gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
την μάνα σου και τα μάτια σουευτυχως που ζει δεν λες ακομα η μανα μου αλλιως θα ετρωγα πετρες
την μάνα σου και τα μάτια σουευτυχως που ζει δεν λες ακομα η μανα μου αλλιως θα ετρωγα πετρες
θα κατεβω την νεα χρονια ρε.εσυ θα κατεβεις ποτε ρε παπαρα η τσαμπα σε περιμενω;
ευτυχως που ζει δεν λες ακομα η μανα μου αλλιως θα ετρωγα πετρες
;)την μάνα σου και τα μάτια σου
δεν είναι τόσο όμορφος όσο το σερβακι να ξέρεις....αλλά εντάξει παλευεταιεσυ θα κατεβεις ποτε ρε παπαρα η τσαμπα σε περιμενω;
ακριβως οπως το ειπες ειπες ειναι γαμησε ταάχρηστε.... ούτε αυγό δεν ξέρεις να βράσεις...
δεν είναι τόσο όμορφος όσο το σερβακι να ξέρεις....αλλά εντάξει παλευεται
αντε σου εχω εκπληξεις.Καταγωγια με πετρελαια,καλα μαγαζια,οτι γουσταρεις ;)θα κατεβω την νεα χρονια ρε.
δεν είναι τόσο όμορφος όσο το σερβακι να ξέρεις....αλλά εντάξει παλευεται
σωστο και αυτο.Ευτυχως εχω αδελφο.ανηψι,βαφτηστηρι,ολα κομπλε και βολτα μετα με φιλουςΤο θέμα είναι οτι και να ξέρεις αμα είσαι μόνος σκατά....δεν θες να φας τιποτα
τι ταζει ο άνθρωπος για να πηδηξειαντε σου εχω εκπληξεις.Καταγωγια με πετρελαια,καλα μαγαζια,οτι γουσταρεις ;)
ναι γιατι νιωθεις σαν τον ΨωριαρηΤο θέμα είναι οτι και να ξέρεις αμα είσαι μόνος σκατά....δεν θες να φας τιποτα
τι ταζει ο άνθρωπος για να πηδηξει
με αγνες προθεσεις τα κανω ολατι ταζει ο άνθρωπος για να πηδηξει
χλωμό το βλέπω.καλησπερα καλη χρονια με υγεια... Μολις εφαγα 2 φετες χωριατικο ψωμι με λιγο ελαιολαδο μεσα και μια φετα γαλοπουλα και μια φετα κασερι. στο καπακι εφαγα και 1 παστα σοκολατινα και τωρα μολις χωνέψω θα ξαναφαω απο εξω 1 γυρο με απο ολλα και τζατζικι αυτο θα γινει κατα τις 12,10 γιατι μετα στο μπαρακι θα πιω 1 μπουκαλι μπλε τζονι οποτε χρειάζεται να εχεις φαει κατι απο πριν
ακριβως οπως το ειπες ειπες ειναι γαμησε τα
ρεμαλι είμαι μαν..ναι γιατι νιωθεις σαν τον Ψωριαρη
που σκατα τα μαθατε αυτα ρε;εγω μια φορα πηγα να βρασω μακαρονια και τα εκανα μουνιψήνω τώρα χοιρινό με επικάλυψη μελιού, μουστάρδας και κόκκινου κρασιού και πατημένο σε σουσάμι, σπασμένο πιπέρι...
και πατάτες με λάδι, λίγο λεμόνι και χυμό πορτοκάλι...
έχω και δύο φιάλες ξυνόμαυρο στο μπαλκόνι να έρθουν στην σωστή θερμοκρασία... ;)
η κυρά ετοίμασε και μια σένια βασιλόπιτα (εγώ έβαλα το ζύμωμα μόνο)...