Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Gay gatsby να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε?
βαλε καμια φωτο ρε καρατζον145κιλα,τσιπουροκρασοκοιλιας,αντεχεις? εγω θα φαω γαλοπουλα γεμιστη με καστανα-κουκουναρι-δαμασκηνο-ρυζι κ.α , πωωω πουτανα ολα εκεινη τη μερα...5κιλα σε μια μερα
όταν γαμιεσαι κουνιεσαι?ρώτα αλλά δεν είμαι gay, ειμαι 40άρης straight άνδρας.
shoot.
όταν γαμιεσαι κουνιεσαι?
ρώτα αλλά δεν είμαι gay, ειμαι 40άρης straight άνδρας.
shoot.
Αλλωστε μονο ενας σιγουρος straight ανδρας θα τολμουσε να μας πει για τις ομοφυλοφιλικες εμπειριες του.
κ μετα μπουρδελο-τσαρκα?το βραδυ θα πιω μιση μπουκαλα ουισκι παλι με κατι καρυδια και θα καπνισω δυο πακετα τσιγαρα.....λιτα πραγματα χριστουγεννιατικα
μπα....κ μετα μπουρδελο-τσαρκα?
Δοκίμασε κανεις απ'αυτά τα ολόκληρα τα γουρουνίδια που ειχε φέρει το Λιντλ;
Τα ειδες τύπε;
στην τιβι μονο....Τα ειδες τύπε;
Ναι ειχε κατι τεραστια γορουνιδια με ουρα κιολαςΔοκίμασε κανεις απ'αυτά τα ολόκληρα τα γουρουνίδια που ειχε φέρει το Λιντλ;
Όχι και τεράστια, σαν γάτοι ήταν.Ναι ειχε κατι τεραστια γορουνιδια με ουρα κιολας
Κατι τεραστια ητανε και κατι γεροι ειχανε πεσει με τα μουτρα απανω ο σεκιουριτυΌχι και τεράστια, σαν γάτοι ήταν.
οι γεροι δεν εχουν κ αλλη χαρα εκτος απο την μάσα....Κατι τεραστια ητανε και κατι γεροι ειχανε πεσει με τα μουτρα απανω ο σεκιουριτυ
τους ελεγε σιγα σιγα!
Δεν έχεις δει χοιρομάνα 300 κιλά γι'αυτό τα λες μεγάλα!Κατι τεραστια ητανε και κατι γεροι ειχανε πεσει με τα μουτρα απανω ο σεκιουριτυ
τους ελεγε σιγα σιγα!