Νέα

Τί θα φάτε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τα κλασσικά, γαλοπούλα με γέμιση και όλα τα παρελκόμενα. Φυσικά και η ζάχαρη πέτυχε τεράστιες νίκες εναντίον μου, κρυμμένη σε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καρυδόπιτες,  κουρκουμπίνια και εκατό ακόμη διαφορετικά γλυκά, τα οποία με περικυκλώνουν οπουδήποτε βρίσκομαι τις τελευταίες μέρες και μπαίνουν δια της βίας πέντε πέντε στο στόμα μου. :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τα κλασσικά, γαλοπούλα με γέμιση και όλα τα παρελκόμενα. Φυσικά και η ζάχαρη πέτυχε τεράστιες νίκες εναντίον μου, κρυμμένη σε μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καρυδόπιτες,  κουρκουμπίνια και εκατό ακόμη διαφορετικά γλυκά, τα οποία με περικυκλώνουν οπουδήποτε βρίσκομαι τις τελευταίες μέρες και μπαίνουν δια της βίας πέντε πέντε στο στόμα μου. :grin:
:new_shocked:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι βασικά, πέρα από το φαγητό, έφαγα και απίστευτες λεκτικές ανοησίες, λες και οι συγγενείς σώρευαν μαλακίες επί μήνες για να διοχετεύσουν το απόσταγμα της μαλακίας τους μέσα σε λίγα λεπτά που κρατάει η κατανάλωση του φαγητού,
δεν πειράζει όμως και αυτό στο πρόγραμμα είναι, ο κάθε άτυχος βρίσκει ευήκοον ους για μια μέρα,
και επιπλέον γύρω από το τραπέζι βγαίνει και φθόνος που τρέφει ο ένας αδελφός για το άλλον (όχι εγώ),
το οποίο είναι μεν ταπεινό και θλιβερό, αλλά καλύτερα να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι βασικά, πέρα από το φαγητό, έφαγα και απίστευτες λεκτικές ανοησίες, λες και οι συγγενείς σώρευαν μαλακίες επί μήνες για να διοχετεύσουν το απόσταγμα της μαλακίας τους μέσα σε λίγα λεπτά που κρατάει η κατανάλωση του φαγητού,
δεν πειράζει όμως και αυτό στο πρόγραμμα είναι, ο κάθε άτυχος βρίσκει ευήκοον ους για μια μέρα,
και επιπλέον γύρω από το τραπέζι βγαίνει και φθόνος που τρέφει ο ένας αδελφός για το άλλον (όχι εγώ),
το οποίο είναι μεν ταπεινό και θλιβερό, αλλά καλύτερα να σε ζηλεύουν παρά να σε λυπούνται.
μες στο πνευμα των Χριστουγεννων εισαι τυπε :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Το θεμα πρεπει να κλεισει τα χριστουγεννα περασαν :grin:

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Το θεμα πρεπει να κλεισει τα χριστουγεννα περασαν :grin:
Καλημερα,οχι συνεχιζει και Πρωτοχρονια φιλε... ;) , Αλλα και αυτες τις μερες,μεχρι 7Ιανουαριου τρωμε του σκασμου, για παμεεεεεε :grin:

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1488199_638533309537077_1557081711_n.jpg
    1488199_638533309537077_1557081711_n.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 13
OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Το απογευμα θα ανεβασω φωτο την γαλοπουλα γεμιστη(4.660) βαρος,λοιπον,βαλλαμε μεσα κουκουναρι,δαμασκηνο,σταφιδα ξανθια σταφιδα μαυρη,αμυγδαλο τα συκωτακια της γαλοπουλας,ρυζι,κρεμμυδι,αλατι θαλασσινο,πιπερι μαυρο σε κοκους, ενα σφηνακι κονιακ,αποξηραμενο βερυκοκο,ψηθηκε 13ωρες φιλοι μου,αρκετες,σκεπασμενη με αλουμινοχαρτο στους 150 βαθμους,την τελευταια ωρα βαλλαμε και τις πατατες και την γεμιση που περισσεψε,επισης στην διαρκεια του ψησιματος την αλειφαμε με μια σαλτσα απο πορτοκαλι,λεμονι,βουτυρο λιωμενο προβειο,το αποτελεσμα ηταν εξαιρετικο,μολις πηγαμε να την κοψουμε,το κρεας απλα εφευγε απο τα κοκαλα...η γαλοπουλα ηταν ελευθερας βοσκης και βιολογικη με πιστοποιησην παρακαλω,συνοδευτηκε με τις πατατες που βαλλαμε μεσα και την γεμιση της,σαλατα μαρουλι,κρεμμυδι φρεσκο και ντοματινια μικρα,κρασι cabernet sauvignon,κτημα Μαχαιρα απο το Αιγιο,εσοδειας 2009,γραβιερα κατσικισια,μουσταρδα,ψωμι ζυμωτο που φτιαξαμε εμεις...αυταααααα :grin: , θα φαμε και σημερα,εχει περισσεψει

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Καλημερα,οχι συνεχιζει και Πρωτοχρονια φιλε... ;) , Αλλα και αυτες τις μερες,μεχρι 7Ιανουαριου τρωμε του σκασμου, για παμεεεεεε :grin:

Οτι θα φαμε και θα πιουμε αυτο ειναι το μονο σιγουρο σιγουρο οποτε ας αλλαξει το θεμα και ας γινει τι θα φατε στο γιορτινο τραπεζι :cheesy:

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Οτι θα φαμε και θα πιουμε αυτο ειναι το μονο σιγουρο σιγουρο οποτε ας αλλαξει το θεμα και ας γινει τι θα φατε στο γιορτινο τραπεζι :cheesy:
Σκασε,δεν αλλαζει τιποτα ειπαμε... :grin: , χρονια πολλα φιλος καλες γιορτες με υγεια  ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σημερα συνεχιζω με τα χθεσινα + κοτόπιτα και δεν ξερω τι καινουργιο εχει ακομα :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom