Επισκέπτης
Τι σχηματα εχετε συναντησει ρε παιδια?...δεν ειναι ολα ιδια!
εμενα εχει το κλασικο.... επιπεδο παραλληλογραμμοΤι σχηματα εχετε συναντησει ρε παιδια?...δεν ειναι ολα ιδια!
της κοπελας σου ειναι αυτο?
δεν πιστευω να την εχεις googlarei και αυτην την φωτο οπως αυτην και μας λες παπαδες.Οχι.την τωρινη ντρεπομαι να την βγαλω γιατι ειναι και μεγαλυτερη απο μενα!ειναι μιας φιλης μου που ειχα παρει κρυφα το κινητο της και την πηρα!...
βαζε εδω τοτεχαχα οχι οχι!...εχω κ αλλες τετοιες αλλα δεν τις βαζω εδω γιατι θα καψω πιτσιρικες!
καταλαβαινεις οτι η ip σου καταγραφεται;Εχεις ιδεα οτι αυτο που ειπες ειναι παρανομο;Οχι.την τωρινη ντρεπομαι να την βγαλω γιατι ειναι και μεγαλυτερη απο μενα!ειναι μιας φιλης μου που ειχα παρει κρυφα το κινητο της και την πηρα!...
Μια χαρά η φίλη σου..........
Αραξε λιγο φιλε!...δεν ειπα ουτε ονομα ουτε εβαλα προσωπο!και στο κατω κατω μπορει να ειναι δικια μου γκομενα!Δες την εικονα και μην σε νοιαζουνε τα υπολοιπα!...καταλαβαινεις οτι η ip σου καταγραφεται;Εχεις ιδεα οτι αυτο που ειπες ειναι παρανομο;
Εχεις την αδεια της να την ποστάρεις παντου?Αραξε λιγο φιλε!...δεν ειπα ουτε ονομα ουτε εβαλα προσωπο!και στο κατω κατω μπορει να ειναι δικια μου γκομενα!Δες την εικονα και μην σε νοιαζουνε τα υπολοιπα!...
Στο (γυμνες εικονες απο τις κοπελες μας) εχουν την αδεια να τις βαζουνε?....Εχεις την αδεια της να την ποστάρεις παντου?
σε πειραζει να τον παιξω λιγο για παρτυ της;Αραξε λιγο φιλε!...δεν ειπα ουτε ονομα ουτε εβαλα προσωπο!και στο κατω κατω μπορει να ειναι δικια μου γκομενα!Δες την εικονα και μην σε νοιαζουνε τα υπολοιπα!...
Αραξε λιγο φιλε!...δεν ειπα ουτε ονομα ουτε εβαλα προσωπο!και στο κατω κατω μπορει να ειναι δικια μου γκομενα!Δες την εικονα και μην σε νοιαζουνε τα υπολοιπα!...