Νέα

Τί σημαίνει ακριβώς "αγαπούλης"?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ICCAROS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο αγαπούλης είναι αυτός που θέλει να συνδυάσει την εξασφάλιση του εκτονωτικού πληρωμένου σεξ (αναγκαιότητα) με ερωτικό αίσθημα (ενδεχομενικότητα).
Αρα Αγαπουλης = Κερατάς και μαλακοκαύλης! :sunglasses:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.970
Πόντοι
6.955
Αυτός που προσπαθεί να γαμήσει την τάνα εκτός, είναι αγαπούλης ή εχει άλλη ονομασία;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
!) Έχω διαβάσει τον όρο "αγαπούλης" πάμπολλες φορές. Τϊ σημαίνει?

2) Ποιός είναι ο "αντι-αγαπούλης"? Παρακαλώ περιγράψτε! Ποιά αντίστοιχη λέξη χρησιμοποιείτε?

1) Παρακολουθα λιγο τις κριτικες για το Φ104. Με το που δεις αρνητικη κριτικη, διαβασε και τα σχολια απο κατω. Αυτων που κραζουν αυτον που εγραψε την αρνητικη κριτικη. Θα εχεις τον ορισμο αυτου που ψαχνεις.

2) Ξανακοιταξε τις κριτικες για το Φ104. Ξανασταμπαρε αρνητικη κριτικη και επικεντρωσου παλι στα σχολια. Αυτη τη φορα αυτων που σχολιαζουν αρνητικα οσους σχολιαζουν αρνητικα την αρνητικη κριτικη(τι εγραψα τωρα... :grin:). Θα εχεις και τον δευτερο ορισμο που ψαχνεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
!) Έχω διαβάσει τον όρο "αγαπούλης" πάμπολλες φορές. Τϊ σημαίνει?

Α...... η απάντηση είναι πολύ εύκολη αγαπητέ.

Ο ιστοχώρος βρίθει (κατά περιπτώσεις) από τέτοιους.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
1) Παρακολουθα λιγο τις κριτικες για το Φ104. Με το που δεις αρνητικη κριτικη, διαβασε και τα σχολια απο κατω. Αυτων που κραζουν αυτον που εγραψε την αρνητικη κριτικη. Θα εχεις τον ορισμο αυτου που ψαχνεις.

2) Ξανακοιταξε τις κριτικες για το Φ104. Ξανασταμπαρε αρνητικη κριτικη και επικεντρωσου παλι στα σχολια. Αυτη τη φορα αυτων που σχολιαζουν αρνητικα οσους σχολιαζουν αρνητικα την αρνητικη κριτικη(τι εγραψα τωρα... :grin:). Θα εχεις και τον δευτερο ορισμο που ψαχνεις.

ολη η αληθεια σε πεντε γραμμες..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
1.Γλύφω-παίρνω το  μέρος της κοπέλας σε οποιαδήποτε διένεξη με πελάτη
2.Η κοπέλα έχει πάντα δίκιο
3.προσφέρομαι να την πάω σπίτι,χωρίς γαμήσι
4.βρίσκω μια καλή κοπέλα και δεν τον λέω σε κανέναν(φίλους κλπ),για να μην την γαμήσουν  κι αυτοί
5.Παινεύω-αποθεώνω δημοσίως την κοπέλα,συνήθως με γλοιώδεις εκφράσεις (πχ κοπελάρα μου κλπ)

OP
OP
ICCAROS

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Καλοί μου άνθρωποι

Ο καθένας δίνει το δικό του ορισμό. Οι ορισμοί δεν είναι πάντα ισοδύναμοι! Εξού και ρώτησα για να δω πώς το βλέπει ο καθένας.

Βεβαίως επιδεικνύουν συνήθεις συμπεριφορές οι αγαπούληδες. Αλλά απέχουν αυτές μεταξύ τους.

Ευχαριστώ που δαπανήσατε χρόνο και φαιά ουσία.

OP
OP
ICCAROS

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Διαφωνώ όσον αφορά το Φ104, υπό την έννοια ότι και αλλού παρατηρούνται παρόμοια συμπτώματα. Επίσης, η ένταση περί αυτού έχει πέσει, ενώ σε σχέση με άλλα μαγαζιά και άλλες κοπέλες έχει ανέβει.

Αλλά σε αυτά μπορεί κανείς να επανέλθει σε καταληλότερα fora.

OP
OP
ICCAROS

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Προφανώς και ο καθένας διακιούται να πει την άποψη του πολτισμένα και ευγενικά. Από εκει και πέρα το να θέλει να μείνει με τις εντυπώσεις δεν νομίζω ότι ποιεί τιμή προς αυτόν. Ειδικά όταν "υπερασπίζεται" κοπέλες που δεν είναι δα και οι ζωντανοί θρύλοι ανάμεσα στις ιερόδουλες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Διαφωνώ όσον αφορά το Φ104, υπό την έννοια ότι και αλλού παρατηρούνται παρόμοια συμπτώματα. Επίσης, η ένταση περί αυτού έχει πέσει, ενώ σε σχέση με άλλα μαγαζιά και άλλες κοπέλες έχει ανέβει.

Γιατί ξαποσταίνουν τώρα οι αγαπούληδες. :grin:

Επισκέπτης
1.Γλύφω-παίρνω το  μέρος της κοπέλας σε οποιαδήποτε διένεξη με πελάτη
2.Η κοπέλα έχει πάντα δίκιο
3.προσφέρομαι να την πάω σπίτι,χωρίς γαμήσι
4.βρίσκω μια καλή κοπέλα και δεν τον λέω σε κανέναν(φίλους κλπ),για να μην την γαμήσουν  κι αυτοί
5.Παινεύω-αποθεώνω δημοσίως την κοπέλα,συνήθως με γλοιώδεις εκφράσεις (πχ κοπελάρα μου κλπ)
6.Κάνω διθυραμβικές κριτικές στην κοπέλα, ακόμη κι αν πλήρωσα τα μαλλιά της κεφαλής μου και οι υπηρεσίες ήταν κάτω της φόλας.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ.

Αυτός που αγαπάει τις γυναίκες και δεν τις βλέπει σαν τη λεκάνη της τουαλέτας όπου θα πάει να κατουρήσει ή να χέσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom