Νέα

Τί σημαίνει ακριβώς "αγαπούλης"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ICCAROS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αγαπούλης = Αχαχουχας

ΤΕΛΟΣ

Πρέπει να κατοχυρωθεί στο λεξικό με την φωτογραφία μου
οτιδήποτε άλλο εστί απομίμηση.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
οταν κοψουν αποδειψη τα μπουρδελα στην ελλαδα θα βγω γυμνος στο συνταγμα και στο υπογραφω ...
βγες γιατι σε μενα εχουν κοψει δυο φορες αποδειξη...(οχι Αθηνα)...περιμενουμε κ φωτο απο την εξοδο σου στο Συνταγμα

OP
OP
ICCAROS

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
βρε ντιμιτρι...απλο ειναι...το να αγορασεις δωρο σε καποια τη στιγμη που σε γουσταρει (και δεν ειναι πουτανα επαγγελματιας) και σου παιρνει κι αυτη δωρα ειναι απολυτως λογικο...το να την πας και σπιτι της καμμια φορα (με την προυποθεση οτι τη γαμας κιολας) επισης λογικο ειναι...

ο.........

Φίλε εσύ ήσουν άψογος. τό είπα. Απλώς θα εξακολουθώ να χρησιμοποιώ τον όρο ΑΓΟΡΑΙΟ.

Τις διευκρινίσεις τις έδωσα προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Στο slang τα λέει OΛΑ  :rockon:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ο φανουρης σας λεει πιπες και τον πιστευετε...αγαπουληδες  :2funny:  

Έδωσε στοιχεία πάντως.

scaled.php
scaled.php

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
επεσε στα 20 το στουντιο στη βριλησσου  :think:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Να πω και εγώ την άποψη μου.

"Αγαπούλης" ή Liebeskasper εις την γερμανική ονομάζεται ο άνδρας ο οποίος αναπτύσσει ερωτικά αισθήματα προς την πόρνη, επιθυμεί να την "διασώσει" από το επάγγελμα της κλπ. Ως εδώ καλά, η συμπεριφορά αυτή είναι συνήθως αντικείμενο χλευασμού από τις ίδιες τις πουτάνες που δεν γουστάρουν κατά κανόνα να τις λυπούνται οι πελάτες τους, επιθυμούν αναγνώριση γι αυτό που κάνουν.

Γεννάται όμως το ερώτημα, εάν κάποιος επισκέπτεται συχνά μία πουτάνα, υπάρχει μία σχετική έλξη, ενδεχομένως το σεξ και εξ αυτού του λόγου είναι εξαιρετικό, για λόγους αβρότητος από καιρό εις καιρόν της προσφέρει κάποιο μικρής αξίας δώρο, κουβεντιάζουν μετά για διάφορα, δημιουργείται εν πάσει περίπτωση μία φιλική σχέση τύπου Πυγμαλίωνα  (ειδικά όταν υπάρχει μία μη απαγορευτική διαφορά ηλικίας και μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου), χωρίς να διαταράσσονται όμως τα όρια της συνάντησης που έχουν βάλει οι δύο συμμετέχοντεςτι είναι αυτό, αγαπούλης;

Εν πάσει περιπτώσει, ότι και να είναι θεωρώ οτι κάθε άνδρας μπορεί να πάρει από την συνάντηση του με μία πουτάνα Ο, ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, χωρίς να πρέπει να δώσει εξετάσεις ψευτοανδρισμού αποφεύγοντας κάθε επαφή ή επικοινωνία με την γυναίκα αυτή.
Ίσα ίσα όταν υπάρχει επικοινωνία, το σεξ, ακόμη και το αγοραίο, γίνεται πολύ καλύτερο.
Θα μπορούσα να εκθέσω προσωπικές εμπειρίες από την παραμονή μου στο εξωτερικό (Γερμανία - άλλο επίπεδο κοινωνίας και ωριμότητας, τόσο για τις πόρνες όσο και τους πελάτες τους) αλλά επειδή θα τύχω χλευασμού ανευ λόγου και αιτίας θα διατηρήσω αυτές τις γλυκές αναμνήσεις για πάρτη μου.

Γενικά η συζήτηση περί αγαπούλη και μη αγαπούλη δείχνει την δισυπόστατη και ενίοτε βαθιά προβληματική σχέση που έχουμε οι άνδρες με το σεξ και την γυναίκα.

Όλη μέρα, την ψάχνουμε να την γαμήσουμε, αλλά αν γαμηθεί είναι πουτάνα, και αν είναι πραγματική πουτάνα, ε δεν αξίζει και την κουβεντούλα μας, αφού πουτάνα είναι. Και ούτω καθεξής. Φαύλος κύκλος δηλαδή.

Καλά ξεμπερδέματα παίκτες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αγαπούλης = Αχαχουχας

ΤΕΛΟΣ

Πρέπει να κατοχυρωθεί στο λεξικό με την φωτογραφία μου