Νέα

Τί θα φάτε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
καλησπερα  καλη χρονια με υγεια... :rockon::) Μολις εφαγα 2 φετες χωριατικο ψωμι με λιγο ελαιολαδο μεσα και μια φετα γαλοπουλα και μια φετα κασερι.  στο καπακι εφαγα και 1 παστα σοκολατινα  και τωρα μολις χωνέψω θα ξαναφαω απο εξω 1 γυρο με απο ολλα και τζατζικι αυτο θα γινει κατα τις 12,10 γιατι μετα στο μπαρακι θα πιω 1 μπουκαλι μπλε τζονι οποτε χρειάζεται να εχεις φαει κατι απο πριν :)

μετά το μπουκάλι το τζόνι δεν σε βλέπω με υγεία..  :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
στον Έβρο για πλάκα παταγαμε λιγο Τουρκία το βράδυ, σφαζαμε εναν τούρκο σκοπό και γυρνουσαμε με τροπαιο το σκαλπ του....ρωτά και τον Μήδα ξέρει αυτος
Που ησουνα Εβρο;Εγω ημουν Διδυμοτειχο,περιοχη Τσιχλα,πανω απ τον Ερυθροποταμο.Επειδη το στρατοπεδο ηταν το πλησιεστερο στη πολη,καμια φορα στο γυρισμο απο εξοδο εκτος απο ταξι,επεστρεφα με τα ποδια.Στην ανηφορια για το στρατοπεδο ειχε αριστερα και δεξια του δρομου δυο νεκροταφεια.Το ενα πολιτικο,το αλλο στρατιωτικο.Το στρατιωτικο ειχε και αυτους που σκοτωσαν οι Τουρκοι σε καταδρομικη με τα επεισοδια της Κυπρου νομιζω το 1974 η σε αλλη μετεπειτα ελληνοτουρκικη κριση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Που ησουνα Εβρο;Εγω ημουν Διδυμοτειχο,περιοχη Τσιχλα,πανω απ τον Ερυθροποταμο.Επειδη το στρατοπεδο ηταν το πλησιεστερο στη πολη,καμια φορα στο γυρισμο απο εξοδο εκτος απο ταξι,επεστρεφα με τα ποδια.Στην ανηφορια για το στρατοπεδο ειχε αριστερα και δεξια του δρομου δυο νεκροταφεια.Το ενα πολιτικο,το αλλο στρατιωτικο.Το στρατιωτικο ειχε και αυτους που σκοτωσαν οι Τουρκοι σε καταδρομικη με τα επεισοδια της Κυπρου νομιζω το 1974 η σε αλλη μετεπειτα ελληνοτουρκικη κριση.
ψηλα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
που σκατα τα μαθατε αυτα ρε;εγω μια φορα πηγα να βρασω μακαρονια και τα εκανα μουνι :grin:

15 χρόνια πριν παντρευτώ εργένης και καλοφαγάς...

2 χρόνια Ελβετία, 2 χρόνια Νιγηρία, 1 χρόνο Αγγλία και κάτι τρίμηνα, εξάμηνα σε έργα... λες να έτρωγα τα δάχτυλα μου ???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

2 χρόνια Ελβετία, 2 χρόνια Νιγηρία, 1 χρόνο Αγγλία και κάτι τρίμηνα, εξάμηνα σε έργα... λες να έτρωγα τα δάχτυλα μου ???
στην Νιγηρία εφαγες καναν ανθρωπο;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
μετά το μπουκάλι το τζόνι δεν σε βλέπω με υγεία..  :grin:
θα πίνει  και ο κολλητος  :) οποτε μισο  :) εκτος αυτου οι ελληνες ειμαστε γερα ποτήρια  αντεχουμε στις καταχρήσεις :) :grin: ΥΓ.. Δεν νομιζω να πιστεψε καποιος οτι θα πιουμε τζονι μπλε εκτος αν το βαψουμε :2funny: κανα ποτακι στο χερι στριμοκωλα στο ορθιο εκτος αν ερθει καποιος και μας δωσει 1000  ευρω επειδή εχουμε ωραιο χαμογελο :tooth: τοτε ναι θα πιουμε τζονι μπλε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

εγω θα ετρωγα απεξω :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναταν η θάλασσα κρασί και τα βουνά μεζέδες
κι οι βάρκες κρασοπότηρα να πίνουν οι γλεντζέδες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπα... κανα δυό κροκόδειλους μόνον... και στην νότιο αφρική τρία κουντού, επτα μοσχοπόντικες και πέντε-έξη βουβάλια...
μοσχοποντικες έχουμε και μεις εδώ στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
θα πίνει  και ο κολλητος  :) οποτε μισο  :) εκτος αυτου οι ελληνες ειμαστε γερα ποτήρια  αντεχουμε στις καταχρήσεις :) :grin: ΥΓ.. Δεν νομιζω να πιστεψε καποιος οτι θα πιουμε τζονι μπλε εκτος αν το βαψουμε :2funny: κανα ποτακι στο χερι στριμοκωλα στο ορθιο εκτος αν ερθει καποιος και μας δωσει 1000  ευρω επειδή εχουμε ωραιο χαμογελο :tooth: τοτε ναι θα πιουμε τζονι μπλε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin:
:2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν μπορώ να καταλάβω ρε γαμώτο πως την βρίσκετε στο όρθιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χίλιες φορές να κάτσω σπίτι ή να πάω σε ένα συνοικιακό μπαράκι ή ταβέρνα με την παρέα και να είμαι ωραίος...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
δεν μπορώ να καταλάβω ρε γαμώτο πως την βρίσκετε στο όρθιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χίλιες φορές να κάτσω σπίτι ή να πάω σε ένα συνοικιακό μπαράκι ή ταβέρνα με την παρέα και να είμαι ωραίος...
μπουκαλακι παντα ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μοσχοποντικες έχουμε και μεις εδώ στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας

εεεμμμ τέτοιους δεν έχει εδώ... σαν λαγοί είναι... νόστιμοι και πανάκριβοι γαμώ το κέρατο τους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παραμονές δεκαπενταύγουστου στο Λάγος... στο κομπάουντ κάναμε τακτικά έθνικ τραπέζια .. ήρθε η σειρά μου λοιπόν...

τι σκατά να φτιάξω για 28 άτομα ???

βγαίνω στην αγορά βρήκα κάτι ντομάτες και πιπεριές μικρές αλλά ώριμες και σφιχτές... πάω στο μάρκετ (μην φανταστειτε κανένα θηρίο ένας μικρός βερόπουλος) και παίρνω δύο κιλά ρύζι και ευτυχώς βρήκα και λάδι (!!!) μια μαλακία σπανιόλικη σαν ορυκτέλαιο... μισή μέρα γέμιζα ντομάτες και πιπεριές είχα καθαρίσει και πέντε κιλα΄κρεμμύδια...

είχα βρεί και κάτι πιπεριές καυτερές και έβαλα και από αυτές ... (μου ξέφυγαν λίγο παραπάνω αλλά τις σβήσαμε με μπύρα)....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αιντε κόπροι... με το καλό να σας μπεί (ο νέος χρόνος)... μην ξεχάσετε να βγάλετε τον προηγούμενο...

φέτος γιορτή οικογενειακή.... μάσα πιώμα και ύπνο...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606

Μπορουμε και στο καθιστο :) αλλα είμαστε ταπεινοί  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom