Νέα

Τί θα φάτε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το θέμα είναι οτι και να ξέρεις αμα είσαι μόνος σκατά....δεν θες να φας τιποτα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Το θέμα είναι οτι και να ξέρεις αμα είσαι μόνος σκατά....δεν θες να φας τιποτα
σωστο και αυτο.Ευτυχως εχω αδελφο.ανηψι,βαφτηστηρι,ολα κομπλε και βολτα μετα με φιλους :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
καλησπερα  καλη χρονια με υγεια... :rockon::) Μολις εφαγα 2 φετες χωριατικο ψωμι με λιγο ελαιολαδο μεσα και μια φετα γαλοπουλα και μια φετα κασερι.  στο καπακι εφαγα και 1 παστα σοκολατινα  και τωρα μολις χωνέψω θα ξαναφαω απο εξω 1 γυρο με απο ολλα και τζατζικι αυτο θα γινει κατα τις 12,10 γιατι μετα στο μπαρακι θα πιω 1 μπουκαλι μπλε τζονι οποτε χρειάζεται να εχεις φαει κατι απο πριν :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλησπερα  καλη χρονια με υγεια... :rockon::) Μολις εφαγα 2 φετες χωριατικο ψωμι με λιγο ελαιολαδο μεσα και μια φετα γαλοπουλα και μια φετα κασερι.  στο καπακι εφαγα και 1 παστα σοκολατινα  και τωρα μολις χωνέψω θα ξαναφαω απο εξω 1 γυρο με απο ολλα και τζατζικι αυτο θα γινει κατα τις 12,10 γιατι μετα στο μπαρακι θα πιω 1 μπουκαλι μπλε τζονι οποτε χρειάζεται να εχεις φαει κατι απο πριν :)
χλωμό το βλέπω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ακριβως οπως το ειπες ειπες ειναι γαμησε τα :2funny:

ψήνω τώρα χοιρινό με επικάλυψη μελιού, μουστάρδας και κόκκινου κρασιού και πατημένο σε σουσάμι, σπασμένο πιπέρι...

και πατάτες με λάδι, λίγο λεμόνι και χυμό πορτοκάλι...

έχω και δύο φιάλες ξυνόμαυρο στο μπαλκόνι να έρθουν στην σωστή θερμοκρασία...  ;)

η κυρά ετοίμασε και μια σένια βασιλόπιτα (εγώ έβαλα το ζύμωμα μόνο)...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ψήνω τώρα χοιρινό με επικάλυψη μελιού, μουστάρδας και κόκκινου κρασιού και πατημένο σε σουσάμι, σπασμένο πιπέρι...

και πατάτες με λάδι, λίγο λεμόνι και χυμό πορτοκάλι...

έχω και δύο φιάλες ξυνόμαυρο στο μπαλκόνι να έρθουν στην σωστή θερμοκρασία...  ;)

η κυρά ετοίμασε και μια σένια βασιλόπιτα (εγώ έβαλα το ζύμωμα μόνο)...
που σκατα τα μαθατε αυτα ρε;εγω μια φορα πηγα να βρασω μακαρονια και τα εκανα μουνι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom