Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
οι γεροι δεν εχουν κ αλλη χαρα εκτος απο την μάσα....
ε που και που βάζουν και κάνα δαχτυλάκι στην υπηρέτρια
οι γεροι δεν εχουν κ αλλη χαρα εκτος απο την μάσα....
κωλοδαχτυλο...ε που και που βάζουν και κάνα δαχτυλάκι στην υπηρέτρια
Εσύ δεν είσαι που έχεις βγάλει όλες τις γκόμενες,μπάζα.....? :S
Τα κλασσικά, γαλοπούλα με γέμιση και όλα τα παρελκόμενα. Φυσικά και η ζάχαρη πέτυχε τεράστιες νίκες εναντίον μου, κρυμμένη σε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καρυδόπιτες, κουρκουμπίνια και εκατό ακόμη διαφορετικά γλυκά, τα οποία με περικυκλώνουν οπουδήποτε βρίσκομαι τις τελευταίες μέρες και μπαίνουν δια της βίας πέντε πέντε στο στόμα μου.
Oλα αυτα θα πανε και θα καθισουν στον κωλο σου ξερεις.
Oλα αυτα θα πανε και θα καθισουν στον κωλο σου ξερεις.
ThanksΤο ξέρω. Και δεν πρόκειται να φύγουν ούτε αν πάω να κάνω σάουνα μέσα στην Αίτνα.
/ωραία υπογραφή btw
μες στο πνευμα των Χριστουγεννων εισαι τυπεστο χριστουγεννιάτικο τραπέζι βασικά, πέρα από το φαγητό, έφαγα και απίστευτες λεκτικές ανοησίες, λες και οι συγγενείς σώρευαν μαλακίες επί μήνες για να διοχετεύσουν το απόσταγμα της μαλακίας τους μέσα σε λίγα λεπτά που κρατάει η κατανάλωση του φαγητού,
δεν πειράζει όμως και αυτό στο πρόγραμμα είναι, ο κάθε άτυχος βρίσκει ευήκοον ους για μια μέρα,
και επιπλέον γύρω από το τραπέζι βγαίνει και φθόνος που τρέφει ο ένας αδελφός για το άλλον (όχι εγώ),
το οποίο είναι μεν ταπεινό και θλιβερό, αλλά καλύτερα να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται.
το πνεύμα απαιτεί να τους ακούσειςμες στο πνευμα των Χριστουγεννων εισαι τυπε
Καλημερα,οχι συνεχιζει και Πρωτοχρονια φιλε... ;) , Αλλα και αυτες τις μερες,μεχρι 7Ιανουαριου τρωμε του σκασμου, για παμεεεεεεΤο θεμα πρεπει να κλεισει τα χριστουγεννα περασαν
Τα κλασσικά, γαλοπούλα με γέμιση και όλα τα παρελκόμενα. Φυσικά και η ζάχαρη πέτυχε τεράστιες νίκες εναντίον μου, κρυμμένη σε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καρυδόπιτες, κουρκουμπίνια και εκατό ακόμη διαφορετικά γλυκά, τα οποία με περικυκλώνουν οπουδήποτε βρίσκομαι τις τελευταίες μέρες και μπαίνουν δια της βίας πέντε πέντε στο στόμα μου.
Καλημερα,οχι συνεχιζει και Πρωτοχρονια φιλε... ;) , Αλλα και αυτες τις μερες,μεχρι 7Ιανουαριου τρωμε του σκασμου, για παμεεεεεε
Σκασε,δεν αλλαζει τιποτα ειπαμε... , χρονια πολλα φιλος καλες γιορτες με υγεια ;)Οτι θα φαμε και θα πιουμε αυτο ειναι το μονο σιγουρο σιγουρο οποτε ας αλλαξει το θεμα και ας γινει τι θα φατε στο γιορτινο τραπεζι
Σκασε,δεν αλλαζει τιποτα ειπαμε... , χρονια πολλα φιλος καλες γιορτες με υγεια ;)
Καλημερα,οχι συνεχιζει και Πρωτοχρονια φιλε... ;) , Αλλα και αυτες τις μερες,μεχρι 7Ιανουαριου τρωμε του σκασμου, για παμεεεεεε