Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Gay gatsby να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε?
βαλε καμια φωτο ρε καρατζον145κιλα,τσιπουροκρασοκοιλιας,αντεχεις? εγω θα φαω γαλοπουλα γεμιστη με καστανα-κουκουναρι-δαμασκηνο-ρυζι κ.α , πωωω πουτανα ολα εκεινη τη μερα...5κιλα σε μια μερα
όταν γαμιεσαι κουνιεσαι?ρώτα αλλά δεν είμαι gay, ειμαι 40άρης straight άνδρας.
shoot.
όταν γαμιεσαι κουνιεσαι?![]()
ρώτα αλλά δεν είμαι gay, ειμαι 40άρης straight άνδρας.
shoot.
Αλλωστε μονο ενας σιγουρος straight ανδρας θα τολμουσε να μας πει για τις ομοφυλοφιλικες εμπειριες του.
κ μετα μπουρδελο-τσαρκα?το βραδυ θα πιω μιση μπουκαλα ουισκι παλι με κατι καρυδια και θα καπνισω δυο πακετα τσιγαρα.....λιτα πραγματα χριστουγεννιατικα
μπα....κ μετα μπουρδελο-τσαρκα?![]()
![]()
![]()
Δοκίμασε κανεις απ'αυτά τα ολόκληρα τα γουρουνίδια που ειχε φέρει το Λιντλ;
Τα ειδες τύπε;
στην τιβι μονο....Τα ειδες τύπε;
Ναι ειχε κατι τεραστια γορουνιδια με ουρα κιολαςΔοκίμασε κανεις απ'αυτά τα ολόκληρα τα γουρουνίδια που ειχε φέρει το Λιντλ;
Όχι και τεράστια, σαν γάτοι ήταν.Ναι ειχε κατι τεραστια γορουνιδια με ουρα κιολας
Κατι τεραστια ητανε και κατι γεροι ειχανε πεσει με τα μουτρα απανω ο σεκιουριτυΌχι και τεράστια, σαν γάτοι ήταν.
οι γεροι δεν εχουν κ αλλη χαρα εκτος απο την μάσα....Κατι τεραστια ητανε και κατι γεροι ειχανε πεσει με τα μουτρα απανω ο σεκιουριτυ
τους ελεγε σιγα σιγα!![]()
Δεν έχεις δει χοιρομάνα 300 κιλά γι'αυτό τα λες μεγάλα!Κατι τεραστια ητανε και κατι γεροι ειχανε πεσει με τα μουτρα απανω ο σεκιουριτυ
τους ελεγε σιγα σιγα!![]()