω γενικα νερο.
Μην το ξεχνατε!
Αλκοολ δεν ειμαι φδιλος, αντε μια μπυρα το καλοκαιρι με καλη μασα φυσικα!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Εχεις δικιο gl ειναι υγεια οδηγει στην κιρρωση του ηπατοςτο αλκοολ ειναι υγεια τυπε
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
μαζι μ το τσιγαρο???καλο βραδυΕχεις δικιο gl ειναι υγεια οδηγει στην κιρρωση του ηπατος
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 130