redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν θα κλαμπαρεις μετα τυπε? δουλευεις αυριοπιτες με γυρο απ ολα μπυριτσα απο Lidl μια μαλακια κατα της 1 για το καλο και υπνο
δεν θα κλαμπαρεις μετα τυπε? δουλευεις αυριοπιτες με γυρο απ ολα μπυριτσα απο Lidl μια μαλακια κατα της 1 για το καλο και υπνο
μου τα φαγανε οι πουτανες ολα μαν...απο το νεο ετος,Τσιπρα,δραχμη κ νεα γαμησια.
έτσι λέει για ξεκαρφωμα....βάτραχος ηταν καταδρομέας γυαλακιας....φονικός συνδυασμοςo μηδας στο γες δεν υπηρετησε τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.meat-mylonas.com/sites/default/files/gallery_files/400/preview/agriogourouno-paidaki.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[/quote] ;) ;) ;D
έτσι λέει για ξεκαρφωμα....βάτραχος ηταν καταδρομέας γυαλακιας....φονικός συνδυασμος
πες την να κάτσει εκεί....θα πάμε εμειςμας βλέπω μαν ,να πιανουμε γκομενα :S
τωρα μιλαω με ενα Σερβακι Facebook...λεει ερχεται τελος Φλεβαρη... :-* :-* :-* :-*
οχι τυπε θελω να ξυπνησω νωρις εχω μια δουλεια :Sδεν θα κλαμπαρεις μετα τυπε? δουλευεις αυριο
εσενα τι να σε κανει ρεπες την να κάτσει εκεί....θα πάμε εμεις
πες την να κάτσει εκεί....θα πάμε εμεις
μέσα από τον Έβρο μια φονικη μηχανή προβάλλει σαν τον ραμπο2 με το fn να βάλλει κατα ριπάς ενάντια στα μουνοσκυλα με τα λυκοσκυλα του εχθρικού περιπολου
με τα γυαλια διοπτρες μην το ξεχνας.μέσα από τον Έβρο μια φονικη μηχανή προβάλλει σαν τον ραμπο2 με το fn να βάλλει κατα ριπάς ενάντια στα μουνοσκυλα με τα λυκοσκυλα του εχθρικού περιπολου
κουμπάρο του μπιλυεσενα τι να σε κανει ρε
κουμπάρο του μπιλυ
χοιρινο ρολο, σουφλε ζημαρικων και τυριων, κρασι ροζε λαζαριδη
αυριο παλι τραπεζια σε διαφορους Βασιλιδες και Βασιλικες
εχω παρει και σιμεκο για την δυσπεψια....
σουφλε ζημαρικων και τυριων, κρασι ροζε
Βλέπω την ενημέρωση για χέσιμο να γνωρίζει μεγάλες πιένες,μεθαύριο....