Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
To τσιγαρο οδηγει στον καρκινο τυπε εγω ευτυχως το κοψα και ησυχασαμαζι μ το τσιγαρο???καλο βραδυ
To τσιγαρο οδηγει στον καρκινο τυπε εγω ευτυχως το κοψα και ησυχασαμαζι μ το τσιγαρο???καλο βραδυ
Αλλαγή πλάνων....
Επειδή κοντεύω να χεστώ πάνω μου,από το πολύ φαγητό....
.....έφαγα χοιρινό/τηγανιά - σβησμένο με κρασί - ;)...σαλάτα λάχανο...
και ρυζότο....
Κόψαμε την βασιλόπιτα του μέλλοντος 2075 ....
και τώρα πίνω ψεύτικο Red Bull like/energy drink...Lidl made....
σου εχω πει να το κοψεις αυτο το πλυμα που πινεις, γιατι καμμια μερα θα καταληξεις να χεζεις διακαως, σε καδους στο Μεταξι σαν τον πορνομεταναστη.και τώρα πίνω ψεύτικο Red Bull like/energy drink...Lidl made....
σου εχω πει να το κοψεις αυτο το πλυμα που πινεις, γιατι καμμια μερα θα καταληξεις να χεζεις διακαως, σε καδους στο Μεταξι σαν τον πορνομεταναστη.
μαν μια ερωτηση ποσο κανει αυτο το πετρελαιο απο το lidl που εχεις γαμηθει να πινεις ?
νεφτης πρεπει να ναι
μαν μια ερωτηση ποσο κανει αυτο το πετρελαιο απο το lidl που εχεις γαμηθει να πινεις ?
Μου άνοιξες την όρεξη μεσημεριάτικα! Γερός και γεμάτος ενέργεια και υγεία όλο το χρόνο να είσαι Billάρα! Χρόνια πολλά με επιτυχία και για την ονομαστική σου γιορτή!Αλλαγή πλάνων....
Επειδή κοντεύω να χεστώ πάνω μου,από το πολύ φαγητό....
.....έφαγα χοιρινό/τηγανιά - σβησμένο με κρασί - ;)...σαλάτα λάχανο...
και ρυζότο....
Κόψαμε την βασιλόπιτα του μέλλοντος 2075 ....
και τώρα πίνω ψεύτικο Red Bull like/energy drink...Lidl made....
νεφτης πρεπει να ναι
πω πω το ξεχασα ρε μπιλυ...συγγνωμη!!
0,59€....
Εγώ θα έλεγα οτι είναι ε01δ παρά 2075.
Μου άνοιξες την όρεξη μεσημεριάτικα! Γερός και γεμάτος ενέργεια και υγεία όλο το χρόνο να είσαι Billάρα! Χρόνια πολλά με επιτυχία και για την ονομαστική σου γιορτή!
νεφτης πρεπει να ναι
0,59€....
Εγώ θα έλεγα οτι είναι ε01δ παρά 2075.
πω πω το ξεχασα ρε μπιλυ...συγγνωμη!!
Χρονια πολλα ρε μαν κ για την εορτη σου,οτι καλυτερο ευχομαι
πολυ ακριβο μπιλλυ ...
εσυ που ξερεις.Ρε μαλακα χρυσαφι εχει η belvedere και ειναι τοσο ακριβη;αν και ηπια τσαμπα μαζι με τον μαγαζατοραπολυ ακριβο μπιλλυ ...
Του χρόνου πες της να το γράψει με γλάσσο σοκολάτας,τα αμύγδαλα καίγονται και χαλάνε την όψη.Την έφτιαξε η μάνα ενός φίλου και μέχρι να καταφέρει να γράψει σωστά το 2015....έκανε 4 βασιλόπιτες...
Μετά τις μοίρασε και έδωσε μια σε μένα....από γεύση γαμεί πάντως.... ;)
Ευχαριστώ,φιλαράκο...
Του χρόνου πες της να το γράψει με γλάσσο σοκολάτας,τα αμύγδαλα καίγονται και χαλάνε την όψη.
εσυ που ξερεις.Ρε μαλακα χρυσαφι εχει η belvedere και ειναι τοσο ακριβη;αν και ηπια τσαμπα μαζι με τον μαγαζατορα